Pokaż pełną wersje : Jak zabić 110 ek na bocie (non pvp)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14834
Niestety nie padł do końca bo po paru bp of uh wszedł na kompa :P
Pomysł jak go zabić wymyślił Dharel.
Comment plx !
FarowRime
30-11-2006, 19:54
Sprytny sposób ;) Filmik niezły, tylko szkoda że koleś nie padł... :(
Ale naabek z kolesia xDD wbił 110 na bocie :P szkoda ze nie padł ;] super pomysl
Valariazz
30-11-2006, 21:14
Szkoda że nie padł. A przynajmniej że nie zwastował jeszcze pare bp uhów:< Teraz juz wszyscy na Candii bedą wiedzieć że ten koleś to frajer :P Życze mu żeby kiedyś sciągnal bota, a w nim bedzie keylogger.
Człowiek D
30-11-2006, 21:17
Najbardziej zabawne było jak staliście we dwóch niczym w kinie,zajadaliście hamy zamiast popcornu a tu się nasz królewicz wybudził.:)
Szkoda że nie padł :( :( :(
Edit: wrzuce ss na przyspieszonej tibicams(fajny efekt ;) )http://i112.photobucket.com/albums/n178/Tibiafotki/z.jpg
Co za skur...syn X( Takich tylko na pal wbijać... Ehhh... Ogólnie to kolesie skopali, mogli ze 3 razy tyle nalurować nawet... Gościu by nawet możę padł :/
Wojtas_Smieciarz
30-11-2006, 21:59
Gratz dla tych panów! Dla takich nobów którzy botuja cale dnie i uwazaja sie że są dobrzy powinno byc natychmiastowe usunięcie konta, ja niestety nie mialem takich dobrych okazji do zabicia go bo jak wiadomo co pare minut podchodzi do kompa... a jak cos do niego napiszecie to odrazu "polak retard" n/c. Naprawde szkoda ze nie padl :( ale mam nadzieje ze dostanie bana jak najszybciej. Uważam ze każda osoba która expiła na port hope a estroz mial wtedy max 80lvl to wie ze uzywal bota, teraz expi na żółwiach.
AFFF......
NIE MAM PYTAN!!!
No coz...
Kiedys 100 level to był niezły wyczyn i wszyscy podziwiali takich ludzi a teraz każdy frajer może bota sciągnąć i zrobić w 2 miechy setke :/.
A co do tego królewicza to będzie on pod ścisłą kontrolą xD...
MagField
01-12-2006, 01:33
Szkoda że nie padł ale za to miał waste w uhach :P :D:D
Dlaczego taki czlowiek jak ten 110ek nie dostal bana a moj kumpel dostal bana za nic... poprostu paranoja Gmowie dzialaj slabo wedlug mojej opini karaja uczciwych ludzi a tych co dziela konto, jada na bocie to maja w du*** X(
hehe szkoda ze nie padl , dojeb go next time ;) gl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.