Pokaż pełną wersje : Co tu sie porobilo 0.o
Anvortis
30-11-2006, 20:02
No wlasnie, co?
1. Magnus del fifik killed by Zunri ..........jeden z najlepiej chronionych na tym serwie graczy pada 0.o
2. Zrzeszenie ludzi hunconych przez Rexis i nowa wojna nadchodzi ?
Jesli grasz na Askarze i wiesz cos wiecej na ten temat, to napisz cos od siebie :P
BTW: Jak ktos powie, ze jest juz temat o wydarzeniach z Askary, to niech wie, ze glupio jest pisac w temacie z przed 4 michow, w ktorym chodzi o stara wojne :P.
tak,wiem duzo na temat wojny :)
Szyderca podobno kupil all szwedzkim graczom premmy account, ale najlepsze jest to ze rozpowiada ze to nowy owner:P
No ale coz tu zrobic to jest askara, wygra lepszy:)
Jesli checie wiedziec cos wiecej poprostu zadajcie pytanie, bo niewiem od czego sie zabracB)
Guardian anubite
30-11-2006, 23:39
Jesli checie wiedziec cos wiecej poprostu zadajcie pytanie, bo niewiem od czego sie zabracB)
Kto z kim , z jakiego powodu , fragi.;]
Anvortis
01-12-2006, 00:25
No to mamy wojne !! Nowa gildia wlasnie powstala i tym razem nie mozemy przegrac ;) mam nadzieje ze ta Holenderska pani lekkich obyczaji pojdzie pod latarnie razem ze swoja rozj***** ekipa ;) ! HAIL !
Kto z kim , z jakiego powodu , fragi.;]
http://forum.tibia.com/forum/
Proste, nie?
Guardian anubite
01-12-2006, 08:35
http://forum.tibia.com/forum/
Proste, nie?
Proste ,lecz trudne... Poto jest polskie forum o światach żeby ci co się znają wypowidali tu ... Koleś nie wiedział o czym napisać napisałem mu.. więc poprostu wyjdz ... i się schowaj..
Proste ,lecz trudne... Poto jest polskie forum o światach żeby ci co się znają wypowidali tu ... Koleś nie wiedział o czym napisać napisałem mu.. więc poprostu wyjdz ... i się schowaj..
Sooo much hostility B)
Vick Sind
01-12-2006, 12:40
co to sie na tej askrze dzieje :P chodz tam gram to sam ledwo sie lapie o co chodzi xD
Moriento
01-12-2006, 18:34
Wojna sie zaczela Polacy zapewno znow przegraja
W wojnie walczą: Aberitto V Rexis.
Narazie Aberitto siedzi w Pz.
Rexis ma na swoim koncie juz jeden frag zobaczymy co dalej.
Pozdrawiam.
Ps: Rexis zabija podobno Polskich H LvL.
Czyzby sie bali?
@up
moze sie nie boja, tylko nie chca ryzykowac? ;p
Polscy H lvl sa takze w Rexis? :P
A czemu zabijaja to nie wiem...
Moriento
01-12-2006, 20:19
Polacy w Rexis sa maskotkami druzyny ;]
Wiec laske moga ;]
Polacy w Rexis sa maskotkami druzyny ;]
Wiec laske moga ;]
swiete slowa :D
gomez_pl
01-12-2006, 20:46
Co to za glidia Aberitto? Nikogo jeszcze z z jej czlonków nie widzialem.
To jest polska glidia i czy to jest wojna Swe vs Pl?
Przepraszam ,że tyle pytań ale nic nie wiem co tu sie dzieje.
Pierwszy post;)
Anvortis
01-12-2006, 22:04
Pierwszy post;)
Nie, w Aberitto sa polacy i szwedzi, i nie tylko.
Pierwszy post;)
Nigdy nie ma czegoś takiego jak wojna Swe vs Pl, jest gildia vs gildia...
A składy są mieszane.
Anvortis
01-12-2006, 23:42
Ciekawi mnie jedna rzecz, a mianowicie jak oni chca wygrac wojne (Aberitto) jak polowa czlonkow nie ma PACC'a ^.- no chyba, ze im Szyde'rca kupi ;]
pacce napewno beda juz niedlugo B)
jak to sie mówi... pierwsze koty za płoty ;)
7-0 dla rexis xD w open.. nie powiem nasz błąd - kiepskie zgranie, musimy nad tym popraacować.. :)
Anvortis
02-12-2006, 01:52
jak to sie mówi... pierwsze koty za płoty ;)
7-0 dla rexis xD w open.. nie powiem nasz błąd - kiepskie zgranie, musimy nad tym popraacować.. :)
Popracowac ? modlcie sie o cud ;) Skittl del fifik (new owner) to chyba zrobil wczesniej 20 lvl na bocie ..........
Moriento
02-12-2006, 02:14
Co tu pisac.. sieka xD
Tifonek
Dec 01 2006, 21:51:44 CET Killed at Level 55 by Dan Elverstig
Gladiatho
Dec 01 2006, 23:41:55 CET Killed at Level 95 by Silc
Furks
Dec 01 2006, 23:41:22 CET Killed at Level 106 by Zunri and by Ertill
Scott Quarion
Dec 01 2006, 23:41:32 CET Killed at Level 124 by Zunri and by Ertill
Devil Xoxero
Dec 01 2006, 23:40:36 CET Killed at Level 57 by Bajexe on Askara
Lastinion
Dec 01 2006, 23:43:31 CET Killed at Level 79 by Bajexe on Askara and by Ertill
Mindal
Dec 01 2006, 23:43:03 CET Killed at Level 107 by Zunri and by Silc
Skittl Del Fifik
Dec 01 2006, 23:45:39 CET Killed at Level 123 by Swift Know and by Zunri
xD
Mam nadzieje ze jednak Rexis przegra.
Smichael
02-12-2006, 09:09
igrex napisz mi na gg jak bedzie jakas akcja to wam pomoge >:P
Anvortis
02-12-2006, 17:03
Ehh, zaczynam tracic nadzieje, ze ta wojna moze byc jeszcze wygrana przez Aberitto ;/ Hail Sylwester ;D
Moze powinniscie wziasc sie za cos w stylu Sneak Attaki ...
Btw: uwalcie Zunriego ! bijcie go za kazdym razem jak walczycie, bo jak padnie pare razy to Rexis zacznie sie trzasc
Hmm powstala nastepna gildia Three Minute Warning 0.o
Dan Zaibatsu
Dec 03 2006, 03:42:46 CET Killed at Level 111 by Bajexe on Askara and by Silc
Christon Dark
Dec 03 2006, 03:43:03 CET Killed at Level 120 by Marrtomm and by Swift Know
Ice Enthariel
Dec 03 2006, 03:00:27 CET Killed at Level 105 by Dan Elverstig and by Everius Zen
Master Szoszo
Dec 03 2006, 03:43:05 CET Killed at Level 119 by Apofex and by Euh Know
Sir Saltgurka
Dec 03 2006, 03:41:25 CET Killed at Level 71 by Dan Elverstig
Furks
Dec 03 2006, 03:37:41 CET Killed at Level 103 by Zunri and by Edoc
--------------------------------------------------------------------------
Letax Di'Vinci
Dec 03 2006, 03:09:39 CET Killed at Level 126 by Caramban and by Saint Onix
Co moge napisac ,Total owned. Dam wam podpowiedz,zamiast sie klucic to moze byscie sie pogodzili :),mowie tutaj o christonie i szydercy
nie macie szans w openbattle tylko snaki na początek może na askariana lizodupa jescze się chwali,że na 63 haariela urabal hauaahaha, a naprawde go uwalił po znajomosci;] znając zgranie rexis i dysycypline nikt nie bedzie jak debil expil sam na pohu czy gdziesdlatego musi być nieżle przygotowany taki atak. ludzi z rexis jest wiecej maja wyzsze lvle,ale musicie walczyc za askare!!XD
4ever against REXIS
Anvortis
03-12-2006, 13:05
Ehh, oni w ogole nie trzymaja sie razem. Kazdy sd'k leci w inna strone zamiast wszyscy na jednego jechac ......0 TAKTYKI !
