Pokaż pełną wersje : Imargam PA!!! ...
Slimamoneko
02-12-2006, 00:43
Oto link do filmu w ktorym jest pokazane jak pieknie potrafi imargam power abuserowac(np. daje all dookoła party i kto dał tego ubija ja ledwo zdażylem left kliknać):D
Znajac życie za publikacje tego moj uh makera dostanie hunta ale niech ludzie zobacza skim to sie zyje na tej furorze..
http://rapidshare.com/files/5488557/dgf.rec.html
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14907
thx smallmacioo:D
to by było na tyle...
DexteroO
02-12-2006, 01:05
lol...
a mialem do niego szacunek, ale widze, ze jest takim frajerem jak wiekszosc hlvli...
ja bym nie placil, on walil w tego knighta tak noobskie hity, ze mogl by go lac caly dzien -,-
Anvortis
02-12-2006, 01:13
Wbil 202 lvl to mysli, ze wszystko mu wolno jak wiekszosc h lvl ...........zal
Oto link do filmu w ktorym jest pokazane jak pieknie potrafi imargam power abuserowac(np. daje all dookoła party i kto dał tego ubija ja ledwo zdażylem left kliknać):D
Znajac życie za publikacje tego moj uh makera dostanie hunta ale niech ludzie zobacza skim to sie zyje na tej furorze..
http://rapidshare.com/files/5488557/dgf.rec.html
to by było na tyle...
tez bys bil jak dalbym ci party np. ja 24lvl :D
Thor,hil,haw
02-12-2006, 01:22
-.- tibicam -.- wiesz co to jest? -.- z rapida to sobie sciagnij wyszywanie gospodyn wiejskich - instrukcja
Dec 01 2006, 21:41:08 CET Died at Level 202 by a hydra
huahuahua noob dobrze mu tak :D
Rav Othersider
02-12-2006, 01:46
huahuahua noob dobrze mu tak :D
Pewnie wtedy najmłodszy owner grał, który ma 10 lat :D.
Co do filmu:
Poprostu koleś jest idiotą. Jak można tępić rodaków?! Jak myślicie, dlaczego Szwedzi stanowią potęge tibijską? Bo nie mają ludzi pokroju Imargam'a.
Co do filmu:
Poprostu koleś jest idiotą. Jak można tępić rodaków?! Jak myślicie, dlaczego Szwedzi stanowią potęge tibijską? Bo nie mają ludzi pokroju Imargam'a.
Przedewszystkim to dlatego, ze u nich w szkolach nie ma ocen i mlodzien uczy sie dla siebie, a nie dla ocen. Potrafia usiasc i pouczyc sie tego i tego, mimo ze i tak przejda do nastepnej klasy, a w przyszlosci zdobeda jakis zawod, poniewaz o ten tam nie trudno. Ale co do ludzi typu Imargama to zgadzam sie.
Eh... na miejscu Taifuna bym go z serva wywalił i by miał za swoje.
zal...
Ri'Pablo
02-12-2006, 02:57
Na Furorze nie ma do tępienia nikogo innego niż Polacy ;P( i to jest największa wada tego servera)
A jeśli chodzi o tą tibijska potęge, to uważam, że Polacy są drudzy, zaraz po brazylijczykach... I to właśnie dzięki takim idiotom jak Imargam.
Eh... na miejscu Taifuna bym go z serva wywalił i by miał za swoje.
zal...
Imargam jest dobrym przyjacielem Taifuna
ALE PO CO DOŁĄCZALI DO TEGO PARTY?:o
Ostatnio missclicka zrobilem na Imanaabie i zaczął mnie lać. Mówił, że są tylko 2 osoby na servie ktorych nie może bić(pewnie mama i tata:D ) Myśli, że ma władze? Niech sie zastanowi - dobrze mu radze. Jescze ktoś się zdenerwuje i Imanaab dostanie w rl ...
Imargam 0:1 Hydra :cup:
V.Kitthix
02-12-2006, 09:11
@Topic: Skomentował bym jak bym oglądnoł, a nie oglądnełem, ponieważ są limity w Rapidzie.
P.S: Niech ktoś to Rehostnie na tibicams bo chcę to wkońcu zobaczyć.
Smallmacioo
02-12-2006, 09:46
Rehost: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14907
Lukaszek13
02-12-2006, 09:52
Wes ima jestes idiota ... na forum udajesz cwaniaka, ze jestes ok, spoko etc a tu kur... zabijasz jakies newbie, koles misklika mial a ten go zaje.... wes czlowieku juz wiemu ze grasz w 10 ;]
Slimamoneko
02-12-2006, 10:11
Lukaszek13 :D ja też z nowej soli:D
Ps. plz comment:D
Raditz Saiya-jin
02-12-2006, 10:23
Lmao, żal mi cie Imargam ^^'
matekk fst bolt
02-12-2006, 10:47
zal.pl wsyzscy ownerzy ima maja 10+ lat hahahhah :P
Imargam: plac teraz
Ech, widzisz ?
Wyszłeś na nOOba.
Ciekawe jak by Cię tak Taifun bił i texty Płać teraz.
A mi jest żal was...
niektórzy podniecaja się że padł od hydry... wiecie co to może kick?
a polacy to w większości nooby... leci typ i morde drze ima costam górą.. nc
poczytajcie sobie w poradniku co to jest noob, bo noobami to chyba wy jesteście. To, że chce aby mu płacili za missclicka to nieznaczy że ma 10lat -.-
Polacy podniecają się że zobaczą jakiegos hlvl i zaraz fri itanz blagz...
Acastunio
02-12-2006, 11:06
Jaki nuupek... za k arma szkoda zachodu ;D
Jakby chociaż crownik to można by sie pofatygować... a tak... Ima nuuuup xD
lol.. widac ze furora to chyba jakis dobry serv bo na innych takie rzeczy sa na porzadku dziennym
A mi jest żal was...
poczytajcie sobie w poradniku co to jest noob, bo noobami to chyba wy jesteście. To, że chce aby mu płacili za missclicka to nieznaczy że ma 10lat -.-
Odezwał się Eternal Oblivion.
Taaa, widziałeś texty Ima na wojnie ?
Byś padł ze śmiechu jaki kozak z niego, a od Taifuna na pare hitów by padł.
Slimamoneko
02-12-2006, 11:11
A mi jest żal was...
Wiesz co? mi ciebie żal...
Pozatym nie tlyko polacyj ak widzia h lvl pisza free itanz plx, a zreszta piszesz Polacy.. może opisujesz siebie? Z tą hydrą możliwe że to był kick ale tak czy siak ciesze sie ze padł...
Lukaszek13
02-12-2006, 11:16
Slimamoneko nom siemka ja tez z soli xDD
Hyber ale ty noob jestes jedziemy ime bo kozak byl i na forum udawal ze jest ok =] wes.
Off: Uhuj moczykija xd
Sonik'ex
02-12-2006, 11:19
Jak narazie to wy wychodzicie na nobow robil pa i co tylko on to robil kazdy z nas kiedys robil pa a wy to kuzwa przezywacie jak mrowka okres -.- jeden z was napisal "ima zal mi cie" no i oczywiscie reszta nobow zaczela spamowac to samo lool2 poco wogule ten temat tak jak kolega wczesniej napisal wiecie co to kick lag? i wiecei co to hydra ? najgorsze jest to ze wypowiadaja sie tu noby 10-20 levele! ma 200 level i gz mu zato i wlasnie to sa polacy "wy" tylko potraficie zazdroscic hmm ima niemial 200 niebylo tematu ima ma 200 jest temat ima PA ZAAAZDROSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s niwszyscy polacy to noby :);)
Slimamoneko
02-12-2006, 11:20
lol.. widac ze furora to chyba jakis dobry serv bo na innych takie rzeczy sa na porzadku dziennym
No właśnie ten temat ma niedopuscic do tego zeby to było na porzadku dziennym:D
Ps. comment plz
Slimamoneko
02-12-2006, 11:22
Jak narazie to wy wychodzicie na nobow robil pa i co tylko on to robil kazdy z nas kiedys robil pa a wy to kuzwa przezywacie jak mrowka okres -.- jeden z was napisal "ima zal mi cie" no i oczywiscie reszta nobow zaczela spamowac to samo lool2 poco wogule ten temat tak jak kolega wczesniej napisal wiecie co to kick lag? i wiecei co to hydra ? najgorsze jest to ze wypowiadaja sie tu noby 10-20 levele! ma 200 level i gz mu zato i wlasnie to sa polacy "wy" tylko potraficie zazdroscic hmm ima niemial 200 niebylo tematu ima ma 200 jest temat ima PA ZAAAZDROSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.nastepny eternal sie trafil... z takimi textami to na zal.br
2.Nie wszyscy byli PA, a jeżeli ty keidys byłes PA to oznacza że jestes takim samym n00bem jak Ima...
