Pokaż pełną wersje : Problemy z tibicam
Nie wiem dlaczego ale pomimo tego,że odpalam wszystko zgodnie z instrukcjami z www.tibia.de po wcisnieciu guzika logowania bez wklepywania danych(gdzie powinna sie pojawic lista filmów) pojawia sie napis "you have to enter your account number".. Nie wiem co zrobić, co robię źle? Jeśli ktoś miał do czyniena z takim problemem to proszę o pomoc.
Widocznie masz stara wersje TibiCam poszukaj na forum jest gdzies link do nowej ;] TibiCam nie potrzebuje dostepu do internetu (przynajmniej u mnie :D )
Ice Longfire
29-08-2004, 20:32
nom ja tes mam problem :/ nie che mi sie nagrywac film /daje record puzneij zapisuje i daj nazwe loguje sie puzneij wylloguje i nie ma filmika takm gdzie powidzne byc :/ moze stara wersja a jak tak to dajcie link do nowitenkiej tibicam:) z gury thx
ancient kavu
29-08-2004, 23:57
Re up: najpierw popraw błędy ort. ;)
To ja może powiem jak ja nagrywam filmy na najnowszą wersje:
Włączam tibie-->włączam TibiCAMa--->klikam active, potem rekord--->Naciskam przycisk "wybierz"--->wpisuje nazwe filmiku i klikam zapisz--->loguja się do tibi (jeśli coś pomotaliście to czas nie będzie leciał i film nie będzie się nagrywał)--->jak nagrałem co miałem nagrać klikam zakończ nagrywanie--->filmik pojawia się w folderze z TibiCAM.
Troche łopatologicznie ale chciałem uniknąć zbędnych pytań ;).
Ice Longfire
30-08-2004, 13:57
thx:) dziala jupiiiiiiiiiiiii
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.