zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Eternal Oblivion...

Poleon
03-12-2006, 17:14
Eternal Oblivion przestaje grać. Czy to koniec najlepszego blokera? Dochodzą mnie słuchy że EO zaprotestował. Uznał że knight jest bardzo słabą profesją. Expienie jest powolne i mozolne... A 100 MSorc może wbić dużo więcej expa niż on (290 Elite Knight). Podobno poiformował CIP Soft, że zanim nie ulepszą KNIGHT'a nie bedzie grać...

Hey, can us knights get some attention? No point being here otherwise.

Lenrock
03-12-2006, 17:15
o boze i co teraz zrobimy ?!

Flisik
03-12-2006, 17:21
@up
Postawimy mu świątynie i będziemy się modić żeby wrócił do gry.

Do Dr. Omadera:
Zrób temat Eternal Oblivion i inni hlvl.

No i dobrze, że przestaje grać. Ja bym się chyba posrał jakbym miał tyle grać w Tibię.

Adamsik
03-12-2006, 17:24
Podobno poiformował CIP Soft, że zanim nie ulepszą KNIGHT'a nie bedzie grać...

Watpie zeby to byla prawda, a nawet jesli to CIP Soft sie raczej tym nie przejmie 0.o

Raditz Saiya-jin
03-12-2006, 17:26
Eternal Oblivion przestaje grać. Czy to koniec najlepszego blokera? Dochodzą mnie słuchy że EO zaprotestował. Uznał że knight jest bardzo słabą profesją. Expienie jest powolne i mozolne... A 100 MSorc może wbić dużo więcej expa niż on (290 Elite Knight). Podobno poiformował CIP Soft, że zanim nie ulepszą KNIGHT'a nie bedzie grać...

no i ma racje, co tu duzo mówić...

Guardian anubite
03-12-2006, 17:34

Jeżeli to prawda to ulepszyć można jego mózg.. jeżeli kłamiesz to twój.. On wybierając knighta wiedział jaka ona jest.. sam wybrał.. czy ja wiem czy słabą.? Jeżeli on i taifun by się zaczeli naparzać... padł by... nikt... o ile nie są noobami....jeżeli chodzi o expienie.. czy ja wiem.. sorc troche szybciej ale z większym waste..(sd na warlockach) a knight taki dragi i też ma exp.
Zakładając że to prawda co piszesz on protestuje ze względu na to że wie że go Taifun zdogoni..wyprzedzi... i teraz chce zmiejszyć obraz porażki bo nie wiem możę się myle ale on mial dość sporą przewagę w lvl i expie.. Fakt jak by grał tyle co taifun to by wbił peirwszy.. ale cóż on myśli chyba że z 290-291 wbije w 5h jak z 70--71 .. on jest śmieszny

Bass
03-12-2006, 17:41
jeżeli chodzi o expienie.. czy ja wiem.. sorc troche szybciej ale z większym waste..(sd na warlockach)

Nic nie mów jeśli nie masz o czymś pojęcia :)

Lenrock
03-12-2006, 17:51
Nic nie mów jeśli nie masz o czymś pojęcia :)

a co dziewnego w sorcu expiącym na wrl z sd?

Poleon
03-12-2006, 17:52
Tak...:baby: jak by Taifun wpadł na dragi np. koło venore to nie problem dla niego roznieść full respa jak jedzie po 450+ z exori vis, a EO zanim z mieczyka wykosi.... :D (hity koło 100+ ale też nie zawsze)

Mój kolega na Amerze gra i widział.. EO nie wali z exori ani explo :o tylko sie manasuje i exura... lol

Dram
03-12-2006, 17:57
On wybierając knighta wiedział jaka ona jest.
przypominam ze on wybieral profesje okolo 4 lat temu a wtedy inaczej sie gralo magiem/druidem (postacie magiczne przez ten czas nabraly "mocy")

Suppcio
03-12-2006, 18:01
Gildia Eternala jest w stanie wojennym, niewiem czy to ma jakis zwiazek z tymze przestal grac, poza tym co to kogo interesuje ;P niechce mu sie grac niech nie gra wyprzedzi go taki taifun albo mateusz i bedzie git ;p

..::QRAS::..
03-12-2006, 18:03

urzekła mnie twoja historia.

Vil
03-12-2006, 18:22

a znasz jakiegos ?

piotrek1000
03-12-2006, 18:24
Rycerz przez te 4 lata niewiele się zmienił(właściwie to wogule), palki dostały tylko utrudnienie w postaci łamiących się zapałek, a sorc i drut udogodnienie w postaci możliwości expienia z czarami spontanicznymi i wandami, ale zostały dowalone im soule. Wcześniej trzeba było takim magiem do średnio 45lvl zasuwać na rotkach(widziałem nawet takich co i do 70lvl siedzieli tam), potem można było próbować iść na jakieś dragi czy necro i spowrotem na rotki, i to był najpopularniejsze powiedzonko wtedy dla sroca i druta "rotki forever", podczas gdy rycerz po wbiciu 20lvl i jako takich skilli mógł już biegać po kopalni lub cyckach robiąc 2 lub 3 razy więcej expa, a o pallku już nie wspominając(heh, gs'y solo od 25lvl to było coś).
Więc wydaje mi się troche śmieszne stwierdzenie ze uwalono jakąś profesje poprostu je WYRÓWNANO, i to był dla ludzi szok. I imho jak dla mnie to sorc i drut zawsze będą wastować dużo kasy na exp, ale też będą szybciej expić, a rycek no cóż, on zawsze jest na plus i na pewnym lvl'u nie ma wielu miejsc w których mógł by wastować, nie mówiąc już o tym że jeśli rycek wzioł by troche runek to napewno by expil szybciej, ale wastował by tak samo jak sorc...

Delete
03-12-2006, 18:43
A co was to obchodzi ??!! Jak nie chce grać to proszę nikt go do grania nie zmusza! A cipy to tyle obchodzi że... . Przecież z tego powodu Tibia sie nie rozpadnie

Owcio
03-12-2006, 18:48
I Bedzie OK Taifunek go dogoni :D

Lenrock
03-12-2006, 18:55
Tak...:baby: jak by Taifun wpadł na dragi np. koło venore to nie problem dla niego roznieść full respa jak jedzie po 450+ z exori vis, a EO zanim z mieczyka wykosi.... :D (hity koło 100+ ale też nie zawsze)

Mój kolega na Amerze gra i widział.. EO nie wali z exori ani explo :o tylko sie manasuje i exura... lol

EO ma bodajze 118 sword fighting, a przy takim skilu z sova hity wynoszą 250-350 + bije z hmm, 300?

@Vil

bardzo wielu

@down

http://erig.net/skills.php?world=Amera&skill=sword pomyliłem się o 3

Filthy
03-12-2006, 18:59
EO ma bodajze 118 sword fighting, a przy takim skilu z sova hity wynoszą 250-350 + bije z hmm, 300?

@Vil

bardzo wielu

118 ? hahahahahahaahah xD to mnie rozwalilo... a ja slyszalem ze 128 ;/

Poleon
03-12-2006, 19:08
Jak nie wiecie to sie nie udzielajcie -.- EO ma skille 115/111 (sword)

Lenrock
03-12-2006, 19:09
Jak nie wiecie to sie nie udzielajcie -.- EO ma skille 115/111 (sword)

ten jakze zagorzaly fan eternala napisał do mnie na gg w celu udowodnienia mi, jaki hity naprawde wali eo :D

Magik van Kamikadze
03-12-2006, 19:27
No nie myslalem ze znowu 1 z tematow o tym co jest EO na sniadanie

Ale on chce odejsc a nie Cipy to jego sprawa

Albo niech sie zrookuje i sorca niech robi:P

Marvolis
03-12-2006, 23:11
Albo niech sie zrookuje

troche by to trwalo... :P

matkow21
03-12-2006, 23:41
Taa. Jeśli to nie jest kolejna plotka w stylu "nie wiem albo to mi się przyśniło albo ktoś mi to powiedział" to fajne sny macie.
Ej ludzie mam plan chodźcie wszyscy knighci robimy protest przeciwko poniżaniu knigta chcemy sprawiedliwości.(joke)

A rl wersja?Bo ja to słyszałem że Eternal gra teraz na otsie i mu się zachciało Hevi Exori Vis i Creature Mikksture Fast. I stwierdził że dopóki tego w tibi nie wprowadza to on nie gra.
A reakcja Bogów?
O cudownie jeden noobkek mniej<fanatyk>
co wy se myślicie ?przecież oni was testują kto dłużej gra ten idzie do piekła :D
<joke>

Sebcio :)
04-12-2006, 01:18
Gdy eternal zaczynal knightm bylo
-najlatwiej
-najszybciej
-najtaniej
knight poprostu rzadzil, a teraz ;) sami wiecie ^^

Anvortis
04-12-2006, 02:01

Bo wiesz, zazwyczaj 99 % sorkow na warlockach uzywa exori mort ^.- pozdro ........

Pavvulonik
04-12-2006, 10:10
Ja na jego miejscu bym nienazekal z takimi skilami i z takim lvl knightem mozna sie niezle zabawic hity z hmmow sova i exori sa naprawde ladne dlatego proponuje mu popekowac jakis 70 + sorkow albo drutow :P

Magik van Kamikadze
04-12-2006, 13:27
Taa. Jeśli to nie jest kolejna plotka w stylu "nie wiem albo to mi się przyśniło albo ktoś mi to powiedział" to fajne sny macie.
Ej ludzie mam plan chodźcie wszyscy knighci robimy protest przeciwko poniżaniu knigta chcemy sprawiedliwości.(joke)

Jestem za!!!! Niech nam dadza ue i kazdemy pacca i wogole exure sio:D:D

bedzie fajnie:D:D:D

Lenrock
04-12-2006, 14:19
Bo wiesz, zazwyczaj 99 % sorkow na warlockach uzywa exori mort ^.- pozdro ........

99%? chyba cie pogieło. sorce 140lvl+ expią na wrl z mort, owszem, ale taki 100lvl tylko z sd bo przeciez nie pójdzie jebać z exori mort (sam). wiec tak expiący sorc to nie dziwna sytuacja, to normalne

Nebu
04-12-2006, 14:43
99%? chyba cie pogieło. sorce 140lvl+ expią na wrl z mort, owszem, ale taki 100lvl tylko z sd bo przeciez nie pójdzie jebać z exori mort (sam). wiec tak expiący sorc to nie dziwna sytuacja, to normalne

Witam , to i ja sie wypowiem ;)
@Lenrock - to chyba Ciebie pogieło ... pewnie na oczy nie widziałeś w rl tibii warlocka..... na wrl widziałem expiących i 80 MS'ów walących z exori mort ..... pozatym zaden noob 100 lvl nie pobiegł by na wrl wastować sd....

@Topic : Mi się wydaje że to wszystko to bajka. EO po osiągnięciu aż tak wysokiego poźiomu by zrezygnował? Każda profesja ma wady i zalety , a szczególnie 290 EK z skillem sworda 110+ bijący w potworki hity po 200+ nie wliczając też runek (hmm,explo,gfb) z full kasy i best eq.

Guardian anubite
04-12-2006, 16:18
Do tych co mówią że nie expi się z sd na warlockach.. macie downa.. powiem tyle ... taaa pojdzie taki 100ms z mortem... niedośc że jak niewlanczy manashielda padnie a jak włączy to ma takie waste manasów że to aż szkoda... .. czy wastowac sd.. przy dobrych lootach nie zwastuje a nikt nie powiedział że 100ms będzie zawsze zyskiwał...

Lenrock
04-12-2006, 16:21
Witam , to i ja sie wypowiem ;)
@Lenrock - to chyba Ciebie pogieło ... pewnie na oczy nie widziałeś w rl tibii warlocka..... na wrl widziałem expiących i 80 MS'ów walących z exori mort ..... pozatym zaden noob 100 lvl nie pobiegł by na wrl wastować sd....

@Topic : Mi się wydaje że to wszystko to bajka. EO po osiągnięciu aż tak wysokiego poźiomu by zrezygnował? Każda profesja ma wady i zalety , a szczególnie 290 EK z skillem sworda 110+ bijący w potworki hity po 200+ nie wliczając też runek (hmm,explo,gfb) z full kasy i best eq.

nawet jakbym nie widzial wrl to co to ma do rzeczy? wy sie ku. rwa znacie na Tibii widac ;f

edit; haha? 80 ms z exori mort? gl

Kasahi
04-12-2006, 16:40
Tia można expić na wrl z sd tylko że tracisz ~50k za godzine expa -.-
(Jak dobrze pójdzie)

Guardian anubite
04-12-2006, 16:43
Tia można expić na wrl z sd tylko że tracisz ~50k za godzine expa -.-
(Jak dobrze pójdzie)

Chyba ty tracisz.....zeby tyle starcic trzeba miec pecha..... mi wychodzi waste około 10k na godzine.. bo to co run zuzyje i loot z wrl to wyjdzie tyle.. więc nie pierdyl głupoty. Zresztą to temat o EO a nie o sd..

Sanas
04-12-2006, 20:43
aha jak widze taifun ma 280 lvl i gra okolo 2 lat SZybko a EO siedzi sie np.kiedy taifun bedzie mial 289 wchodzi EO I exp? aha EO to noob :P

Drah-Mastah
04-12-2006, 21:29
a ja tam podziwiam Eternala Obliviona oczywiście tak było jest i będzie..EO wybił sie ma 290 lvl..Zazdrościcie mu tego :D proste i logiczne sam mu zazdroszcze osiągnięć ale to tylko tego bo życia prywatnego pewnie nie miał :o ...A ja bym po expił na miejscu EO do lvl'a 300 i bym zaprzestał :) bo nie będzie napewno wiele osób w świecie Tibi co uzyska ten hardkorowy poziom :)...Ale trzymajmy kciuki Taifun będzie pierwszy z 300 levlem :)

Always hunted
04-12-2006, 22:01
"Eternal Oblivion kończy grać"

I co z tego? Rozstąpi się ziemia? Zaleje się świat ogniem? Nastąpi Apokalipsa wg. św Jana? Nie? O jeju.