LoL i co z tego, ze ma 200lvl gra z rodzicami, dziadkami, sasiadami to i ma 200, a nawet jak gra sam to ch*** z tym jest noobem i tyle gra po 24h wbil 200lvl i okazuje sie ciota....i nie zazdroszcze mu tego 200lvl bo ja na to patze z boku bo juz nie gram w tibie frajer jest i tyle koniec temu i jego 200lvl nic mu nie daje...nara
Slimamoneko nom siemka ja tez z soli xDD
Hyber ale ty noob jestes jedziemy ime bo kozak byl i na forum udawal ze jest ok =] wes.
Off: Uhuj moczykija xd
gie ef be teraz, gie ef be wal, no wal gie ef be ;p
powiem wam ze tez bym kazdy powybijał gdybys ktoś mi dawał party, można zrobić niezłą sieczke, a przy okazji jest zabawa .) po to jest ta gra.
@up
częściowo masz racje, że to tylko gra...no ale ten cieć przesadza i udaje cwaniaka;]
Nie moge patrzec na to, jak 202 ek, zabija 15 knighty :|. Przeciez on jest jakis pojebany, bo inaczej tego nazwac nie mozna.
10:58 Imargam [202]: plac teraz
Ma placic, za cos, co przez pomylke zrobila. Chciala zapewne sprawdzic jego lvl ;). Nie ogladalem do konca, bo to nie mialo sensu, te jego gnebienie
Low Lvli. Jednym słowem mozna okreslic tego czlowieka: Kretyn.
Łi nid ju.
xD
Mastermind Toothy
02-12-2006, 12:12
Przedewszystkim to dlatego, ze u nich w szkolach nie ma ocen i mlodzien uczy sie dla siebie, a nie dla ocen. Potrafia usiasc i pouczyc sie tego i tego, mimo ze i tak przejda do nastepnej klasy, a w przyszlosci zdobeda jakis zawod, poniewaz o ten tam nie trudno. Ale co do ludzi typu Imargama to zgadzam sie.
Stfu plx:) Mają oceny, ale nie takie jak my.
@topic
żal.pl ...
DexteroO
02-12-2006, 12:15
po 1 naucz sie pisac.
po 2 czego mam mu zazdroscic? ze pewnie rl zycia nie ma? ze nie wychodzi do kolegow/przyjaciol jak kazdy normalny czlowiek? lol!
po 3 wyjdz.
pozdro.
@2x up
No mają, ale oni i tak zdają do następnej klasy, a uczą się dla siebie. Potrafią odróżnić grę od życia realnego i nie wyżywają się na 10 latkach poprzez Tibie. Nie wszyscy oczywiście, ale większość Szwedów.
hahaha stary dobry ima~ wrocil , tak jak za starej furory kiedy robili pa z taifunem na kazdym expowisku ktore chcieli , ale ktoregos dnia zobaczycie ze oboje skoncza na rooku jak spoxster bo sa zwklymi smieciami ktorzy nie maja realnego zycia
Ostatnio missclicka zrobilem na Imanaabie i zaczął mnie lać. Mówił, że są tylko 2 osoby na servie ktorych nie może bić(pewnie mama i tata:D ) Myśli, że ma władze? Niech sie zastanowi - dobrze mu radze. Jescze ktoś się zdenerwuje i Imanaab dostanie w rl ...
Imargam 0:1 Hydra :cup:
Imagram jest z mojego miasta ;p jeszcze go nie wiedzialem :P a to male miasto
Lol ima jakie hity w tego kolesia nawet za 50 nie bil...
Ciekawe tak lubi pisac na forum a jakos w tym temacie nic nie napisze :)
zal.pl
Kolos from rodos
02-12-2006, 13:53
.. a przy okazji jest zabawa .) po to jest ta gra.
no ta gra raczej jest stworzona do zabawy, dlatego może dali mu to party, bo myśleli że ima~ raczej zna sie na żartach
ALE PO CO DOŁĄCZALI DO TEGO PARTY?:o bo myśleli że jest normalny??
I właśnie poraz kolejny pokazał jaki jest z*****sty, jak dla mnie to on ewidętnie leczy kompleksy w grze, rajcuje go że każdy sie go boi i że ma "MOC!" swoją drogą jak pokazywał domek, ma tyle itemów, a jednak dalej dusi kasę od rodaków.. GZ!
@do wszystkich broniących Imargama:
Jeśli jest bez winy, to niech sie sam wypowie.
12:37 San Christo [11]: lord of imargam zal br kazdy lizal dupe i jakie hity nobowskie wchodzily w tego 41 najta
@Hyber stfu pliks
@Libner a ty skad jestes ;d?
Nieugiety
02-12-2006, 14:12
Wiecie, powiem wam tak:
Gdybyście mieli taki lvl jak on, znudzeni byście byli grą, ile mozna expic?
To tez byście sie zabwiali, lali ludzi itp., to tylko gra i powinno sie miec radoche grając w nią.
Tak samo jest z pk, jesli was pk zabije to jest za*** h*** *** **** *****.
Ale natomiast jeżeli wy pekujecie, to jest ok.
@Topic
Nie twierdze, iz nie jest pa, jednakże dajcie sobie siana z wrzucaniem mu...
Darviniok
02-12-2006, 14:13
i co z tego jak to i tak najbardziej porąbany kraj patrz czy to jest normalne ze jak dziecku rodzice nie kupią kompa nowego full wypas wyjebany w kosmos to on moze zaskarzyc ich do panstwa i zostanie odebrany rodzicom i dany jakims pijakom i sobie juz zalatwil zycie ;] oczywiscie nie jest tak zawsze ale w duzej ilosci przypadku wiec nie udawaj ze szwecja jest wiele lepsza od polski : o
@topic
furora to beznadziejny server, gralem tam przeszedlem na arcanie i jestem happy duzo lepiej sie gra mniej nOObów, i PA tez..a temu Imargamowi calemu by dali delete acc i spokoj ^^
widzialem filmik z jakiejs wojny kiedys na furorze to on tylko chodzil, debilnie sie usmiechal i mowil ze on tylko patrzy. bal sie hunta ciota jedna. a wiadomo co mu taki low lvl zrobi. i czego on sie spodziewal z nich? dsmow i innych? :/ do tego nie mowie ze polaka rodaka bic bo z tego co mi wiadomo to tam takie rzeczy to normalka. zamiast polac trzymac sie jakos razem to oni sie bija miedzy soba. jego zachowanie to szczyt ciotostwa. mogl bic jakis ~100 lvli (gdyby sie nie bal) albo pojsc na glupie dragi, z nich pewnie by mial lepszego loota niz z tych co pod ab bil.
Lukaszek13 :D ja też z nowej soli:D
... i ja ;D
Yreneush
02-12-2006, 14:20
Wbil 202 lvl to mysli, ze wszystko mu wolno jak wiekszosc h lvl ...........zal
A nie jest tak ?
To, że jest idiotą to już dawno każdy wie... A jakie ma znaczenie, że Polak bije Polaka? Tibia to jakaś walka narodów, czy proste MMORPG?
Kępno w wielkopolsce
Ja codziennie z ekipa chodzimy po miesce jeszcze nie mialem "przyjemnosci" poznac tego kolesia...
Torn Saximercus
02-12-2006, 14:28
13:24 Mazi Lee [41]: zal mi cie ima
i wszystko jasne :p
heineken
02-12-2006, 14:31
Ty go nigdy niespodkasz bo on 25/24 siedzi przed kompem
p.s jak go spodkasz powiedz ze jest frajerem :D
Mastermind Toothy
02-12-2006, 15:10
@2x up
No mają, ale oni i tak zdają do następnej klasy, a uczą się dla siebie. Potrafią odróżnić grę od życia realnego i nie wyżywają się na 10 latkach poprzez Tibie. Nie wszyscy oczywiście, ale większość Szwedów.
Przechodzą do następnej klasy ale dostają indywidualne lekcje, ci to mają fajny system szkolnictwa :)
@topic
Zgadzam się z Tobą ;/
Pan i Wladca
02-12-2006, 16:19
HAHAHAHAHA mi sie chce śmiać z prawie wszystkich ktorzy się wypowiedzieli w tym temacie. Banda idiotów...
Co do filmu to zaraz mi sie przypomniał dziecinnie pedalski głos ima hahahaha xD
Po 1 Tajfun nie zabil by imm~ , bo tezn uha sie po wiecej niz wychodzi combo tajfuna z ue+burst...
Po 2 sa to koledzy w grze razem huntujacy napewno...
Po 3 kazdy kto gral na serwie pvp zabijal kogos za nic
Po 4 jakbym mial 200+ lv tez bym zabijal dla zabawy nawet z nudow i z checia pozyskania latwej kasy.
a co do tego jego deda na hydrze to sie lepiej nie wypowiadajcie ,bo wiekszosc z was nawet nie widziala hydry na oczy. to byl napewno kick lub freezowanie serwa na kilku hydrach.
robi to w Tibi, co "koledzy" z nim na podwórku
loool... co za idiota ... pól ludu go tam prosi żeby ją zostawił a ten swoje... nie co że pokazał jakim jest idiotą to jeszcze jaką ma moc z tego swojego ScA
Rav Othersider
02-12-2006, 21:06
Po 1 Tajfun nie zabil by imm~ , bo tezn uha sie po wiecej niz wychodzi combo tajfuna z ue+burst...
