Pokaż pełną wersje : 125 Ms Solo Wrl
Witam,
Postanowiłem pójść na demonie pierwszy raz i udokumentować to :]
Także, here we go!
http://rapidshare.com/files/5421068/magson_wrl.rec.html
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14825
:)
Acastunio
30-11-2006, 12:26
=] trza było tego arma ubrać odrazu ;p
Master Knight de'Vere
30-11-2006, 12:32
Filmik fajny, za mfy się zwróciło :) Nic tylko pogratulować ;P
A tu rehost na tibicams jakby ktoś chciał :p
1.http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14825
Prowo'kator
30-11-2006, 12:39
Film ladny exp tez niczego sobie no i lota gz:D:p
=] trza było tego arma ubrać odrazu ;p
zal
co do huntu to niezle bylo tylko przydalo by sie zeby ci ktos mfow donosil
Fajnie sie tam expi na Twoim lvlu ;) Gz loota
G arm brzydko wygląda w takim eq :P Także go nie zakładałem :)
niestety widac ze to jeden z twoich pierwszych huuntow na wrl , granowales sie zupelnie nie wtedy kiedy trzeba bylo
niestety widac ze to jeden z twoich pierwszych huuntow na wrl , granowales sie zupelnie nie wtedy kiedy trzeba bylo
No to byl akurat moj pierwszy, wszyscy mowia ze na 700 hp trzeba grana tak wiec tak robilem :p
No to przecież napisał, że pierwszy raz.. I aż tak tragicznie nie było.. więc congratulations ; )
No ladnie ladnie, ale jak masz dobrego neta to mozesz sie granowac na 620~
spokojnie styknie, chyba ze masz czasem jakies lagi to lepiej dbac o full hp caly czas
:P
a swoja droga chcialbym zobaczyc taki filmik w wykonaniu taifuna xD hity z morta po 500 ;]
@up
Taifun hity z morta po 500 nom, gz tak tak, wrl na 8 exori mort = 160 many = 1-2 mf na wrla
I co jeszcze?
Jeżeli już mówimy o Taifunie, to 280 lvl/87 mlvl Minimalny z visa 287 a max 451
Czyli sredni 369, wrl ma 3200 hp: 369 = 8-9 hitow z morta :P
HIHOHAHO
02-12-2006, 23:24
Graty Magsonn
masz zdrowie do expienia
Wielki Mancyz
04-12-2006, 18:11
ładnie magson fajny filmik pamietasz mnie ? Wielki Mancyz z hiberny :D:D:D
Jakbym mógł nie pamiętać takiego nupka z hiberny B)
Jucha Furora
04-12-2006, 23:34
najs poczatek ;] jak ja lubie jak tacy starzy kumpkle sie spotykaja8o
A no x]
Bump może komuś się przyda ;p
LOL jaki fart :D
Wiesz co, widac że to twój pierwszy hunt na wrl, rada na przyszłośc:
Spokojnie możesz czekac z granką do ~400hp, wrl nawet takiego comba nie walnie... No ale za mf się zwróciło ^^ GRATZ!
Edit: Hehe no to fajny exp ma na tym taifun.. Jak on po ~800 z morta w potwory jedzie ^^
LOL jaki fart :D
Wiesz co, widac że to twój pierwszy hunt na wrl, rada na przyszłośc:
Spokojnie możesz czekac z granką do ~400hp, wrl nawet takiego comba nie walnie... No ale za mf się zwróciło ^^ GRATZ!
Lol, śmieszna jesteś,
powodzenia w takim razie..
T3H_VirUs
07-12-2006, 20:12
Gratz magson! :D Walic zasady wazne ze hunt był udany
nie wiem po co sie zalicie -___-
Magson roxi coxi xD Jestem twoim wielkim fanem ziąą ; D
Azaen byłeś kiedyś na wrl? Jeśli klepie Cię SAM warlock możesz spokojnie czekac do 400~ hp, jeśli jest stolec (stone golem) no to wtedy już trzeba wcześniej... Warlock naprawde żadko(!) bije kombosami po 380~ w przypadku tego filmu maksymalny combo doszedł gdzieś do 320... Chociaż w sumie może przesadziłem, ale ja zawsze ekspiłem w ten sposob, przynajmniej nie traciłem tylu manasów co on, a jeszcze nie padłem w ten sposob :] Chociaż przyznam, bywało gorąco :)
Gdybym nie bił, to bym się nie wypowiadał w tym temacie.. mało o mnie wiesz.
Tak w ogóle to hit wrl potrafi być w granicach 500-600~ więc po co ryzykowac i granować się -jak to Ty powiedzialeś na ~400hp Lol- Pzdr.
Gdybym nie bił, to bym się nie wypowiadał w tym temacie.. mało o mnie wiesz.
Tak w ogóle to hit wrl potrafi być w granicach 500-600~ więc po co ryzykowac i granować się -jak to Ty powiedzialeś na ~400hp Lol- Pzdr.
No wlasnie nuubku Co sie wypowiadasz :D Przeciez Byles tylko 1st Druidem z 100lv na refugi, i na wrl spredziles poz casu expienie, ale co Ty tam wiesz o nich :P:P:P
Mag no ladnie Expisz ;p ale warto czasami dac innym te wrl :D bo wkoncu nie sama tibia człowiek życie :D Pozdrawiam Nubasie :D
Edit: Hehe no to fajny exp ma na tym taifun.. Jak on po ~800 z morta w potwory jedzie ^^
Lol a z sd wali 3000
Polecam sie leczyc na 550hp <druid> (zawsze da rade sio) a sorc 650. Pare razy padlem wiec wiem co i jak ^^
Fajnie tylko że wczoraj dostałem combo za 660 :F
Jeżeli już mówimy o Taifunie, to 280 lvl/87 mlvl Minimalny z visa 287 a max 451
Czyli sredni 369, wrl ma 3200 hp: 369 = 8-9 hitow z morta :P
Przecież kurwa pisałęm po ile wali, bez przesady z tym 800 z morta lol -.-
Baartoss
11-12-2006, 14:04
Fajny huncik :) 1 Golden Armor xD Gz ale ile pustych ludzików było to zwątp :P Pzdr :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.