To czy będzie grał czy nie, to jego, jego, i tylko i wyłącznie jego sprawa. Jego życie, jego postać, jego wysiłek włożony w nią. A niech się nawet zrookuje (ciekawe ile by to trwało) ja nie uronię nawet jednej łzy. To gra, nic ważnego, a większość z was podchodzi do tego jakby mieli wysadzić Kraków w powietrze, albo kosmici mieli zjeść Ziemię...

OMG OMG OMG ETERNAL KONCY GRAC A MAIŁ DAC MI PLEJT ARMORA JAK MU POWIEDZAIŁEM ZE JEST SPUX ZIOOOM yoyoy pozdro!!!!1111jedenonejedenone

Eternix
04-12-2006, 22:16
rozplaczmy się z tego powodu że szanowny EO nie będzie grać -.-
jego wybór
ma synek WAŁA ^^

Dodzio_Szczodre
04-12-2006, 23:45
Tak, tak... A wczoraj huntowałem minosy mage z hmm'ów stary loot taki obfity, że szok...

@Topic
EO pewnie będzie dla wielu idolem, ale co to kogo obchodzi, że kończy grać. :P

@ Down
Zapomniałem dodać idolem w Tibii... :p W rl życiu on idolem? NeVeR xD

Krzysiekkrzysiek
05-12-2006, 00:05
EO pewnie będzie dla wielu idolem, ale co to kogo obchodzi, że kończy grać.
......
Nie wiem czy idolem moze być ktoś , kto 3/4 życia przesiadywał przed komputerem ;]
Ostatnio widac mu sie znudzilo i dobrze dla niego :]

XIII
05-12-2006, 01:36
"Eternal Oblivion kończy grać"

I co z tego? Rozstąpi się ziemia? Zaleje się świat ogniem? Nastąpi Apokalipsa wg. św Jana? Nie? O jeju.

To czy będzie grał czy nie, to jego, jego, i tylko i wyłącznie jego sprawa. Jego życie, jego postać, jego wysiłek włożony w nią. A niech się nawet zrookuje (ciekawe ile by to trwało) ja nie uronię nawet jednej łzy. To gra, nic ważnego, a większość z was podchodzi do tego jakby mieli wysadzić Kraków w powietrze, albo kosmici mieli zjeść Ziemię...

OMG OMG OMG ETERNAL KONCY GRAC A MAIŁ DAC MI PLEJT ARMORA JAK MU POWIEDZAIŁEM ZE JEST SPUX ZIOOOM yoyoy pozdro!!!!1111jedenonejedenone

Ja placze od paru dni ;//
EO, wroc!!!11

Lenrock
05-12-2006, 11:44
Tak, tak... A wczoraj huntowałem minosy mage z hmm'ów stary loot taki obfity, że szok...

@Topic
EO pewnie będzie dla wielu idolem, ale co to kogo obchodzi, że kończy grać. :P

@ Down
Zapomniałem dodać idolem w Tibii... :p W rl życiu on idolem? NeVeR xD

moderator vil powiedzial ze pieprze głupoty to ty musisz sie podlizac i tez tak napiszesz, powiedz mi jak jest a nie robisz z siebie debila

Ri'Pablo
05-12-2006, 11:59
Eternal nie gra dość długo.
Może jest to protest, może po prostu nuda... ale kogo to właściwie obchodzi...

Wszyscy wiedzą że teraz Magiczne postacie maja zdecydowanie ułatwione expienie, ale Eternal i tak dobił by do 300 przed Taifun'em.

Btw. jakich on by chcial ulepszeń. Czaru spontanicznego na poziomie UE? Nie nieszczących się Ice Rapierów...? a może przyspieszenia wzrastanie magicznego lvlka u rycerzy na tyle, by mozna bylo zrobic 15 maiczny poziom...

To wszystko byloby bez sensu.

Sunspot_69
05-12-2006, 12:18
Mysle ze on sie przykul do barierek w miejscu publicznym zrobil sobie zdjecie i wyslal do cipsoftu ze chce ulepszen dla knighta poniewaz za malo wali.

To jest chore, bedziecie roztrzasac kazdego high lev ktoremu odeche sie grac i rozpatrywac XXXX powodów. Moglo mu sie dziecko urodzic, moze byc ciezko chory moze cierpi na miesiecznego kaca moze zjadly go Kosmiczne okruchy chleba z kosmus. Czy to jest wazne ?? Nie gra to nie gra 99% osob nie bedzie tego roztrzasac jednak zawsze znajdzie sie ten 1% ... Ehh... x.X PZDR~

Yoh Asakura
05-12-2006, 12:52
Bądzcie trendy (albo jazzy, dunno jak się teraz mówi :P) i się powieście, może wtedy EO zacznie znowu grać.

Tanivupo
05-12-2006, 16:41
To problem EO... nie nasz;| to on wiedzial jaka robi profesje.. wiedzial ze kng nie ma za duzo mozliwosci jak sorc/druid jelsi zrobil protest i ma nie grac to kogo to obchodzi? moze i lepiej dla polakow;d bo to Taifun zrobi jakos pierwszy 300 o.O

XIII
05-12-2006, 20:33
jest x powodow, dla ktorych nie gra w ta odmozdzajaca gre, a nas powinno to gowno interesowac.

@UP
Kiedy on robil tego knightcika, to wlasnie knight mial przewage nad sorciem - nie bylo zadnyc exori visow, rozdzek...

Vil
05-12-2006, 21:18
moderator vil powiedzial ze pieprze głupoty to ty musisz sie podlizac i tez tak napiszesz, powiedz mi jak jest a nie robisz z siebie debila

FYI nie napisalem ze pieprzysz glupoty, tylko wyrazilem swoje zdanie na temat " jaki sens ma huncenie warlockow z SD " bazujac na tym ze nie znam nikogo, kto by to uznal za sensowne i oplacalne. Gsy tez mozna huncic z SD i niewatpliwie ktos tak robi.

Generalnie uwazam ze wrl albo z morta albo wogole.

kukis13
05-12-2006, 21:22
Kurde.... co to wogóle jest. Ktoś sobie zaprotestuje że chce ulepszyć knighta i Cipy mają go posłuchać. To nie ma znaczenia jaki ma lvl. Każdego tibijczyka powinien Cipsoft traktować równo i dobrze że tak robi... choć zobaczymy co przyniesie najbliższy up.

Dymano
05-12-2006, 22:11
Eternal jest dudo duzo wyzej niz inni i te osoby które sa przed nim benda sie ciszyc ;) i ludzie benda grac z nadzieja ze benda na 1 miejsco ;P

Xetasi
05-12-2006, 22:20
@up
rly?
@topic
i ma racje. Sorc teraz jest wiele silniejszy od knajta. JEśli cipy cos zmieniaja to tylko... sorca... a najt od lat zostal nie ruszony... A przepraszam wprowadzili blokade na skillowanie <lol>

Oltun
05-12-2006, 22:32
trzeba obrzucac siedzibe cipsoftu zgnilymi pomidorami, WOLNOSC DLA KNAJTOW!!!!!111??!!2?//

Avrerk
05-12-2006, 22:33
trzeba obrzucac siedzibe cipsoftu zgnilymi pomidorami, WOLNOSC DLA KNAJTOW!!!!!111??!!2?//

Wtedy usuna all najtow i co? ^.^

Exodus
05-12-2006, 22:46
FYI nie napisalem ze pieprzysz glupoty, tylko wyrazilem swoje zdanie na temat " jaki sens ma huncenie warlockow z SD " bazujac na tym ze nie znam nikogo, kto by to uznal za sensowne i oplacalne. Gsy tez mozna huncic z SD i niewatpliwie ktos tak robi.

Generalnie uwazam ze wrl albo z morta albo wogole.

ewentualnie mniejszy lvl sorc explo + bloker który też expi.

Me$z
05-12-2006, 22:58
Do tych co mówią że nie expi się z sd na warlockach.. macie downa.. powiem tyle ... taaa pojdzie taki 100ms z mortem... niedośc że jak niewlanczy manashielda padnie a jak włączy to ma takie waste manasów że to aż szkoda... .. czy wastowac sd.. przy dobrych lootach nie zwastuje a nikt nie powiedział że 100ms będzie zawsze zyskiwał...
Rotfl... Kolejny dzieciak, który na oczy nie widział 100lv+ expiącego... :baby: I się będzie wykłucał -.-

Pawcio Druid
06-12-2006, 16:54
no i ma racje, co tu duzo mówić...

Mysle ,ze gdy EO zaczynał grac w tibie , jedyną profesja byl knight :).

Ja sie ciesze ze eo przestaje grac ;] moze go taifun dogoni :d

Pozdro

Cashtan
06-12-2006, 17:57
Jak on zaczynal grac to knightem bylo najlatwiej
Mialem wtedy sorca, musialem sleczec z d hammerem na rotach, marzylem o skull staffie, a knightow podziwialem (widzialem 1 na 14 lvl na cyckach :P i mi sie to podobalo) i skusilo mnie po hacku zrobic knighta i teraz lekko.. leciutko zaluje :P Ale knightem nie jest zle jak ma sie dobre skille..

Cashtan
06-12-2006, 18:00
Mysle ze on sie przykul do barierek w miejscu publicznym zrobil sobie zdjecie i wyslal do cipsoftu ze chce ulepszen dla knighta poniewaz za malo wali.

To jest chore, bedziecie roztrzasac kazdego high lev ktoremu odeche sie grac i rozpatrywac XXXX powodów. Moglo mu sie dziecko urodzic, moze byc ciezko chory moze cierpi na miesiecznego kaca moze zjadly go Kosmiczne okruchy chleba z kosmus. Czy to jest wazne ?? Nie gra to nie gra 99% osob nie bedzie tego roztrzasac jednak zawsze znajdzie sie ten 1% ... Ehh... x.X PZDR~

Slyszalem o jednym gosciu w runescape (nie gram, tylko slyszalem) ze byl najlepszy itp a pewnego dnia przestal sie logowac i okazalo sie ze byl stary, chory i musial siedziec w domu to sobie gral az w koncu umarl :P

Nieugiety
06-12-2006, 18:05
Ehh....
W sumie ma racje, ze knight to dupna profesja...

btw,
Ludzie! nie rozumiecie, ze za czasów kiedy eo wybierał postać grało sie inaczej? pamiętam te stare czasy, war hammer na rotach i dwarfach, mass uhy na 11 lvl, druidzi z 50 m lvl na 11 lvlach.. ehh stare czasy ;)
Za moich początków to nikt nic nie wiedzial o zadnych h lvlach (5 lat temu)
Z czasem zaczęło być głośno o bubble, z rokiem pojawił sie cachero a pozniej eo...

Co do tego, ze przestał grac to dobrze, tibia zle wplywa na mozg, jak mozna siedizec 55h i lać ruszające sie obrazki? xD

Pan Yuzek
07-12-2006, 00:52
Chyba ty masz... Nie kazdy jest tak inteligentny zeby o tym zapomniec.. 100ms ma kupe kasy przy sobie nosi ok 10-20 bp manasów(minimum). Caly czas trzyma palca na Hotkeyu z manasem:)
@topic
Powiem jedno: "NIEWEIRZE"

SORRY ZA WSZYSTKO :pp

tomektrz
07-12-2006, 17:25
Uznał że knight jest bardzo słabą profesją. Expienie jest powolne i mozolne... A 100 MSorc może wbić dużo więcej expa niż on (290 Elite Knight).

Szybko się połapał, nie ma co...

Cygan Slejter
07-12-2006, 18:19
hyhy tak czytam niektórych tu osób wypowiedzi to mi sie śmiać chce:p :p :p
wyzywacie, jedziecie tego eternala a wiekszość z was w tibi nawet 100 lv nie zrobi;] nikt z nas niewie czego nie gra.Moze jest chory,moze załozył rodzine.Niewiadomo a takie wypowiedzi typu "nas powinno gówno obchodzić co sie z nim dzieje" są śmieszne jak wybyście mieli takie lv i nagle przestali grac to napewno kazdy tez by się zastanawiał dlaczego już się nie logujesz.W dupie mam was że mnie zjedziecie, ale taka jest prawda;) ;)
Pozdro ;)

MaRtInX
07-12-2006, 20:06
Albo chce skończyc z tibią ale chce przed odejsciem umilic gre knightom swoim protestem :fuck:

Kuldan Azielmak
07-12-2006, 20:08
eh nie wiadomo czy się śmiać czy płakać takie tu wypowiedzi słysze..... Ci co mówią że ich nie interesuje EO to dlaczego wogóle klikneli w ten link do tematu??B) no ale btw. nie zastanawiacie się dlaczego od 1 grudnia Taifun nie wbił nic expa?? co prawda siedzi codziennie ponad godzinę (choroba?) no ale nie goni do tego 300... Może na test servie siedzi???

Cygan Slejter
07-12-2006, 22:19
nom zgadzam się;) ;)
po co wchodziliscie jak was to nieobchodzi :)

wogule to setzer gambler tez nie gra MAteusz tez od paru dni malo expa wbija,ciekawe co sie dzieje :baby: :baby:

Me$z
07-12-2006, 22:43
hyhy tak czytam niektórych tu osób wypowiedzi to mi sie śmiać chce:p :p :p
wyzywacie, jedziecie tego eternala a wiekszość z was w tibi nawet 100 lv nie zrobi;] nikt z nas niewie czego nie gra.Moze jest chory,moze załozył rodzine.Niewiadomo a takie wypowiedzi typu "nas powinno gówno obchodzić co sie z nim dzieje" są śmieszne jak wybyście mieli takie lv i nagle przestali grac to napewno kazdy tez by się zastanawiał dlaczego już się nie logujesz.W dupie mam was że mnie zjedziecie, ale taka jest prawda;) ;)
Pozdro ;)
Kto cię zjedzie jest idiotą. Proste - największy lvl w tibii nie gra i nikt by się tym nie "przeją"...? I nie pie***lcie, że macie to w d**ie. Jeśli macie to w d**ie, to po co w ogóle się wypowiadacie w tym temacie? -.- Jakbyście to mieli w d**ie, to po prostu nic byście nie pisali. To moje zdanie. :baby:

matkow21
07-12-2006, 22:54
Hej słuchajcie gadałem z Eternalem i dał mi kilka powodów dla czego nie gra...
1.Mam Virusa i boję się wejść na konto. Nigdy więcej nie będę ściągał plików z tibia.xx.pl
2.Zepsuła mi się myszka.A znalazłem tak a propo fajny program do sprawdzania
ile razy kliknołeś w ciągu godziny wyszło mi że około 7,5 miliona razy.
3.Pomyślałem sobie że jeśli nie będę grał przez 3 dni to po wpisaniu w google Eternal Oblivion z 20 tysięcy znalezionych wyników wcześniej będzie teraz 7,5 i wszystkie z Tibia.pl do tego w każdym znajdziemy słowa "o kó** Etejonal Obiwak nie gra bo protest mocny na cip loft ,i napisany głównie przez osoby ,które stworzyły swoje konta na tibia.pl max 2 do 3 dni temu.