Zacznijcie myslec tak samo i atak na 1 osobe przeprowadzac, i uhajcie sie nawzajem ...
moze i mysla ale 70% polakow du not anderstand inglisz:P
wiec co maja zrobic :P?
jak to sie mówi... shit happens... ;) i tak już nie mam możliwości wyplacenie sie nawet :D no cush ;) zabawmy sie ;d
Anvortis
03-12-2006, 15:16
Ehh, Caramban, Szoszo, Szyde'rca, Dan, raczej nie maja problemow z rozumieniem angielskiego. Na moscie Silc prawie by padl, gdyby nie ten trefny m wall, ktory skonczyl sie zaraz po tym jak Letax polegl ^.-
Nastepna sprawa. Jak oni chca wygrac skoro jest ich gora 5ciu a polowe Rexis ....? Niech wkoncu zrobia porzadna ekipe i pojda dopiero na battle ......swoja droga ciekawa sprawa z tymi charami, Furks to Weliax Aslet a Marrtomm to Leonaz ^^
Gdyby wteczas na przejsciu byli jeszcze: Szyde'rca, Ala'naste to Silc dead i kto wie czy nie Zunri.
jak to sie mówi... shit happens... ;) i tak już nie mam możliwości wyplacenie sie nawet :D no cush ;) zabawmy sie ;d
no wiesz, jesli niemasz kasy to sie za wojne niebierze i jeszcze jedno,jesli sie niema zdolnosci do prowadzenia/waczlenia na wojnach to sie tez do tego niebierze, to sa twoje 2 bledy:P
Ehh, Caramban, Szoszo, Szyde'rca, Dan, raczej nie maja problemow z rozumieniem angielskiego. Na moscie Silc prawie by padl, gdyby nie ten trefny m wall, ktory skonczyl sie zaraz po tym jak Letax polegl ^.-
Nastepna sprawa. Jak oni chca wygrac skoro jest ich gora 5ciu a polowe Rexis ....? Niech wkoncu zrobia porzadna ekipe i pojda dopiero na battle ......swoja droga ciekawa sprawa z tymi charami, Furks to Weliax Aslet a Marrtomm to Leonaz ^^
Gdyby wteczas na przejsciu byli jeszcze: Szyde'rca, Ala'naste to Silc dead i kto wie czy nie Zunri.
tak musze przyznac,letax padl ladnie,dj tez prawie padl no ale prawie wiec sie tak niepodniecajcie:), jesli ktos ma watpiliwosci to jestem za rexis bo zadobrze ich znam zeby byc przeciw nim, a wgole to christon sobie tak zarzyczyl zeby bylo ich tyle:)
Anvortis
03-12-2006, 16:35
tak musze przyznac,letax padl ladnie,dj tez prawie padl no ale prawie wiec sie tak niepodniecajcie:), jesli ktos ma watpiliwosci to jestem za rexis bo zadobrze ich znam zeby byc przeciw nim, a wgole to christon sobie tak zarzyczyl zeby bylo ich tyle:)
Nie lubie jednego w Rexis, zabijaja za nic (PA)
Nie lubie jednego w Rexis, zabijaja za nic (PA)
To sa uroki wladzy :),a pozatym jezeli ty bys mial wladze tez bys to robil, i nawet nieproboj sie wypieracB)
Anvortis
03-12-2006, 17:45
To sa uroki wladzy :),a pozatym jezeli ty bys mial wladze tez bys to robil, i nawet nieproboj sie wypieracB)
Kto wie, level zmienia czlowieka, ale bez przesady, ze poszedlbym sobie na jakies expowisko zobaczyl 40 lvl i kazal mu placic za chec do expienia ......albo stac pod depo i wymyslac powody za co ma mi placic. Siedze sobie na expowisku wpada mi koles i mowi, ze byl pierwszy chociaz siedze tam od save serwera ....po chwili wpadaja jego koledzy z Rexis, i place.
Ide sobie skillowac na slimach wpada 45 ms z 60 ek, i zaczynaja mnie tluc. Biore ekipe idziemy sobie z nimi pogadac (rotfl :P) za chwile wpadaja koledzy z Rexis hunted all -.-
Kolega ma prawie 100 lvl wpada Zunri z kolegami i go ubijaja za Bot using (LOL !), ale i tak kazdy wie ze po prostu im sie stamina skonczyla, i nie mieli co robic ;]
Btw: wiesz cos na temat Szyde'rcy, za co tak naprawde padl i ma hunta na Askarze jak, i na Eterni ?
Za chec prowadzenia wojny ze swoimi "kumplami"
Wogule,jesli bys mial wladze tez bys tak robil to jest pewne na 100%:)
Moriento
04-12-2006, 12:55
Cecil co ty gadasz!
Nastepny DupoLiz Panow z Rexis.
A powiecie mi jak Rexis sie znudzi i nie bedzie miec z kim walczyc to kto bedzie ich wrogami, odpowiedz zostawiam wam ;]
Pozdrawiam.
Ps: I na przyszlosc nie pierdolic glupot.
Cecil co ty gadasz!
Nastepny DupoLiz Panow z Rexis.
A powiecie mi jak Rexis sie znudzi i nie bedzie miec z kim walczyc to kto bedzie ich wrogami, odpowiedz zostawiam wam ;]
Pozdrawiam.
Ps: I na przyszlosc nie pierdolic glupot.
LICK LICK MENS?!
Jak niebeda miec z kim walczyc tzn ze inne gildie sa do dupy bo sie postawic nieumia:)
o i wtym tkwi sęk nikt nie chce sie im postawic ze strachu z grajacych dopiero pozniej jak juz dostaja hunta nabieraja chec na wojne...a jescze te lizodupy, bo ile osob ma wpisane na tibia.com pro by zunri/swift/deeyaj 100??chba więcej...
Anvortis
04-12-2006, 16:34
@up
Racja!
Gdyby polaczylo sie pare lepszych gildi to Rexis by mialo gowno do gadania a tak kazdy sobie czeka, az wylapie hunta od Rexis za darmo ;]
Na Askarze jest type lizodupow Zunriego, ze pewnie juz mu wyblakla od tego lizania. Jak juz nikt nie bedzie stawial sie Rexisom wteczas wezma sie za lizodupow (bo tak naprawde to z tych podlizywaczy rexis sie smieje) i za ludzi ktorzy nie posiadaja jeszcze hunta (60 - 100+ lvl) hmm swoja droga dziwne ze Hassanno jeszcze nie wylapal hunta za szybkie expienia 0.o
@up
Racja!
