zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Parkour film Rohen #2 Parkour in Lodz

Rohen
03-12-2006, 14:30
Coz wachalem sie jak wahadełko u egzorcysty czy dac tu film czy nie czy znowu mnie zjedzie banda zawszonych polaczków którzy umieją lepiej odemnie (BA NAWET PO PIWKU ;)). A tak naprawdę nie wiedzą co to jest Parkour i uważają to za sport (rofl :)).

P.S

Shanheavel: :**** :*** :***

You Tube:
http://www.youtube.com/watch?v=zU1lMt6pa2U

Hieyan
03-12-2006, 14:42
Nie znam się zbyt na parkour'rze, ale IMHO brakuje ci płynności w wykonywaniu tricków (tak się to tu nazywa?).

Lenrock
03-12-2006, 14:44
a jak to nazwiesz jak nie sportem?

Rohen
03-12-2006, 14:46
@up
Sztuką :)

Sport to eliminacje, to po prostu kto pierwszy ten najlepszy albo kto najslilniejszy ten wygrywa w Parkour nie ma czegos takiego.

Squaess'me
03-12-2006, 14:50
eek
przeciez tam sie tez liczy technika.
skateboarding to tez sport chyba, nie? i tam kto lepiej wykona technicznie trick lub przejscie zyskuje wiecej punktow.
ale i tak wiekszosc jezdzi rekreacyjnie. to, ze nie ma oficjalnych zawodow parkour nie znaczy jeszcze ze to nie sport - przeciez ma jakies podstawy ;)

Aval'yah
03-12-2006, 14:52
@up

Rotfl.

Film tak samo nudny jak poprzedni, wciąż tylko skaczesz przez jakieś płotki.
Na przeciętnym "zawszonym polaczku" takim jak ja (lol) nie robi to większego wrażenia.
Tak btw: parkour'owcy nawet buty wiążą w tak elitarny sposób, że aż musiałeś to pokazać? ;;

spider-bialystok
03-12-2006, 14:56
jako ex- traceur, obecnie street stunts adept wypowiem sie.
Po 1. nie widzialem niczego nowego w porownaniu do poprzedniego filmu. Po 2. ciagle to samo. Te 4 minuty spokojnie mozna by zmiescic w 1 minucie. Po 3. skoro cwiczysz pk to co maja znaczyc akcje typu : biegniesz na porecz, robisz turna, potem 2handa i biegniesz tam skad przybiegles. Jaki to ma sens?
Filmik cieniutki, nie rozumiem sensu pokazywania tego w necie.

@down
napisalem to tylko po to, zeby nie bylo:
A tak naprawdę nie wiedzą co to jest Parkour i uważają to za sport

Shadows
03-12-2006, 15:03
jako ex- traceur, obecnie street stunts adept wypowiem sie.
grats

beznadzieja, zrobilbym to 3x lepiej od ciebie!
rozumiem ze sobei skaczesz po plotkach czy cos, i moze ci to sprawiac przyjemnosc <?>
ale po co to wrzucasz na neta, nie rozumiem. :<

Shanhaevel
03-12-2006, 15:11
Shanheavel: :**** :*** :***

Ło, widzę, że nawet napisanie mojego nicka cię przewyższa... Ale ok, świat nie wymaga od ciebie zbyt wiele... Filmik tak nudny, jak poprzedni.

@up
Sztuką

Rotfl. Wyjątkowo tę sztukę błaźnisz zarówno swoim zachowaniem, jak 'trikami'. Po prostu gibasz się jak jakiś rezus (sorry, Fred)...

A tak naprawdę nie wiedzą co to jest Parkour i uważają to za sport (rofl ).

A ty widać nie wiesz co to samokrytyka, mój drogi. (ROFL!)

zawszonych polaczków którzy umieją lepiej odemnie

Skończ waść, wstydu oszczędź.

Walekifa
03-12-2006, 15:15
He's Back! :D

O lolada.Sznurowadeł nie umiesz wiązać? :D

To samo,tyle że z innym podkładem... Ale cuż.my sie nie znamy.. u mastah i tyle.

Fiszbin
03-12-2006, 15:20
Masz seksi dresik :*

Bebop
03-12-2006, 17:36
A jak podtrzymuje to co napisałem w twoim poprzednim temacie >> :baby: <<

Thero
03-12-2006, 17:43
@up

Głupi jesteś.

Nie znam się zbyt na parkour'rze, ale IMHO brakuje ci płynności w wykonywaniu tricków (tak się to tu nazywa?).

Na płynność mówi się "flow".

@Topic
Ściska mnie jak oglądam kolejnego przygłupa, który prawie się zabija przy popisywaniu się.