I to są powody napisane przez Eternal Oblivion'a ,który teraz siedzi w swojej miejscówce i ma dzięki wam rzecz jasna powody do śmiechu...

Me$z
07-12-2006, 22:57
Hej słuchajcie gadałem z Eternalem i dał mi kilka powodów dla czego nie gra...
1.Mam Virusa i boję się wejść na konto. Nigdy więcej nie będę ściągał plików z tibia.xx.pl
2.Zepsuła mi się myszka.A znalazłem tak a propo fajny program do sprawdzania
ile razy kliknołeś w ciągu godziny wyszło mi że około 7,5 miliona razy.
3.Pomyślałem sobie że jeśli nie będę grał przez 3 dni to po wpisaniu w google Eternal Oblivion z 20 tysięcy znalezionych wyników wcześniej będzie teraz 7,5 i wszystkie z Tibia.pl do tego w każdym znajdziemy słowa "o kó** Etejonal Obiwak nie gra bo protest mocny na cip loft ,i napisany głównie przez osoby ,które stworzyły swoje konta na tibia.pl max 2 do 3 dni temu.

I to są powody napisane przez Eternal Oblivion'a ,który teraz siedzi w swojej miejscówce i ma dzięki wam rzecz jasna powody do śmiechu...
Chyba długo musiałeś się głowić nad tymi bzdurami, co? :D

Thebill
07-12-2006, 23:09
wogule to setzer gambler tez nie gra MAteusz tez od paru dni malo expa wbija,ciekawe co sie dzieje :baby: :baby:

no bo zwiedzaja nowe tereny na tescie nawet widzialem mateusza na filmi w poi, jakbym byl tutorem to tez bym niegral w normalna tibie...

a co do niektorych wypowiedzi w tym temacie to dawno sie tak nie usmialem;)

alfa
08-12-2006, 00:14
normalnie jak czytam co wy tu pier.dolicie to mnie normalnie nosi po pokoju... eternal wbil to wbil tamto a nikt z was nie pomyslal ze eternal to tak naprawde kilka(nascie) osob grajacych w tibie ile wlezie?? weszla stamina i EO ma w dupe ;p nie moze grac caly czas to przestal a pozatym ten taifun na wrl z sd mnie dobil :D

pozdro

Marcin24
08-12-2006, 00:27
nikt z was nie pomyslal ze eternal to tak naprawde kilka(nascie) osob grajacych w tibie ile wlezie?? weszla stamina i EO ma w dupe ;p nie moze grac caly czas to przestal

Ty mnie tym dobiłeś

Me$z
08-12-2006, 13:56
normalnie jak czytam co wy tu pier.dolicie to mnie normalnie nosi po pokoju... eternal wbil to wbil tamto a nikt z was nie pomyslal ze eternal to tak naprawde kilka(nascie) osob grajacych w tibie ile wlezie?? weszla stamina i EO ma w dupe ;p nie moze grac caly czas to przestal a pozatym ten taifun na wrl z sd mnie dobil :D

pozdro
Buehehehe, chyba kpisz? :D :D

Bambooha
08-12-2006, 14:13
Lol
Łaski bez , jak nie chce to niech nie gra X( Moze Taifun Devilry wbije ten lvl i bedzie nowy król 8o

^Trial^
08-12-2006, 15:19
Lol
Łaski bez , jak nie chce to niech nie gra X( Moze Taifun Devilry wbije ten lvl i bedzie nowy król 8o

Ta król. -.-
Co do EO widocznie ma powody aby nie grac.:>

Cygan Slejter
08-12-2006, 15:56
hehe może czeka az taifun wbije 290 lv zeby potem się z nim ściagac kto lepszy:)

w statystykach zobaczylem że od czasu do czasu EO wbija na tibie ostatnio zrobil chyba 200 expa :P

Zenuś
08-12-2006, 16:25
ja was nie rozumiem! przeciesz tu nie chodzi o to zeby tajfun szybciej wbil ten 300 lvl tylko o to ze EO który ma profesja najt nie moze czy niechce juz grac i to jest glownym problemem!
\ja mam taki malutki pomysl ktory moglby troche zmienic sytlacje najta :>
mozna by zmniejszyć koszt zuzycia mana na exori dzieki czemu czar ten bylby wykozystywany do expienia w masowych ilosciach.

matiiii
08-12-2006, 16:33
Ta król. -.-
Co do EO widocznie ma powody aby nie grac.:>

rodzice mu zabronili :)

MaRtInX
08-12-2006, 17:24
Ja wam muwie jak Taifun Devilry prześcignie EO to nikt juz nie bedzie lubił EO tylko Taifuna

Raditz Saiya-jin
08-12-2006, 17:34
mozna by zmniejszyć koszt zuzycia mana na exori dzieki czemu czar ten bylby wykozystywany do expienia w masowych ilosciach.

knight nie powinien byc profesja ktora uzywa do expienia magii, mysle ze lepsze byloby zwiekszenie hitow z broni

Thebill
08-12-2006, 17:38
Ja wam muwie jak Taifun Devilry prześcignie EO to nikt juz nie bedzie lubił EO tylko Taifuna

a kto go tam lubi

MaBBy
08-12-2006, 20:55
Co do EO to mialem o nim od poczatku do konca takie same zdanie: "Podziwiam go, ze jest(byl) taki wytrwaly i gral tak dlugo, bo mnie by sie to znudziło"
Nie zapominajcie, że EO to postac w tibi ludzi, ktorzy ta postacią graja moe byc kilka. Nie oszukujmy sie. Ludzie sharuja postacie i wszyscy o tym dobrze wiedza.

A co do Taifuna: Ten gościu ma lekkiego bzika, wbija pare kk expa dziennie, to jest wiecej niz uzaleznienie... Pozdro :)

Tanivupo
08-12-2006, 21:22
Co do EO to mialem o nim od poczatku do konca takie same zdanie: "Podziwiam go, ze jest(byl) taki wytrwaly i gral tak dlugo, bo mnie by sie to znudziło"
Nie zapominajcie, że EO to postac w tibi ludzi, ktorzy ta postacią graja moe byc kilka. Nie oszukujmy sie. Ludzie sharuja postacie i wszyscy o tym dobrze wiedza.

A co do Taifuna: Ten gościu ma lekkiego bzika, wbija pare kk expa dziennie, to jest wiecej niz uzaleznienie... Pozdro :)

mowisz ze EO ma kilku ownerow.... a o taifunie piszesz ze "ten gosciu" ma lekkiego bzika... i wbija tyle kk expa.. nie mowie ze taifun shharujee.. ale dlaczego masz takie podejrzenie na EO a na Taifuna juz nie? o.O

Me$z
08-12-2006, 21:35
Ehh, przecież Taifun nie mógłby grać 24/7... No chyba, że cierpi na bezsenność :D :D

Rosi
09-12-2006, 13:03

A rl wersja?Bo ja to słyszałem że Eternal gra teraz na otsie i mu się zachciało Hevi Exori Vis i Creature Mikksture Fast. I stwierdził że dopóki tego w tibi nie wprowadza to on nie gra.
A reakcja Bogów?
O cudownie jeden noobkek mniej<fanatyk>
co wy se myślicie ?przecież oni was testują kto dłużej gra ten idzie do piekła :D
<joke>
UAHAHA 8o 8o 8o 8o 8o

@TOPIC :
Pewnie nie gra, bo padł i nie ma już 15 mlvla <joke>
A tak szczerze to pewnie go hacknął cipsoft <joke>
:D
A tak naprawdę to nikt się tym nie przejmuje ^^

Cygan Slejter
09-12-2006, 14:42
ja tam podziwiam Eternala Obliviona jak i Taifuna. Szkoda że EO już nie gra, ale za to może Taifun bedzie najlepszy tibijczykiem:)

Me$z
09-12-2006, 14:48
Taifun bedzie najlepszy tibijczykiem:)
Taa... "Najlepszym"...:baby:

Cygan Slejter
09-12-2006, 14:57
:baby: no co ;> udowodni że Polska jest górą, chociaż w sumie i tak stwierdzam żę 80% polaków to noobyy:baby: :baby:

Ferumbras
09-12-2006, 15:01
EO ma ponad 15 ownerów, a 7 sam poznałem. Można ich rozróżnić chociażby po tym, że karzdy z nich ma inną znajomość angielskiego (to BR)8o . Ja tam go nie lubię, bo jest chamski i zadufany w sobie, a jak by tego było mało to jeszcze nieuczciwy. I nie chodzi mi tu o 20 lvl, tylko o np 128 do niego podszedł, zagadał, czy ma jakiś tam item na sell a on na to "F***ing noob!!! Hunted b**ch!!! Ignored s*x!"

D*upa wołowa a nie Tibijczyk!!!!X( X( X( X( X( X( X( X( X(

S'hAr'K
09-12-2006, 15:07
Ploty.. ploty, wątpie żeby to prawda była . Czego ludzi nie wymysla kiedyś był zdaje sie temat że Bubble ma 11 mlvl

Me$z
09-12-2006, 15:08
chociaż w sumie i tak stwierdzam żę 80% polaków to noobyy:baby: :baby:
Wiesz, każdy mówi o sobie ;)

Cygan Slejter
09-12-2006, 15:10
niechce sie kłócić bo po co:) ale wez sie rozejrzyj to sam to zauwazysz:) albo nawet przeczytaj pewien artykul na tibia.pl w poradnikach :) tam jest o noobach:)

Me$z
09-12-2006, 15:14
niechce sie kłócić bo po co:) ale wez sie rozejrzyj to sam to zauwazysz:) albo nawet przeczytaj pewien artykul na tibia.pl w poradnikach :) tam jest o noobach:)Nie mówie, że noobów nie ma, bo są :p Ale nie musisz wszystkim tego mówić, bo chyba każdy sam dobrze o tym wie (można "ich" spotkać wszędzie...;)).

GraczzAmery
16-01-2007, 20:24
@topic
Po zlootowaniu thunder hammera EO dał ofertę na gamechacie (wczoraj orsh był) potem trochę pogadał i powiedział, ze nie gra głównie dlatego, że skończył collage i pracuje ;] ale wspomniał też o słabych knightach. Ludzie sie zebrali nawalali go pytaniami to sobie poszedł z game chatu ^^

TaifunIII
16-01-2007, 20:44
No i dobrze, że przestał grać przynajmniej najlepsi będą polacy a nie br. Będzie 1st miejsce:
Taifun Devilry(polak)
2th miejsce:
Mateusz Dragon Wielki(polak)
3rd miejsce:
Seromontis(polak)
A dopiero 4 miejsce:
Eternal Oblivion(Brasylijczyk)
xD
MaBBy eo może i szarował, szczerze w to wątpie, ale popatrz na ?mateusz dragon wielki" taifun wbija pare kk dziennie a mdw kilkadziesiąt kk dziennie xD Na tibiabr.com są uaktualnienia lvl'i co okolo 3 dni. Na tibiabr~~ pisze, że mdw ma 264 a na tibia.com, że już 269

Knajcik14
16-01-2007, 20:49
@up
Eternial jest albo Szwedem albo Niemcem napewno nie Br'olem.

Co do tego każdy może przestać grać przecieć nie można grać wiecznie w Tibie trzeba iść do pracy , do dziewczyny itd itd tibia wam życia nie da najepiej przestańce all grać tak jak ja :D

maszter321
16-01-2007, 20:57
@up
Eternial jest albo Szwedem albo Niemcem napewno nie Br'olem.
Albo z Kanady tak samo jak "Gugo" , tez jestem prawie pewien ze nie jest Br

Wigget
16-01-2007, 21:08
EO jest z hong kongu jak bubble

byl z nim wywiad na tibia.de bodajze

Zotemut
16-01-2007, 21:23
EO jest z hong kongu jak bubble

byl z nim wywiad na tibia.de bodajze

EO jest Ruskiem!

ripper
16-01-2007, 21:36
Żyd - nie ma chvja we wsi.

Soferim
16-01-2007, 21:39
EO nie jest ani Brazylijczykiem ani Szwedem ani Ruskiem ani czym tam sobie go nazwiecie. Jest Kanadyjczykiem jak ktos napisał wyrzej. Dali byście sobie z nim spokój bo to jego życie, to ilu ma ownerów to też jego sprawa dopuki ktoś mu tego nie udowodni to możecie sobie...

k@milos
16-01-2007, 21:53
Hmmmmmmmm...... .Tak sobie czytam ten temat i niektóre posty mnie dobijają typu: "no i supej etejanl nie gra to tafun bedzie Najlepszy" , "HA polak bedzie najlepszy a nie jakis p******y Brazol" , "Bedzie nowy krul" itd. Nie oceniajce go ze jest glupi (i inne wulgarzymy) bo nawet go nie znacie. W normalnym życiu możesz byc dobrym przyjacielem kochąjcym chłopakiem itd. Większość go bluzga i mówi ze "szajej" jeżeli tak uważasz to daj dowód że EO gra na 120 ownerow. :confused:

Zotemut
16-01-2007, 22:19
EO nie jest ani Brazylijczykiem ani Szwedem ani Ruskiem ani czym tam sobie go nazwiecie. Jest Kanadyjczykiem jak ktos napisał wyrzej. Dali byście sobie z nim spokój bo to jego życie, to ilu ma ownerów to też jego sprawa dopuki ktoś mu tego nie udowodni to możecie sobie...

