zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nie rozumiem!!!!!

$@/\/\OtN!k
29-08-2004, 13:18
Właczam tibie, loguje się i wyswietla mi sie postaci.Klikam na jednego z nich zeby sie na niego lognac i mi wyskakuje ze servery sa wylaczone!!!!!! A jak wchodze na www.tibia.com to mi sie ładuje bardzo długo i potem jest sie sie strony nie da wyswietlic!!!! Czy servery sa naprawde wylaczone???? Czy to update????? Prosze o pomoc!!!!!!!!!

Lord Sublokator
29-08-2004, 13:30
No jasne że to update podobno mają tera wprowadzic skill bare a to będzie fajnie:) nie tylko ty niemożesz grac:P:P inni też sa poszkodowani :( pozatym może coś jeszcze dodadza :) fajnie by bylo ale ostatnoio byl juz update z grafa więc wątpie
A POZATYM TO NIETEN DZIAŁ ALE SZCZEGÓŁ TAKIE RZECZY TO DO DZIAŁU INNE SIE WKŁADA

Arthi
29-08-2004, 13:33
No jasne że to update podobno mają tera wprowadzic skill bare a to będzie fajnie:) nie tylko ty niemożesz grac:P:P inni też sa poszkodowani :( pozatym może coś jeszcze dodadza :) fajnie by bylo ale ostatnoio byl juz update z grafa więc wątpie
A POZATYM TO NIETEN DZIAŁ ALE SZCZEGÓŁ TAKIE RZECZY TO DO DZIAŁU INNE SIE WKŁADA
Network Problem

Due to a serious network problem most game servers and the website are currently down. The downtime will last approximately until 17:00 CEST.
Please excuse this inconvenience. Thank you very much for your understanding.

Kind regards!
Your CipSoft Team
oj cos to jednak nie update :(

Bijerepu
29-08-2004, 13:40
Bzdura to kiedy indziej bedzie (szkoda)
przeczytaj news na tibia.com
pisze ze serwery padły i starają się jak najszybciej to naprawić.

S!lent
29-08-2004, 13:41
Co tu duzo mowic problemy natury technicznej :P
a to juz n'ty temat odnosnie tego dzis
ehhh...nie wystarczyl by jeden ?
polecam najpierw poszukac potem pisac nowy temat :P

Lord Sublokator
29-08-2004, 13:49
Okey sorry ziomy za tą gafe troche mnie ponioslo i niesprawdziełm bo już myślałem że tego skill bara wrzuca :( ( a miało być tak pięknie) trudno sie mowi sorry jeszcze raz za zmyle jakcos