zaloguj siê

Poka¿ pe³n± wersje : Polska Armia Zwyciʯy

N'elo
02-12-2006, 17:54
http://rapidshare.com/files/5744883/POLSKA.rec.htm

zaczê³o siê od niewinnej wygranej naszych rodaków w siatkówkê :cup:

nasza rado¶æ na Askarze by³a wszech-ogromna

*przypadkowi gracze...
*przypadkowe miejsca...
*przypadkowe ofiary!

oto przyk³ad jak Polacy potrafi± siê zjednoczyæ pod wp³ywem emocji :o

a BR'om ¿yczymy "wygranej" w finale :] --- krótko mówi±c bêdzie WAR

i dziêkujemy Evil Ironcaw'owi za zdradê, jeszcze siê policzymy :evul:

Mateusz Majchrzyk
02-12-2006, 18:02
Piêkna akcja...
£adny spam z rodów ;p

Thx for evil =* (za rypanie polaków =.=)

Pzdr. dla Nelo i wszystkich rl z askary...

Swiontas
02-12-2006, 18:33
heh niezle bylo ;p
ale niektorzy tam to nooby

Thor,hil,haw
02-12-2006, 18:36
tibicam plz -.-

Vatone
02-12-2006, 19:26
szkoda ze mnie tam nie bylo. akcja pieeeekna.
POLSKA WYMIATA
POLKA WYGRA
POLSKA RULEZZZZZZZZZZ

Rosi
02-12-2006, 19:37
Noo gz, ale pad³o paru od tego 41 lvl najta.
Tak± ekip± i siê bali¶cie ?
LoL ?

Sir Deziom
02-12-2006, 20:00
Boze... ale ty jestes noobem ;o. Zamiast wziasc runy jak juz gdzies idziesz i klepac chociaz tego sorka to patrzales jak padaja ludzie z twojego teamu i nic... O knightcie to nawet nie wspomne.

Nie polecam, chyba ze chcecie patrzec jak 20 osob zabije 13 levele.

Anvortis
02-12-2006, 20:19
LOL ! taka z was ekipa jak z koziej dupy traba ....66 ek wpada i was tepi ...zamiast zaczac go trapowac i lac to sie patrzycie jak padacie ....tego sorka to byscie dojechali w pare sekund.

N'elo
02-12-2006, 23:18
Muszê was rozczarowaæ, ekipa by³a wogóle nie zgrana (przypadkowi ludzie)
a obok irtroclawa stal 80 co¶ kole¶, i to byl kumpel irr'a, nawalil mi protektor z RL ("ja sie nie bawie w takie rzeczy") gdybym zaatakowal to bysmy mieli o jednego "40 levela mniej"

co do sorka to musialem dac loga.

inferna rider
03-12-2006, 00:01
affff............ od tej pory stane sie waszym wrogien numer 1.... ale nie moglem sie powtrzymac.... Moja opinia to...
*Banda debili (przykro mi, ze sa to moi rodacy ale wstyd mi za nich) =-\\\
*Banda noobow (swiadcza o tym naprzyklad.... "22:56 Nelo Grey'bow [38]: THAIS DALEKO WIEC NIE POGUBCIE SIE" "22:59 Tytano [9]: knighci pierwsi ;p" 22:59 Robert Drut of Askara [33]: ej wiesz moze jak sie zenic?? ^^<<< do konca nie wiem o co mu chodzilo ale zdaje mi sie, ze szuka zonki :P
*Super z was patrioci:P Walka o wolnosc w grze... cudny pomysl... nie zapominajcie ze to tylko gra...

A tak btw... to co Ci low lvle brazule wam zrobili? graja sobie jak umieja... moze u nich angielski nie jest tak rozwiniety jak u nas ale coz.... a wy zbieracie sie po 20... ciulacie 8lvle moze czasem sie wiekszy nawinie.

N'elo
03-12-2006, 01:21
[QUOTE=Sir Deziom;1108498]Boze... ale ty jestes noobem ;o. Zamiast wziasc runy jak juz gdzies idziesz

---- sorry ale to by³a szybka i spontaniczna akcja
---- mia³o nie byæ dedów, mieli¶my szerzyæ POLSKI OUTFIT W ZWI¡ZKU Z WYGRANA W SIATKÊ
---- poza tym ...ty by¶ zapanowa³ nad zgraj± 9 lev'eli? NIE S¡DZÊ -.-

gdybym chcia³ zabiæ jakiego¶ wysokiego level'a to raczej nie zbiera³bym 40 x 9-15 lev's

i co do wypowiedzi Anferna rider'a to masz racjê --- by³a to banda noobów
FILM DA£EM NIE Z RACJI PK!!!! POKAZUJE ZJEDNOCZENIE POLAKÓW POD WP£YWEM IMPULSU :D

DamianO
03-12-2006, 02:28
affff............ od tej pory stane sie waszym wrogien numer 1.... ale nie moglem sie powtrzymac.... Moja opinia to...
*Banda debili (przykro mi, ze sa to moi rodacy ale wstyd mi za nich) =-\\\
*Banda noobow (swiadcza o tym naprzyklad.... "22:56 Nelo Grey'bow [38]: THAIS DALEKO WIEC NIE POGUBCIE SIE" "22:59 Tytano [9]: knighci pierwsi ;p" 22:59 Robert Drut of Askara [33]: ej wiesz moze jak sie zenic?? ^^<<< do konca nie wiem o co mu chodzilo ale zdaje mi sie, ze szuka zonki :P
*Super z was patrioci:P Walka o wolnosc w grze... cudny pomysl... nie zapominajcie ze to tylko gra...

A tak btw... to co Ci low lvle brazule wam zrobili? graja sobie jak umieja... moze u nich angielski nie jest tak rozwiniety jak u nas ale coz.... a wy zbieracie sie po 20... ciulacie 8lvle moze czasem sie wiekszy nawinie.
Popieram na ca³ej lini. Dziwie sie jak mozna byc takim d****** bo inaczej tego nazwac nie mozna. Mam jednak nadzieje ze na pytherze nie wpadne na taki "genialny". Na koniec udzielam jeszcze b³ogoslawienstwa tym wszytskim któ¿y na codzien musz grac z takimi noob'kami.

Anvortis
03-12-2006, 02:42
Wiecie co, ostatnio zaobserwowalem, ze polacy zrobili sie duzo gorsi od BR ! gdzie sie nie rusze widac, "PL !", "Dasz cos, jestem po hacku", "itemz plix, pl ?"

ehhh podziekujmy Telekomunikacji Polskiej i NEO !

Rezidew
03-12-2006, 08:05
Wiecie co, ostatnio zaobserwowalem, ze polacy zrobili sie duzo gorsi od BR ! gdzie sie nie rusze widac, "PL !", "Dasz cos, jestem po hacku", "itemz plix, pl ?"

ehhh podziekujmy Telekomunikacji Polskiej i NEO !

"Bez kitu" :D masz racje. Najwiecej takich graczy jest w Thais i w Carlin. No a co do filmu to juz nie bede sie wypowiadac, wszyscy moi przedmowcy (wiekszosc) ma racje, oczywiscie chodzi mi o takie posty jaki napisal np inferna rider.

Dagins
03-12-2006, 09:07
Rózni± siê tylko tym od br, ¿e mo¿na z nimi siê porozumieæ :P.

Qrczak
03-12-2006, 09:37
[QUOTE=Sir Deziom;1108498]Boze... ale ty jestes noobem ;o. Zamiast wziasc runy jak juz gdzies idziesz

---- sorry ale to by³a szybka i spontaniczna akcja
---- mia³o nie byæ dedów, mieli¶my szerzyæ POLSKI OUTFIT W ZWI¡ZKU Z WYGRANA W SIATKÊ
---- poza tym ...ty by¶ zapanowa³ nad zgraj± 9 lev'eli? NIE S¡DZÊ -.-

gdybym chcia³ zabiæ jakiego¶ wysokiego level'a to raczej nie zbiera³bym 40 x 9-15 lev's

i co do wypowiedzi Anferna rider'a to masz racjê --- by³a to banda noobów
FILM DA£EM NIE Z RACJI PK!!!! POKAZUJE ZJEDNOCZENIE POLAKÓW POD WP£YWEM IMPULSU :D

Film pokazuje raczej twój idiotyzm.

N'elo
03-12-2006, 10:08
przynajmniej jest na nim co¶ innego a nie: "85 ms pad³, 90 level down, monotonne i bezsensowne filmiki z PK -.-

Sir Deziom
03-12-2006, 11:34

Sorka mogliscie zabic. Tymbardziej ze mnial skulla.

LoLex133
03-12-2006, 12:20
zal.pl a ty taki boss rozkazujesz idz tu idz tu a wogule neilales pare razy walnoles i to all

Sante Mefisto
03-12-2006, 12:34
LoL banda noobow sie zebrala i popadali jak muchy :) lataja takie noobki i pozniej sie dziwic czemu Polacy maja taka opinie wsrod innych graczy.
Dla mnie to byl zloot najwiekszych noobkow z serva.

N'elo wyjdz i nie wracaj.

shoq
03-12-2006, 12:52
Huah, ale noobish pk ;p

Biega 20 ziomków ubranych na bia³o-czerwono i bij± z ró¿d¿ek w ludzi o.0

Lootem raczej siê nie podzielili? -.-

N'elo
03-12-2006, 13:48
OMG ale wy to jestescie por±bani!! mówiæ wam ¿e ni chodzi³o tu o jaki¶ extra loot czy SUPER PK, a wy nadal swoje

tu nic nie by³o zaplanowane, i takie sa tgo skutki LOL

PS: i ciê¿ko ¿eby 15 lev wali³ z sd -.-
albo 9 "wiedza³ co to trap"

inferna rider
03-12-2006, 18:50
pokazales ze niektorzy polacy to tez nooby :P
Nooby zwalczaja noobow hehe :P