EO to mój tata -.-

Durdq
16-01-2007, 22:53
Ehh a poco Wy się tak tym przejmujecie?? Nie chce grać, to niech nie gra, lepiej dla Mateusza (serdeczne gratulacje, swoją drogą). Jego gildia jest w stanie wojennym, ma problem, woli się usunąć.

To moje z danie. Nie musicie się z nim zgadzać:]

Krzychos_CALMERA
16-01-2007, 22:55
a wbite w jakiegos eternala :P a co on jakimś bogiem jest:p bez przesady ;p CipSoft pewnie sie cieszy ze przestaje grac :P juz oni wszystkich hlvli obserwuja ;p czy nie sharuja acc;p ( z wyjątkiem bubble )

XIII
16-01-2007, 22:57
Dajcie spokoj EO.
To moj idol jest.

janek@
17-01-2007, 12:59
Wy nie macie racji! on jehst elo spaxior nap kubanczykiem. XD (joke)
Mnie to ewntualnie nie obchodzi czemu i poco opuszcza tibie. Chlop powinien pracowac i moze ktowie? Wruci, kupi super mega ulepszenie od Cipsoft i nabije tylko te 600 lvleli ;p.
Ja bym na jego miejscu po nabiciu 40 lvl skonczyla z tibia i zajal sie soba.

Keel
17-01-2007, 15:57
EO jest z pakistanu -.-'.

Ikil Sone
17-01-2007, 17:18
Jest brazylijczykiem....i neich sobie nie gra jak nieche,co za problem ?

Freddd
17-01-2007, 18:37
Niektóre wasze posty mnei dobijaja typu "a niech eternal przestanie grac to taifun bedzie pierwszym 300 lvl'em" ludzie pomyslcie ile oni czasu spedzaja przed kompami maja 0 zycia prywatnego co to za przyjemnasc siedziec ciagle przed kompem i grac?? Zapewne i tak te hlvle typu 200+ sharuja no ale ile mozna grac. Ja sam wbilem uczciwie 60+ lvl i odechcialo mi sie grac teraz tylko sie loguje podadam chwile z kumplami z gildi i loga daje. Tak wiec nie dziwcie sie EO ze przestal grac bo ja bym napewno nie zrobil 290lvl'a bo mi by bylo zycia przywatnego szkoda a od tibi sa lepsze rzeczy np. dziewczyna, kumple, imprezy etc.

TaifunIII
17-01-2007, 21:14
@up lol taifun będzie 1st mial 200 lvl ??lol

Patykus
17-01-2007, 21:40

Ludzie z takich wypowiedzi to poprostu wymiekam:D hehehe 100 ms moze expic z morta na wrl z duzym szczesciem.... Ale ja bym proponowal wastowac te SD na demonach solo.. Jesli ktos wie co mam na mysli bo oczywiscie zaraz ktos doda swoje 3 grosze...
Co do EO hmmm... mam to gdzies.. :) Co sie tak podniecacie innymi graczami??? Czy to mateusz czy taifun... Mam wszystkich gdzies... Wy sie podniecacie tymi ludzmi super kiel Oni maja nas gdzies dlatego ja tez mam ich gdzies:D koniec;]

BaaDeeN
17-01-2007, 22:55
Przeciez to wisi CIPOM ze EO Niegra _._ knight jest taki jaki jest
Eternal Oblivion

Cygan Slejter
19-01-2007, 11:28
jeju...ale wy ludzie pieprzycie glupoty;/
Eternal Oblivion to Amerykanin ;]
oczywiscie zara jakiś noobek mnie wyśmieje, ale ja to mam w dupie;)
EO niechce to nie gra chce to gra...jego wola...Ja tam jestem za Mateuszem :) :)

RobertoIchi
19-01-2007, 15:34
Ja powiem tyle fakt mogli by troche urozmaicić życie knightowi.A co do EO no to nie powinniśmy sie im przejmować morze teraz ma jakiś kryzys rodzinny.jego gildia to zrozumie i sama da rade wojnie:) A my dalej skilujmy a nie sie jego życiem interesujemy

Asthan
27-01-2007, 13:30
jeju...ale wy ludzie pieprzycie glupoty;/
Eternal Oblivion to Amerykanin ;]
oczywiscie zara jakiś noobek mnie wyśmieje, ale ja to mam w dupie;)
EO niechce to nie gra chce to gra...jego wola...Ja tam jestem za Mateuszem :) :)

Brazylijczyk jak już

Capality
27-01-2007, 14:04
UP:

Sam jestes Brazylijczyk, sądzisz że tylko Brazole Polacy i Szwedzi grają w Tibię??? On chyba jest Kanadyjczykiem ale nie jestem pewien

XIII
27-01-2007, 14:27
@up
Eo jest Kamerunczykiem.

Spai
27-01-2007, 14:38
Piszecie ,że EO więkoszość zycia jak jeszcze expił prze siedził przed komputerem... (gz dla niego ze przestał grać jak maniak ) a taifun to co nie lepszy? gra jak maniak... jak kiedyś EO . :)

@Topic jak dla mnie EO Tibia się znudziła gra sobie lajtowo i ma wszystko gdzieś bo kto na jego świecie mu podskoczu xD?

@Edit
Taifun tez ma wojne na swoim swiecie , poczekamy zobaczymy kto pierwszy zdobędzie 300 lvl.
:baby:

VeQ
27-01-2007, 15:17
najperedzej to mateusz wbije 300 lvl ;s ma juz 277 a taifun i eo nie expia ;p taifun nuupek i wie ze padnie jak pujdzie expic ;] a mateusz nie ma nic non pvp moze expic ile chce ;d

Bastash
27-01-2007, 15:24
A co to EO robi CIpSoftowi łaskę, że gra? Oni mają to w dupie głebiej niż ja.

>XIII
EO jest Dżibutańczykiem a jego starzy z Burkina-Faso pochodzą, więc ma podwójne obywatelstwo. >.>

DziubSs
27-01-2007, 15:28
a nie jest tak? knight totalnie udupiony.. bedny knight.. :confused:

Maciasty
27-01-2007, 15:29
jeśli chodzi o pochodzenie EO to z tego co wiem jest kanadyjczykiem na 99%

Slait
27-01-2007, 20:10
Ja bym na jego miejscu kupil sobie na e-Bayu 100 sorka ( sprzedal by kase z Tibi ), zostaloby mu tyle ze do tylu nikt nie umie lliczyc i by se kupil SD i leci na Warlocki i ma taki exp ze sie w glowie nie miesci.

Gotic Roma
28-01-2007, 10:19
To sie az w glowie nie miesci!! Biegne do kibla bo popuscilem sobie z podnieceia!! Pewnie teraz cala noc bede moczyc przescieradlo:(
Ludzie to jest nie do wyobrazenia <olaboga>:baby:

Asthan
28-01-2007, 22:06
UP:

Sam jestes Brazylijczyk, sądzisz że tylko Brazole Polacy i Szwedzi grają w Tibię??? On chyba jest Kanadyjczykiem ale nie jestem pewien

Nie geniuszu jestem Polakiem, i czemu piszesz ze sadze ze tylko oni graja w tibie na podstawie jednego mojego posta.
<edit>
http://http://forums.tibiabr.com/showthread.php?p=450779
A jednak Canada :P

Pacek
29-01-2007, 17:21
13 stron o Eternalu gratulacjie naprawde tyle postów to nawet o bubble swojego czasu nie bywało bo zaraz takie tematy były usuwane, jedno co zauważyłem to jeden przemyślany post na 20 reszta po prostu nie wie o czym gada a imformacjie pewnie bierze z Faktu. Eternal jak chce odejść to niech odchodzi nikt płakać po nim nie będzie, jeśli mateusz dragon wielki utrzyma tępo (w co wątpie troszke ale może sie myle) to ścignie eternala w góra 2-3tygodnie a potem to już prosta droga do 300lvl czyli czegoś niedopomyślenia jeszcze 2 lata temu gdy każdy sie zastanawiał czy bubble wbije 200 a eternal gdy przestanie grać szybko wszyscy o nim zapomną taka to już jest ta gra. I na koniec apel do wszystkich . Jak chcecie o czymś gadać to najpierw zweryfikujcie imformacjie, dzielenie sie legendami i plotkami na forum jest niepotrzebne

Lockhead
13-02-2007, 19:58
@UP: LoL 2-3 tygodnie...Mati ma juz 287 lvl ... gora tydzien mu zostal do eternala ... a moze i mniej

Wemxiu
13-02-2007, 20:44
@all
sprawdźcie sobie na lvl MDW.
Zostało mu kilka dni do eternala około 6~ on wbija lvl na 2 dni... jestem tego na 100% pewien i nie gadajcie że taifun to cool player.. To jest zwykły noob.. On nie gra sam.. Account Sharing rules....

Ranad
13-02-2007, 21:38
A może ktoś mu płaci za granie bo zalożył sie z taifunem że EO pierwszy wbije 300 lv ale kasa sie skończyła a EO niechce a kredyt pracować? :P

igoman
13-02-2007, 21:52
ale to jest dobry pomysł żeby CIP`y płacili najlepszym za gre, a przynajmniej fundowali pacce na dożywocie,a tak swoją drogą to myślę, że EO to wieksza legenda od Bubble.Myśle że Eternal ma racje co do tego ze 100 MS na lepsze expienie od 290 EK.Tak powinni ulepszyć drutów i knightów!!

Piotrek Marycha
13-02-2007, 23:15
jeśli chodzi o pochodzenie EO to z tego co wiem jest kanadyjczykiem na 99%

pfff nawet linka do tibiabr.com mial w podpisie wiec skąd te wątpliowsci?

KlesK
25-02-2007, 13:05
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Eternal+Oblivion
eternal sie obudzil i wbil 291 lvl ;]

Foto_scr
25-02-2007, 13:09
eternal sie obudzil i wbil 291 lvl ;]
No i co w związku z tym?

Niedozwolony
25-02-2007, 17:39
EO to ciota sam jest słaby knighci nie są słabi!!są dobrą profesją

Każdą profesją robisz co innego

Nikt nie uwali dobrego gracza knighta bo ma duzo hp.Ktos napisał ze wali 100 i to nie zawsze.Lol ja wale(waliłem jak mialem chara)z k axa po 100 w cyce na skilach 62/62 a on wali z SoV czy czegoś tam i wali mocno.A tam wszyscy piszą ze Taifun nie umie grac/MDW nie umie grac co to jest wbic 290 lvl na non pvp/EO wali słabe hity etc.

Melondy
25-02-2007, 19:08
czemu piszecie ze EO to ciota?
po pierwsze nie zdziwila bym sie jakby naprawde napisal do cipu
Popatrzcie ile ms,ed potrafi expa wbic w ciagu jednego dnia 2-4 mln wbij w jeden dzien tyle knightem..predkosc expienia jest duzo wyzsza u ms,ed
pozatym popatrzcie ile ed ms ma mozliwosc runki exori vis exori mort ms jescze UE a knight explosion i exori...a wy nic tylko byscie umieli krytykowac
wbicie 290 leva napewno latwiej przyszlo MDW niz EO aktualnie MDW ma 294 lev!! a EO 291 i mimo iz raczej nie dogoni mateusza to dla mnie i tak jest legenda to on jako pierwszy wbil 290 lev i to on przez bardzodlugi czas byl najlepszy
pozatym te osoby co pisza ze eo z suwa bije cos kolo 100+ hah tylko to bije knight na 20 lev przy skilach 60/60
udezenia eo siegaja przy jego skilach z suva powyjez 200 spokojnie;]

BaxCrow
25-02-2007, 19:43

Jak to czytałem to miałem taki polew, że pod biurkiem leżałem... hity po 100 to ja w draga na swoim 61 EK ze swordem 73 biłem -.-. On bije średno 200+ i do tego z HMM 220+.

ripper
25-02-2007, 20:11
On bije średno 200+
Mała rada z mojej strony - pierdolnij się w łeb.

LarvaExotech
25-02-2007, 20:17
Jak to czytałem to miałem taki polew, że pod biurkiem leżałem... hity po 100 to ja w draga na swoim 61 EK ze swordem 73 biłem -.-. On bije średno 200+ i do tego z HMM 220+.

Widziałeś jakikolwiek filmik w którym chiachał dragi?

UAAAA <szarża>
58... poof... 43... spark... 181... 126... spark... poof... 260... poof... 31.. poof.. 1... poof... 82... 74...

Tymczasem 120 ms spamujac exori visem (exori vis dziala co sekunde!):

189, 176, 190, 201, 172, 180, 186, 200, 179, 160

Pozatym na dragach z hmm?...

Cashtan
25-02-2007, 20:29
EO naprawde napisal maila, nie podniecajcie sie tak tym MDW, biega tylko z hotkeyem na demonach i tyle ma do roboty..
Jakby gral na pvp juz dawno by go zbili z rownowagi
A tak btw. MDW ma kupe a EO ma np. horned helmet ;p

Liper
25-02-2007, 20:34
Mała rada z mojej strony - pierdolnij się w łeb.

Fajnie to ujołeś:D

Theand
25-02-2007, 20:37
Mam nadzieje , że jakimś nadzwyczajnym cudem EO osiągnie szybciej 300 lev ; ) i wkońcu skończą się spamy o Mateuszku .

LarvaExotech
25-02-2007, 21:18
EO naprawde napisal maila, nie podniecajcie sie tak tym MDW, biega tylko z hotkeyem na demonach i tyle ma do roboty..
Jakby gral na pvp juz dawno by go zbili z rownowagi
A tak btw. MDW ma kupe a EO ma np. horned helmet ;p

Sugerowałbym raczej PoI DLs ale moge się mylić..

Raditz Saiya-jin
25-02-2007, 21:46

UAAAA <szarża>
58... poof... 43... spark... 181... 126... spark... poof... 260... poof... 31.. poof.. 1... poof... 82... 74...

