Pokaż pełną wersje : ZALOZCIE NOWE SERWY!!
Main Vegeta
18-10-2003, 20:01
Ja prosze wezcie cos wskorajcie o nowe serwy bo o 19:00 to ja za chiny nie wejde a jest taka sytuacja ze ja akurat wtedy mam czas!! Mozna oddzielic i zrobic serwer ROOKGARD albo jakos tak! Albo moze nowe swiaty zeby sie lud po nich rozlazl bo tibijczykow przybywa a serwow nie!! :(
Moim zdaniem nie wiem czy by to coś dało przybyło by więcej ludzi poczontkujących a serwery i tak by byłe pełne.
pisz do CIPów, nie do nas. CIPowie nie czytają tego forum, nie znają polskiego, a my nie mamy na nich wpływu.
Main Vegeta
18-10-2003, 20:16
Tak latwo powiedziec!
Jak sie do niech pisze bo ja nie wiem to moze wy jak wiecie to napiszcie w moim imieniu bo ja cienko z anglikiem stoje! :(
JA TEŻ CHCE NOWY SERWER PvP, A NIE nonPvP
:P
Spojrzcie na to ze strony cipow. My jestesmy narodem z ktorego wydusic kase to prawie cud, a ze nie mamy wyjscia to placimy wiec cipa jest to na reke.
BTW mogli by wypuscic jakis pozadny server tibi to by se ludzie prv postawiali i by bylo ok.
ty masz problem z wejsciem o 19 a ja (w piatek) o 15 wejsc niemoglem!!!! a dzis o 12 w nocy (kiedy jusz przynajmniej pare osob spi) sewery sa przeladowane!!!! Q**A to jusz sie robie denerwujace
moze POWINIENES wyjsc czasem na dwor a nie skile nabijac albo porobic cos innego nie tyczy sie to tylko ciebie ale i reszty (zebym ja mogl spokojnie bez lagowo grac :D )
zbiezcie sobie z 500 osob z pacc-ami i do cipow sie zgloscie:P
powodzenia:)
Sadze, ze nie potrzeba wiecej serwerow. Jest ich na razie wystarczajaca. Jesli masz problem z wejsciem, to nie zalamuj sie, po 10-15 probach juz wszystko jest w porzadku.
Gdyby zalozono nowe serwy, nic by to nie dalo, dalej bylyby prosby o wiecej, bo dalej ludzie mieliby problemy z wejsciem...
jest mozliwosc wchodzenia bezproblemu.... jest taki program dzieki ktoremu wchodzisz kiedy chcesz lecz pewnie bedzie tak zrobiony ze twoj account i haslo wysle temu kto stworzyl wiec musisz uwazac jaki wlaczasz a moze kiedys ktos odhakuje te programy:)
Noon-Chacko
19-10-2003, 17:23
od 19 mówisz...
na isarze jest taka sytuacja, że jest przeludinienie już po 13:00 :)).
No ale trudno...
Człowiek, pisząc tutaj nic nie wskórasz, bo jajc CIPów obchodzi polskie forum, więc tego nie przeczytają... pogadaj z nimi, ale i tak zapewne nic z tego nie wyjdzie... a gdyby doszły nowe serwy to i tak przeludnienie nie znikłoby :rolleyes: ... no może gdyby dorzucili tych serwów jakieś 30 :D
Main Vegeta
20-10-2003, 20:51
Jakby powiekszyli liczbe ludnosci na serwie to bys se niepoexpowal bo wszedzie ludzska by byly! A nawiasem ja nie po 10-15 probach mam wporzondku a po 99999999999 probach moze wejdzie!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.