Po 4 jakbym mial 200+ lv tez bym zabijal dla zabawy nawet z nudow i z checia pozyskania latwej kasy.
a co do tego jego deda na hydrze to sie lepiej nie wypowiadajcie ,bo wiekszosc z was nawet nie widziala hydry na oczy. to byl napewno kick lub freezowanie serwa na kilku hydrach.
To ja wyrobie sobie pozwolenie na wyśmiewanie się z Imargam'a z powodu dead'a na hydra.
Oto ss jak blokuje hydre na 41 poziomie:
http://img47.imageshack.us/img47/5678/hydrasz7.th.jpg (http://img47.imageshack.us/my.php?image=hydrasz7.jpg)
Teraz mogę sie śmiać z Imargam'a?
No to lece:
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHA!
@up
A miałeś freezy/lagi/kicki ?
Raditz Saiya-jin
02-12-2006, 21:30
Oto ss jak blokuje hydre na 41 poziomie:
I co, chcesz żeby ci zrobić zdjęcie?
@up
Trafne spostrzerzenie...
Sante Mefisto
02-12-2006, 21:35
Afff. Noob xD
Ma ktos nagranie z team speaka z glosem Ima~ ?? Jak tak to prosze o linka :p ale i tak najlepsze byly te hity po 7 hp. xD
Knight Patryk
02-12-2006, 21:39
@up
mam duskines war:D Stary jak zownowali kogos to Ima odrazu mial grzane na caly teamspeak i wogule xD HAHAHAHA uploadne pozniej bo mi sie niechce:D
Grabadia
02-12-2006, 21:58
Wypisze moje spostrzerzenia w punktach jak kolega kilka posót wyżej, a wiec tak:
1. Furura słynie z noobów, moż po prostu Ima~ mial juz dość i chcial ich jakos wytempić
2. Nikt normalny nie daje party każdemu kto go zaprosi
3. Dead na hydrze - freez, kick, zamułka kompa, skok napięcia prądu
Ja, osobiscie, subiektywnie uważam, że uczepiliście sie Imargama bo:
-zazdrościcie mu lvla*
-zazdrościcie mu itemów*
-zazdrościcie mu addonów*
-zazdrościcie mu czegoś innego, czego nie wymienilem*
-albo po prostu lubicie się czepiać :D *
* - niepotrzebne skreślić
kostooch
02-12-2006, 22:13
chuja wiecie o sytuacji w duskach i pierdolicie
Afff. Noob xD
Ma ktos nagranie z team speaka z glosem Ima~ ?? Jak tak to prosze o linka :p ale i tak najlepsze byly te hity po 7 hp. xD
Poszukaj se :P
P.S. "Yubov'a, Yubov'a!" xd.
Co do filma - tak bywa...
Anvortis
02-12-2006, 23:12
Take it :]
http://rapidshare.com/files/5791174/wojna.mp3.html
alahakbar
02-12-2006, 23:19
No coz, mysle ze to co robil Imargam nie wynika z tego ze wbil 200+ lvl i sie nudzi. Czy zastanawialiscie sie kiedys jak wyglada imargam?? Zaloze sie ze wielu z was dlugo o tym myslalo. Nie mam co prawda jego fotki, karzdy za to mogl zobaczyc zdjecie zwidka(brata imargama) i jego siostry. Otoz te dwa tluste paczki ktore mozna bylo dostrzec na zdjeciach stanowia doskonaly przyklad dziecka gnebionego. Po co o tym mowie? Czy zdajecie sobie sprawe ze najstarszy z Imargamow ma okolo 20 lat i jakies 160 cm wzrostu?? Czy zdajecie sobie sprawe ze tibia to ich rodzinna gra?(gra z nimi nawet ojciec)
Ludzie tak zakompleksieni jak Imargam w tibi poprostu wyzywaja sie za swoje niepowodzenia w realnym swiecie i nie nalezy ich z tego powodu nienawidzic, otoz takim ludziom nalezy.........wspolczuc.
Na tym poziomie tez by mi sie znudzilo ciagle expienie...Czasami trzeba sie zabawic i kogos stuknac.
Jalokowy_
02-12-2006, 23:22
Btw. Jestem na tym filmie! :P
W sumie nic ciekawego, nudzilo mu sie ;p!
Jednak chcialbym Imargamowi pzypomniec, iz jest TUTOREM (!!!) i kazdy tutor powinien pomagac niskolevelowym graczom, a nie ich tepil i doprowadzal do kur**icy.
takie jest moje zdanie
Kępno w wielkopolsce
Ja codziennie z ekipa chodzimy po miesce jeszcze nie mialem "przyjemnosci" poznac tego kolesia...
nc tylko ze ima jest z gdanska :)
Jednak chcialbym Imargamowi pzypomniec, iz jest TUTOREM (!!!) i kazdy tutor powinien pomagac niskolevelowym graczom, a nie ich tepil i doprowadzal do kur**icy.
takie jest moje zdanie
Boze kochany, przeciez tutor a nawet senior tutor moze zabic gracza za to, ze nie podoba mu sie jego outfit.
Ty chyba nie wiesz, jakie funkcje pelni tutor.
No coz, mysle ze to co robil Imargam nie wynika z tego ze wbil 200+ lvl i sie nudzi. Czy zastanawialiscie sie kiedys jak wyglada imargam?? Zaloze sie ze wielu z was dlugo o tym myslalo. Nie mam co prawda jego fotki, karzdy za to mogl zobaczyc zdjecie zwidka(brata imargama) i jego siostry. Otoz te dwa tluste paczki ktore mozna bylo dostrzec na zdjeciach stanowia doskonaly przyklad dziecka gnebionego. Po co o tym mowie? Czy zdajecie sobie sprawe ze najstarszy z Imargamow ma okolo 20 lat i jakies 160 cm wzrostu?? Czy zdajecie sobie sprawe ze tibia to ich rodzinna gra?(gra z nimi nawet ojciec)
Ludzie tak zakompleksieni jak Imargam w tibi poprostu wyzywaja sie za swoje niepowodzenia w realnym swiecie i nie nalezy ich z tego powodu nienawidzic, otoz takim ludziom nalezy.........wspolczuc.
Moja teza pare postów wcześniej jest taka sama, choć w jednym zdaniu
Silna-Monisia
02-12-2006, 23:52
etam marudzicice :P kazdy potzenuje troszke rozrywki. ima chcail sei pobawic tylko pewnei i dlatego tak slabo bil w nia... a trzeba byc nobem aby dac party komus kogo sie nei zna :D ima poprostu pozbawial furore z nobow :)
Chyba nudzilo mu sie ;]
Ale mogl przynajmiej niezabijac polakow =/
Anvortis
03-12-2006, 00:14
Lal ich pewnie z jakiegos knight axa czy cos bo to nie mozliwe zeby walil 44 z SCA przy skillu 100 .....
Pamietam jak mialem skille 82/82 i dobrego shielda jak na nowy serwer (v shield) i strasznie podniecalem sie skillami. Pewnego razu wbilem na katedre i zobaczylem 60 najta ze skullem (mial skille 78/78) (ja bylem wteczas 41 lvl), pomyslalem sobie, ze zasadze mu hita tak dla jaj :)
Po paru hitach zaczal mnie doslownie niszczyc -.- sadzil mi hity z rzedu 20 - 79 a wteczas mialem juz full defa, a on hital z d lance.
Tak wiec, skoro taki najcik ze skillami 78 z d lance potrafil sadzic wieksze hity, niz Imargam na filmie, to napewno nie uzywal on SCA ....bo chyba jest roznica miedzy d lance a sca oraz skillami 78 a 100 !
Volerasi
03-12-2006, 00:41
taa Ima~to Pa
Zauwazylem ,ze ludzie z furory bronia go (lizidupska plx?)
A co do ziomka to na rl jest naprawde cienias...
Rav Othersider
03-12-2006, 01:06
@up
A wiesz, że przy freez'ach i lag'ach nie chodzi się w niebezpieczne miejsca?
Ale mogl przynajmiej niezabijac polakow =/
A czy ten durny MMO to jakas wielka solidarnosc narodowa?
A wiesz, że przy freez'ach i lag'ach nie chodzi się w niebezpieczne miejsca?
A Wiesz ze mogly go zlapac w czasie huntu? ... @ Verlian up Noob........
PanKracy
03-12-2006, 03:04
A czy ten durny MMO to jakas wielka solidarnosc narodowa?
Trafiles w sedno. Nic dodac nic ujac.
O.o tak Xybee zgadzam się z tobą w 100% Valerian noob... A dlaczego? Otóż to śmieje się jak jakieś dziecko z Imargama że padł na hydrze a tak na prawde to Imargam miał kicka albo coś innego bo nie możliwością jest to aby 200+ ek... Padł na hydrze w sposób nie zblokowania jej 8o
Imargam to glupi frajer i tyle ;D
Jalokowy_
03-12-2006, 12:38
Boze kochany, przeciez tutor a nawet senior tutor moze zabic gracza za to, ze nie podoba mu sie jego outfit.