Daj linka :p

Danthorr
25-02-2007, 22:03
Prawda jest taka, że od 80 lvla sorc obecnie może expić ze sporym profitem na dragach, o czym knight do 120 lvla może pomarzyć. + Takowy sorc zabija draga na 5-6 visow a knight na 10-15 hitów. Co daje 2x szybsze ubijanie. Pozatym od 140 lvla u knighta nic się nie zmienia. Bije cały czas dragi/dle i deep tombe z gfb. Jest to po prostu nudne. Sorc/druid z mortów od 140 lvla bije wrle z profitem + 200k/h expa o czym knight może pomarzyć. Nie ma co ukrywać, że knight jest obecnie najgorszą profesją jeśli chodzi o expienie. I nie najtańszą (80lv+).

Milten
25-02-2007, 22:16
EO zapewne byłby pierwszy na 300 lvl gdyby expil a nie marudził że knight jest słaby. Mogę się mylić ale teraz pewnie tego żałuje

LarvaExotech
26-02-2007, 00:20
+ Takowy sorc zabija draga na 5-6 visow a knight na 10-15 hitów. Co daje 2x szybsze ubijanie.

O ile mi wiadomo na visy jest exhausted 1 sekunda, czyli knight zabija draga w 30 sekund a sorc w 6. Jak dla mnie to troche więcej niż 2x ;P

Lifter
26-02-2007, 00:27
Nie wiem czy ktoś nie napisał tego wcześniej, ale EO chyba zaczoł expić bo wbił 391 lev...

Kokio
26-02-2007, 00:34
Sugerowałbym raczej PoI DLs ale moge się mylić..

Druidem? Z czego? Hmm.. wydawalo mi sie ze on nie ma exevo mort hur hehe.

Nie wiem czy ktoś nie napisał tego wcześniej, ale EO chyba zaczoł expić bo wbił 391 lev...

Popraw tą literówkę(cyfrowke).. :P do 391 brakuje mu jeszcze 790 mln expa ;) heh

Kanaretto
26-02-2007, 02:09
Prawda jest taka, że od 80 lvla sorc obecnie może expić ze sporym profitem na dragach, o czym knight do 120 lvla może pomarzyć. + Takowy sorc zabija draga na 5-6 visow a knight na 10-15 hitów. Co daje 2x szybsze ubijanie. Pozatym od 140 lvla u knighta nic się nie zmienia. Bije cały czas dragi/dle i deep tombe z gfb. Jest to po prostu nudne. Sorc/druid z mortów od 140 lvla bije wrle z profitem + 200k/h expa o czym knight może pomarzyć. Nie ma co ukrywać, że knight jest obecnie najgorszą profesją jeśli chodzi o expienie. I nie najtańszą (80lv+).

Daj mi link jak 80 Sorc z 5-6 visow zabija dragach
P.s Owacje na stojaco dla tego pana

v0n_oswiec0ny_
26-02-2007, 14:51

^^ roxando to co powiedziales o tym ze EO 100+ z mieczyka ^^ jak jego skill to 115 to spokojnie po 350~ wali ; ]

LarvaExotech
26-02-2007, 16:01
Dlaczego nie możecie zrozumieć tego O_o On może pierdolnąć w tego draga nawet za 380 ale co mu to daje? O_o Jego średnia wynosi ~60-90 obrażeń. hity knighta są za bardzo różnorodne, gdyby on ciągle na*******ał za 300+ to możnaby powiedzieć, że knight coś znaczy. Ale on walnie tak raz na ruski rok ale nieee oczywiście pierdolenie "on wali 300+ nawet lol noob" bo widziałeś screena z hitem 300+ i odrazu myślisz, że on tak wali zawsze. Przypominam ci tibijczyku, że minimalne obrażenia zawsze wynoszą ZERO.

BaxCrow
26-02-2007, 16:54

UAAAA <szarża>

Tymczasem 120 ms spamujac exori visem (exori vis dziala co sekunde!):

189, 176, 190, 201, 172, 180, 186, 200, 179, 160

Pozatym na dragach z hmm?...

No nie z explo -.-. Dla mnie od zawsze Sorek to była jedna z najsłabszych profesji i będzie... takie gówno, że mnie za dupę ściska... najlepszy PvP pff.... co w nim takiego najlepszego?? Gran hur trwa 23 sekundy... Hur 1 min. UE zżera pełno many, a bez many Sorek to jedno wielkie ścierwo do ubicia... MF co prawda dodaje aż, te 60-160 many, a taki UH EO daje około 600-700 hp, więc taki sorek go może pocałować wiecie w co... Nawet gdyby każdy MF dawał Sorkowi 100+ many (co jest nie możliwe) to jedno explo i cała ta mana jest już spalona. Powiecie, że ma SD, ale SD ma jeden strzał, więc nawet gdyby sorek miał ich 30 bp to dużo szybciej się skończą niż 30 bp Explo. A bez SD Sorek, albo ucieka, albo uderza z Mort Hura lub Vis Luxa lub UE, a najczęściej pada.

A te hity co ty napisałeś do EO to żal.pl po prostu... chyba nigdy nie wiedziałeś hitów 200+ EK na D Lair. Bo ja widziałem Luisigny (jakoś tak) przy mnie ubijała dragi i z HMM średno hity 200+, a bronią tylko czasami siadało poniżej 100. 1 uderzenie na 20, więc rzadko. Reszta to były przynajmniej te w zasięgu Visa, a nawet dużo wyższe.

LarvaExotech
26-02-2007, 17:53
No nie z explo -.-. Dla mnie od zawsze Sorek to była jedna z najsłabszych profesji i będzie... takie gówno, że mnie za dupę ściska... najlepszy PvP pff.... co w nim takiego najlepszego?? Gran hur trwa 23 sekundy... Hur 1 min. UE zżera pełno many, a bez many Sorek to jedno wielkie ścierwo do ubicia... MF co prawda dodaje aż, te 60-160 many, a taki UH EO daje około 600-700 hp, więc taki sorek go może pocałować wiecie w co... Nawet gdyby każdy MF dawał Sorkowi 100+ many (co jest nie możliwe) to jedno explo i cała ta mana jest już spalona. Powiecie, że ma SD, ale SD ma jeden strzał, więc nawet gdyby sorek miał ich 30 bp to dużo szybciej się skończą niż 30 bp Explo. A bez SD Sorek, albo ucieka, albo uderza z Mort Hura lub Vis Luxa lub UE, a najczęściej pada.

[quote]
A te hity co ty napisałeś do EO to żal.pl po prostu...

Żal.pl:

Reklamy w polskiej telewizji są coraz płytsze... Absolutnym liderem kretynizmu
reklam jest advert Tesco \'ojciec z synem na lodowisku\'. Nie potrafię sobie
wyobrazić, jak niedogwałconym trzeba być, aby wymyślić coś tak dennego.
Aktor, który gra ojca, jest tak tępy, że palec sam nachodzi na wyłącznik
na pilocie od telewizora. Żal, że tak powiem.

Drugą stroną medalu jest inna polska \'reklama\', mianowicie ta dotycząca
raka szyjki macicy. Początek miły, fajne teksty, widz zastanawia się, jaka
może być pointa tego dzieła, a tu szok - kobiety te nie zdążą się
zestarzeć. Kurva. Takie reklamy najostrzej działają na społeczeństwo, jej
autorom gratuluję pomysłu.

Może to nie stuprocentowe wyżalanie, ale mam już dość tego kraju i tego,
co pokazują nam przez 50% czasu w telewizji. Co z tą skisłą Polską?
Odpowiedź widzicie na pasku tytułowym okna...

tehoko

Gdzie tutaj są hity EO? (żeby nei było, rozumiem co mialeś do powiedzienia przez ten durny tekst, ale jesteś zdrowo rąbnięty bo zamiast pisać "żal" musisz dodać to ".pl", tak samo jak rąbnięte są nooby które piszą w TeN SpOsÓb albo \/\/ 73|\| - utrudnianie sobie zycia bez konkretnego celu).

Gran hur trwa wystarczająco długo i daje dostatecznego boosta, żeby taki sorc ci spierdolił na lajcie. Pozatym ty zakładasz, że sorcek stoi przy tobie i się nie rusza, w praktyce jest tak, że s*******a na hurze i próbujesz go dogonić kiedy on rzuca w ciebie np. sdkami.

Pozatym opisujesz sytuacje pvp 1vs1 a takie rzadko kiedy są rozstrzygnięte. (przecież nie mówimy tutaj o postaciach z poziomami 15tymi)

Do tych hitów jeszcze raz: daj mi link do tego filmiku to ci przyznam racje.

BaxCrow
26-02-2007, 21:19
[QUOTE=BaxCrow;1290313]No nie z explo -.-. Dla mnie od zawsze Sorek to była jedna z najsłabszych profesji i będzie... takie gówno, że mnie za dupę ściska... najlepszy PvP pff.... co w nim takiego najlepszego?? Gran hur trwa 23 sekundy... Hur 1 min. UE zżera pełno many, a bez many Sorek to jedno wielkie ścierwo do ubicia... MF co prawda dodaje aż, te 60-160 many, a taki UH EO daje około 600-700 hp, więc taki sorek go może pocałować wiecie w co... Nawet gdyby każdy MF dawał Sorkowi 100+ many (co jest nie możliwe) to jedno explo i cała ta mana jest już spalona. Powiecie, że ma SD, ale SD ma jeden strzał, więc nawet gdyby sorek miał ich 30 bp to dużo szybciej się skończą niż 30 bp Explo. A bez SD Sorek, albo ucieka, albo uderza z Mort Hura lub Vis Luxa lub UE, a najczęściej pada.

Żal.pl:

Reklamy w polskiej telewizji są coraz płytsze... Absolutnym liderem kretynizmu
reklam jest advert Tesco \'ojciec z synem na lodowisku\'. Nie potrafię sobie
wyobrazić, jak niedogwałconym trzeba być, aby wymyślić coś tak dennego.
Aktor, który gra ojca, jest tak tępy, że palec sam nachodzi na wyłącznik
na pilocie od telewizora. Żal, że tak powiem.

Drugą stroną medalu jest inna polska \'reklama\', mianowicie ta dotycząca
raka szyjki macicy. Początek miły, fajne teksty, widz zastanawia się, jaka
może być pointa tego dzieła, a tu szok - kobiety te nie zdążą się
zestarzeć. Kurva. Takie reklamy najostrzej działają na społeczeństwo, jej
autorom gratuluję pomysłu.

Może to nie stuprocentowe wyżalanie, ale mam już dość tego kraju i tego,
co pokazują nam przez 50% czasu w telewizji. Co z tą skisłą Polską?
Odpowiedź widzicie na pasku tytułowym okna...

tehoko

Gdzie tutaj są hity EO? (żeby nei było, rozumiem co mialeś do powiedzienia przez ten durny tekst, ale jesteś zdrowo rąbnięty bo zamiast pisać "żal" musisz dodać to ".pl", tak samo jak rąbnięte są nooby które piszą w TeN SpOsÓb albo \/\/ 73|\| - utrudnianie sobie zycia bez konkretnego celu).

Gran hur trwa wystarczająco długo i daje dostatecznego boosta, żeby taki sorc ci spierdolił na lajcie. Pozatym ty zakładasz, że sorcek stoi przy tobie i się nie rusza, w praktyce jest tak, że s*******a na hurze i próbujesz go dogonić kiedy on rzuca w ciebie np. sdkami.

Pozatym opisujesz sytuacje pvp 1vs1 a takie rzadko kiedy są rozstrzygnięte. (przecież nie mówimy tutaj o postaciach z poziomami 15tymi)

Do tych hitów jeszcze raz: daj mi link do tego filmiku to ci przyznam racje.

Nie no wiesz ja nie łażę za 200+ i nie nagrywam filmiku bo nie mam na to czasu. Wbij sobie 60 EK to zobaczysz, że taki lvl często bije po 120+, a taki 200+ z Sova nap******* 3x mocniej. Mam SS jak 182 EK walnął w draga 309 , więc skoro o 100 lvl niższy poziom bije tyle w draga to logiczny jest wniosek, że EO bije na skillach 115 Sworda po 200+.
1 vs. 1 wiem, że rzadko się zdarza, ale opisywanie Sorka na wojnach jest denne, bo najci trapują, a Sorkowie z daleko byle nie dostać naparzają z SD.

Co do tych walk. Tak Gran Hurem uciekniesz, ale pomyśl, że jak ty biegniesz Gran Hurem zapylasz jak samochodzik, więc nie tak łatwo się biegnie. Co prawda szybko, ale nie tak wygodnie, bo często przez przypadek wchodzi się w jakąś ścianie lub drzewa, a na samym Hurze jest dużo lepiej, więc i tak się nadrabia. Liczmy, że z SD żeby trafić musisz przy hamować trochę, a Explo łatwiej trafić.

Upierz
26-02-2007, 21:46
Ło kurwa, ale ten eo ma lewel.
No nie z explo -.-. Dla mnie od zawsze Sorek to była jedna z najsłabszych profesji i będzie... takie gówno, że mnie za dupę ściska...
Najlepszy jest knight :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: 8o 8o 8o

LarvaExotech
27-02-2007, 00:16
[QUOTE=LarvaExotech;1290462]

Nie no wiesz ja nie łażę za 200+ i nie nagrywam filmiku bo nie mam na to czasu.

Tyle expa do tyłu byś był, no nie?

Wbij sobie 60 EK to zobaczysz, że taki lvl często bije po 120+, a taki 200+ z Sova nap******* 3x mocniej.

Raczej nie wbije, bo szkoda mi kasy na pacca i nie potrafie grać w tę gre xD Dla mnie nawet durne expienie na rotach na 20lvlu było męczące, nie wyobrażam sobie 60 llva w którym musiałbym zabić ~20 mobów żeby mi wskoczył 1% O_O

Mam SS jak 182 EK walnął w draga 309 , więc skoro o 100 lvl niższy poziom bije tyle w draga to logiczny jest wniosek, że EO bije na skillach 115 Sworda po 200+.

Pierwszy raz widzisz tibie na oczy? Mam nadzieje, że masz świadomość tego że minimum jest zawsze zero? Co za tym idzie im większy dmg maksymalny tym mniejsza jego stabilność. Na rooku ciacha się potworki jeszcze równomiernie a potem coraz większa rozpiętość jest. A widziałem jak kumpel 75 ek expił na cyclopolis (skille 88/88) i jego hity były żałosne. A co do hitów, dobra przyznaje, że hitów EO nie widziałem, widziałem hity Bubble jak miała 220 poziom i były mniej więcej takie jak mówiłem, a ona ma tylko kilka skilli mniej od EO. Nie wiem jak będzie po tym UPD ale na razie obrażenia bardzo mocno się wachają. Co z tego że ten 182 EK walnął w draga za 309 jak jego średnia na runde wynosi jakies ~100 obrażeń MAX?