Zillek Edonek
03-12-2006, 17:54
Film tak samo nudny jak poprzedni, wciąż tylko skaczesz przez jakieś płotki.
Na przeciętnym "zawszonym polaczku" takim jak ja (lol) nie robi to większego wrażenia.
Tak btw: parkour'owcy nawet buty wiążą w tak elitarny sposób, że aż musiałeś to pokazać? ;;

Nic dodać , nic ująć.

Rethfing on Aldora
03-12-2006, 18:22
Wlasciwie to filmik ciutke bardziej dynamiczniejszy od poprzedniego... Co do tego piwka, to wypij je czasem, może po nim nie wpadnie Ci do głowy pomysł nakręcenia filmu gdzie tylko przeskakujesz barierki...
Jestem pewien że zaczną się bluzgi, że to my się nie znamy... trudno ;)

P.S. Ściąłeś włoski! Słit!

Nadrill
03-12-2006, 18:29
Szkoda, że wiązanie butów dałeś na początek, jakbyś dał na koniec, może zobaczyłbym całość.
Tak jak pisali inni: dalej te same triki. W tym boskie fikołki.
Ja się kompletnie nie znam na parkourze. To po co dajesz ten filmik? Tylko dla pro, którzy się na tym znają?

PiXik
03-12-2006, 18:50
w sumie teraz dużo osób nazywa to Parkour etc etc...kiedyś to było bieganie sobie po przeszkodach nikt tego nie nazywał...a teraz w Polsce prawdziwy wysyp Parkórofcuf;)kolejna moda:)nie dla mnie,dla mnie to idiotyczne!ale życze powodzenia
film ciut lepsze od poprzedniego

Ghard Lage
03-12-2006, 20:02
Dobra powiem to tak jak na 14-latka dobrze se radzisz. Ludzie mówią, że jesteś słaby bo są przyzwyczajeni do tricków z 13-stej dzielnicy, Yamasaki (nie pamiętam jak się to pisze), itp. Trzymaj tak dalej! Trenuj! I pamiętaj "człowiek bez pasji to nie człowiek".

Walekifa
03-12-2006, 20:12
Oczywiście,że dobrze. Ale niech nie mówi ludziom,że nic nie wiedzą o parkourze jak go skrytykują. Jest za bardzo zadumany w sobie.. I jak twierdzi,że tutaj nikt nie wie co to parkour,to po co wstawia te filmy? Mało ma forów od tego? Ale z drugiej strony lepiej nie,tam to go dopiero zjadą...

NervGal
03-12-2006, 20:16
tak naprawdę nie wiedzą co to jest Parkour i uważają to za sport (rofl :)).

A co to jest? Filozofia?

[EDIT]

Ha, już obejrzałem. Och, jak Ty pięknie wiążesz buty, fascynujące...

O jaaa... Jak ładnie skaczesz przez barierki. O mastah, skoczyłeś z 2,5 metra, cóż za odwaga ;o

Najśmieszniejsze są skoki na jakiś murek i gibanie się :D Lol, a ta próba wskoczenia na murek na końcu jest po prostu genialna... I zakładanie stopy na murek po to, by w końcu podeprzeć się kolanem też rox0r.

Jeśli Cię uraziłem, to sorry myszczu, ale wystarczy mieć ~4 z wfu, by tak umieć ;s

spider-bialystok
03-12-2006, 20:19
Dobra powiem to tak jak na 14-latka dobrze se radzisz. Ludzie mówią, że jesteś słaby bo są przyzwyczajeni do tricków z 13-stej dzielnicy, Yamasaki (nie pamiętam jak się to pisze), itp. Trzymaj tak dalej! Trenuj! I pamiętaj "człowiek bez pasji to nie człowiek".
Ja do tej pory myslalem, ze jak ktos decyduje sie wystawic filmik na forum, to po to zeby ocenic umiejetnosci i co mnie obchodzi jego wiek? Oceniam skilla i nic poza tym. A jak chcecie sobie popatrzec na malego wymiatacza to zobaczcie co wyczynia ten 8 latek :D KLIK (http://youtube.com/watch?v=QP6CE_Kp9S4&search=tim%2B%20%20%22tricking%20sampler%22)

Rethfing on Aldora
03-12-2006, 20:30
Ja do tej pory myslalem, ze jak ktos decyduje sie wystawic filmik na forum, to po to zeby ocenic umiejetnosci i co mnie obchodzi jego wiek? Oceniam skilla i nic poza tym. A jak chcecie sobie popatrzec na malego wymiatacza to zobaczcie co wyczynia ten 8 latek :D KLIK (http://youtube.com/watch?v=QP6CE_Kp9S4&search=tim%2B%20%20%22tricking%20sampler%22)

Mały jest dobry, aczkolwiek ma pewne problemy z wykonywaniem różnych akrobacji, ale jestem pewien że jest to spowodowane tym faktem, że w wieku 8 lat ma się jeszcze pewne problemy z poruszaniem, utrzymaniem równowagi, etc. Ten starszy natomiast jest strasznie nierościągnięty. Miał problemy żeby unieść noge prostopadle do drugiej :PP Ale trudno się mówi, dobrze im idzie.