Ty chyba nie wiesz, jakie funkcje pelni tutor.
Tak sie sklada ze wiem jakie funkcje pelni tutor...[moze nawet lepiej od ciebie >.<]
ale ty jestes noob OMG! zall..
[QUOTE=Xybee;1108339]Po 1 Tajfun nie zabil by imm~ , bo tezn uha sie po wiecej niz wychodzi combo tajfuna z ue+burst...
ucha sie za 1,5k lub wiecej ;d hp?oO
lol ! jeszcze niedawno wszysy tyrali Tajfuna a teraz tajfun rox ooo ubij go tajfun plx wywal go s serwa ciekawe jak by go tajfun lał co by robił
jak na każdym forum NOOBY!
plebacośtam gadasz że na każdym forum nooby aaa spójż najpierw na siebie obkręć się 10x w kółko i pomyśl co ty w ogóle piszesz i popraw ort. :)
Tak to są polacy
Ima ( cos w podobie ): Widzisz ty mi nic nie możesz zrobić a Ja Ci mogę.
Zresztą nie ma mu czego zazdrościć, może troche głupoty lol2.
Ima Myśli, że może wszystko, na forum spoko ziOmal, a w tibi no comment.
-.-
Wiecie, powiem wam tak:
Gdybyście mieli taki lvl jak on, znudzeni byście byli grą, ile mozna expic?
Można iść uwalić kogoś 100+ a nie bić 15 lvl i 40 ...
1. Pewnie i masz racje ale dałem taki przykład, żeby poszedł na kogoś silniejszego 100 + lvl a nie bij 15 lvlki.
2. Pewnie i masz racje.
3.Yyy? ...Mhm
OWN3D xDD 8o
1. Furura słynie z noobów, moż po prostu Ima~ mial juz dość i chcial ich jakos wytempić
2. Nikt normalny nie daje party każdemu kto go zaprosi
3. Dead na hydrze - freez, kick, zamułka kompa, skok napięcia prądu
Zapomniałeś dodać
4. Inny ovner jakiś 10 latek :D
a, osobiscie, subiektywnie uważam, że uczepiliście sie Imargama bo:
-zazdrościcie mu lvla*
-zazdrościcie mu itemów*
-zazdrościcie mu addonów*
-zazdrościcie mu czegoś innego, czego nie wymienilem*
-albo po prostu lubicie się czepiać *
Level to nie wszystko, znam ludzi którzy mają 50 lvl a są bardziej lubiani niż taki IM.
2.Itemów ? Aa nob seta :D A tak szczerze nie ma co zazdrościć więć raczej nie.
3. Eee tam przesadzasz.
4. MHm.
5. Nooo : > :]
chuja wiecie o sytuacji w duskach i pierdolicie
Masz racje, ty wiesz najwięcej.
Na tym poziomie tez by mi sie znudzilo ciagle expienie...Czasami trzeba sie zabawic i kogos stuknac.
Masz racje, najlepiej 15 lvle. Bo mają MPA.:o
O.o tak Xybee zgadzam się z tobą w 100% Valerian noob... A dlaczego? Otóż to śmieje się jak jakieś dziecko z Imargama że padł na hydrze a tak na prawde to Imargam miał kicka albo coś innego bo nie możliwością jest to aby 200+ ek... Padł na hydrze w sposób nie zblokowania jej
A i dobrze mu.
Mógł na racie paść :) ;) :p
jak na każdym forum NOOBY!
A ty jesteś największym.
Knighci sa zalosni w pvp. Max cios w granicach 70-100. To kogo on ma zabic samemu?
Anvortis
03-12-2006, 16:05
Knighci sa zalosni w pvp. Max cios w granicach 70-100. To kogo on ma zabic samemu?
No wiesz gdyby to byl sword to przy skillu 100, ice rapier + exori to zgon ....poszukaj sobie filmu z Savage Funkstar jak uwala 110 ED, ktory myslal ze co mu taki najt moze zrobic. ice rapier rox
Smiejecie sie, ze padl na Hydrze ? a co ma powiedziec Taifun, ktory padl za 265 bodajze na Mino Magu ^.- kick rox.
Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu noobowania Ima~. Zabił 15 lvla na 202. z PA'ował 42 lvla na 5000 gp. Na bp uh? lols... Same 20 lvl dookoła niego 10 owner Ima~ puścił na komputer swojego 5 letniego kuzyna? zal.br.
A jescze te hity, w 42 sorca z armem walił po 9 hp -> omfg.
#Co do śmierci na hydrach.
Hydra może walić hity za 300+ to raz, lag + spowolnienie może dać również ciekawe efekty, 2 hydry na raz mogą zebrać z też ponad 600 hp na turę. Wystarczy kick na 5 sekund :).
plebacośtam gadasz że na każdym forum nooby aaa spójż najpierw na siebie obkręć się 10x w kółko i pomyśl co ty w ogóle piszesz i popraw ort. :)
LOLO chyba chciales powiedziec zebym uwazniej pisal bo ja tam widze tylko literowki
IMA~ MAJ PAN!
Raditz Saiya-jin
03-12-2006, 17:16
No wiesz gdyby to byl sword to przy skillu 100, ice rapier + exori to zgon ....
zawsze mogl isc na jakiegos 100~lvla, ubrac bursty i walic z explo ;]
MirozzHarmonia
03-12-2006, 19:17
Nie okłamujmy się wbił 200 lvl+ i gitara i dobrze robi rox "PA" cisnij ich tam ostro pozdrooooo Ziooooooom to samo bym robil jak bym gral w tibie i mial 200 lvl ;] huhauaha
~Tera mnie to wali, bo jestem na fali~
bartek8808
03-12-2006, 20:21
Nie żebym stawał w obronie Imargama ale ty chyba nie wiesz co mówisz. Taifun nie dał by rady zabić Imargama. Nie orientujesz się za bradzo więc nie pisz:baby:
T3H_VirUs
03-12-2006, 20:50
Co do filmu:
Właśnie... :|
Imargam wg mnie to lamer :p a ten film pokazuje to w 100%...
bose Imargam wg mnie jestes zalosny...
Nie żebym stawał w obronie Imargama ale ty chyba nie wiesz co mówisz. Taifun nie dał by rady zabić Imargama. Nie orientujesz się za bradzo więc nie pisz:baby:
Dał by rade jak by Imargam miał albo kick'a, freeza albo inne dziadostwo albo zapodał by w niego rune paralize to może wtedy Imargam by troche spękał i mógł by nie trafiać w uhy albo zostaje ostatnia możliwość jak Imargamowi skończyły by się uhy to wtedy dead :P
Ale w inny sposób nie jest możliwe aby Taifun rozwalił Imargama...
Taifun wali hity hmm...
UE - 1300-
SD - 700-
Burst Arrows - 200-
Coś w tym stlu :)
OMG co za noob i Ima~ a miałem do niego szacunek. Za missclicka bedzie lal i kaze sobie placic! niemam pytań
Bilduulach
04-12-2006, 10:12
Witajcie wojownicy z furory. Tym bohaterem filmu jestem ja, pragne wam powiedziec ze ja nie dałem mu party tylko przez przypadek go uderzlem. Zycze wszystkim wojownikom z Duskiness i Abberatio zeby wykopali "Lamera" z serva:evul: :evul:
MagField
04-12-2006, 10:21
Dał by rade jak by Imargam miał albo kick'a, freeza albo inne dziadostwo albo zapodał by w niego rune paralize to może wtedy Imargam by troche spękał i mógł by nie trafiać w uhy albo zostaje ostatnia możliwość jak Imargamowi skończyły by się uhy to wtedy dead :P
Taifun wali hity hmm...
UE - 1300-
SD - 700-
Burst Arrows - 200-
Więcej wali z ue ...Widziałeś ten filmik jak ktoś taifunowi zabiera loot z wrl?On walił w tego knighta hity po 900+ z ue.Skoro w tyle wali w ludzi to w potwory po 1800+
Nie zrozumiałeś mnie ja podałem dane ile on wali w ludzi rozumiesz??:)
co do parazlyze to tylko druid moze jej uzywac czy sie myle?
Taifun wali hity hmm...
UE - 1300-
SD - 700-
Burst Arrows - 200-
Runki paralyze moga uzywac tylko druidzi btw ;-)
Taifun wali hity hmm...
UE - 1300-
SD - 700-
Burst Arrows - 200-
akopAPKOkpoapoA JAKIS TY MADRY
loool... co za idiota ... pól ludu go tam prosi żeby ją zostawił a ten swoje... nie co że pokazał jakim jest idiotą to jeszcze jaką ma moc z tego swojego ScA
To bylo sca? myslalem ze to hatchet :|
Dał by rade jak by Imargam miał albo kick'a, freeza albo inne dziadostwo albo zapodał by w niego rune paralize to może wtedy Imargam by troche spękał i mógł by nie trafiać w uhy albo zostaje ostatnia możliwość jak Imargamowi skończyły by się uhy to wtedy dead
Taifun wali hity hmm...