1 vs. 1 wiem, że rzadko się zdarza, ale opisywanie Sorka na wojnach jest denne, bo najci trapują, a Sorkowie z daleko byle nie dostać naparzają z SD.

No więc po co wogóle opisywać profesje w pvp? Gdyby ten knight sorca trapnął to na pewno by go utłukł, ale bez tego raczej walka by się nie rozstrzygła (knight ma znacznie wiecej run przy sobie, dodatkowo sila leczenia uha przewyzsza niemal wszystko co jest w tibii (chyba tylko ue ma wyzsze obrazenia), wiec taki knight wiecej sie leczy niz obrywa.

Co do tych walk. Tak Gran Hurem uciekniesz, ale pomyśl, że jak ty biegniesz Gran Hurem zapylasz jak samochodzik, więc nie tak łatwo się biegnie. Co prawda szybko, ale nie tak wygodnie, bo często przez przypadek wchodzi się w jakąś ścianie lub drzewa, a na samym Hurze jest dużo lepiej, więc i tak się nadrabia. Liczmy, że z SD żeby trafić musisz przy hamować trochę, a Explo łatwiej trafić.

Do gran huru: na mapclicku za*******asz tak, że żaden knight na twoim levelu cie nie dogoni "na samym hurze".

Pan Yuzek
27-02-2007, 01:08
Ło kurwa, ale ten eo ma lewel.

Najlepszy jest knight :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: 8o 8o 8o
Ale najlepszym graczem w Tibi jest druid. Nasz rodak MATEUSZ DRAGON WIELKI (gogogogogo 296 lvl)

Pyro Aris
27-02-2007, 02:49
[QUOTE=LarvaExotech;1290462]

Nie no wiesz ja nie łażę za 200+ i nie nagrywam filmiku bo nie mam na to czasu. Wbij sobie 60 EK to zobaczysz, że taki lvl często bije po 120+, a taki 200+ z Sova nap******* 3x mocniej. Mam SS jak 182 EK walnął w draga 309 , więc skoro o 100 lvl niższy poziom bije tyle w draga to logiczny jest wniosek, że EO bije na skillach 115 Sworda po 200+.

a wiesz ze za kazda twoja wypowiedzia piszesz coraz to wieksze glupoty ?
mowisz tak jakby hity ,zalezaly wiekszosci od levela

"najci trapuja" - gowno prawda ,naoglodales sie filmikow i pierdolisz glupoty

jesli jeszcze nie zauwazyles to ci powiem ,ze Cipsoft wprowadzil bota ,z ktorego mozna strzelac runkami w Battle

ALE TEN TEXT ZE SIE WCHODZI W SCIANE WYMIATA !!!!

Foto_scr
27-02-2007, 03:18
Ale najlepszym graczem w Tibi jest druid. Nasz rodak MATEUSZ DRAGON WIELKI (gogogogogo 296 lvl)

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=sarkazm%2C+ironia&btnG=Szukaj+w+Google&lr=

v0n_oswiec0ny_
27-02-2007, 10:44
Dlaczego nie możecie zrozumieć tego O_o On może pierdolnąć w tego draga nawet za 380 ale co mu to daje? O_o Jego średnia wynosi ~60-90 obrażeń. hity knighta są za bardzo różnorodne, gdyby on ciągle na*******ał za 300+ to możnaby powiedzieć, że knight coś znaczy. Ale on walnie tak raz na ruski rok ale nieee oczywiście pierdolenie "on wali 300+ nawet lol noob" bo widziałeś screena z hitem 300+ i odrazu myślisz, że on tak wali zawsze. Przypominam ci tibijczyku, że minimalne obrażenia zawsze wynoszą ZERO.

jego srednia jest wieksza jak 120+ bo patrz na skill, skill nie oznacza tylko ze wiecej wali, tez srednia obrazen sie podnosi z kazdym skillem, widzialem filmy z jego huntow srednio 100+ wali i czasem 254, 287 tego typu hity i nie raz na ruski rok tylko dosc czesto ^^ dobra nie bede sie sprzeczal, filmy ogladnij sobie, nie klamia : P <chyba ze ogladasz z OTSow to nol comemts xDDD :P(joke)>

josse
27-02-2007, 11:03
knightem jest ciezko i rzadko trafia sie dobre hity powiedzmy na 95 skila w sword
expia ~3-4 h na dragach trafiam jakies 30-40 hitow 200+ czy to duzo raczej nie;]
a propos pochodzenia to MDW chyba tez jest br bo w commencie ma reklame tibiabr
jego problem ze nie gra moze mu sie znudzilo moze ma wojne moze zlamal obie rece moze stracil wzrok jego sprawa moze kom mu wysiadl jest tysiacpiencsetstodziewiecset hipotez co sie stalo jednak pozostaje to jego sprawa czego nie jestescie w stanie tego zrozumiec?
jak ja bylem retired nikt nie dawal na forum topicow =]ani cipsoft gmbh nie oddal mi itemow;]
to jest gra zakodujcie sobie to w glowkach i nie podniecajcie sie bo stracicie płodnosc
eternal gra tyle ile chce moze grac 24/d i nie mozemy mowic ze jest maniak bo moze poprostu to lubi a nie gra pod przymusem ze rodzice mu kaza;-]
next sprawa 100ms nie poexpi na wrl z morta bo to jest 655 hp czyli 1 dobre combo od wrla :) dopiero od 115 lvla madzy wybieraja sie na te stworki i tu nikt mnie nie przegada z sd to sie expilo kiedys na pvp a na non pvp expi sie z explo = ] a propos pvp sorcow zobacz wojne na arcani i staty fragow aata arhari 214 ms ma 23 fragi a druga osoba na liscie tez sorc zaledwie 7 dopiero potem jest palladyna 184 lvl a najlepszy knight ma gora 2-3 fragi:)
kiedy wy zejdziecie z drzewa i nie bedziecie pisac glupot tylko posluchacie kogos madrego
to tyle
pozdro

chesek
27-02-2007, 12:07
Mądrego, czyli Ciebie? Idę skoczyć z okna. ;S

Weź kup słownik i na przyszłość jak o kimś piszesz miej choć trochę o tym pojęcia.

LarvaExotech
27-02-2007, 16:25
jego srednia jest wieksza jak 120+ bo patrz na skill, skill nie oznacza tylko ze wiecej wali, tez srednia obrazen sie podnosi z kazdym skillem, widzialem filmy z jego huntow srednio 100+ wali i czasem 254, 287 tego typu hity i nie raz na ruski rok tylko dosc czesto ^^ dobra nie bede sie sprzeczal, filmy ogladnij sobie, nie klamia : P <chyba ze ogladasz z OTSow to nol comemts xDDD :P(joke)>

No dobrze, nawet jeśli.. to co to jest w porównaniu z MSem który wyrabia 800dmg na runde za głupie ~20 gp? To za dragi mu sie z samego gp zwraca O_o

Vexus123
27-02-2007, 17:18
Ja bym sprzedal chara na allegro ^^

Smailer
27-02-2007, 22:39
Ohh..nie...Eo nie gra ?! i co my zrobimy ?! zatłuczmy 30 pracowników cip softu krzesłem (obrotowym)

Maciej the Sorcerer
27-02-2007, 23:08
Nie rozumiem dlaczego tak się wypowiadacie . Wszędzie ten sarkazm . Kolega nam zakomunikował że EO chyba przestał grać a wy wypisujecie obrażliwe strony do EO i założyciela tematu .

Mnie osobiście to nię interesuje . Ale mogli by trochę wyrównać postacie (ale tylko troszeczkę )

ripper
28-02-2007, 00:11
@kilka osób up
To forum osiąga apogeum głupoty. Ach, dzięki wam, chłopcy.

Liper
28-02-2007, 23:23
Te forum to dno -.- najlepiej nie grajcie w tibie drogie dzieci a szczególnie modkowie bo za duzo im sie wydaje a za malo widzieli.I wala mnie wasze bany.:D

P.S tylko 1 moderator jest ok czyli gremilin.

LarvaExotech
01-03-2007, 09:22
800 DMG NA RUNDE? :OOOOOO ZA 20GP? :OOOO na jakim otsie? -.-' visem tyle nie wyciagniesz, a sd czy ue nie kosztuje 20 gp -.-'

Mauteusz Dragon Wielki wyciąga 800 dmg na runde. Pisze jak debil w każdym poscie, że visa możesz użyć dwa razy na runde, on może z visa do 400 z groszem jebnąć czyli 2x exori vis = nawet do 800 obrażeń, za cene 20gp. Hm?

Aneviv
01-03-2007, 10:12
@
ze juz nie wspomne o ryzyku deda -.-.

Dlatego po kilku exori vis sie usuwa po lukosie:P

Ghost111
01-03-2007, 10:31
Widac ze wiekszosc z was nie grala wogole sorkami albo gre sorkiem pojmuja jako robienie hmm pod depo.
Nie macie pojecia o grze magami wiec zamknijcie mordy, ktos tam duzo wczesniej porownywal sorka i knighta w walce, wiadoma sprawa ze sorek solo nie bedzie bil knighta ktory ma level zblizony do niego, bo go nie ubije a jak juz mu da rade to bedzie go to duzo kosztowalo, zeby jasno bylo nie mowie tu o 20 leveleowych walkach noobow pod depo a carlin tylko o postaciach powiedzmy 60+.
Ktos napisal ze sorek pada jak sciera jak nie ma many, ale tylko jesli bije go inny sorek czy pallek, knight moze go pocalowac w dupe ze swoimi hitami, sorek by sie zdazyl na manasowac. Sorkami mozna smialo expic na d lair veno cazy edron od 65-70 levela i na*******ac nimi po 60k/h expa czy nawet wiecej. Nie wspominajac o sorkach/druidach na pozimoach w okolicach 200+ to sa maszyny do expienia.
Zalozmy ze mateusz wyjechal na wczasy na tydzien a EO by pg robil w tym czasie zakladajac ze mateusz wyjechal na wakacje majac ten sam level co EO i gdyby EO w czasie kiedy mateusz by odpoczywal nabil z 2-3 levele to mateusz po powrocie dogania go w 3-4 dni, widzicie roznicie miedzy sorkiem a knightem noobki?

Kasztaniaczek
01-03-2007, 10:51
Mauteusz Dragon Wielki wyciąga 800 dmg na runde. Pisze jak debil w każdym poscie, że visa możesz użyć dwa razy na runde, on może z visa do 400 z groszem jebnąć czyli 2x exori vis = nawet do 800 obrażeń, za cene 20gp. Hm?

Grales kiedys sorcem? Chyba nie....

v0n_oswiec0ny_
01-03-2007, 12:43
czy ktos z was pomyslal ze EO gra na servie PVP, wiec moze jakas gildia wywolala im wojne, wiec EO nie expi... tylko walczy? a te 30-70k expa na tydzien czy dzien... to ona sobie robi w 1h... a ze inna gildia probuje go ubic zeby mu lvl polecial...

nie zebym mowil ze jestm, ale tak moze byc ^^ dobra temat do zamkniecia... Mentlik sie robi :/...

Vil
01-03-2007, 18:32
Oz Pali - paladyn z pacery ma 100 shieldingu :P. calkiem niezle? moim skromnym zdaniem dobrze wyskilowany pall moze byc nawet silniejszy od sorca i knighta :P. w koncu to tak jakby polaczenie tych dwoch profesji.. tylko na niskich lvlach ciezka sie gra :(.

Tylko czym bedzie atakowac ? Visa nie posiada, z SD bije prawdopodobnie za malo zeby mu sie to oplacalo, na gfb w tombach wyjdzie jak knight tyle ze znacznie trudniej bedzie mu dobijac pojedyncze stworki z broni.

Grabadia
01-03-2007, 20:50
a propos pvp sorcow zobacz wojne na arcani i staty fragow aata arhari 214 ms ma 23 fragi a druga osoba na liscie tez sorc zaledwie 7 dopiero potem jest palladyna 184 lvl a najlepszy knight ma gora 2-3 fragi:)

Na wojnach jest tylko 1 profesja - bot ;)

Patysiak
01-03-2007, 20:55
Tylko czym bedzie atakowac ? Visa nie posiada, z SD bije prawdopodobnie za malo zeby mu sie to oplacalo, na gfb w tombach wyjdzie jak knight tyle ze znacznie trudniej bedzie mu dobijac pojedyncze stworki z broni.

Palek ma także możliwośc używania broni dystansowej 1recznej czyli gwiazdki czy nożyki, więc to by było całkiem fajne rozwiązanie dla niego.

Eternix
01-03-2007, 21:34
@ghost111:
mateusz dragon wielki to druid !!! nobq
hahahaha 8o

Tristo
01-03-2007, 22:19
@UP
to akurat nie istotne.. ghostowi chyba bardziej chodzilo o sile magii..

Liper
01-03-2007, 23:01
@ghost111:
mateusz dragon wielki to druid !!! nobq
hahahaha 8o

Twój stary to noob palancie.Nie znasz człowieka to nie gadaj -.-

LarvaExotech
02-03-2007, 01:25
Widac ze wiekszosc z was nie grala wogole sorkami albo gre sorkiem pojmuja jako robienie hmm pod depo.
Nie macie pojecia o grze magami wiec zamknijcie mordy, ktos tam duzo wczesniej porownywal sorka i knighta w walce, wiadoma sprawa ze sorek solo nie bedzie bil knighta ktory ma level zblizony do niego, bo go nie ubije a jak juz mu da rade to bedzie go to duzo kosztowalo, zeby jasno bylo nie mowie tu o 20 leveleowych walkach noobow pod depo a carlin tylko o postaciach powiedzmy 60+.
Ktos napisal ze sorek pada jak sciera jak nie ma many, ale tylko jesli bije go inny sorek czy pallek, knight moze go pocalowac w dupe ze swoimi hitami, sorek by sie zdazyl na manasowac. Sorkami mozna smialo expic na d lair veno cazy edron od 65-70 levela i na*******ac nimi po 60k/h expa czy nawet wiecej. Nie wspominajac o sorkach/druidach na pozimoach w okolicach 200+ to sa maszyny do expienia.
Zalozmy ze mateusz wyjechal na wczasy na tydzien a EO by pg robil w tym czasie zakladajac ze mateusz wyjechal na wakacje majac ten sam level co EO i gdyby EO w czasie kiedy mateusz by odpoczywal nabil z 2-3 levele to mateusz po powrocie dogania go w 3-4 dni, widzicie roznicie miedzy sorkiem a knightem noobki?