Walekifa
03-12-2006, 22:43
Parkour in Lodz - 0wn3d. Obraza dla Łodzi,łódzcy parkourowcy cie dojadą. A tak poza tym to to jest chyba polskie forum,więc po co piszesz po angielsku? ; ]

Ghard Lage
03-12-2006, 22:55
No ten 8-latek mnie zgasił :D Zmieniam zdanie wiek nie ma żadnego znaczenia liczy się styl i umięjetności. A tak na serio choć jego styl bycia mi nie odpowiada to widać, że chłopak się tym bawi i to jest dobre. Przestanmy jechać newbie (bo widać, że początkujący...)!!!

Shanhaevel
03-12-2006, 23:08
@up
Ba, gdyby nie był tak w sobie zadufany i nie odnosił się do innych z taką butą to dałoby się znieść... ale jak wyskakuję mi taki troll, wszystkich ma gdzieś, usprawiedliwa swoje słabe umiejętności 'równością', to jak mamy się zachować...?

spider-bialystok
03-12-2006, 23:31
Przestanmy jechać newbie (bo widać, że początkujący...)!!!
Raz, ze on cwiczy juz 2 lata. Dwa, ze jak jest sie poczatkujacym to sie nie daje filmikow na neta tylko sie cwiczy skilla, a trzy, ze jest tak zarozumialy i butny ze az boli.

Celoz
03-12-2006, 23:33
Dokładnie na 2:37 jest fajny (czyt. żałosny) skok
Reszta bardzo ładnie

btw. poproś kamerzyste, żeby nie dawał zbliżeń, bo masz brzydką (bez obrazy) twarz ^^
(od razu mówię, że sam ładniejszej nie mam)

Exolius
04-12-2006, 00:18
Przeskoczysz pare barierek i myślisz żeś pr0 mastah?

btw. poproś kamerzyste, żeby nie dawał zbliżeń, bo masz brzydką twarz ^^
ROTFL!

Rethfing on Aldora
04-12-2006, 08:25
Hahaha Celoz w tym momencie przegiąłeś xD Dojazd na pełnej... Rohen a takie miałeś loczki fajne w pierwszym filmiku... To były loczki prawda?

..::QRAS::..
04-12-2006, 08:55
ogladajac ten film to na parkurze znasz sie jak ja na balecie...

Ryłek
04-12-2006, 09:04
Mistrz Wielce Elytarnego Sp... Sztuki tylko dla Wybranych (tm) powrócił.
To ja podziękuję, oddalę się w swoją szarą strefę i dalej tam będę robił za cichutką myszkę z plebsu. ;;;

@edit: Swoją drogą fajne masz sznurowadła, męskich kolorów nie było?
Widać, że sporo się uczyłeś od Murzynów z "Chłopaki nie Płaczą"

joey
04-12-2006, 13:29
Widać, że od poprzedniego filmiku nabrałeś trochę formy, ale i tak nuuudzisz. Pozdrawiam

@Ryłek
W dodatku giba się jak pierdolony rezus.

EDIT2:
Niech se kamerzysta statyw kupi.

EDIT3:
Kurde, ale tandeta :D

VeLvet
04-12-2006, 14:15
Chłopie trenuj trenuj...bo daremny jesteś że aż żal :P

sexi sznurówki :P

Rethfing on Aldora
04-12-2006, 15:02
Nie no trochę na poważnie... Rohen teraz widzisz co jest złego? Nie pokazuj pierdół (wiązanie sznurówek...) tylko weź się do roboty i pokaż nam nieco więcej niż przeskakiwanie przez te nudne barierki i jakieś przewroty... Przewrót jak zrobisz po skoku z wysokości kilku metrów - zrozumiem, ale nie po upadku z 1.5m murku...

Tutivihi
04-12-2006, 16:44
Nie przymierzając, dresik masz tak samo fajny jak Kononowicz sweterek : )

Ok, bo powoli schodzę z tematu, w parkourze tricki wykonuje się przy pełnej prędkości, nie powinno się zatrzymywać przed przeszkodą.. To sie chyba zwie płynność albo flow, mniejsza z tym.

Z resztą - niewiele umiesz, przez cały film te same rzeczy. Nie widziałem pierwszego filmiku, ale po obejrzeniu tego wiem, że obejrzeć go nie chcę.

Ale trenuj dalej. Może coś z tego będzie.

=EDIT=
Acha i Twój angielski troszkę kuleje : P

Ghard Lage
04-12-2006, 19:33
Ale go jadziecie... Jak ktoś wcześniej napisał "nie karmić trola"...

Czarna_Mamba
04-12-2006, 19:57
Sprawdziłbyś się w skoku przez płotki.

Walekifa
04-12-2006, 20:12

Ten chłopak potrzebuje krytyki.......

Quezacoatl
04-12-2006, 20:35

A co! Okazuje się, że mamy tu forum pełne pr0-mastAh hardcorowych Parkour'owców. To prosta zasada, sami umieją lepiej, to go krytykują że sam robi słabo, bo przecież umiecie lepiej, no nie? Wszyscy umiecie o wiele lepiej, co do jednego, i nie połamali byście się przy tym.

Jam mam prostą zasadę. Nie umiesz tego zrobić lepiej, to nie komentuj jak to robi ktoś inny.
A co do butnego odnoszenia się autora. Zdaje mi się, że bardziej by go zabolał całkowity brak komentarzy, niż ta wasza marna "krytyka".
(A założę się, że połowa co tu krytykuje nawet tego nie widziała ;) , Jeden się znalazł taki co naprawdę umie lepiej i pojechał autora, to reszta jak bydło też, bo czemu nie, nie można odstawać, no nie? Przez internet cię nikt nie widzi, i nie wie, że nie umiesz nawet fikołka na ziemi z siedzenia zrobić, co tam, nie żałuj sobie, pojedź gościa. Nikt cię tutaj nie zaskarży, a jak ktoś walnie tekst w stylu "to pokaż jak ty potrafisz" to udawaj, że albo zbyt zajęty, albo to, albo tamto, albo powiedz że takiemu pro jak ty trzeba będzie za to zapłacić.)

PS
Teraz dolałem oliwy... BURN! BURN!!!

Fiszbin
04-12-2006, 20:58
@up

A czy krytycy filmowi kręcą filmy?

spider-bialystok
04-12-2006, 21:01
A co! Okazuje się, że mamy tu forum pełne pr0-mastAh hardcorowych Parkour'owców. To prosta zasada, sami umieją lepiej, to go krytykują że sam robi słabo, bo przecież umiecie lepiej, no nie? Wszyscy umiecie o wiele lepiej, co do jednego, i nie połamali byście się przy tym.

Jam mam prostą zasadę. Nie umiesz tego zrobić lepiej, to nie komentuj jak to robi ktoś inny.
I pewnie dlatego dal ten filmik na tibia.pl, myslal, ze siedza tu sami paralitycy i nikt nie zna sie na pk ;] Chcial zablysnac, zrobic wrazenie, ale zgasl. Przeciez ten filmik jest tu wrzucony dla szpanu i tylko po to. I bardzo dobrze, ze szpanerstwo jest jechane. Gdyby chcial sie dowiedziec co robi zle i co poprawic to dalby to na leparkour.pl albo le.parkour.pl
Ja wypomnialem co konkretnie mi sie nie podoba w filmiku, na pk znam sie i widze porownanie z innymi. Tu nie chodzi o jego poziom, bo najwazniejsze to cwiczyc i doskonalic sie. Tylko na takim poziomie nie kreci sie filmikow i nie wrzuca ich na fora, tylko trenuje sie. Mysle, ze wiecej wysliku wlozyl w sklejenie tego niz w trening ;].

Senseal
04-12-2006, 21:02
Kiedy to oglądalem to pomyślałem sobie - WTF?! Każdy przyzwoicie wygimnastykowany człowiek zrobił by takie... nie nazwę tego trickami, bo były to zwykłe "Skok przez płot". Nie znam się na PK, prawie wcale nie oglądam takich filmików - tym bardziej dziwne, że ten filmik nie zrobił na mnie wrażenia. Skoro nie mam z tym doświadczeń, to nawet średni filmik powinien zrobić na mnie wrażenie. To według mnie (a ja się nie znam) było zwykłe skakanie przez płotki. Widziałem lepszych PK i oni robili "coś" - skoki z kilku metrów itp. A to nie było nic specjalnego. A kamerzysta musi trochę poćwiczyć.

joey
04-12-2006, 21:38

A co do butnego odnoszenia się autora. Zdaje mi się, że bardziej by go zabolał całkowity brak komentarzy, niż ta wasza marna "krytyka".
(A założę się, że połowa co tu krytykuje nawet tego nie widziała ;) , Jeden się znalazł taki co naprawdę umie lepiej i pojechał autora, to reszta jak bydło też, bo czemu nie, nie można odstawać, no nie? Przez internet cię nikt nie widzi, i nie wie, że nie umiesz nawet fikołka na ziemi z siedzenia zrobić, co tam, nie żałuj sobie, pojedź gościa. Nikt cię tutaj nie zaskarży, a jak ktoś walnie tekst w stylu "to pokaż jak ty potrafisz" to udawaj, że albo zbyt zajęty, albo to, albo tamto, albo powiedz że takiemu pro jak ty trzeba będzie za to zapłacić.)

PS
Teraz dolałem oliwy... BURN! BURN!!!

Chcesz powiedzieć, że nie wolno mi komentować, bo się wstydzę skakać przez płotki w mieście? Litości.
PS. Wypraszam sobie, żeby jakiś cham mnie bydłem nazywał.
PS2. "Teraz dolałem oliwy... BURN! BURN!!!" Dumny? Stoi pręcik? Gratulacje.

Shanhaevel
04-12-2006, 22:01
@Quezacoatl

Poluzuj poślady. Czy muszę robić filmy, by je oceniać? Czy muszę być mistrzem malarstwa, by oceniać pejzaże? A?
...
/me wzdycha głęboko i zaczyna powoli i mocno uderzać czołem o blat biurka...

janek@
04-12-2006, 22:06
@up Quezacoatl
I dobrze, ze co niektorym tutaj przypomiales...

Chlopak sie zalamal przy komentarzach 1 filmiku ;p.

Prawde mowiac sam bym lepiej tego nie zrobil. gz
Troche uwag jest m.i.: brak plynnosci+niektore skoki zle wykonales, nie zbudowany filmik, powtarzanie sie co niektorych trickow, ale reszta jest ok ;p. Narazie jestes daaalekoooo do mastaha .

P.S.
Nie interesuje mie parkour z przyczyn zdrowotnych (chore kolano :confused:, a dokladnie sciegno)

Quezacoatl
05-12-2006, 00:06
Poluzuj poślady. Czy muszę robić filmy, by je oceniać? Czy muszę być mistrzem malarstwa, by oceniać pejzaże? A?
Ocenianie talentów plastycznych tudzież artystycznych, które są w miarę rzadkie to nie to samo co ocenianie umiejętności fizycznych. które może w sobie wykształcić prawie każdy. (Malowałeś kiedyś? jeżeli tak to musisz chyba przyznać, że trochę inaczej patrzy się na dzieła innych, gdy się samemu spróbuje i stwierdzi, ze to nie jest takie łatwe.

Chcesz powiedzieć, że nie wolno mi komentować, bo się wstydzę skakać przez płotki w mieście? Litości.
PS. Wypraszam sobie, żeby jakiś cham mnie bydłem nazywał.
PS2. "Teraz dolałem oliwy... BURN! BURN!!!" Dumny? Stoi pręcik? Gratulacje.
Wstydzisz się, oj ty biedny. Jeżeli jeden nędzny flame cię tak rozkręca to może odłącz internet, bo dzieci neostrady cię wykończą.

Widze, że towarzystwo, zaczęło całkiem elytarnieć, lożeć czy co tam kto chce. Nie dość, że o wszystko idzie się obrazić, to jeszcze wszędzie potęgują odzywki. Chyba to jednak na tym forum jest największy ubaw z ludu.

Przeciez ten filmik jest tu wrzucony dla szpanu i tylko po to.
To miast się wypowiadać i mówić mu co robi źle, olej albo reportnij.

Mysle, ze wiecej wysliku wlozyl w sklejenie tego niz w trening ;].
Też tam myślę.

Edit
@Fiszbin
A ty jesteś zawodowym krytykiem PK? Jak tak to przepraszam i czekam na twoją super ocenę.

Thero
05-12-2006, 14:22
@Up
Oni elytarnieją, a ty się zaczynasz dopieprzać. Co cię obchodzi to, że innych ten filmik nie urzekł?
Na dodatek startujesz do ludzi z przegranej pozycji: każdy ma prawo oceniać, a nikt nie każe ci się ocenami innych przejmować.

Zamor1
05-12-2006, 17:03
Yamasaki (nie pamiętam jak się to pisze)..

moze jesli nie wiesz jak to sie pisze to nie pisz :D
filmik denny, przez takie barierki to nawet ja przeskocze :D wystarczy byc wysportowanym to tyle ^.-

bszytkie mash bóty :< xD

@down
nie wiem o jaka zasade Ci chodzi...
moze znow Ci chodzi o ogonki... ?-.- booooring

VeLvet
05-12-2006, 18:00
moze jesli nie wiesz jak to sie pisze to nie pisz :D
xD

Jeżeli byś sam sie stosował do tej zasady to zapewniam cię że nic byś nie napisał na tym forum.(jesli oczywiście byś się stosował :P)

Khazid
05-12-2006, 20:47
A ja mam inne pytanie. Nie mi oceniać technikę tego, bo się na tym nie znam. Ale..nie wstydzisz się tak śmiesznie skakać przed innymi ludźmi? Chodzi mi o to, że widać, że robisz to celowo (zwalniasz przed przeszkodami), to nie wygląda naturalnie, to nie jest pokonywanie przeszkód na pełnej szybkości. Nie lepiej iść na jakiś opuszczony plac zabaw?

No i to na końcu jak odchodzisz. Ale sexownie wywijasz ramionkami.

joey
05-12-2006, 21:23
Zatrzymuje się przed przeszkodami, jak kaskaderzy w kiepskich, hollywoodzdkich produkcjach. :) Przed ludźmi to straszny obciach. Pomyśleć, że będziesz się z tą babką widział potem w kościele, w niedziele.

Walekifa
05-12-2006, 21:32
Starczy... Najlepiej to zamknąć temat.

Mitthenither
05-12-2006, 22:49
No to może ja dorzuce trochę konkstruktywnej krytyki....Na początek powiem jedno...Ćwicz troche więcej :P Nie mówie, że jest tragicznie ale powinieneś dopracować większość trików, np Revers'a bo wygląda troche komicznie... Postaraj się przyspieszyć rotacje. Musisz też poprawić rolla bo to co zrobiłeś około trzeciej minuty filmu...eh..pewnie bardziej zabolało niż pomogło :P. Popracuj też nad flowem gdyż jest on na dość niskim poziomie (jak niektórzy pisali - zatrzymywanie się przed przeszkodami. Rozumiem naskok itede ale trwa to troche za długo :P). Aha...no i dlaczego niektóre sceny (doszukałem się conajmniej czterech) są żywcem wzięte z poprzedniego filmu? :P [na przykład scena w której 'wdrapujesz' się na budynek...podpierając się kolanem]. Jako coś pozytywnego powiem ci, że masz całkiem ładnego Dash'a (czy ja ci już tego nie pisałem? :P). Odrazu mówie, że nie uważam się za jakiegos super extra hiper wypasionego traceura ale mimo wszystko wiem co mówie :P.

PS Kurde no musze dorwać jakąś kamere :P (chetnie usłyszę krytyke ^.^)
~Mith

spider-bialystok
05-12-2006, 22:58
PS Kurde no musze dorwać jakąś kamere :P (chetnie usłyszę krytyke ^.^)
~Mith
I spodziewasz sie konsktruktywnej krytyki filmu pk na forum.tibia.pl? :|

Rethfing on Aldora
05-12-2006, 23:11
Konstruktywnej może nie, ale dowie się co sądzą o nim zwykli szarzy ludzie ;)

Smetana
06-12-2006, 00:15
Nie rozumiem tego 'sportu'. Jest chyba tylko do popisywania się...

Żyłka
06-12-2006, 01:03
http://video.google.pl/videoplay?docid=8975565059087950072&q=parodia tu macie prawdziwy parkur, rohen nie ma sie z nim co porownywac...

Vansider
06-12-2006, 15:28
Stary... Błagam naucz sie najpierw robić triki,niezwalniaj przed przeszkodą,przestań "Szpamować" że umiesz zawiązac buty jak ci co umieją lepiej od ciebie,WYSTAW JEDEN POŻADNY FILMIK!(Nie bój się upadku,mój ojciec mi mówił to samo jak uczyłem się łyżew,"Jak nie spadniesz to sie nie nauczysz")

Walekifa
06-12-2006, 16:05
http://video.google.pl/videoplay?docid=8975565059087950072&q=parodia tu macie prawdziwy parkur, rohen nie ma sie z nim co porownywac...

Heh,no powiem ci że są na takim samym poziomie jak rohen ;)

Rethfing on Aldora
06-12-2006, 19:44
To samo chciałem powiedzieć Walekifa, ale pomyślałem że moje serdeczne serce nie pozwala mi na jego większy dojazd...

Idefx
06-12-2006, 23:32
Fajne tricki robisz xD! ja dopiero sie ucze :D i umiem monkey i nieraz kink-konga xD! pozdro i wesolych swiat!! i szczesliwego nowego jorku xD!

Idefx
06-12-2006, 23:45
Fajne tricki robisz xD! ja dopiero sie ucze :D i umiem monkey i nieraz kink-konga xD! pozdro i wesolych swiat!! i szczesliwego nowego jorku xD!

Celoz
07-12-2006, 08:00
Przez większość filmiku żal ściska mi ... no właśnie ...

VeLvet
07-12-2006, 10:23

Mam nadzieję że to była ironia :)

Shadows
07-12-2006, 11:52
tu macie prawdziwy parkur, rohen nie ma sie z nim co porownywac...
ahahahahah film roku 2007
co za szybkie bestie, i te diabelnie niebezpieczne skoki z wysokosci

Mitthenither
08-12-2006, 00:15
I spodziewasz sie konsktruktywnej krytyki filmu pk na forum.tibia.pl? :|
No, po kilku osobach można by się tego spodziewać :<. No i może uświadomie kilku osobom "o co w tym wszystkim chodzi" :P <<powtórzenie całkiem nie zamierzone, niestety tak wyszło :P>>

tu macie prawdziwy parkur, rohen nie ma sie z nim co porownywac...

Loool Rotfl przy tym to Rohen jest super extra wymiatacz. [z całym szacunkiem dla obu stron...]

*Mith zbrechtał i poszedł.

Alcor Sake
10-12-2006, 17:37
Lol!
tiaa sztuka jak jasna cholera, tak samo podcieranie sie po wiadomej czynnosci mozna nazwać sztuką by nawet kawaleczka czekoladki nie zostalo. xD
nie ma tu lepszych? i tu sie mylisz chlopczyku, poczytaj tematy na www.le.parkour.pl i tam znajdziesz ze sam David B~powiedzial ze tutaj są lepsi i gorsi. Jesli twierdzisz ze wstawisz temat mowiac wszystkim ze sie nie znaja na forum o tibii to naprawde znizasz sie do poziomu kogoś o wyjątkowo niskiej inteligencji. na youtubie cie zjechali na forum o parkourze cie zjechali oraz na twoim wlasnym forum cie zjechali a ty qwa nie mozesz zrozumiec ze jestes slaby i ciagle bronisz swoich jebnietych racji.

C ya żałosny człowieku.
ps. gdy zobaczylem jak wiąrz(ż)esz buty to spadlem z krzesla i stluklem sobie kolano i już nie moglem przez tydzien trenowac :((((((

ps2. mam nadzieje ze sie gdzies wyjebiesz i zlamiesz sobie ręce, nogi oraz kark, wtedy bedziemy mieli spokoj na jakis czas na naszym cichym i spokojnym forum

Fiszbin
10-12-2006, 19:49
@Fiszbin
A ty jesteś zawodowym krytykiem PK? Jak tak to przepraszam i czekam na twoją super ocenę.
:O

A czy ty naprawdę jesteś taki tępy ? Krytyk filmowy był tutaj metaforą osoby oceniającej jakąś rzecz. Nie muszę być mistrzem w danej dziedzinie aby oceniać poczynania innych. Mam prawo do wyrażania swojej własnej, SUBIEKTYWNEJ opinii niezależnie od mojej wiedzy, umiejętności, doświadczeń w danej dziedzinie.
Jeżeli komuś nie podoba się "pk" Rohena, a ten pozwolił na ocenę(zrobił to umieszczając filmik na forum) to dlaczego miałby nie skomentować?

Rohen
12-12-2006, 16:27
:) Dziekuje za wasze komenty coz nie sa one dobre ale spodziewalem sie TOTAL MEGA Zbesztania widac tylko ze ****oz sie przyczepil do mojego wygladu (dzieki ty ladniejszy nie jestes ;)) A i Retfhig of Aldora (sory naprawde nie pamietam twojego nicku) tia z loczkami mi bylo lepiej ;p. Alcor Shake wiesz szczerze twoje prosby sie spelnily mam zlamany kregosłup i sie zastanawiam czy cie podac do sadu :), na szczescie kregoslup jest lekko zlamany (niestety wózek na 1 rok). Ja zycze naprawde z calego swojego serca by twoją matkę zabito (przeciez to samo??? co mi zyczyles?). Acha i co do elytarnych sznurowadeł hahaha xD wiedzialem ze dzieci neo i dzieci Tibi to rozbawi mnie tez to rozbawilo jak skrecalem filmik :). Jedynie co to dziekuje "Que I janek@" ktory skomentowal moj film i pokazal tym roznym S"c"hadowsom i innym Alcor Shakeom ze są n00bki :*. Dzieki za komenty rehabilitacja troche potrwa no nic... troche plakalem bo naprawde nie wiecie jak to jest teraz lezec i patrzec na monitor oddalony o 2 metry a ty nie czujesz juz ani swoich rąk, ani nóg... kvwa :-(. Bye Bye i dziekuje Alcorowi za zyczenia :), nie ma to jak na swieta sie zajebac...

Walekifa
12-12-2006, 16:30
:) Dziekuje za wasze komenty coz nie sa one dobre ale spodziewalem sie TOTAL MEGA Zbesztania widac tylko ze ****oz sie przyczepil do mojego wygladu (dzieki ty ladniejszy nie jestes ;)) A i Arthfig of Aldora (sory naprawde nie pamietam twojego nicku) tia z loczkami mi bylo lepiej ;p. Alcor Shake wiesz szczerze twoje prosby sie spelnily mam zlamany kregosłup i sie zastanawiam czy cie podac do sadu :), na szczescie kregoslup jest lekko zlamany (niestety wózek na 1 rok). Ja zycze naprawde z calego swojego serca by twoją matkę zabito (przeciez to samo??? co mi zyczyles?). Acha i co do elytarnych sznurowadeł hahaha xD wiedzialem ze dzieci neo i dzieci Tibi to rozbawi mnie tez to rozbawilo jak skrecalem filmik :). Jedynie co to dziekuje "Gosciowi" (tez nie pamietam nicku) ktory skomentowal moj film i pokazal tym roznym S"c"hadowsom i innym Alcor Shakeom ze są n00bki :*. Dzieki za komenty rehabilitacja troche potrwa no nic... troche plakalem bo naprawde nie wiecie jak to jest teraz lezec i patrzec na monitor oddalony o 2 metry a ty nie czujesz juz ani swoich rąk, ani nóg... kvwa :-(. Bye Bye i dziekuje Alcorowi za zyczenia :), nie ma to jak na swieta sie zajebac...

O.o ty masz jakieś żółte papiery,coś?.....

Nie udał się przeskok przez barierkę? x<

Rohen
12-12-2006, 16:34
@up

Nie po prostu szkoda mi ze wlasny Polak zyczy drugiemy by sobie zlamal kregoslup i temu drugiemu peka :-). Musze spytac Matka co o tym mysli (czy wogule jest takie prawo ktore jawnie i prawnie okresla ze nie mozna zyczyc PUBLICZNIE i NAPRAWDE czegos zlego) (przeciez to "usilowanie" zabojstwa)???

Zillek Edonek
12-12-2006, 16:36
@Up
No tak , założe się , że odprawiał jakieś egzorcyzmy , ku czci Hitlera , i błagał go , aby co najgorsze , cię spotkało , więc to oczywiste , że możesz go pozwać :p
@Down
To , to samo , pozwij go! xd

Rohen
12-12-2006, 16:37
No moze nie rytuały o pólnocy ale jednak zyczyl :)

Walekifa
12-12-2006, 16:40
A widzisz? Napisałem ci posta w jakimś temacie,żeby tak nie orali,bo będziesz chciał się za wszelką cenę pokazać i bach! A do tego nie dawno wygrałem 16 złotych w totka.Więc może mam jakiś dar? O.o

Rohen
12-12-2006, 16:42
Nie zrozumieli przekazu smutne ;(...

Alcor Sake
13-12-2006, 10:12
;( spełnilo się ma matka nie żyje :(
Moj kolega hilter jutro wparuje na twoja chate i zgwalci twoją siostre , brata, mame,tate , babcie,wujka , ciocie i kogo tam jeszcze masz. a na koniec wsadzi ci taki wielki granatnik w odbyt i odpali.

ps. szkoda ze tylko kregoslup zlamales przy takich niebezpiecznych skokach przez ponad 50 cm barierki jeszcze nogi powinnienes sobie polamac :*

"blablabla dzieki ze pokazales blablabla ZE SA NOOBKI"
tym tekstem mnie rozjebales ziooom ! Lol ! hahahahahaha

xD o kurwa wlasnie zauwazylem ze nawet mojego nicku nie umiesz napisac xd alcor shakeom?????? biedny rohanek ;((((((

Badzo
13-12-2006, 11:20
ahhahaha :) (http://www.le.parkour.pl/viewtopic.php?t=6234)

Czlowieku, zanim dasz jakis filmik, tu na naszym forum czy gdziekolwiek indziej, pocwicz troche, bo robisz z siebie posmiewisko, ok?