UE - 1300-
SD - 700-
Burst Arrows - 200-
Coś w tym stlu
Za duzo, z UE po 1100 chyba max, sd po ~550, bylo widac na filmiku jak mu kradna loota -.-
Take it
http://rapidshare.com/files/5791174/wojna.mp3.html
BUAHAHAHAHA !!!!111
Myslalem ze to ten na poczatku ale to co uslyszalem w 16 minucie (przewinalem, moze bylo wczesniej) to myslalem ze mnie zedrze z krzesla.
Kaprila mnie leje !! Kaprila !!!!1 Trapa mam, biegnijcie do miasta!!!
Ułe ułe !! Daj troche bepenkow, ale pieknie gra Marek uhh, ahh..
On ma 10 lat :|? Taki glos
@Down
A no tak xd nie zauwazylem sorki
To bylo sca? myslalem ze to hatchet :|
Za duzo, z UE po 1100 chyba max, sd po ~550, bylo widac na filmiku jak mu kradna loota -.-
BUAHAHAHAHA !!!!111
Myslalem ze to ten na poczatku ale to co uslyszalem w 16 minucie (przewinalem, moze bylo wczesniej) to myslalem ze mnie zedrze z krzesla.
Kaprila mnie leje !! Kaprila !!!!1 Trapa mam, biegnijcie do miasta!!!
Ułe ułe !! Daj troche bepenkow, ale pieknie gra Marek uhh, ahh..
On ma 10 lat :|? Taki glos
Tylko , że taifun miał wtedy 24x lvl , ale to szczegół ? :|
MirozzHarmonia
04-12-2006, 20:56
Nie okłamujmy sie panowie ale Taifun nie ma szans z Imargamem popatrzcie na filmik jak Taifun zabija 90 knighta+ za ten loot z wrl i co widzicie? Ze Taifun to zero pvp'owe i on ma podolac 200 + elitowi? Zeby sie czasem nie posral smiech na sali jak widze wasze zalosne teksty typu "jak mozna rodaków" a co nie mozna?To jest gra ludzie no i co z tego ze Imargam Polak i ty Polak to dlatego ma cie nie zabic? HAHAHAH no prosze was...
@Imargam dobrze robisz cisnij z nimi niech sie naucza grac a jesli nie maja skilla to raczej go nie zyskaja wiec niech zaprzestana zyc w internetowym swiecie dzieci neostrady etc
Pozdrawiam :)
Btw ten co tam pisal on ma 11 lat stary 11 lat to ty miales jak sie w betoniarce kolysales zastanow sie co ty w ogole piszesz bo patrząc na twoja syngature duzo wnioskuje smieszny jestes p&p
@up
Jakby Taifun Debilry atakowal tego knighta PRZED UPDATE (sd z battle nie dzialalo), to moze trafil by ze 2sd.
pvp:
sd z battle, utani gran hur, manas, sd z battle..........>UE, UE.
dlaczego myslisze ze trafil by go dwa razy?
ja na ots na normalnych warunkach spokojnie trafialem mniejwiecej co trzeci raz a mielismy szybkosc 200~ lvl
celowanie z sd wcale nie jest takie trudne
Anvortis
04-12-2006, 21:42
WTF ?
Kolega z klasy, ktory gra na furorze mowi, ze Imargam idzie pod depo i kaze placic eq (10 - ? lvl) albo hunted !!!!! MUHAHa co on w ogole robi 0.o to jakis 7 latek czy co ?
Mowil tez, ze Imargam biega z Zwidkiem i czasami z Cipsem, i robia PA -.-
Rav Othersider
04-12-2006, 21:56
Jeśli NAWET, w co wątpie, to fajnych miał kumpli, że go nie UH'nęli. Nie dziwie się im, sam bym nie UH'nął.
O.o tak Xybee zgadzam się z tobą w 100% Valerian noob... A dlaczego? Otóż to śmieje się jak jakieś dziecko z Imargama że padł na hydrze a tak na prawde to Imargam miał kicka albo coś innego bo nie możliwością jest to aby 200+ ek... Padł na hydrze w sposób nie zblokowania jej 8o
Nie wypowiadaj się, kiedy nawet przeliterowanie mojego nick'a jest za trudne dla Ciebie. :baby:
Nie okłamujmy sie panowie ale Taifun nie ma szans z Imargamem popatrzcie na filmik jak Taifun zabija 90 knighta+ za ten loot z wrl i co widzicie? Ze Taifun to zero pvp'owe i on ma podolac 200 + elitowi? Zeby sie czasem nie posral smiech na sali jak widze wasze zalosne teksty typu "jak mozna rodaków" a co nie mozna?To jest gra ludzie no i co z tego ze Imargam Polak i ty Polak to dlatego ma cie nie zabic? HAHAHAH no prosze was...
@Imargam dobrze robisz cisnij z nimi niech sie naucza grac a jesli nie maja skilla to raczej go nie zyskaja wiec niech zaprzestana zyc w internetowym swiecie dzieci neostrady etc
Btw ten co tam pisal on ma 11 lat stary 11 lat to ty miales jak sie w betoniarce kolysales zastanow sie co ty w ogole piszesz bo patrząc na twoja syngature duzo wnioskuje smieszny jestes p&p
-------------------------------
O.o nie ja nie moge z twojej wypowiedźi powiadasz że Taifun to zero pvp'owe 8o Podaj mi może sorc'a który by rozwalił Taifuna nick ja wiem w 100% że jest to nie możliwe... Taifun jest dobry w pvp i każdy z wyjątkiem ciebie to wie no i może kilku osób... Zrozum knighta na 200+ levelu nie rozwali bo to nie możliwe Ima* ma 3055 hp. Jak się nie myle i napewno by go nie rozwalił zaś Imargam też nic by nie zrobił Taifunowi nawet jak by Taifun nie miał many to i tak by się wyuhał bo ma życia jak 100ek. :) :)
-------------------------------
O.o nie ja nie moge z twojej wypowiedźi powiadasz że Taifun to zero pvp'owe 8o Podaj mi może sorc'a który by rozwalił Taifuna nick ja wiem w 100% że jest to nie możliwe... Taifun jest dobry w pvp i każdy z wyjątkiem ciebie to wie no i może kilku osób... Zrozum knighta na 200+ levelu nie rozwali bo to nie możliwe Ima* ma 3055 hp. Jak się nie myle i napewno by go nie rozwalił zaś Imargam też nic by nie zrobił Taifunowi nawet jak by Taifun nie miał many to i tak by się wyuhał bo ma życia jak 100ek. :) :)
to sa ziepy nie sluchaj ich oni mysla ze moza w battle strzlac w playera chyba nie ale moge sie mylic a po 2 lolo tajfun tez gral przed update i jakos sd'kami tez walil czy nie czy bil tylko z gfb?
Volerasi
05-12-2006, 18:02
Morda
(10 znaków)
#Co do śmierci na hydrach.
Hydra może walić hity za 300+ to raz, lag + spowolnienie może dać również ciekawe efekty, 2 hydry na raz mogą zebrać z też ponad 600 hp na turę. Wystarczy kick na 5 sekund :).
Hydra moze w 1 sec walnac kombo za ~700! nie 300.. 2 hydry i stojac na wave mozna oberwa 1400 w 1 sec.. a nie kazdy sie tego spodziewa, ale szansa jak 1/10000 na takie hity 2 naraz, a zeby jeszcze wtedy ktos stal na obu wave'ach. No, ale Ima~ pewnie na lagu padl..
Xybee:Po 1 Tajfun nie zabil by imm~ , bo tezn uha sie po wiecej niz wychodzi combo tajfuna z ue+burst...
ODP.:
ucha sie za 1,5k lub wiecej ;d hp?oO
Z kalkulatora tibia.pl:
"Ultimate Healing leczy 1060 HP" (dla 200 knighta z 8 mlvl)
Może nie wiesz, ale w czasie kiedy sorc wali 1 UE (1300hp) knight może użyć 2x UH (2x 1060 = 2120hp) (w przybliżeniu, kiedys tak przynajmniej bylo). Raczej by go nie zabił, ale jeśli by walczyli miedzy soba to pewnie Taifun mialby wieksze poparcie (ze strony 60+) servera.
Co to za pa... K armor, shit. Ta kolesia i tak miala szczescie ,ze ja zostawil... Zagrajcie se na azurze w czasie wojny to se zobaczycie jakie tam Pa leci =o!
Slimamoneko
05-12-2006, 19:49
Nie wiem czyt o dzieki mnie ale na furorze wiele sie zmienilo :D Imanaab wylecial/odszedł z duskines i trafił do Vision. Za to teraz duskines i aberation walczy z vision:D Czyli taifn zaczął wojne ze swoim "kolega" imanaabem:D Kto ma jakies dokladniejsze wiadmosci na ten temat plz niech sie wypowie:D
Ps. thx all for comment:]
<<<Kiemi>>>
05-12-2006, 19:59
Imargam to wielki oszust i cholerny PA! Kiedys zbieral na addony piorka kurczakow, i jak ja zaczelem tez zbierac, to mi grozil huntem i trzasnal z HMM za 89 -.- Szpaner i tyle...ma 201 lvl i sie wozi...jakbym mial jakas lepsza postac (~100lvl) to bym na niego polecial.....Na miejscu Gmów i Cipsoftu, Zbanowal bym go lub nawet zdeletowal mu postac! 15 lvli zabijac...eeh...