Piwo dla tego pana! Tylko nie każdy 20 lvl to noob, pamiętaj o tym :)

Grales kiedys sorcem? Chyba nie....

Moglbys mi chociaz wskazac moj blad, bo twoja odpowiedz mowi mi tyle co gluchoniemy. >.>

Wogole ja nie wiem o co wam chodiz, przeciez to sie rzuca w oczy jak gowno na stole ze knight ssie, pall ssie mocno na wysokich levelach mocno a sorc i drut nie ssaja wogole :P

Grabadia
02-03-2007, 17:53
I wszystko jest offtopem sprowadzającym się do tego, że nie powinni dodatkowo balansowac profesji ;)

Liper
02-03-2007, 22:17
I wszystko jest offtopem sprowadzającym się do tego, że nie powinni dodatkowo balansowac profesji ;)

Nie powinni???Jeżeli nie widzisz grania inna profesja niz ms to...jestes nOObem przez duze "O" daj tez innym pograc.Różnica miedzy ms i ek na tym samym lvl (mówie tu już o 50+) jest ogromna.Nic opłacalnie nie zsolujesz trenisz kupe czasu i dupa.

major15
04-03-2007, 15:19
odpowiedz jest banalna:D
cipy zrobiły dobre postacie na facc czyli knight i pall (a sorc i druid na facc sa bardzo slabi)
i bardzo dobre postacie na pacc druid i sorc (bez pacca to mizeroty sa)

matti92
09-03-2007, 12:04
Dla mnie to EO jest najlepszym graczem, który kiedykolwiek grał w Tibie, lepszym nawet od MDw!!! bo porównajcie sobie wbijanie milionów expa swordem i exori w hitach do 500 (około mowie nie znam sie :P), a wbijanie tyleż expa SD po 1200+, czy UE po 1500+ (to Taifun)

Guest 1900
10-03-2007, 19:03
Dla mnie to EO jest najlepszym graczem, który kiedykolwiek grał w Tibie, lepszym nawet od MDw!!! bo porównajcie sobie wbijanie milionów expa swordem i exori w hitach do 500 (około mowie nie znam sie :P), a wbijanie tyleż expa SD po 1200+, czy UE po 1500+ (to Taifun)

Exori EO 1000~ a UE mysle ze 2000~ takze troche wiecej niz napisałeś

Astral55
10-03-2007, 21:51
EO dedl na demonie i spadl na 289lvl lol

Jacek_kc6
11-03-2007, 05:12
Jak Załozyc Temat?
prosze pomozcie

Wielki Mancyz
11-03-2007, 08:55

Za dużo na otsach grałeś czy spadłeś z marsa ?? 100+ lvle z exori mortów bija wrle n/c

a co do pochodzenia eternala to jest z brazyli a nie z jakiegoś hong kongu czy kij wie czego

Vil
11-03-2007, 12:07
skad wiesz ze jest z brazyli?

Nie wie, podejrzewa.

asto1234
20-03-2009, 22:00
Za dużo na otsach grałeś czy spadłeś z marsa ?? 100+ lvle z exori mortów bija wrle n/c

a co do pochodzenia eternala to jest z brazyli a nie z jakiegoś hong kongu czy kij wie czego

SOrry ze odkrylem taki stary temat, ale ludzi w blad wprowadzasz, Eo wcale nie jest br. Wiem to dokumentnie znam go od 3 lat i pierwszy owner nazywal sie steve i pochdzil z Anglii

Nagravision
20-03-2009, 22:08
@up
U made my day (:

Argen
20-03-2009, 22:09
NIKOGO nie wprowadził w błąd, bo NIKT tego już nie czytał!

asto1234
21-03-2009, 00:11
SOrry ze odkrylem taki stary temat, ale ludzi w blad wprowadzasz, Eo wcale nie jest br. Wiem to dokumentnie znam go od 3 lat i pierwszy owner nazywal sie steve i pochdzil z Anglii

NIKOGO nie wprowadził w błąd, bo NIKT tego już nie czytał!

Jak nikt nie czytal? ja czytalem.. a czy ja jestem nikim?

wywiady
21-03-2009, 01:42
to cos slabo go znasz, bo kazdy wie ze typ jest z kanady czy tam ze stanow. ponadto nie ma nowego ownera caly czas gra ten sam typas. steve

asto1234
21-03-2009, 10:46
to cos slabo go znasz, bo kazdy wie ze typ jest z kanady czy tam ze stanow. ponadto nie ma nowego ownera caly czas gra ten sam typas. steve

buahahah to co Ty gadasz to są tylko plotki noobów, nawet nooby na komentarzach z youtube.com wiedzą lepiej od Ciebie, np. to że to drugi owner i wiem to na 100%. Skąd taki "polaczek" jak Ty moze wiedziec :baby:
Obecnie Eternalem Oblivionem gra taki 150 knight rowniez z amery, był to jego dobry znajomy w tibi, mieli nawet razem domek.
Nie wiem czy kiedyś widziałeś taki screen gdzieś na necie, na którym Eternal Oblivion wali w gracza z female i male ktory jest w full warriorze z "exori" i hit wchodzi jak sie nie mylę 499. Ten gracz w full warriorze to Jimieo. Również go znam, jest to osoba która mniej wiecej równo zaczęła grać z Eternalem Oblivionem, wtedy gdy eternal testował "exori" to jeszcze byl oczywiscie pierwszy owner, ten ktory wykonal solo kilka krotnie dhq i blokował morgarotha (mozesz sobie zobaczyc filmik na youtube.com- to nie z otsa)
Obecnie Eternal nie ma sensu grac, gdyż Hellforged gildia wygrała wojne na amerze, było to nie uczciwe zwycięstwo, jesli w ogole wiecie co to jest fusao.

Ps: Denerwuje mnie jak nooby na polskich strongach w głowach wam przewracają i pisza glupoty co gdzies kiedys slyszeli.

wywiady
21-03-2009, 11:40
buahahah to co Ty gadasz to są tylko plotki noobów, nawet nooby na komentarzach z youtube.com wiedzą lepiej od Ciebie, np. to że to drugi owner i wiem to na 100%. Skąd taki "polaczek" jak Ty moze wiedziec :baby:
Obecnie Eternalem Oblivionem gra taki 150 knight rowniez z amery, był to jego dobry znajomy w tibi, mieli nawet razem domek.
Nie wiem czy kiedyś widziałeś taki screen gdzieś na necie, na którym Eternal Oblivion wali w gracza z female i male ktory jest w full warriorze z "exori" i hit wchodzi jak sie nie mylę 499. Ten gracz w full warriorze to Jimieo. Również go znam, jest to osoba która mniej wiecej równo zaczęła grać z Eternalem Oblivionem, wtedy gdy eternal testował "exori" to jeszcze byl oczywiscie pierwszy owner, ten ktory wykonal solo kilka krotnie dhq i blokował morgarotha (mozesz sobie zobaczyc filmik na youtube.com- to nie z otsa)
Obecnie Eternal nie ma sensu grac, gdyż Hellforged gildia wygrała wojne na amerze, było to nie uczciwe zwycięstwo, jesli w ogole wiecie co to jest fusao.

Ps: Denerwuje mnie jak nooby na polskich strongach w głowach wam przewracają i pisza glupoty co gdzies kiedys slyszeli.

jestes juz wystarczajaco malo wiarygodny po tym jak mowiles, ze jest z anglii by w uwierzyc w tego posta. ogolem, niezly z ciebie bajkopisarz

asto1234
21-03-2009, 11:50
jestes juz wystarczajaco malo wiarygodny po tym jak mowiles, ze jest z anglii by w uwierzyc w tego posta. ogolem, niezly z ciebie bajkopisarz

haha, czy Ty mylisz ze mi zalezy abyś uwierzyl w to co pisze? Co mnie obchodzą jakies nooby z harmoni czy nie wiadomo skad ty w ogole jestes. Chcialem tylko powiedziec innym jaka jest prawda bo wczoraj mi sie nudzilo i odnalazlem taki glupi temat na jego temat ze az prawie z krzesla spadlem. Wiesz co ja sie nie bede denerwowal takim noobem jak Ty , malo masz pojecia o amerze, mysle ze gdybys zagral tam to tez bys nie mial i nie obchodzi mnie to czy mi wierzysz czy nie bo poco mialoby mi zalezec. To wszystko co chcialem powiedziec. Cya.

Esprit
21-03-2009, 11:57
jebani archeolodzy

asto1234
21-03-2009, 12:00
jebani archeolodzy

chyba wiem co masz na myśli. Równiez mnie to denerwuje szczegolnie u pl noobkow

Erhion
21-03-2009, 12:14
chyba wiem co masz na myśli. Równiez mnie to denerwuje szczegolnie u pl noobkow

Buahahaha on mówił o tobie.

Lechista
21-03-2009, 12:53
Lol człowieku nie ośmieszaj się, widać, że znasz same plotki bo mówisz, że jest z Kanady albo ze Stanów a to trochę różnica. Po co się kłócisz skoro masz zerowe pojęcie skąd on jest? Gadałeś kiedyś z nim? A może Astro1234 gadał więc na moje oko musi wiedzieć więcej...(jeszcze podaje info o jego dobrych kumplach itd..czyli musi go trochę znać, a na pewno bardziej od ciebie)

wywiady
21-03-2009, 15:25
Lol człowieku nie ośmieszaj się, widać, że znasz same plotki bo mówisz, że jest z Kanady albo ze Stanów a to trochę różnica. Po co się kłócisz skoro masz zerowe pojęcie skąd on jest? Gadałeś kiedyś z nim? A może Astro1234 gadał więc na moje oko musi wiedzieć więcej...(jeszcze podaje info o jego dobrych kumplach itd..czyli musi go trochę znać, a na pewno bardziej od ciebie)

a skad ty to mozesz wiedziec? tez potrafie z miejsca wymyslic paru typow albo poprsotu obczaic tibia.com

@asto1234
po pierwsze nie wyzywaj mnie bo ja odpowiadajac na twoje marne, klamliwe wypociny robie to z kultura. i dam stowe na to ze jesli juz mowa o noobach to ty jestes nim w wiekszym stopniu wnioskujac po twych przefiltrowanych przez jakies chore ambicje postach. wiesz skad czerpie info? stad ze moj kumpel kiedys z nim dlugo huncil i cos o nim wie. gowno prawda ze jest z anglii-chyba dowiedziales sie tego w carlin bo nigdzie indziej takich pierdol nie wymyslaja. a na amerze nigdy nie gralem ale dzieki kumplowi mam o niej spore pojecie. tzn mialem bo tibia raczej juz sie nie interesuje a gadki o tibii na moim osiedlu juz dawno poszly w niepamiec.
i skoncz juz pisac bo skoro nie potrafisz to poprsotu tego nie rob :)

asto1234
21-03-2009, 19:24
@Lechista, dzieki za poparcie, masz racje.
A co do Ciebie to juz zauwazyłem ze znowu kłamiesz. Dlaczego?
Dlatego.. Powiedziałeś ze znasz z amery jakiegos kolesia ktory zna eo, znajac tak malo inteligentnego czlowieka jak Ty to nie znasz nikogo obcokrajowca, moze max jakiegos Niemca, wiec dowiedziales sie to od jakiegos polaka. A teraz zadam Ci pytanie.. Czy masz pojęcie ile na amerze jest Polaków z levelem 100+?
Ty nawet nie wiesz kto gra na amerze to jest calkiem inny server niz harmonia czy tam aldora, mam duze doświadczenie z tym serverem, a Ty wiesz za przeproszeniem "gówno" na temat Eternala. I proszę mi nie wkrecac ze znasz kolege ktory jego zna bo w to na pewno nie uwierzę. Rozsiewasz plotki, kiedys slyszalem takie plotki ze eternal to brazol etc. Owszem na amerze jest duzo "brazoli" wg ,mnie gdzies 85% ale to nie znaczy, że najwiekszy lvl na serverze to akurat br.

wywiady
22-03-2009, 00:40
@Lechista, dzieki za poparcie, masz racje.
A co do Ciebie to juz zauwazyłem ze znowu kłamiesz. Dlaczego?
Dlatego.. Powiedziałeś ze znasz z amery jakiegos kolesia ktory zna eo, znajac tak malo inteligentnego czlowieka jak Ty to nie znasz nikogo obcokrajowca, moze max jakiegos Niemca, wiec dowiedziales sie to od jakiegos polaka. A teraz zadam Ci pytanie.. Czy masz pojęcie ile na amerze jest Polaków z levelem 100+?
Ty nawet nie wiesz kto gra na amerze to jest calkiem inny server niz harmonia czy tam aldora, mam duze doświadczenie z tym serverem, a Ty wiesz za przeproszeniem "gówno" na temat Eternala. I proszę mi nie wkrecac ze znasz kolege ktory jego zna bo w to na pewno nie uwierzę. Rozsiewasz plotki, kiedys slyszalem takie plotki ze eternal to brazol etc. Owszem na amerze jest duzo "brazoli" wg ,mnie gdzies 85% ale to nie znaczy, że najwiekszy lvl na serverze to akurat br.

a wiec i ty gowno wiesz. moj kumpel mial ponad 100+ i byl polakiem! tak wiec zblazniles sie :) poza tym od 2 postow czy ilu tam pisze, ze eternal jest ze stanow albo z kanady (nie paemitam) a ty piszesz ze niby ja osmielilem sie stwierdzic ze jest z brazylii.
skoncz te glupoty. jesli dalej masz zamair pisac o czyms o czym masz gowniane pojecie to poprsotu nie pisz nic. oszczedzisz sobie wstydu a ja nie bede musial na nic odpisywac.

asto1234
22-03-2009, 11:43
a wiec i ty gowno wiesz. moj kumpel mial ponad 100+ i byl polakiem! tak wiec zblazniles sie :) poza tym od 2 postow czy ilu tam pisze, ze eternal jest ze stanow albo z kanady (nie paemitam) a ty piszesz ze niby ja osmielilem sie stwierdzic ze jest z brazylii.
skoncz te glupoty. jesli dalej masz zamair pisac o czyms o czym masz gowniane pojecie to poprsotu nie pisz nic. oszczedzisz sobie wstydu a ja nie bede musial na nic odpisywac.

