PDA

Pokaż pełną wersje : Orc Fort Quest, 3 knight'ów. Wypowiedziane HI do króla :).

Rav Othersider
29-11-2006, 22:34
Polecam oglądać do końca, bo fajny loot poleciał ;).

http://two.xthost.info/verlian/tibia/tibicams/thoriaofquest.rec

Sulu
29-11-2006, 23:26
Filmik ładny poszli w 3 i mieli przy tym duzo zabwy :)

Anvortis
29-11-2006, 23:43
Good, ale chlopie wez sie za skille, bo wstyd to malo powiedziane ^.-

dukos
29-11-2006, 23:49
ja zaczynam wierzyc ze ten quest do wykonania przez kilku osobowa ekipe 40 lvli jest nie mozliwy. co widze filmik tego typu albo sorc z ue albo jakis potezny knight jak tu...

ja po przeczytaniu twojego tematu (ze fajny loot) mysle kurde co za farciarze pewnie bpek sama polecial a tu co... marny wandzik? :/ to jak dawac filmiki z byle draga jak woi albo hammer leci i pisac ze super loot...

co do tego knighta to ja skillowac nie umiem ale mialem lepsze na duzo mniejszym lvl...

ogolnie filmik bardzo przecietny, w skali szkolnej oceniam na 2=

;)

Neo_pl
30-11-2006, 09:11
Polecam oglądać do końca, bo fajny loot poleciał ;).

http://two.xthost.info/verlian/tibia/tibicams/thoriaofquest.rec

Omg chłopie qest ..... zresztą jak zwykle czyściciel i po zabawie....

Co do twoich skilli : Ty masz kody na expienie ?? czy poprostu kochasz huncic dwarfy i od czasu do czasu soldiery?

Azaen
30-11-2006, 10:50
Na bocie leci Gs tomb i Larvy Xdd

Szkut
30-11-2006, 13:47
Spoko Skille ^^

Always hunted
30-11-2006, 13:53
Nie dość ze Quest Spoling, to jeszcze nie warty uwagi...

Twoje skille są żałosne, mój 23 knight ma lepsze, i mlvl też nienajlepszy. Ja na wspomnianym knighcie mam 28% do 6...

Felux
30-11-2006, 15:28
moj 7 knight noob char ma lepsze skile o_O

Tibia.pl support lmao?

QS
---
Wow jaki rar : OOOOOOOOOOO szkoda ze mam ich 2 bp :/

XDamian
30-11-2006, 15:56
Hauehaueahea Twoje Skille Roxior Xddd

tomyt
30-11-2006, 15:59
Kogo ja tu widze ;)
"wypowiedziane hi do króla" lmao.. pewnie jak to pisales, to skakales z radosci przy klawie
Nie ogladalem filmu i nie mam zamiaru, to botter ludzie B) ja nie wiem jak takie dzieci jeszcze maja czelnosc "popisywac" sie na publicznych forach -.^

Yours Tom.

Lukaszek13
30-11-2006, 16:00
Aff... wy sie smiejecie ale on nie skillowal. I tak polowa z was nie bedzie miala 40 lvla ;] a on to zrobil w krotkim czasie wiec nie tracil czasu na skillowanie. Smiejecie sie ? a expi szybciej niz wy lol

HoP
30-11-2006, 16:07
Noi co z tego ze ma takie skille? Ja pierdole.. to mu sie ma dobrze grac czy wam? -.- jak mu to nie przeszkadza to po jakiego chuja ma trenowac? -.- Po to zeby lepiej wygladalo na filmikach? Pff.. Niedbalbym o to..

Twoje skille są żałosne, mój 23 knight ma lepsze, i mlvl też nienajlepszy. Ja na wspomnianym knighcie mam 28% do 6...

Taa?? wooooooow.. a moja postac ma 2 lvl i ma 54,54546% do 3 i ma lepsze skile aaaa.
A co to nas obchodzi jaki jest twoj knight? -.- przyszedles sie pochwalic?

Hellraiser
30-11-2006, 16:21
Aff... wy sie smiejecie ale on nie skillowal. I tak polowa z was nie bedzie miala 40 lvla ;] a on to zrobil w krotkim czasie wiec nie tracil czasu na skillowanie. Smiejecie sie ? a expi szybciej niz wy lol

Popieram,.. kazdy ma zdolnosci wbic skilla, ale czy lvl,.. tu bym sie klocil,..