Slimamoneko
05-12-2006, 20:13
Imargam to wielki oszust i cholerny PA! Kiedys zbieral na addony piorka kurczakow, i jak ja zaczelem tez zbierac, to mi grozil huntem i trzasnal z HMM za 89 -.- Szpaner i tyle...ma 201 lvl i sie wozi...jakbym mial jakas lepsza postac (~100lvl) to bym na niego polecial.....Na miejscu Gmów i Cipsoftu, Zbanowal bym go lub nawet zdeletowal mu postac! 15 lvli zabijac...eeh...
aff... spokojnie;p za PA (niestety) nikt nie banuje a tym bardziej nie deletuje konta:D Niezmienia to faktu ze imanaab jest Pa and n00b...
:baby: zal.br ima:cup:
Sante Mefisto
05-12-2006, 20:41
Taifun mial by szanse zabic Ima~ , jednak by musial wykozystac jakas dobra okazje, bo watpie ze Ima~ by sie uhal po kazdym sdku jakiego by zalapal.
Yreneush
05-12-2006, 20:42
Każdy (a przynajmniej duża większość) jest PA jeśli ma taką mozliwość...
I nie piszcie, że Ima to noob, on poprostu jest idiotą... Chociaż wy dwaj nade mną tacy sami jesteście (bez mefista) ;] ... :balwanek:
Slimamoneko
05-12-2006, 21:56
Każdy (a przynajmniej duża większość) jest PA jeśli ma taką mozliwość...
I nie piszcie, że Ima to noob, on poprostu jest idiotą... Chociaż wy dwaj nade mną tacy sami jesteście (bez mefista) ;] ... :balwanek:
Dlaczego ludzi wyzywasz od idiotów?? Ten na demna to jeszcze rozumiem za te texty o banach ale za to nie trzeba odrazu za iditotów wyzywac... A jakos nie sadze xe jestem idiota>>(pomysl:D)
Ps. thx for comment:D
Co tu w ogóle się dzieje?
Ludzie pierdolicie tak że głowa boli..
Widać że ten Imagram to jakiś
koleś który ma mózg ustawiony
tylko na opcje expienia...
A nawet jeśli bawi się w PA to co?
Jego sprawa co robi, nabił taki lvl
to ma prawo do rządzenia nad innymi...
A jeśli wam się to nie podoba to idźcie
na serv non-pvp...
Wszyscy tak go tu bluzgacie...
Jak macie aż taki problem z nim
to ponabijajcie setki na tym servie
i załatwcie to z nim a nie tu piszecie
jakieś głupoty...
oboje jestescie tacy mONdzry a gdzyby was zaatakolal to juz zaczelo by sie lamentowanie jaki to on paaa...
oboje jestescie tacy mONdzry a gdzyby was zaatakolal to juz zaczelo by sie lamentowanie jaki to on paaa...
Super, to lamentowanie ma jakiś sens?
Jak na tym servie masz lamentować z powodu kogoś
lepszego od siebie to jaki ma sens na nim granie?
Zamiast lamentować przenieście się na inny
serv i problem z głowy..
glondarn
06-12-2006, 21:42
Ima~ walil takie spabe hity bo nie walil z AXE, tylko ze sworda, tak samo jak bil ze sworda jak blokal Morga~ <-- cyz jak mu tam (podobny do demona) tak samo jak chodzi ze swordem (osobiscie widzialem jak bil w draga po 60 ) a skill sworda ma jak 20 lvl
Pozdro~~! WIenc ni moze byc SCa jak by tak bylo to ten 41 ek by nie zdozyl pisac xd!
Ima~ walil takie spabe hity bo nie walil z AXE, tylko ze sworda, tak samo jak bil ze sworda jak blokal Morga~ <-- cyz jak mu tam (podobny do demona) tak samo jak chodzi ze swordem (osobiscie widzialem jak bil w draga po 60 ) a skill sworda ma jak 20 lvl
Pozdro~~! WIenc ni moze byc SCa jak by tak bylo to ten 41 ek by nie zdozyl pisac xd!
Twoja wypowiedź ma gigantyczny związek
z tematem naszej rozmowy... niema co...
Następnym razem pomyśl co i gdzie piszesz..
ehhh... ludzie dlaczego tak sie podniecacie tym ze koles kazal zaplacic sobie...
90% z was robi to samo gdy ma tylko taką okazje...
Po 2 99% postow w tym temacie sa kretynskie, i zwykle nie maja sensu.
Co 2 pisze tylko O lol co za noob...
Po 3 prosze was nie ponizajcie narodu Polskiego swoim słownictwem, bo nawet to sie glupio czyta (nawet juz slychac) gdy w co 2 zdaniu pada debilne slowo noob bądz lol. Nie macie jakis innych slow by zastapic te 2?
@up
zgadzam sie z tobą w 100% :p
ehhh... ludzie dlaczego tak sie podniecacie tym ze koles kazal zaplacic sobie...
90% z was robi to samo gdy ma tylko taką okazje...
Po 2 99% postow w tym temacie sa kretynskie, i zwykle nie maja sensu.
Co 2 pisze tylko O lol co za noob...
Po 3 prosze was nie ponizajcie narodu Polskiego swoim słownictwem, bo nawet to sie glupio czyta (nawet juz slychac) gdy w co 2 zdaniu pada debilne slowo noob bądz lol. Nie macie jakis innych slow by zastapic te 2?
No wiesz...
90% graczy Tibi to dzieci w wieku 10-14 lat...
Więc nie spodziewaj się po nich niczego wielkiego...
Marciunia
08-12-2006, 13:48
btw. on sprzedal hara taifunowi?
niewiecie niemowcie KK? imagram RL OWNER co taif go ojebal z 200kk dal 100kk
imagram ma pvp jakie snicie ... btw. owner imagrama dawny mial 14 lat :):baby: :baby: :baby: :baby: :baby: lecz go z rl znam :)
Sunspot_69
08-12-2006, 14:50
Teraz klocie sie czy wygral by Taifun cyz Imag~ czy jak by 1 mial laga to 2 by go zabil i odwrotnie. Prawda jest taka ze w momencie wprowadzenia botów jesli oboje graja tak samo dobrze to wygrywa ten co ma wiecej runek, nie jest filozofia uhnac sie F1 i strzelac z SD przez battle. Ale filmiki chyba nie powstal po to by rozwazac czy taifun moze zabic Imagrama itp tylko pokazac jak Ima~ naduzywa swojego lev. Srry wielkie moze on ma ten 200 lev ale kiedys lev zobowiazywal do tego by nie zachowywac sie w taki sposob jak on a teraz wystarczy miec 11 lat i po szkole wracajac siedziec 10 h przed komputerem. To nawet nie jest smutne ... to co zobaczylem na tym filmiku jest zalosne ;/ nie moge oceniac czy caly czas tak robi bo nie gram na tamtym swiecie ale oceniam to co widze. PZDR~
@Off~
Mówicie ze ktos jest noobem stara go kreci w betoniarce itp ... robiac takie rzeczy sami znizacie sie do maxymalnie niskiego poziomu ... smutne nie wiem czy ktos czuje sie lepiej czy mu to satysfakcje sprawia ze napisze komus ze jest noobem ... Ehhh... polacy
Pozdrawiam tych którzy twierdzą, że to noob serdecznym Spierda*** -.-
Marciunia
08-12-2006, 15:24
Teraz klocie sie czy wygral by Taifun cyz Imag~ czy jak by 1 mial laga to 2 by go zabil i odwrotnie. Prawda jest taka ze w momencie wprowadzenia botów jesli oboje graja tak samo dobrze to wygrywa ten co ma wiecej runek, nie jest filozofia uhnac sie F1 i strzelac z SD przez battle. Ale filmiki chyba nie powstal po to by rozwazac czy taifun moze zabic Imagrama itp tylko pokazac jak Ima~ naduzywa swojego lev. Srry wielkie moze on ma ten 200 lev ale kiedys lev zobowiazywal do tego by nie zachowywac sie w taki sposob jak on a teraz wystarczy miec 11 lat i po szkole wracajac siedziec 10 h przed komputerem. To nawet nie jest smutne ... to co zobaczylem na tym filmiku jest zalosne ;/ nie moge oceniac czy caly czas tak robi bo nie gram na tamtym swiecie ale oceniam to co widze. PZDR~
@Off~
Mówicie ze ktos jest noobem stara go kreci w betoniarce itp ... robiac takie rzeczy sami znizacie sie do maxymalnie niskiego poziomu ... smutne nie wiem czy ktos czuje sie lepiej czy mu to satysfakcje sprawia ze napisze komus ze jest noobem ... Ehhh... polacy
Na chu taifun (teraz) ma sam siebie rozpier***** jak ownerem jest Imagra~ i Taif~
Prosze wytlumacz co taif~ by dalo rookujac wlasnego hara Ima~?
@up
a skad to wiesz ? mozesz mi powiedziec?
przeczytaes to albo uslyszales od kolegow i teraz powtarzasz...
tak wlasnie rodza sie plotki...
skoro imargam to char taifuna to by znaczylo ze taifun mosilaby siedziec dziennie okolo 20h zeby grac obydwoma charami ktore maja podobna ilosc godzin online
a moze mi poiwesz ze gra obydwoma naraz na macro? ze taifun robi sd i monka a imagramem wtedy skiluje?
Po pierwsze... jak możecie oceniac człowieka jak nawet go nie znacie...?:|
załozę sie ze wiele zwas by zabiło tego 44 lvl nawet po oddaniu tego k armora...
Po drugie...wbijcie taki lvl a potem komentujcie chłopa
Po trzecie...niezapominajcie ze to gra i zabawa tylko na chwile a nie na całe życie...
Dziękuje za przeczytanie tego posta...Maholek pozdro all
Yugigorre
12-12-2006, 17:15
Uahahahahhahahahah nie moge ze smiechu.
Ale imargam to noob uhahahahahah nie moge normalnie takie nooba nie widzialem jeszcze. Zeby miec 200 level i zebrac od innych k army uhaha, LOL nie moge no xDDDDDD Ima sux, ima noob xDD
ja bym takiemu PA nigdy nie dal k arma juz bym pasc wolal, chociaz z takimi jego hitam jak dwarf guard to chyba nigdy bym nie padl xDD
padnij ima xD
Sir Norbertus
12-12-2006, 17:44
Co do filmu:
ZGADZAM SIE W 1000% CHOCIASZ TO ZIOMEK ODEMNIE Z MIASTA .
18:22 Imargam [202]: plac teraz
Zgadzam się z innymi.Żeby od 4x lvl zbierać k armora(5k) to już ZAL. 5 k na takim lvlu to nic. ZAL mi go ;s
Kittel Cit
13-12-2006, 10:16
Co do filmu:
Szwedzi sa zgrani,maja Ventrillo,i szanuja siebie nawzajem nie to co polaczki ktorzy gnija jak zajebia 50 knighta w 5 70 lv+
Kittel Cit
13-12-2006, 10:18
@up
a skad to wiesz ? mozesz mi powiedziec?
przeczytaes to albo uslyszales od kolegow i teraz powtarzasz...
tak wlasnie rodza sie plotki...
skoro imargam to char taifuna to by znaczylo ze taifun mosilaby siedziec dziennie okolo 20h zeby grac obydwoma charami ktore maja podobna ilosc godzin online
a moze mi poiwesz ze gra obydwoma naraz na macro? ze taifun robi sd i monka a imagramem wtedy skiluje?
To zobacz sobie na erig.net ile Taifun gral w tibie gdzies tak od 200-250
To jest po prostu Furora ;-)
Uahahahahhahahahah nie moge ze smiechu.
Ale imargam to noob uhahahahahah nie moge normalnie takie nooba nie widzialem jeszcze. Zeby miec 200 level i zebrac od innych k army uhaha, LOL nie moge no xDDDDDD Ima sux, ima noob xDD
ja bym takiemu PA nigdy nie dal k arma juz bym pasc wolal, chociaz z takimi jego hitam jak dwarf guard to chyba nigdy bym nie padl xDD
padnij ima xD
Już się podnieciłeś dziecko?
żal mi ciebie poprostu...
wyzywasz Imagrama od noobów,
ale jakoś sam nie masz czym
się popisać, więc najpierw nabij
taki lvl a potem wyzywaj innych
od noobów..
Ludzie, to jego sprawa co robi..
może nawet wymuszać p-army,
robi to co chce i tyle...
Jak już wcześniej napisałem,
nie zrobicie nic pisząc tu jakim
on jest noobem, downe i w ogóle..
Jeśli macie aż taki problem to ponabijajcie
100 lvle i trapnijcie go... a nie
płaczecie tutaj na forum jaki on jest zły...
Knight Patryk
13-12-2006, 19:00
Sory ale to nie jest temat do dyskusji zalcie sie w innych tematach a nie tu np zaloz se w inne albo gdzie indziej @Imagram i tam placz
Mam kumpli co gadali ze nie beda PA nigdy a sami pa'uja teraz... Takie postanowienia to se mozecie... ciekawe jak wy byscie zrobili.Tzn ja bym nie kazal mu placic a ni zabijac nie lubie miec pz locka poprostu bym to za joke uznal i mu oddal hitem:P
Zakończcie juz ten temat ..
Już się podnieciłeś dziecko?
żal mi ciebie poprostu...
wyzywasz Imagrama od noobów,
ale jakoś sam nie masz czym
się popisać, więc najpierw nabij
taki lvl a potem wyzywaj innych
od noobów..
Ludzie, to jego sprawa co robi..
może nawet wymuszać p-army,
robi to co chce i tyle...
Jak już wcześniej napisałem,
nie zrobicie nic pisząc tu jakim
on jest noobem, downe i w ogóle..
Jeśli macie aż taki problem to ponabijajcie
100 lvle i trapnijcie go... a nie
płaczecie tutaj na forum jaki on jest zły...
LoL wedlug Ciebie musi nabic 200 lvl i zmarnowac tyle zycia zeby mogl go wyzwac ? xD Ima zachowuje sie jak idiota -.- jak chce sie pobic niech wezmie jednego z lizodupow i podueluje z nim.
Czy to ma wygladac tak moze ?
Yugigorre[199]: Jeszcze chwilke ;// zara wbije 200 lvle
Imargam[200]: k
Yugigorre[200]: You advanced from level 199 to level 200.
Imargam[200]: Gratz
Yugigorre[200]: juz moge ? :)
Imargam[200]: nom
Yugigorre[200]: Ty idioto po kij lejesz 14 lvle i kazesz im placic k army ?
n/c xDDDDDDDDDDDDDDD
To jest po prostu Furora ;-)
100% racja:)
Furora to Furora:)
To zobacz sobie na erig.net ile Taifun gral w tibie gdzies tak od 200-250
czyli twierdzisz ze imargam to char taifuna?
Co wy od niego chcecie ? Po kij braliście party albo go atakowaliście... po za tym ma taki lvl , że mu nic nie grozi z waszej strony to robi co chce.
LoL wedlug Ciebie musi nabic 200 lvl i zmarnowac tyle zycia zeby mogl go wyzwac ? xD Ima zachowuje sie jak idiota -.- jak chce sie pobic niech wezmie jednego z lizodupow i podueluje z nim.
Czy to ma wygladac tak moze ?
Yugigorre[199]: Jeszcze chwilke ;// zara wbije 200 lvle
Imargam[200]: k
Yugigorre[200]: You advanced from level 199 to level 200.
Imargam[200]: Gratz
Yugigorre[200]: juz moge ? :)
Imargam[200]: nom
Yugigorre[200]: Ty idioto po kij lejesz 14 lvle i kazesz im placic k army ?
n/c xDDDDDDDDDDDDDDD
nie bardziej mi o to chodziło że
tamten dzieciak który bluzgał
Ima~ ma zaledwie 24 lvl,
więc o Tibi wie prawie nic...
nie bardziej mi o to chodziło że
tamten dzieciak który bluzgał
Ima~ ma zaledwie 24 lvl,
więc o Tibi wie prawie nic...
Level nie znaczy ile ktoś wie o tibii. ;)
Mogę mieć niski level, a o tibii wiedzieć wszystko.
Level nie znaczy ile ktoś wie o tibii. ;)
Mogę mieć niski level, a o tibii wiedzieć wszystko.
wiem...
tylko że tamten dzieciak
wyskakuje z jakimiś bluzgami
i zachowuj się jak jakieś
dziecko neo, nie widzisz
że się śmieje z Ima~
i gada że jest noobem..
Tak się zachowują dzieci
widzące o Tibi prawie
nic...
wiem...
tylko że tamten dzieciak
wyskakuje z jakimiś bluzgami
i zachowuj się jak jakieś
dziecko neo, nie widzisz
że się śmieje z Ima~
i gada że jest noobem..
Tak się zachowują dzieci
widzące o Tibi prawie
nic...
Wg. mnie to sie nazywa "nie mieć aktualnie czasu na tibie" :>
lol imargam ze zwidkiem i ekipa zabili taifuna i co wy na to?
na 1 stronie ktos napisal ze Ima~ to kumpel taifuna jezeli by tak bylo to by imargam nie zabil tafiuna -.-...Zal.pl poprostu koles...
Bo imargam czuje się master na swoim servie dlatego bo
1.W rl życiu pewnie jest chudym,małym,pryszczatym (jak wiadomo ma 12 lat) i często dostaje bęcki. to chce się odegrać na tibii
2.za pewnie się poczuł po zabiciu taifuna i powinien ktoś ochłodzić jego zapały :)
To by było na tyle wesołych świąt wszystkim
@up
jestes zalosny, to ze w grze sobie zabil jakiegos innego ludzika, to nie znaczy, ze nalezy go obrazac.
proponuje, zeby osoby, ktore go nie znaja, zamknely sie.
na 1 stronie ktos napisal ze Ima~ to kumpel taifuna jezeli by tak bylo to by imargam nie zabil tafiuna -.-...Zal.pl poprostu koles...
Imargam i Zwidek BYLI kumplami Taifuna do czasu kiedy ten ze swoją gildią chciał wlecieć na open battle Aberratio vs Vision i lać Visionów.
Ima i Zwidek przeszli do Vision i potem z nimi ubili Taifuna. Jeśli nie wierzysz to sprawdź Taifuna na tibia.com
i nie pisz do tego kolesia żal, bo napewno wie więcej od ciebie.
wszystkie twoje posty to jeden wielki zal.br
Slimamoneko
24-12-2006, 14:35
oni byli kumplami dopuki nie pojaiwl sie ten film-.-'' To on wszytko zje...ał. i mimo ze to ja zaczołem jak im PA to i tak full respect for him-.-
Veltaxio
24-12-2006, 19:50
oni byli kumplami dopuki nie pojaiwl sie ten film-.-'' To on wszytko zje...ał.
Az musialem tu wejsc zeby ciebie wysmiac , jesli faktycznie myslisz ze ja mam war przez twoj k armor to gratki dla ciebie . Wojna wybuchla z powazniejszych powodow niz twoj dead , ale pewnie na rl mowisz ze petroniusz ci pomogl i pozbyl sie wielkiego pOWER MEGA hipER ABUSERA IMARGAMA przez co masz szacunek dzieci z podstawowki no ale coz ...
Cya ziomy =o
zabili taifuna bo nawalali go 70 min i w ile osub
jeszce cos imagram masz kilku ownerow to sie niepodniecaj takim lvl wiele osub ma zato bana lub chara rook bo jeden owner idjota
1.W rl życiu pewnie jest chudym,małym,pryszczatym (jak wiadomo ma 12 lat) i często dostaje bęcki. to chce się odegrać na tibii
2.za pewnie się poczuł po zabiciu taifuna i powinien ktoś ochłodzić jego zapały :)
Wlasnie wyjoles mi to z ust.
Pewnie na niego wszyscy na Rl pluja , bija , wysmiewaja to siedzi biedaczyna w domu i gra.
Jak juz to ktos napisal "Zal.pl"
omg tibia 7.81 ...
Imargam to noob niestety gra na pieciu ownerach xD jeden ma 9 lat drugi 10 trzeci 12 czwarty 14 i piaty 14 xD
Acha czyli juz w tibii nie mozna poszlaec jak sie ma wiekszy lvl bo jest sie noobem?? To tylko gra a imargam ma duzy lvl i chcetroche sie pobawic a nie na*******ac tylko lvl do usranej smierci.... Ale przesadzil to fakt.
Acha czyli juz w tibii nie mozna poszlaec jak sie ma wiekszy lvl bo jest sie noobem?? To tylko gra a imargam ma duzy lvl i chcetroche sie pobawic a nie na*******ac tylko lvl do usranej smierci.... Ale przesadzil to fakt.
Ja pierdole czy ty jestes normalny? Od kiedy ludzi sie ocenia po lvlach w grze? Jaki czlowiek ma prawo zabawiac sie kosztem innych, jesli oni sie nie zgodzili? Ktos kto wbil w wirtualnym swiecie wysoki poziom? Watpie. Jak na mnie Imargam i jego ownerzy (jesli on gra z tyloma osobami ;/)to po prostu nie sa ludzie. Czemu oni graja w Tibie? Dla zajecia czasu? Tak. Dla dreczenie innych graczy? Tak... Przeszkadzajac innym graczom? Tak..
Wezcie sie niektorzy ludzie pierdolnijcie w te glowy jakas patelnia (nie w tibii).
Zeby sadzic ze ludzie sobie moga w kulki za*******ac, poniewaz osiagneli wysoki poziom w Tibi? Nieee... Od tego sa Game Masterzy, wybrani szczegolnie przez CipSoft. Po co Imargamowi taki level skoro go naduzywa? Mysli ze sie z kims zgra i zabija kogos to sa fit? Tak, oni tak mysla.
Przepraszam za brak cenzury bo mnie juz naprawde rozwalacie :/ naprawde niechcialem;/
Wlasnie wyjoles mi to z ust.
Pewnie na niego wszyscy na Rl pluja , bija , wysmiewaja to siedzi biedaczyna w domu i gra.
Jak juz to ktos napisal "Zal.pl"
Jaki by nie był to nie powód, żeby się naśmiewać z czyjegoś wyglądu. Przynajmniej tak mnie mama uczyła:) A co do Ima to szacun. Knightem osiągnąć 200lv to dużo większy sukces niż sorkiem 280lv. pzd!
powiem tak gowno wiesz o robieni leveli sorcem wiele cienzej idzie niz knightem. a na jednym charze morze bez strachu przed banem grac nawet i 20 osob bylee z jednego ip.
moim zdaniem im~ wrednie potapil zbijajc taifuna (niedawno ogladalem jak im~ przy taifunie wbijal 200 lvl) chce cie sie im~ zapytac o co poszlo ze zbiliscie taifuna (o to ze sie chwalil ze przed nowym rokiem wbije 300 lvl i wiedzieliscie ze nieda rady?) (czy cos ukradl?) terz widzialem ze qmple taifuna ciebie dopadli i szczeze powiem ze lachalem jak dziecko napewno takiego trapa niezrobili jak wy a padles przy 3,2k hp szczyt nieumiejentnosci :P [ a co do tego filmiku o zabijaniu na party to ja chcialem takie cos zrobic :podchodze do nooba i go leje mowiac zedjmuj gagcie pacanie jak wyrzuci to przestaje bic i wrzeszcze uciekajcie z miasta pedofil grasuje(nick jego) wlasnie zdejmnol spodnie i biega po miescie wszyscy do PZ !!!] ale niebylo przymnie prota i nieznajacy sie na zartach +40 by mnie zabili. tempienie noobow to wcale nijest zlo tylko cza miec umiar zeby niezabijac bo to wkurza jak sie wychodzi z swiontyni bez bp ale ty jz pewnie o tym niepamientasz bo po kazdej smierci 50k +blessy w dupe. tempienie tak zabujstwa nie !!!
omg tibia 7.81 ...
Imargam to noob niestety gra na pieciu ownerach xD jeden ma 9 lat drugi 10 trzeci 12 czwarty 14 i piaty 14 xD
Hm. i tu sie mylisz. Zwidek ma 12 lat (lub cos kolo tego). Imargam ma 16 lat (lub tez cos okolo). Oni mieszkaja kolo siebie, wiem jak oni wygladaja bo mieszkaja niedaleko mnie :P
MOIM zdaniem te wasze gadanie ze "ima nie wychodzi z domu" i podobne, wynikaja z zazdrosci.
powiem tak gowno wiesz o robieni leveli sorcem wiele cienzej idzie niz knightem. a na jednym charze morze bez strachu przed banem grac nawet i 20 osob bylee z jednego ip.
moim zdaniem im~ wrednie potapil zbijajc taifuna (niedawno ogladalem jak im~ przy taifunie wbijal 200 lvl) chce cie sie im~ zapytac o co poszlo ze zbiliscie taifuna (o to ze sie chwalil ze przed nowym rokiem wbije 300 lvl i wiedzieliscie ze nieda rady?) (czy cos ukradl?) terz widzialem ze qmple taifuna ciebie dopadli i szczeze powiem ze lachalem jak dziecko napewno takiego trapa niezrobili jak wy a padles przy 3,2k hp szczyt nieumiejentnosci :P [ a co do tego filmiku o zabijaniu na party to ja chcialem takie cos zrobic :podchodze do nooba i go leje mowiac zedjmuj gagcie pacanie jak wyrzuci to przestaje bic i wrzeszcze uciekajcie z miasta pedofil grasuje(nick jego) wlasnie zdejmnol spodnie i biega po miescie wszyscy do PZ !!!] ale niebylo przymnie prota i nieznajacy sie na zartach +40 by mnie zabili. tempienie noobow to wcale nijest zlo tylko cza miec umiar zeby niezabijac bo to wkurza jak sie wychodzi z swiontyni bez bp ale ty jz pewnie o tym niepamientasz bo po kazdej smierci 50k +blessy w dupe. tempienie tak zabujstwa nie !!!
Zalecam lekturę słownika ort.
Progmaniak
02-01-2007, 16:46
A nawet jeśli z tego domu wychodzi to co?
Nie krytykujcie ludzie przez jakąś gre.
@ima~
nie przejmuj się :)
i co z tego??? noob's ma level to sobie moze, czy jest gdzies zapisane ze jezeli mam 50 level to nie moge 20 zabic? -.- czy w jego wypadku 202? zal mi was...
Temat strasznie traci poziom. Przykro mi, trzeba go zamknac.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.