Pokaż pełną wersje : Orc Fort Quest, 3 knight'ów. Wypowiedziane HI do króla :).
Rav Othersider
29-11-2006, 22:34
Polecam oglądać do końca, bo fajny loot poleciał ;).
http://two.xthost.info/verlian/tibia/tibicams/thoriaofquest.rec
Filmik ładny poszli w 3 i mieli przy tym duzo zabwy :)
Anvortis
29-11-2006, 23:43
Good, ale chlopie wez sie za skille, bo wstyd to malo powiedziane ^.-
ja zaczynam wierzyc ze ten quest do wykonania przez kilku osobowa ekipe 40 lvli jest nie mozliwy. co widze filmik tego typu albo sorc z ue albo jakis potezny knight jak tu...
ja po przeczytaniu twojego tematu (ze fajny loot) mysle kurde co za farciarze pewnie bpek sama polecial a tu co... marny wandzik? :/ to jak dawac filmiki z byle draga jak woi albo hammer leci i pisac ze super loot...
co do tego knighta to ja skillowac nie umiem ale mialem lepsze na duzo mniejszym lvl...
ogolnie filmik bardzo przecietny, w skali szkolnej oceniam na 2=
;)
Polecam oglądać do końca, bo fajny loot poleciał ;).
http://two.xthost.info/verlian/tibia/tibicams/thoriaofquest.rec
Omg chłopie qest ..... zresztą jak zwykle czyściciel i po zabawie....
Co do twoich skilli : Ty masz kody na expienie ?? czy poprostu kochasz huncic dwarfy i od czasu do czasu soldiery?
Na bocie leci Gs tomb i Larvy Xdd
Always hunted
30-11-2006, 13:53
Nie dość ze Quest Spoling, to jeszcze nie warty uwagi...
Twoje skille są żałosne, mój 23 knight ma lepsze, i mlvl też nienajlepszy. Ja na wspomnianym knighcie mam 28% do 6...
moj 7 knight noob char ma lepsze skile o_O
Tibia.pl support lmao?
QS
---
Wow jaki rar : OOOOOOOOOOO szkoda ze mam ich 2 bp :/
Hauehaueahea Twoje Skille Roxior Xddd
Kogo ja tu widze ;)
"wypowiedziane hi do króla" lmao.. pewnie jak to pisales, to skakales z radosci przy klawie
Nie ogladalem filmu i nie mam zamiaru, to botter ludzie B) ja nie wiem jak takie dzieci jeszcze maja czelnosc "popisywac" sie na publicznych forach -.^
Yours Tom.
Lukaszek13
30-11-2006, 16:00
Aff... wy sie smiejecie ale on nie skillowal. I tak polowa z was nie bedzie miala 40 lvla ;] a on to zrobil w krotkim czasie wiec nie tracil czasu na skillowanie. Smiejecie sie ? a expi szybciej niz wy lol
Noi co z tego ze ma takie skille? Ja pierdole.. to mu sie ma dobrze grac czy wam? -.- jak mu to nie przeszkadza to po jakiego chuja ma trenowac? -.- Po to zeby lepiej wygladalo na filmikach? Pff.. Niedbalbym o to..
Twoje skille są żałosne, mój 23 knight ma lepsze, i mlvl też nienajlepszy. Ja na wspomnianym knighcie mam 28% do 6...
Taa?? wooooooow.. a moja postac ma 2 lvl i ma 54,54546% do 3 i ma lepsze skile aaaa.
A co to nas obchodzi jaki jest twoj knight? -.- przyszedles sie pochwalic?
Hellraiser
30-11-2006, 16:21
Aff... wy sie smiejecie ale on nie skillowal. I tak polowa z was nie bedzie miala 40 lvla ;] a on to zrobil w krotkim czasie wiec nie tracil czasu na skillowanie. Smiejecie sie ? a expi szybciej niz wy lol
Popieram,.. kazdy ma zdolnosci wbic skilla, ale czy lvl,.. tu bym sie klocil,..