"Kazdy umie skillować, ale expic nie za bardzo"

thorsus
30-11-2006, 21:12
Jak patrze na teksty na temat skilli to se myśle "co za geje ze wsi". Nie trzeba siedzieć 20 godzin przed monkiem/slimem żeby się dobrze grało knightem. Wystarczy expić. Skillujcie dalej a ciekawy jestem czy te 70/70 wam coś dadzą na 30 lvlu.

Rav Othersider
01-12-2006, 14:41
Kogo ja tu widze ;)
"wypowiedziane hi do króla" lmao.. pewnie jak to pisales, to skakales z radosci przy klawie
Nie ogladalem filmu i nie mam zamiaru, to botter ludzie B) ja nie wiem jak takie dzieci jeszcze maja czelnosc "popisywac" sie na publicznych forach -.^

Yours Tom.

Mogę powiedzieć Ci tyle- shut the fuckin up!

Bo nic nie wiesz o Thoria, a odzywasz się na forum w tematach o mnie i o mojej gildii. Mówie o Twoich postach na www.tibia.com.

tibiaplayer
01-12-2006, 15:09
gz x) (poczekal bys jeszcze tydzien-dwa i bym zrobil z wami -.-)

ps. ludzie... smiejecie sie z jego skilli ale jakbyscie wbili chociaz polowe expa ktore on wbija dziennie, wtedy mozecie sie smiac... -.-

ps2. ktos napisal ze Verlian~ gra na bocie... tylko ze jak do niego cos napisze to zawsze odpisuje... bot sam gada? :/

tomyt
01-12-2006, 15:25
Mogę powiedzieć Ci tyle- shut the fuckin up!

Bo nic nie wiesz o Thoria, a odzywasz się na forum w tematach o mnie i o mojej gildii. Mówie o Twoich postach na www.tibia.com.

Powaznie ? Hmm.. tez sie ciesze, ze Cie widze :)
To, a takze forum na tibia.com jest publiczne i bede pisal co bede chcial i kiedy bede chcial :confused:
Co to wtracania sie o was, to nie zrobilem tego bez powodu. Dla Twojej wiadomosci mam rowniez chara na Thorii (nie Thoria.. to sie odmienia, nie wiedziales ?)

Bye bye :baby:

HoP
01-12-2006, 20:32
@Up: Zgadzam sie z tym. Mozesz co chcesz pisac na tym, tamtym czy jeszcze innym forum. Ale po co od razu na niego tak najechales? -.- Masz jakies dowody ze to botter? >.<

Azaluz
01-12-2006, 21:27
Dzieci tu sie ocenia filmy i ich wykonanie a nie skile kolesia co nakrecal :)
Jak dla mnie to on moze miec i 30/30 jego sprawa czy chce z takimi skilami expic czy nie...

Rav Othersider
01-12-2006, 22:10
To, a takze forum na tibia.com jest publiczne i bede pisal co bede chcial i kiedy bede chcial :confused:
Co to wtracania sie o was, to nie zrobilem tego bez powodu. Dla Twojej wiadomosci mam rowniez chara na Thorii (nie Thoria.. to sie odmienia, nie wiedziales ?)

Bye bye :baby:

No to skumaj to, że to nazwa angielska, mistrzu.

I przeczytaj Twojego pierwszego posta w tym temacie i potem mojego. I zastanów się nad tym:

To, a takze forum na tibia.com jest publiczne i bede pisal co bede chcial i kiedy bede chcial :confused: (...)

See You!

tomyt
04-12-2006, 12:37
Zdziwisz się ale wiem o co Ci chodzi ;)
Sęk w tym, że Ty nie zrozumiałeś o co mi chodzi :)
Ja poprostu wyśmiałem to, jaki dumny jesteś, a nie ma z czego :)
Żeby nie było niedomowień, jak wspomniałem mam chara na Thorii, miałem zamiar zacząć tam grać, ale nie jaki Verlian stanął na mojej drodze :) Wisi mi to już właściwie, bo w ogóle mi się w Tibie nie chce grać i zaczynam Cię lubić :confused: