Pokaż pełną wersje : Thallaz die ;)
Dzis Thallaz zasluzyl na wpis mojego nicka w swojej deathliscie :)
PS.Tylko niektorym sie to udaje ^^
http://www.rogepost.com/dn/ybs6
Hahahahaha
Ładna szybka akcja sd ue i niema Thallaz'a :D
Niema mu czego gratulować poprostu miałem laga... i vita niewypaliła... no cuż internet provider rox ;)
@UP
Tak sie mówi tak sie tłumacz muhahaha:baby:
Devil14pl
03-12-2006, 16:34
@UP
Tak sie mówi tak sie tłumacz muhahaha:baby:
Wez badz cicho raz chodzilem za nim na dragach i mial straszne lagi jak mowi ze ma lagi to ma sam to widzialem - . - wiec stfu
matekk fst bolt
03-12-2006, 17:39
gz fraga ale i tak jestes dla mnie leszczem otoz harcesh jest taki bardzo madry ze hakuje ludzi na gg udaje jakas dziewczynke i wysyla zdjatka ze smieszna koncuweczka :) wiem to i mam paru znajomych do ktorych tak pisal zal.pl :D
To konto zostalo shakowane wraz z mailem.
matekk fst bolt
03-12-2006, 17:46
Sluchajcie co do Harcesha to na pewno nie gada z ludzmi na gg i podszywa sie pod dziewczynke tylko zna sie na tym co robi wiec nie pie**** czegos jak nie wiecie bo shakowal wiele osob w tym Spoxstera , Charonsiego itp.
@Harc3sh
Nie wiedzialem ze masz takie pvp ^^
adwokat? daj spokoj kurwa Triondusis Sevona chcial nabrac Theovius sevil i paru innych wiec niepierdol mi tu moze i sie zna ale tez tak robi jak napisalem post wyzej
Harcesh jest noobem i tyle.
matekk fst bolt
03-12-2006, 17:55
Jestes noobem i tyle.
niewiesz co pisac -niepisz nic i stfu
alahakbar
03-12-2006, 18:45
@up
Skad wiesz ze to byl harcesh? Przedstawil sie? A moze jestes taki zajebisty ze go po IP wysledziles? Poprostu sobie daruj.
PS. Ja tego filmu sciagac nie zamierzam, wiem ze moj firewall nie wykryje np: BigBena, no chyba ze zamiesciles filmik bezinteresownie.
Nie chcesz to nie sciagaj nikt cie nie namawia
T3H_VirUs
03-12-2006, 21:01
@film
Prosto szybko i bezbłędnie xD :D Ouned jednym słowem ;d
@Harc3sh a.k.a bronie sie cudzym kontem
Fajnie fajnie Harcesh ze podobno nadal nie korzystasz z mojego shakowanego maila od gg na ktorym mialem konto na tym forum. Baw sie dalej tym kontem tak samo jak starym nr.'em gg oraz mailem.
Wszystko co napisal Ratilt nie tylko w tym temacie w przeciagu tygodnia bylo klamstwem i nieprawda kdyz z jego konta postowal Harcesh.
Administratorow prosilbym o skasowanie tego konta jesli jest to mozliwe.
Naprawde zal mi ciebie Harcesh "legendarny hackerze".
Powiem krótko dla mnie jego pvp jest równe 0 iż każdy zwykły noobek umie nacisnąć hotkey z ue (tymbardziej że miałem takiego laga że się nic niedało zrobić), a co do tego że ma dobre to się Ratilt grubo mylisz, jakby był taki fenomenalny za jakiego go uważasz to by nies*******ał w popłochu chuj wie gdzie.
ahahahahha Thallaz faktycznie miales takie lagi ojej tylko masz pecha bo od 6 rano widzialem cie expiacego na dragach edron a wtedy byles kupowac next mfy :D
@Thallaz
Przyczytaj najpierw to co napisalem nad twoim postem.
@Harc3sh
To ze z laski swojej oddales mi moje konto nic nie zmienia.
Jucha Furora
04-12-2006, 20:25
... Widze ze harcesh dalej noobuje strasznie...Asmora tez zhackowales?...kazdy glupi potrafi wlozyc gdzies klg i sie cieszyc z itemek zarob sam w tibii na takie ...pogarda a film taki sobie ...X(
Anvortis
04-12-2006, 21:02
... Widze ze harcesh dalej noobuje strasznie...Asmora tez zhackowales?...kazdy glupi potrafi wlozyc gdzies klg i sie cieszyc z itemek zarob sam w tibii na takie ...pogarda a film taki sobie ...X(
Gdyby kazdy nabieral sie na nedzne programy to by nooby na 8 lvl biegaly z mpa + sov / sca
Harc3sh to frajer i mama go nie kocha a tata tylko w nocy!
Dowalacie sie do niego a to jest spoko koleś ... a tak pozatym to jak mówicie ze latwo wsadzic komus keya to sami spróbujcie to nie takie latwe lamy!!
A THALLAZ twoje tlumaczenie ze vita nieweszła jest do bani :) bo to chyba nie nasz problem tylko twuj ze zanobiłeś w tej sytuacji :)
świetna akcja gratuluje i czekam na kolejne takie <brawo>:cup:
Jucha Furora
05-12-2006, 19:17
Dowalacie sie do niego a to jest spoko koleś ... a tak pozatym to jak mówicie ze latwo wsadzic komus keya to sami spróbujcie to nie takie latwe lamy!!
A THALLAZ twoje tlumaczenie ze vita nieweszła jest do bani :) bo to chyba nie nasz problem tylko >>>TWUJ<< ze zanobiłeś w tej sytuacji :)
świetna akcja gratuluje i czekam na kolejne takie <brawo>:cup:
Gratki masz slownik w gowie ok Ty jestes taki pro hacker ze pewnie przez pegasusa to pentagonu sie wlamujesz o.O! btw laga ktos sie moze miec ?!Gratz myslenia...
Lord Asmor
05-12-2006, 20:51
Harcesh ty mnie zhakowales ? xDD odp pls ^^ Pozdro dla starej ekipki z furory :* Tak do Filmu Thallaz moze miales laga// ;d a Pamietasz mnie jeszcze?? :>
Kazumaxer
05-12-2006, 21:40
GZ ;P fajna taktyka sd ue ;d
Native16
06-12-2006, 08:49
hahah Tylko Ciota....
Jucha Furora
06-12-2006, 09:11
Asmor ja Cie zabije na rl kurwo nawet mnie nie pozdrowiles:PP harcesh ma hu** w glowie sam nie potrafi zarobic to trzeba sie dobierac konto i jak napisal kolegowa powyzej to tym hackowaniem potwierdzasz Swoje noboostwo:DX(
Hmm mam małe problemy z downloadem, mógłby ktoś wrzucić to na rapidshare?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.