"Kazdy umie skillować, ale expic nie za bardzo"
Jak patrze na teksty na temat skilli to se myśle "co za geje ze wsi". Nie trzeba siedzieć 20 godzin przed monkiem/slimem żeby się dobrze grało knightem. Wystarczy expić. Skillujcie dalej a ciekawy jestem czy te 70/70 wam coś dadzą na 30 lvlu.
Rav Othersider
01-12-2006, 14:41
Kogo ja tu widze ;)
"wypowiedziane hi do króla" lmao.. pewnie jak to pisales, to skakales z radosci przy klawie
Nie ogladalem filmu i nie mam zamiaru, to botter ludzie B) ja nie wiem jak takie dzieci jeszcze maja czelnosc "popisywac" sie na publicznych forach -.^
Yours Tom.
Mogę powiedzieć Ci tyle- shut the fuckin up!
Bo nic nie wiesz o Thoria, a odzywasz się na forum w tematach o mnie i o mojej gildii. Mówie o Twoich postach na www.tibia.com.
tibiaplayer
01-12-2006, 15:09
gz x) (poczekal bys jeszcze tydzien-dwa i bym zrobil z wami -.-)
ps. ludzie... smiejecie sie z jego skilli ale jakbyscie wbili chociaz polowe expa ktore on wbija dziennie, wtedy mozecie sie smiac... -.-
ps2. ktos napisal ze Verlian~ gra na bocie... tylko ze jak do niego cos napisze to zawsze odpisuje... bot sam gada? :/
Mogę powiedzieć Ci tyle- shut the fuckin up!
Bo nic nie wiesz o Thoria, a odzywasz się na forum w tematach o mnie i o mojej gildii. Mówie o Twoich postach na www.tibia.com.
Powaznie ? Hmm.. tez sie ciesze, ze Cie widze :)
To, a takze forum na tibia.com jest publiczne i bede pisal co bede chcial i kiedy bede chcial :confused:
Co to wtracania sie o was, to nie zrobilem tego bez powodu. Dla Twojej wiadomosci mam rowniez chara na Thorii (nie Thoria.. to sie odmienia, nie wiedziales ?)
Bye bye :baby:
@Up: Zgadzam sie z tym. Mozesz co chcesz pisac na tym, tamtym czy jeszcze innym forum. Ale po co od razu na niego tak najechales? -.- Masz jakies dowody ze to botter? >.<
Dzieci tu sie ocenia filmy i ich wykonanie a nie skile kolesia co nakrecal :)
Jak dla mnie to on moze miec i 30/30 jego sprawa czy chce z takimi skilami expic czy nie...
Rav Othersider
01-12-2006, 22:10
To, a takze forum na tibia.com jest publiczne i bede pisal co bede chcial i kiedy bede chcial :confused:
Co to wtracania sie o was, to nie zrobilem tego bez powodu. Dla Twojej wiadomosci mam rowniez chara na Thorii (nie Thoria.. to sie odmienia, nie wiedziales ?)
Bye bye :baby:
No to skumaj to, że to nazwa angielska, mistrzu.
I przeczytaj Twojego pierwszego posta w tym temacie i potem mojego. I zastanów się nad tym:
To, a takze forum na tibia.com jest publiczne i bede pisal co bede chcial i kiedy bede chcial :confused: (...)
See You!
Zdziwisz się ale wiem o co Ci chodzi ;)
Sęk w tym, że Ty nie zrozumiałeś o co mi chodzi :)
Ja poprostu wyśmiałem to, jaki dumny jesteś, a nie ma z czego :)
Żeby nie było niedomowień, jak wspomniałem mam chara na Thorii, miałem zamiar zacząć tam grać, ale nie jaki Verlian stanął na mojej drodze :) Wisi mi to już właściwie, bo w ogóle mi się w Tibie nie chce grać i zaczynam Cię lubić :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.