Gdyby polaczylo sie pare lepszych gildi to Rexis by mialo gowno do gadania a tak kazdy sobie czeka, az wylapie hunta od Rexis za darmo ;]
Na Askarze jest type lizodupow Zunriego, ze pewnie juz mu wyblakla od tego lizania. Jak juz nikt nie bedzie stawial sie Rexisom wteczas wezma sie za lizodupow (bo tak naprawde to z tych podlizywaczy rexis sie smieje) i za ludzi ktorzy nie posiadaja jeszcze hunta (60 - 100+ lvl) hmm swoja droga dziwne ze Hassanno jeszcze nie wylapal hunta za szybkie expienia 0.o
1st of all .jakby sie nawet polaczyl caly server to gowno by zrobili skoro nieumia ruszyc glowami:)
2nd of all ludzie niedostaja hunta za to ze expie tylko za to ze stanowia zagorzenie,wiec jesli chcesz pisac takie bzdety to wejdz sobie na inne forumB)
nie zhunca hassanno poniewaz boja sie go najwyrazniej ze dolacvzy do strony przeciwnet i etc :)
Anvortis
04-12-2006, 17:33
1st of all .jakby sie nawet polaczyl caly server to gowno by zrobili skoro nieumia ruszyc glowami:)
2nd of all ludzie niedostaja hunta za to ze expie tylko za to ze stanowia zagorzenie,wiec jesli chcesz pisac takie bzdety to wejdz sobie na inne forumB)
Oohh, zagrozenie wow czyli expienie krotko mowiac, wbijasz lvl masz coraz wiekszy, wiekszy niz najsilniejsi czlonkowie Rexis i co sie dzieje ? wpada Zunri na expowisko z kolegami, i podaje powod na forum "Bot Using" ktorego zreszta nie bylo.
A dlaczego zabija ? bo wbijajac coraz to wyzszy lvl stajesz sie zagrozeniem, proste.........w ten sposob uwalili pare osob + hunted -.- widac, ze sie boja i biora sie zawczasu. Zunri kozak ? Master Szoszo solo go prawie ubil, gdyby nie pieski (szwedy zgredy) Zunriego, dawno by padl proste. (niedowierzenia ? filmy sa.)
Btw: Zunri is Gay ^.- ?
Oohh, zagrozenie wow czyli expienie krotko mowiac, wbijasz lvl masz coraz wiekszy, wiekszy niz najsilniejsi czlonkowie Rexis i co sie dzieje ? wpada Zunri na expowisko z kolegami, i podaje powod na forum "Bot Using" ktorego zreszta nie bylo.
A dlaczego zabija ? bo wbijajac coraz to wyzszy lvl stajesz sie zagrozeniem, proste.........w ten sposob uwalili pare osob + hunted -.- widac, ze sie boja i biora sie zawczasu. Zunri kozak ? Master Szoszo solo go prawie ubil, gdyby nie pieski (szwedy zgredy) Zunriego, dawno by padl proste. (niedowierzenia ? filmy sa.)
Btw: Zunri is Gay ^.- ?
btw szoszo przed update z jednej runy jaka umial trafic w czlowieka to bylo gfb;p wtedy co szoszo prawie zabil zunriego to gral na nim curtiis :)
a hassano niestanowi zagrozenia bo on niema pvp :),ma lvl ale to noob:P nic dodac nic ujac
nie zhunca hassanno poniewaz boja sie go najwyrazniej ze dolacvzy do strony przeciwnet i etc :)
nieboja sie hassana, jesli by sie go bali to by go zniszczyli w tak zwanmym "zarodku"
Anvortis
04-12-2006, 20:55
nieboja sie hassana, jesli by sie go bali to by go zniszczyli w tak zwanmym "zarodku"
No wiesz, duzy lvl ma zdolnosci przekonywania mniejszych lvl, ale za to z lepszym pvp ^.-
Btw: od kiedy to Zunri ma wladze ? przeciez to gej jeden powalony z holandii ....bez swoich kolegow to
zwykla szmata do podlogi.
Sinnergy Thornes deleted za account sharing :) own3d plx xD
jest szansa jeszcze.. .coraz lepiej naszym idzie 2:2 wczoraj :)
Mateusz Majchrzyk
04-12-2006, 21:27
GZGZGZ NASI!!! ;p;p
Przydało by sie wiecej h-leveli w ,,naszej" gildii z good pvp ;p
Anvortis
04-12-2006, 21:37
"As it has come to my attention it might not be clear to everybody so il clear it up.
Anybody that supports any of the players which are hunted by Rexis in anyway will feel the consequences.
Have nice day.
Yours Zunri divine of Rexis."
Wow, co on sobie mysli, ze jest bogiem, ktory moze ustalac zasady -.- ? niech sobie straszy swoich przydupasow.
Sersantes
04-12-2006, 21:59
Czarno widze tą wojne, jeżeli Szwedzi chcą ja wygrać w 6\8... -.-
Thor Nephihean
04-12-2006, 22:07
Chciałem kupic bohu od jednego z rexis no nie stety mnie oszukał.:(
A teraz mam hunta od całej gildii!
Czarno widze tą wojne, jeżeli Szwedzi chcą ja wygrać w 6\8... -.-
Taaa... nie szwedzi tylko angole (Christon to angol ;P) aczkolwiek napisz do nich to chuja sie odezwą... ~~ przynajmniej z Emirem, Zekorim, Pontexem itd. jest fun na ventrilo ;d
"As it has come to my attention it might not be clear to everybody so il clear it up.
Anybody that supports any of the players which are hunted by Rexis in anyway will feel the consequences.
Have nice day.
Yours Zunri divine of Rexis."
Wow, co on sobie mysli, ze jest bogiem, ktory moze ustalac zasady -.- ? niech sobie straszy swoich przydupasow.
tak mozna powiedziec ze jest bogiem na tym serverze, dokladnie to okresiles:)
Anvortis
04-12-2006, 23:17
tak mozna powiedziec ze jest bogiem na tym serverze, dokladnie to okresiles:)
A kij w niego ......gdybym mial takiego chara jak Szyde'rca to bym pewnego dnia wpadlbym mu na expowisko z szoszem i cya Zunri -.- .......nic nie mysla
Chcecie wygrac ? zrobcie ekipe conajmniej 28 osob i trzymajcie sie w grupie. ;]
up dobrze gada
ale christon jakos niekwapi sie dorozdawania invitow
@Kilka up - Nie bija Hassano poniewaz co im moze knight zrobic?
nie bija bo mysla ze pojdzie za nim kilka osob i poprostu boja sie przegrac wojne ;)
Smichael
04-12-2006, 23:42
igrex msg me on gg >:*
hah zniknął po formacie :(
5401720 napisaj Smichuś :*
Anvortis
05-12-2006, 10:44
Muahha, co ten Christon odwala ? xD idiota plix ....ciagle dead calej jego zalogi 3-7 osob .......
Na filmie bylo widac ze byl na tym przejsciu a potem znalazl sie obok hero jak to mozliwe??:P
Moriento
05-12-2006, 15:10
Czary i Magia ;]
Gdybys ruszyl swoim malym łepkiem to byś wiedział ze Chris szedl na doł wczłaczył niewidke zaczekal az ktos zejdzie wszedl na gore "stanol" na na ludziach z Rexis poczekal az noobki zejda i zaczol uciekac. gz dla ludzi z Rexis ktorzy Exiwke wrzucili dopiero nizej -.^
Ale Chris nic nie wrobi w kilku ludzi ;]
Pozdrawiam.
Hmmm... Ja znam Skittla z rl, noob straszny, ale kasy ma mnóstwo... Wracam do tematu... Jeśli chodzi o wojnę, będzie ją ciężko wygrać... Większość Polskich h-lvli to LizyDupy albo neutralni... Skittl to przynajmniej walczy... Choć spadł o 9 lvli ;)
Anvortis
05-12-2006, 16:28
Hmmm... Ja znam Skittla z rl, noob straszny, ale kasy ma mnóstwo... Wracam do tematu... Jeśli chodzi o wojnę, będzie ją ciężko wygrać... Większość Polskich h-lvli to LizyDupy albo neutralni... Skittl to przynajmniej walczy... Choć spadł o 9 lvli ;)
Skittl sprzedal chara .........
Moriento
05-12-2006, 18:31
Mi najbardziej sie podobalo 1 open battle na pustyni w Ank.
Padali jak muchy, kolega mi opowiadal ze widzial tylko co 10 sec "Left Part"
Zunri i Ekipa robi swoje wydali oswiadczenie ze jesli gracz zostanie przylapany na pomocy przeciwnikom to poczuja tego konsekwencje. Ale przeciez Szyde'rca wykonczyl 3 graczy ktorzy pomagali gildi Rexis i nie byly to wcale male lvl.
Czekam na daszy rozwuj wojny a zapowiada sie ciekawie chyba ze Polacy zrezygnuja.
A tak wogole nie wiem jak mozna to przegrac z taka iloscia graczy a zwlaszcza ze polowa ich to Master Sorcerzy.
Pozdrawiam ;]
Hehe, ladnie ich christon pojechal xD Ja jestem neutrany i obojetne mi kto wygra, ja na tym swiecie nie spotkalem sie jeszcze z PA, ale to moze z racji lvl ;)
Rofl,poprostu jak czytam to co piszecie to płakać się chce
@Moriento - troche kultury 10 letni dzieciaku;] Jak sie nie umisz zachowac to powiedz mamie ze nie potrafi dzieci wychowywac. Ja zadalem proste pytanie a ty mnie wyzywasz nawet mie nie znajac, i jesli ja mam maly leb, czyli maly rozum to twojego i teleskopem nie zobaczymy pewnie.
Sory za wyzwiska, ale koles mnie wkurzyl..
@Anvortis: Aha... Nie wiedziałem... :p
Moriento
06-12-2006, 13:45
@Moriento - troche kultury 10 letni dzieciaku;] Jak sie nie umisz zachowac to powiedz mamie ze nie potrafi dzieci wychowywac. Ja zadalem proste pytanie a ty mnie wyzywasz nawet mie nie znajac, i jesli ja mam maly leb, czyli maly rozum to twojego i teleskopem nie zobaczymy pewnie.
Sory za wyzwiska, ale koles mnie wkurzyl..
Gosciu wes tu lepiej nic nie pisz.
Jesli ja mam 10 lat to ty masz z 5 ......
Jesli nie umiesz sie zachowac a zadajesz glupie pytania to sie nie pytaj wcale choc podobno kto pyta nie bladzi ty na pewno zbladziles.
Dobra mniejsza z tym.
Pozdrawiam.
Ps: Dlaczego Ice juz nie walczy? Boli go jeden ded czy moze liczyl na spokojna wygrana z gildia Rexis?
Hassann0
06-12-2006, 15:29
Sadze ze POLACY wygraja!!!
Niedlugo sam im pomoge.
nic wiecej nie pisze.
bye
Niedlugo sam im pomoge.
nic wiecej nie pisze.
bye
A to sie nazywa prowokacja !!!!!
to sie nazywa "wannabe hasanno"
Anvortis
06-12-2006, 22:22
@Igrexou
Co jest, dlaczego Aberitto nic nie walczy tylko Christon bez sensu pada? Gdzie Szyderca i inni?
@Igrexou
Co jest, dlaczego Aberitto nic nie walczy tylko Christon bez sensu pada? Gdzie Szyderca i inni?
Hmm...
Zunri
Dec 06 2006, 20:12:19 CET Killed at Level 141 by Szyde'rca
and by Kerimus
Sądze że jednak walczą... Jednak narazie nie wiem jak do tego doszło.
Szyderca o tutaj:
Zunri
Dec 06 2006, 20:12:19 CET Killed at Level 141 by Szyde'rca and by Kerimus.
hehe :)
A Three Minutes Warning są aż nazbyt ostrożni albo sam nie wiem... Nie chcą nikogo więcej przyjmować mimo ofert pomocy... :/
Niedlugo sam im pomoge.
nic wiecej nie pisze.
bye
Omg.. Człowieku kogo ty chcesz nabrać?
Idz na dwór do piaskownicy i pobaw się łopatką.
Ktoś w tym temacie napisał, że jakby Zunri kilka razy padł to reszta powoli zacznie się bać.
W pełni go popieram :>
:flaga_pl: gogo :D
Anvortis
06-12-2006, 22:57
Omg.. Człowieku kogo ty chcesz nabrać?
Idz na dwór do piaskownicy i pobaw się łopatką.
Ktoś w tym temacie napisał, że jakby Zunri kilka razy padł to reszta powoli zacznie się bać.
W pełni go popieram :>
:flaga_pl: gogo :D
No oczywiscie, Zunri tam praktycznie jest cesarzem i on dyktuje warunki a wszyscy go sluchaja. Gdy cesarz padnie reszta zacznie sie zastanawiac czy aby napewno nie znalazl sie ktos lepszy w pvp od ich krola. :]
Zunri pada z 4-5 razy i Rexis shit .....
EDIT:
ZUNRI PADL !!!!!!!!!!! SZYDERCA ROX ! MUHAHA OWN3D
No oczywiscie, Zunri tam praktycznie jest cesarzem i on dyktuje warunki a wszyscy go sluchaja. Gdy cesarz padnie reszta zacznie sie zastanawiac czy aby napewno nie znalazl sie ktos lepszy w pvp od ich krola. :]
Zunri pada z 4-5 razy i Rexis shit .....
EDIT:
ZUNRI PADL !!!!!!!!!!! SZYDERCA ROX ! MUHAHA OWN3D
Tak zunriego sie all sluchaja bo to jest leader ich gildi, i w koncu on planuje akcje jak kogo zabic kogo atk. etc.Ale rexis jest lojalne wiec niezaczna sie rozpraszac bo padl ich leader.Walcza razem ,Zgina razem.
Hassann0
07-12-2006, 12:34
Tak zunriego sie all sluchaja bo to jest leader ich gildi, i w koncu on planuje akcje jak kogo zabic kogo atk. etc.Ale rexis jest lojalne wiec niezaczna sie rozpraszac bo padl ich leader.Walcza razem ,Zgina razem.
HaHaHa....
Chyba smieszny jestes !
Zunri juz raz udawal hacka co zakosil z 1ml k kase gildi! I na bank nie mial hacka sami chlopaki z Rexis to wiedza do wojny niedlugo dojdzie:
1) Gilar
2) Esien
3) Harain
Beda walczyc przeciwko Rexis wiec szansa rosnie !
Zunri to Noob padnie jeszcze z 3 razy i koniec wojny !
Hmm, i co dalej....?
Hassann0
07-12-2006, 12:53
To ze Rexis ma tyle kasy ze moze walczyc do konca albo sie wyplacic a kase trzyma ich kochany Zunri ktory jebie ich w huja!
I dobzre ze kurwa padl !
Soory za przeklenstwa ale pytania zadajesz tak glupie ze glowa boli!
To ze Rexis ma tyle kasy ze moze walczyc do konca albo sie wyplacic a kase trzyma ich kochany Zunri ktory jebie ich w huja!
I dobzre ze kurwa padl !
Soory za przeklenstwa ale pytania zadajesz tak glupie ze glowa boli!
Widac ze na klasowkach z polskiego tez ci glowa boli ;) I chyba nie przez to ze glupie sa, a poprostu nie znasz odpowiedzi ;)
Hassann0
07-12-2006, 13:33
Omg -.- Dziecko wiem na pewno wiecej od ciebie?
A co mam ci odpowiedzec na pytanie !
Zastanow sie nad pytaniem zanim je zadasz -.^
HaHaHa....
Chyba smieszny jestes !
Zunri juz raz udawal hacka co zakosil z 1ml k kase gildi! I na bank nie mial hacka sami chlopaki z Rexis to wiedza do wojny niedlugo dojdzie:
1) Gilar
2) Esien
3) Harain
Beda walczyc przeciwko Rexis wiec szansa rosnie !
Lol a co im da 3 knightow? combo 250 z explo?? Knighci sa na wojnie po to aby na pierwszy ogien sie wysatwic i blokowac.
Omg -.- Dziecko wiem na pewno wiecej od ciebie?
A co mam ci odpowiedzec na pytanie !
Zastanow sie nad pytaniem zanim je zadasz -.^
Jezu, nie wierze ze dalej prowadze ta rozmowe...
Powtorze to jeszcze raz osobiscie dla ciebie - Zunri pada, jest po wojnie, co dalej???? Doslownie, czytaj literki, c-o d-a-l-e-j ???? Bedzie peace and love?? Gowno prawda. Wcale nie kibicuje za rexis, nie mam tam znajomych i w ogole, tak malo gram, ze nie poprostu nie dotyczy mnie to. Ale spojrz na ludzie, co z nimi wlacza... Nie rozumiem, w jaki sposob one sa lepsi od Rexis pod wzgledem prowadzenia servera??? Postacie pozmieniali, kurde, po sto owner'ow. Tam niema juz prawie nikogo, kto kiedys wypowiadal sie tak pieknie o sprawiedliwosci, wolnosci i zrownowazonym kierownictwie. Padnie rexis i przyjdzie chaos. I powiem ci, chlopaczku z bolacym lepkiem, piszac 'chaos" nie mowie o pieknej nazwie guildii tylko o zwyklym chaosie. To nie jest Julera, gdzie jedna mocna guildia postawila sie przeciwko innej, i wygrala, powalajac PA. To nie jest stara Coma, mimo tego ze ludzie z Comy dalej sa obecni w tej wojnie. Nie widze tu zadnej porzadnej alternatywy dla Rexis na tym serverze w chwili obecnej. Wiec ucz sie zastanawiac, a nie skarzyc sie na bol glowy, widzac pytanie, wymagajace chwile refleksji.
P.S. Spodziewam sie, ze nie odbierasz tego zbyt osobiscie, bo wole zobaczyc tu logiczne sprostowanie tego, co napisalem, a nie tekst 'dziecko, wyjdz" ;)
Hassann0
07-12-2006, 13:51
Ale ty czlowieku jestes dziwny.
JEsli masz open battle to ek sa po to by zatakowac jako 1 i starac sie by jakegos gracza odlaczyc od grupy wtedy MS robia swoje!
Ale to teza bo watpie po tym co bylo ze chlopaki chca open battle z Rexis ;]
Dymka grasz na Askarze?
Tak, przeciez w profiliu pisze ;) Tylko ze teraz to juz nie gra a tylko sporadyczne logowanie sie pogadac z kumplami-zamalo czasu :confused:
Hassann0
07-12-2006, 14:10
Dobra nie bedziemy sie klocic temat nie zostal zalozony by sie klocic!
Lepiej napiszmy jakies obie strony maja sznase i za kim osobiscie jestescie.
Dla mnie obie gildie maja rowne szansze tylko jest jedna zecz Rexis ma wieksze lvl sa zgrani, maja kasy jak wody :]
Osobiscie licze ze Rexis upadnie ale watpie by opuscila server najlepiej zatakwoac te mniejsze lvl 100 - 110 dlatego ze sadze ze moze nie wyjda z gildi ale juz nie pojda walczyc tak czesto chyba ze zostana zmuszeni !
Tak to widze, ze jednak motywacja walczacych stron jest zupelnie rozna. Rexis trzyma server od poczatku (nu, praktycznie od poczatku, ale zalozmy sie ze wojny przed powstaniem Eclipse byli wojnami, ktore dopiero rozkrecali Askare). Maja, co tracic. Przeciwnicy Rexis (specialnie nie uzywam nazw zadnej z guildji, skoro powstali tylko zeby formalnie polaczyc walczacych) nie maja juz nic do stracenia-jest to wataha huntowanych postaci, za ktorymi stoja juz nie do konca zrozumiale osobowosci (z filmiku dobrze widac, ze sharing tam odbywa sie niesamowity ;) Nie raz juz brzmieli wypowiedzi typu "Cieszcie sie, Rexis, iloscia fragow, i tak mamy dobra zabawe, czekajac na nowy server". Nie sadze tak naprawde, ze ktos z nich nadal cieszy sie iluzja calkowitego powalenia Rexis i przejecia servera. Wiec bardzo prawdopodobne, ze bedziemy mieli epoke sneak attack'ow, majacych na celu zalesc za skore tym takim pewnym siebie Rexis. Do tego dochodzi kwestia obrazy osobistej ;) Opozycja ma calkiem niezla moc, ale to nie zmienia faktu, ze to oni a nie Rexis, musza kombinowac jak zrobic pare awansow czy zarobic kase. Czy poprostu pojsc pozwiedzac nowe tereny po update (ktory, zapowiada sie wlasnie, dla h-levels, wiec myszle ze obie strony troche sa zli na ta woje, co psuje niezla zabawe)
OK, taka moja opinia, mniej-wiecej. nastepnym razem postaram sie pisac krocej, ale nie zawsze mi to sie udaje ;)
Anvortis
07-12-2006, 23:20
Rexis przegra. Wygrana gildia bedzie rzadzic serverem idac w slady Rexis robiac PA (tak jest zawsze).
Mimo to jestem zeby Rexis przegralo, bo w Aberitto mam chociaz male znajomosci :P a w rexis nic .......
Z drugiej strony Christon Dark nie zle PA robil swojego czasu .....
PA zawsze bylo, jest i bedzie niezalaznie od tego kto wygra albo na jakim swiecie bedzie gral (no chyba ze na non-pvp:D)
Dzis zabili na pohu Coreanusa, nie wiem czemu ale zostało troche loota więc dla mnie lepiej ^^
Dzis zabili na pohu Coreanusa, nie wiem czemu ale zostało troche loota więc dla mnie lepiej ^^
Moze Rexis byli offline, a bardzo chcialo sie im chociaz kogos zabic? Bez sensu...
Anvortis
08-12-2006, 13:33
Cholerny Krapek! wszedzie musi wtykac swojego nosa jak tylko PK gdzies jest ;]
Szkoda, ze Szyde'rca nie byl online, bylby 1 frag + dla Aberitto.
Cholerny Krapek! wszedzie musi wtykac swojego nosa jak tylko PK gdzies jest ;]
Szkoda, ze Szyde'rca nie byl online, bylby 1 frag + dla Aberitto.
Czyli znasz czemu zabili Coreanusa? Explain?
Anvortis
08-12-2006, 14:28
Czyli znasz czemu zabili Coreanusa? Explain?
Podobno za bota, ale czy to prawdziwy powod to nie wiem na 100 %. (przynajmniej jak Rexis kogos zabija to zawsze za bot using xD innego powodu jeszcze nie wymyslili)
na 99% dla runek i 4fun B)
wiem bo sam tak robilem :]
Podobno za bota, ale czy to prawdziwy powod to nie wiem na 100 %. (przynajmniej jak Rexis kogos zabija to zawsze za bot using xD innego powodu jeszcze nie wymyslili)
Hehe widziałem się z nim na pohu i wątpie zeby bota uzywał palem, w końcu na pohu nigdy nic nie wiadomo ;)
Anvortis
08-12-2006, 19:54
Hehe widziałem się z nim na pohu i wątpie zeby bota uzywał pallem, w końcu na pohu nigdy nic nie wiadomo ;)
99 EK tez padl za uzywanie bota na zolwiach ......rotfl tylko, ze on nie uzywal bota -.-
Tak jak mowilem Rexis zabija zawsze za bota ! (ich nie obchodzi czy go uzywales czy nie :P trzeba cos wymyslic)
Zaczynają się wykruszać powoli, a rexis znowu pewnie wygra
na 99% dla runek i 4fun B)
wiem bo sam tak robilem :]
O! B) I to jest prawdopodobne wytlumaczenie :) Zreszta, musza gdzies brac surowce na wojne, na odmiane od Rexis.
@Anv~ Chyba mnie troche nie zrozumiales, zobacz najpierw kto go zabil, a potem pisz o botach na POH'u ;)
Pozdrawiam i milego weekendu dla wszystkich
Anvortis
09-12-2006, 13:03
O! B) I to jest prawdopodobne wytlumaczenie :) Zreszta, musza gdzies brac surowce na wojne, na odmiane od Rexis.
@Anv~ Chyba mnie troche nie zrozumiales, zobacz najpierw kto go zabil, a potem pisz o botach na POH'u ;)
Pozdrawiam i milego weekendu dla wszystkich
Zobacz kto go bloczyl i kto kazal im go zabic ;) (sam nie mogl bo ban)
:o
bany sie posypaly :(
-Xolauran
-Dan~
-Christon
-Szyde'rca
wszystkie za acc sharing i do 8 stycznia
to po wojnie... ;D żegnaj askaro... :(
Sersantes
09-12-2006, 23:49
to po wojnie... ;D żegnaj askaro... :(
Zawsze można pobawić się sprzed ss, a nowe serwery powinny(...) niedługo się pojawić.
oby pojawily sie jak najpredzej :cup:
Anvortis
10-12-2006, 19:34
Owszem bany, nie widze zeby Szyde'rca mial jakiegos bana .......-.-
Bo zrobił tak żeby nie było widać ;p
Ech.. Obecnie staramy sie o odbanowanie charow naszym kolega... zobaczymy czy Cip sie na to zgodzi.
Co do swiata Askara zawsze ale to zawsze bedziemy go nawiedzac, nie damy spokoju gracza Rexis i kazdym kto im pomagal. Bedziemy pamietac o tych co pomagali nam!
Wyczekamy na moment kiedy Rexis sie podzieli!
Chyba ze zadomowimy sie na nowym swiecie :))
Pozdrawiam :]
Name: Marrtomm
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 136
World: Askara
Residence: Venore
House: Admiral's Avenue 2 (Liberty Bay) is paid until Jan 06 2007
Guild membership: Ruthless of the Rexis
Last login: Dec 22 2006, 14:57:35 CET
Comment: Nothing can break me.
Account Status: Premium Account
Account Information
Real name: Tony Montana
Banished: until Jan 21 2007, 17:18:54 CET because of account trading
Created: Sep 17 2005, 17:09:08 CEST
I wkoncu sobie zasluzyl :]
Najwieksze Pa na serverze ...
To znaczy tak dla tych co nie wiedza 1 ownerem byl Polak sprzedal chara Leonazowi - Random Pk ( chlopak wylapal 3 bana za pk i delete) teraz wylapal bana za kupno postaci ... I bardzo dobrze nigdy go nie lubilem :D
Podobno Sinnergy Thornes miala wlama na postac czy wie ktos cos o tym ?!
Pozdrawiam.
Anvortis
24-12-2006, 01:35
Jeszcze jeden ban i nastepne konto poleci ....Leonaza pamietam jeszcze jak mial 60 lvl i pkowal za nic ....
ja tam od Leonaza mialem spokój, bo zawsze byłem b. dobrym qmplem kennetha - jego rl :)
A zbaczając z tematu, może ktoś chce kupić Lucky Lane 1? :D
Skittl juz pogral sobie? Ech, kiedys to byl fajny char...
Skittl ...
Stary owner schaczyl nowego ...
A teraz gra na charze swojego Rl zioma z Debicy - Pluciksona.
To tyle ...
Pozdrawiam.
Ps: Nie widzalem ciekawszego swiata od Askary choc tam nie gram, czytam forum na tibia.com codzienie i Askara to swiat gdzie najwiecej sie dzieje :] .
Moze kiedys zaczne tam grac ale jak widze to gildia Rexis jest zbyt mocna by ja wogole wyrzucic z servera. Szkoda ...
Anvortis
29-12-2006, 14:40
Nie jest mocna. Zunri jest mocny .......
Nie jest mocna. Zunri jest mocny .......
Zunri jest mocny Hmm ... To dlaczego jako nieliczyny padl w tej wojnie z Rexis ?
Moje mocni nie znaczylo ze ... Sa twardzi, nie pokonani - Gowno prawda Rexis to grupa Noobow ...
Chodzi mi oto ze reszta H lvl sra przed nimi ... "Budza Groze" no i jest ich duzo.
Pozdrawiam.
Anvortis
29-12-2006, 20:21
Zunri jest mocny Hmm ... To dlaczego jako nieliczyny padl w tej wojnie z Rexis ?
Moje mocni nie znaczylo ze ... Sa twardzi, nie pokonani - Gowno prawda Rexis to grupa Noobow ...
Chodzi mi oto ze reszta H lvl sra przed nimi ... "Budza Groze" no i jest ich duzo.
Pozdrawiam.
Ktory owner padl ? :P ......nie wiedzial nawet co sie dzieje, to bylo zaskoczenie. Anyway zobacz, ze Rexis nie wychodzi sie bic, gdy Zunri off jest :]
Zauwaz, ze czasami Zunri wymiata pvp, a czasami jest kompletnym noobem ...dziwne nie?
Mozg - Zunri - Wodz
Zniszcz Zunriego Rexis przestanie istniec.
Jak zniszczyc Zunriego:
1. Hacked (Rook~)
2. Zna ktos inne sposoby ? :]
Ktory owner padl ? :P ......nie wiedzial nawet co sie dzieje, to bylo zaskoczenie. Anyway zobacz, ze Rexis nie wychodzi sie bic, gdy Zunri off jest :]
Zauwaz, ze czasami Zunri wymiata pvp, a czasami jest kompletnym noobem ...dziwne nie?
Mozg - Zunri - Wodz
Zniszcz Zunriego Rexis przestanie istniec.
Jak zniszczyc Zunriego:
1. Hacked (Rook~)
2. Zna ktos inne sposoby ? :]
Po 1 gowno prawda z tym zniszczeniem gildi jesli Zunri bedzie zrookowany ...
Dlaczego?
Poniewaz, jak wiadomo to ich jest 3 - (w sensie 3 braci na Rl) - Otoz posiadaja oni 4 chary:
1) Zunri
2) Swift Know
3) Irnuz
4) Flakon Del Fifik
Wiec samo zrokowanie Zunriego nie pomoze ...
Obecnie Zunri gra na Gothice jako 2 owner najprawdopodobniej za jakies iteemy sadze ze z Anni.
Zobaczcie jak Gothica Expi :D:D ... Ze Gm na to nie zwracaja uwagi.
Pozdrawiam.
Anvortis
29-12-2006, 23:02
No to zabicie Rexis jest lalalal .......chociaz nie moga wywalic ich z servera nie dlatego, ze sa silni tylko dlatego, ze wiekszosc ludzi na serverze lize dupe Zunriemu, a stanac z nim do wali nikt nie chce ......tylko jakies chu**** ekipy :]
ekipa teraz nie było chujowa, była bardzo dobra, ale niestety 90% ludzi nie mogło dołaczyć bo swe grający na charach polakow nie dali innym moiżliwości pomocy... bywa
Anvortis
30-12-2006, 01:52
Gdyby zebralo sie pare h lvl'i z Askary i inni chcieli im pomoc, to wojna byla by wygrana a tak lipa. A dlaczego szwedzi maja grac na charach polakow .....swoich nie maja czy co ^.-
Btw: co z ta wojna, szykuje sie cos nowego?
Gdyby zebralo sie pare h lvl'i z Askary i inni chcieli im pomoc, to wojna byla by wygrana a tak lipa. A dlaczego szwedzi maja grac na charach polakow .....swoich nie maja czy co ^.-
Btw: co z ta wojna, szykuje sie cos nowego?
Ech ... Grales na Askarze to myslalem ze sie w tym orientujesz!
Mysle ze Polacy rusza po zmianie banow.
Pozdrawiam.
Anvortis
31-12-2006, 04:28
Orientuje sie, ale trudno pojac polityke Askary :P Zobacz co tu sie dzieje:
Zunri expi innym.....
Czolowka dostaje bany za account sharing
Co pare dni ktos sprzedaje chara, a potem go haczy i spowrotem itp ....
Jeden Pan biega i ciagle robi sobie PA na wszystkich procz swoich kolegow, i gildi ofc .......
itp ehhh
Orientuje sie, ale trudno pojac polityke Askary :P Zobacz co tu sie dzieje:
Zunri expi innym.....
Czolowka dostaje bany za account sharing
Co pare dni ktos sprzedaje chara, a potem go haczy i spowrotem itp ....
Jeden Pan biega i ciagle robi sobie PA na wszystkich procz swoich kolegow, i gildi ofc .......
itp ehhh
Dzis byla potyczka na D Lair w Venore ale nie wiem co sie stalo ... !
Podobno Wybijaja Ludzi Z Dommination Za Pomoc Rexis !
Gogo Guys ! Wyjebac Rexis z Servera !
Pozdrawiam :D
Wątpie żeby Zunri expił Gothicą... pamietam go jeszcze jak grał Luciferem na Arcanii i expił tak samo szybko. Tam też mu Zunri pomagał? Poza tym to już jego 4 postać 100+. Może i sharuje ale wątpie że z Zunrim
Wątpie żeby Zunri expił Gothicą... pamietam go jeszcze jak grał Luciferem na Arcanii i expił tak samo szybko. Tam też mu Zunri pomagał? Poza tym to już jego 4 postać 100+. Może i sharuje ale wątpie że z Zunrim
Gz dla ciebie !
Pozdro ...
Anvortis
31-12-2006, 12:37
No i dobrze niech ich zapier***** dupolizy rexisow -.-
Askarian Osvetnik czy jak on tam ma, to dopiero jest DUPOLIZ ........
Obiektywista
31-12-2006, 14:01
Askarian zdisbandował arymen i napisał że założył nową gildie dla tych którzy uważają go za kumpla... no cush... aż 3 ich było (jego wujek, rl qmpel i jakis koles)
Askarian zdisbandował arymen i napisał że założył nową gildie dla tych którzy uważają go za kumpla... no cush... aż 3 ich było (jego wujek, rl qmpel i jakis koles)
Askarian to najwiekszy LizoDup jakiego miala Askara ...
Zrobil to teraz tylko dlatego by zwrocic na siebie uwage, i zeby Pan Zunri napisal mu ze go bardzo lubi i zeby sie nie przejmowal :]
Pozdrawiam.
Ps: A tak wogole moze zrobimy liste big dupolizow Rexis !! :D
Anvortis
01-01-2007, 04:37
Zrobil to teraz tylko dlatego by zwrocic na siebie uwage, i zeby Pan Zunri napisal mu ze go bardzo lubi i zeby sie nie przejmowal :]
Pozdrawiam.
Popieram, to the best asslicker on Askara! Ostatnio wypieral sie na forum tibia.com, ze nie donosi nic Zunriemu, ale jak ogladalem film z bitwy na Ankrahmun, to askarian ciagle msg do Zunriego i przekazywal co sie szykuje...
Jak mozna byc takim debilem i konfic kolesiowi, ktory tak naprawde ma go gleboko w dupie..
Anvortis
01-01-2007, 04:40
Pozdrawiam.
Popieram, to the best asslicker on Askara! Ostatnio wypieral sie na forum tibia.com, ze nie donosi nic Zunriemu, ale jak ogladalem film z bitwy na Ankrahmun, to askarian ciagle msg do Zunriego i przekazywal co sie szykuje...
cO
Jak mozna byc takim debilem i konfic kolesiowi, ktory tak naprawde ma go gleboko w dupie..
Co do listy:
1. Askarian Osvetnik
2. Bajexe on Askara (na jego miejscu powinien byc ktos inny, ale nie wymienie nicku, bo po co wylapac hunta za kawalek tekstu :P)
Wedlug mnie najwieksza 5 DupoLizow to:
1) Askarian Osvetnik
2) Slaziono
3) Dey
4) Pepe Van Corsarz
5) Darksteel
Pozdro..
Wedlug mnie najwieksza 5 DupoLizow to:
1) Askarian Osvetnik
2) Slaziono
3) Dey
4) Pepe Van Corsarz
5) Darksteel
Pozdro..
Pepe i Darksteel? Komu oni dupy lizali? oO
Pepe i Darksteel? Komu oni dupy lizali? oO
Wiec tak Pepe ogladajac filmik w Venore pisal do Zunirego potem Gfb w jakies akcji ... Darksteel to jest cipka wielkiego Krapka :D .
Anvortis
02-01-2007, 07:48
Skittl del fifik, Rook........welcome back
Name: Skittl Del Fifik
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Askara
Residence: Rookgaard
House: Botham IV g (Ankrahmun) is paid until Dec 21 2006
Last login: Dec 30 2006, 09:46:53 CET
Troche szkoda, bo jednego do wojny mniej po stronie szyde'rcy :]
Wg. mnie rookowanie postaci to czysty debilizm, przecież mógł chociaż powalczyć, mimo iż postać była zniszczona. Powinien brać przykład z Carambana, albo Mastera Szoszo.
Wg. mnie rookowanie postaci to czysty debilizm, przecież mógł chociaż powalczyć, mimo iż postać była zniszczona. Powinien brać przykład z Carambana, albo Mastera Szoszo.
Taa ... Ja mam duzy szacunek do Mastera Szoszo i Carambana.
Bardzo dobrzy gracze ... Szybko expia i nie sa do bani w PvP.
A tak wogole o co biega z Szwedami na charach Polakow.
Domyslam sie ze Szwedzi grali na charach, a dokladnie na jakich, moze to glupie ploty ale ty Last~ brales udzial w wojnie to cos powinienes wiedzic.
Pozdrawiam.
Taa ... Ja mam duzy szacunek do Mastera Szoszo i Carambana.
Bardzo dobrzy gracze ... Szybko expia i nie sa do bani w PvP.
A tak wogole o co biega z Szwedami na charach Polakow.
Domyslam sie ze Szwedzi grali na charach, a dokladnie na jakich, moze to glupie ploty ale ty Last~ brales udzial w wojnie to cos powinienes wiedzic.
Pozdrawiam.
Kiedyś, nie w tej wojnie co teraz jest tylko poprzedniej, curtiis grał na postaci Master Szoszo i prawie zabił Zunriego. Co do tej wojny, to nie wiem kto z kim sharował ale to chyba widać po banach ;)
bylo to jacyś Szwedzi z Thorii ;x
qmple Christona Darka czy jakos tak ;x
a Pepe i Dark tacy lickerzy jak i ja ;) btw: nie gram już Lastem :) gra nim mój b. dobry qmpel ;)
Anvortis
02-01-2007, 17:07
Ogolnie uwazam, ze jest lipa ;/ Domination zabija sobie ludzi za nic na polecenie Rexis ....
Niech ktos wkoncu zrobi z nimi porzadek, bo to kur** jest juz przesada .......Czytalem sobie topic zrobiony przez Qikka na tibia.com i tam Bone von'breakder wypowiada sie, ze jego gildia nie atakuje ludzi za nic.
2 miechy temu moj koles 61 najt zabil noob, za zabijanie train monkow.....bone von'breaker zabaczyl, ze ma skulla przelogowal sie szybko na noob chara i udawajac missclicka zaczal bic mojego kolesia. Kolega sie zdenerwowal wkoncu i go ubil za chwile bone zalogowal sie na main chara, i wpadl z ekipa, i go ubili.
.......
Pamietam jak sobie skillowalismy we trzy osoby na monku, Roy'Termentor potrzebowal spiderow do treningu, a ze my pierwsi sobie je zownowalismy, to wpadl Master Know i ubil nam monki kilka razy, a potem monk-makera....... TO SIE NAZYWA NON-PA ? -.- ......
bylo to jacyś Szwedzi z Thorii ;x
qmple Christona Darka czy jakos tak ;x
a Pepe i Dark tacy lickerzy jak i ja ;) btw: nie gram już Lastem :) gra nim mój b. dobry qmpel ;)
Hmm ... To dlaczego Pepe padl od Sersantesa i Gladiatho ...
Za to ze lize dupe panom z Rexis ...
Dark to naab zmienil plec i jest teraz "dziewczyna" Krapka.
Pozdrawiam.
Anvortis
02-01-2007, 17:16
Pozdrawiam.
OWN3D !!! lol ....krapek to szmateks :P Pamietam jak go Rexis niszczylo kiedys ......
OWN3D !!! lol ....krapek to szmateks :P Pamietam jak go Rexis niszczylo kiedys ......
Dokladnie Pan Krapek padal jak szmata ... Placil tyle Rexis za to by nie byc hunted a w dodatku jeszcze praktycznie wkupil sie do Rexis ... !
A teraz kozaczy ile razy widze jak Everius Zen i Silc (Polacy w Dodatku) zabijaja 10 lvl przed depo w Ab ... Najpierw kaza robic skulla na kim a potem leci Sd ... ! Sprytni to oni sa ... Nudzi sie chlopaka to sobie pozabijaja 10 lvl bo kto inny sie im da!
Co do Polakow walczacych to na co oni dawali passy - czyzby nie wiezyli we wlasne umiejetnosci ! Panowie jestescie wielcy SZACUNEK dla was i RESPECT pokazcie co potraficie !
Wieze w was, wieze ze wygracie, wieze ze na servie bedzie lepiej !
Pozdrawiam...
Ps: Z tym lepiej to jak wygracie to sie zobaczy to wtedy sie wypowiem ale mysle ze powino byc przynajmiej lepiej niz za panowania Rexis !
A te Dommination to co to wogole ma byc zabijaja na polecenia Rexis i wcale nie zabijaja za Free !
TRAGEDIA!!
Hmm ... To dlaczego Pepe padl od Sersantesa i Gladiatho ...
Za to ze lize dupe panom z Rexis ...
Pozdrawiam.
Nie kazdy kto jest kumplem jest asslickerem ~~
a Gladiatho i Sersantes nie biją tylko friendów rexis itp. Idą na dragi i jak ktos jest to biją ~~
a Gladiatho i Sersantes nie biją tylko friendów rexis itp. Idą na dragi i jak ktos jest to biją ~~
Oni bija kazdego kto zawinil nie zanasz Carambana on nie lubi Pa i napewno nie pozwoli na zabijanie za Free ... A jesli pada ktos z Dommination lub z Trinity or Rexis to sie nie dziw ... chyba ze ktos zawini, jesli tak podaj mi nick osoby ktora padla za Free .
A
Sersantes
02-01-2007, 23:52
Pepe to kolega Arterossy i kiedyś pilnowali mnie przed ss.
PepE to naab jakich malo xD
Zobaczy H lvl i odrazu gadka szmatka ...
Zal mi takich ludzi ... Sam ma 80 lvl ale czuje ze na swiecie Askara to on gowno znaczy ... !
PozdRo
Nie masz pojęcia ile osob pisało, nic nie wiesz a gadasz.
Każdego dnia duzo osób pisze. I btw, nie dla tylko którzy mnie uważaja za kolege tylko ci najbliźsi weszli.
Całe Arymen chciało + wiele innych. Dostali sie najloyalniejsi.
Fajnie ?
Nie masz pojęcia ile osob pisało, nic nie wiesz a gadasz.
Każdego dnia duzo osób pisze. I btw, nie dla tylko którzy mnie uważaja za kolege tylko ci najbliźsi weszli.
Całe Arymen chciało + wiele innych. Dostali sie najloyalniejsi.
Fajnie ?
to zmoe wytlumaczysz cwaniaczku czemu jak twoi kumple padali to odwrociles sie plecami do nich domi pojechalo wa sjak chcialo i anet palcem za swoich nie kiwneles skoro tak lojalnosc wywyzszasz ciesz sie ze masz takich ziomow jak wyslaniec i devil oni sie nie boja bronic ziomkow
pewnie bez nich gildia by nie pociagnela dlugo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.