Nie wiem ile masz lat, ale naucz sie wkoncu czytac ze zrozumieniem. Nie pisałem ze Ty twierdzisz ze on jest br. Dobra skoncze juz to, mnie to gowno obchodzi co piszesz, ciekawe kogo miales polaka kolege z amery jezeli 100+ polakow jest na prawde "garstka" i wszystkich znam wiec moze jak jestes taki cwany to powiesz jego nick? A i jeszcze powiem jedno, u nas polacy moga "gówno" oprocz paru.. (moze trzech) czyli są noobami którzy nikogo nie znają z ważnych osób. Nie wiem co kur*wa Ci przychodzi do glowy aby się klucic z kims takim jak ja. Jeśli Ty nawet nie wiesz tego ze eo gra nowy owner to Ty wiesz na prawdę 0 , i nie wiem czy slyszałes cokolwiek kiedys o amerze wiesz tylko ze eo tam gra i tyle- perfidny noob za przeproszeniem ktory wtrąca sie w nie swoje sprawy i wszystko miesza . Kurw*a nie nawidze takich wiec lepiej zamknij ryj proszę.

wywiady
22-03-2009, 21:46
Nie wiem ile masz lat, ale naucz sie wkoncu czytac ze zrozumieniem. Nie pisałem ze Ty twierdzisz ze on jest br. Dobra skoncze juz to, mnie to gowno obchodzi co piszesz, ciekawe kogo miales polaka kolege z amery jezeli 100+ polakow jest na prawde "garstka" i wszystkich znam wiec moze jak jestes taki cwany to powiesz jego nick? A i jeszcze powiem jedno, u nas polacy moga "gówno" oprocz paru.. (moze trzech) czyli są noobami którzy nikogo nie znają z ważnych osób. Nie wiem co kur*wa Ci przychodzi do glowy aby się klucic z kims takim jak ja. Jeśli Ty nawet nie wiesz tego ze eo gra nowy owner to Ty wiesz na prawdę 0 , i nie wiem czy slyszałes cokolwiek kiedys o amerze wiesz tylko ze eo tam gra i tyle- perfidny noob za przeproszeniem ktory wtrąca sie w nie swoje sprawy i wszystko miesza . Kurw*a nie nawidze takich wiec lepiej zamknij ryj proszę.

pomine juz ortografie bo nie chce mi sie z ciebie wysmiewac :) najbardziej rozsmieszylo mnie, ze niby wtracam sie do cudzych spraw - no tak jesli wtracaniem nazwiesz podwazanie czyjegos zdania i chec udzielenia sie w temacie sobie znanym. i oszczedz sobie przezwisk bo dzieki nim wiem, ze to ja wygrywam ta dyskusje :)
ogolem myslalem, ze polemizuje z kims madrzejszym i znajacym temat lepiej ode mnie ale sie zawiodlem :(

asto1234
23-03-2009, 15:50
pomine juz ortografie bo nie chce mi sie z ciebie wysmiewac :) najbardziej rozsmieszylo mnie, ze niby wtracam sie do cudzych spraw - no tak jesli wtracaniem nazwiesz podwazanie czyjegos zdania i chec udzielenia sie w temacie sobie znanym. i oszczedz sobie przezwisk bo dzieki nim wiem, ze to ja wygrywam ta dyskusje :)
ogolem myslalem, ze polemizuje z kims madrzejszym i znajacym temat lepiej ode mnie ale sie zawiodlem :(

Koles... gówno mnie obchodzi co o tym myslisz, i nie mow ze wygrales przez moje wyzwiska, bo ten temat nie podlega temu. A na te twoje gówniane posty odpowiadam jak najszybciej moge bo mam malo czasu na rl aby sie starac dla takiego kogos malo waznego - jak Ty. A co mnie to obchodzi czy wierzysz mi w opowieści o eo. Ty tam nie grasz (co juz powiedzielismy sobie) i gówno wiesz, a jesli tak nie uwazasz albo cos to nie pisz juz tego jeszcze raz ( gówno mnie to obchodzi jak Ty myslisz) Jeszcze nigdy nie widzialem kogos tak upartego. Ja wiem swoje i Ty wiesz swoje ale wydaje mi sie ze nie wiesz tylko sobie tak wkręcasz ( ze niby Ty masz racje ) Kazdy mysle ze uwaza tak jak ja, Ci co czytaja nasze posty tez.

Podsumujmy:
Koles z jakiegos swiata pl noobowskiego prawdopodobnie harmonia czy jak to tam, ktory nie zna prawdopodobnie angielskiego ani innych jezyków uwaza ze zna lepiej Eternala Obliviona ze świata amera, ktory pochodzi z Anglii(pierwszy owner ktory stworzyl chara) lepiej odemnie czyli osoby ktora:

Gra na amerze, rozmawial nie raz z eternalem, zna nawet dobrze jego przyjaciela ktory z początku przygody był z nim, aczkolwiek równiez zaczałem przygode nie dlugo po nich.
- zna dobrze anglielski- stad sie sklada ze wytrzymalem na amerze na dluzszy czas. Proste jak nie znasz angielskiego to na takim serverze dlugo sie nie utrzymasz, chyba ze masz szczescie - bocisz na rotach czy gdzies lol;(:o

Nie musisz odpisywac na to bo nie ma sensu, ja sie na Ciebie nie gniewam, tylko dziwi mnie dlaczego takie cos gadasz skoro to nie jest prawda :confused:
zastanów sie nastepnym razem zanim cos napiszesz,
PS: Wszystkie posty w tym temacie pisze bez sprawdzania jak jakis błąd sie nawinął to z góry przepraszam, ale nie mam czasu na poprawianie z pewnych przyczyn. Pozdrawiam.

Me$z
23-03-2009, 15:56
Najpierw naucz się co to ortografia, a potem mow, że ktoś ktoś jej nie zna. W jego poście znalazłem jeden błąd ortograficzny, a tak poza tym to tylko źle sformułowane zdania. Najwidoczniej ty jej nie znasz, bo po kropce piszemy z wielkiej litery o.O..

Po drugie po co w ogóle ta bezsensowna kłótnia?

I po trzecie drogie dzieci widze, że tibia.pl to już kompletny syf, dzieciaczki kłócą się o ch*j wie co. Gdzie te stare czasy? :(

asto1234
23-03-2009, 16:03
Najpierw naucz się co to ortografia, a potem mow, że ktoś ktoś jej nie zna. W jego poście znalazłem jeden błąd ortograficzny, a tak poza tym to tylko źle sformułowane zdania. Najwidoczniej ty jej nie znasz, bo po kropce piszemy z wielkiej litery o.O..

Po drugie po co w ogóle ta bezsensowna kłótnia?

I po trzecie drogie dzieci widze, że tibia.pl to już kompletny syf, dzieciaczki kłócą się o ch*j wie co. Gdzie te stare czasy? :(

Dzieki za wsparcie.. moze i masz racje po co ta kłutnia, ale wydaje mi sie, że wiesz jak to jest gdy ktoś mówi jakieś plotki błędnie, na ktore znasz prawdziwą odpowiedź i wiesz, że ten ktos "plecie" bzdury.
Ja proponuje zakończyć tą kłutnie, ale tamta osoba na to nie pozwala, nie wiem dlaczego, wydaje mi się, że jest zbyt bardzo uparta...
Pozdrawiam;)

Lechista
23-03-2009, 17:32
Wywiady i Asto1234
Po co ta kłótnia bez argumentów ?? Asto ty podaj nick twoich kupmpli którzy expili z Eo czy tam dzielili z nim nawet hatke a ty wywiad podaj nick twojego kumpla 100+. Wg. mnie na razie wygrywa Asto1234 bo pisze z sensem...

wywiady
24-03-2009, 21:41
Koles... gówno mnie obchodzi co o tym myslisz, i nie mow ze wygrales przez moje wyzwiska, bo ten temat nie podlega temu. A na te twoje gówniane posty odpowiadam jak najszybciej moge bo mam malo czasu na rl aby sie starac dla takiego kogos malo waznego - jak Ty. A co mnie to obchodzi czy wierzysz mi w opowieści o eo. Ty tam nie grasz (co juz powiedzielismy sobie) i gówno wiesz, a jesli tak nie uwazasz albo cos to nie pisz juz tego jeszcze raz ( gówno mnie to obchodzi jak Ty myslisz) Jeszcze nigdy nie widzialem kogos tak upartego. Ja wiem swoje i Ty wiesz swoje ale wydaje mi sie ze nie wiesz tylko sobie tak wkręcasz ( ze niby Ty masz racje ) Kazdy mysle ze uwaza tak jak ja, Ci co czytaja nasze posty tez.

Podsumujmy:
Koles z jakiegos swiata pl noobowskiego prawdopodobnie harmonia czy jak to tam, ktory nie zna prawdopodobnie angielskiego ani innych jezyków uwaza ze zna lepiej Eternala Obliviona ze świata amera, ktory pochodzi z Anglii(pierwszy owner ktory stworzyl chara) lepiej odemnie czyli osoby ktora:

Gra na amerze, rozmawial nie raz z eternalem, zna nawet dobrze jego przyjaciela ktory z początku przygody był z nim, aczkolwiek równiez zaczałem przygode nie dlugo po nich.
- zna dobrze anglielski- stad sie sklada ze wytrzymalem na amerze na dluzszy czas. Proste jak nie znasz angielskiego to na takim serverze dlugo sie nie utrzymasz, chyba ze masz szczescie - bocisz na rotach czy gdzies lol;(:o

Nie musisz odpisywac na to bo nie ma sensu, ja sie na Ciebie nie gniewam, tylko dziwi mnie dlaczego takie cos gadasz skoro to nie jest prawda :confused:
zastanów sie nastepnym razem zanim cos napiszesz,
PS: Wszystkie posty w tym temacie pisze bez sprawdzania jak jakis błąd sie nawinął to z góry przepraszam, ale nie mam czasu na poprawianie z pewnych przyczyn. Pozdrawiam.

och mistrzu! widze, ze jestes jakims zadufanym w sobie nastolatkiem; az parsknalem ze smiechu jak czytalem opis twojej osoby. znasz dobrze angielski! ale po cholere nam to do wiadomosci. musisz sie dowartosciowac bo masz pryszcze i smieja sie z ciebie? ja znam dobrze angielski, ale widze ze nie jestem taki pro jak ty bo nie gram na amerze, ktora, sadzac po twoich wypowiedziach, jest pro serwerem gdzie sa same debesciaki. w sumie szkoda, ze znajac tak dobrze angielski (w co zreszta watpie) z trudem sklecasz zdania po polsku ale dobra nvm
gram na arcanii NA SWIECIE PVP jesli chcesz wiedziec, wiec nie pisz co post o harmonii i noobach bo to jest zalosne.
ty na swojej amerze pewnie jestes popychadlem, typkiem od ktorego zbiera sie paymenty i musisz wyzyc sie na forum.
i prosze pisz "klotnia" nie "klutnia" bo taki blad razi w oczy jak cholera; nawet moja kuzynka z 1 klasy potrafilaby to napisac bezblednie.
jesli chcesz KLOCIC sie dalej to ok-chetnie posmieje sie. bo trudno wygrac ze mna, osoba ktora:
gra W TIBIE OD 2002 R.-rozmawialem nie raz z l'p i edkiem plaskamorda, znam dobrze jego kolege, czesto sprzedawalem mu uhy
zna dobrze angielski - zaliczylem w przedszkolu test z tego jezyka na 95% i mam swietny akcent - dzieki temu tak dlugo wytrwalem na arcanii.

(wiem, ze ta ironia jest niepotrzebna ale nie potrafilem sie powstrzymac) ;)

Argen
24-03-2009, 21:51
Ja tam stoje murerm za Wywiadami, a nie za kolesiem, który bezsensownie odkopał stary temat, ma się za niewiadomo jakiego prozora (ZNA ANGIELSKI ashuashuashuashua ^^), jest ignorantem śmiejącym się z non-pvp, nie mając pożądnych argumentów zaczyna rzucać przekleństwami i nie potrafi poprawnie napisać kilku zdań itd.

@asto1234

Skończ z tym*.

*- z ośmieszaniem się.

Aplauz
24-03-2009, 22:39
Ludzie po co wam to potrzebne czy gosc jest z Kanada czy z Usa czy z Europy a może nawet z Ameryki Południowej to nie ma znaczenia

asto1234
25-03-2009, 14:34
Napisałem końcowego swojego posta, i nie mam ochoty sie dalej klucic, bo nie zamierzam powtarzać się. Tyle lat uczyłem sie rozwiązywać problemy, ale na tym forum nie wykazałem sie. Zakładam teraz, że zignoruje posty, ktore będą teraz pisane.. A i jeszcze jedno prawie zapomnialem, jesli grasz na arcani to chyba Ci hunta zalatawie tak sie zastanawiam no chyba ze masz jakas gildie ale to jeszcze sprawdze:p jesli chodzi o te sprawy to mam tam znajomych duzo ;)
Pozdrawiam .

Pan-Rendix
25-03-2009, 14:49
A i jeszcze jedno prawie zapomnialem, jesli grasz na arcani to chyba Ci hunta zalatawie tak sie zastanawiam no chyba ze masz jakas gildie ale to jeszcze sprawdze:p jesli chodzi o te sprawy to mam tam znajomych duzo ;)
.

HAHAH! POWAGA!
8o

Prawie zapomniałem że jesteś z Wrocławia! Mam tam dużo ziomków chyba Ci załatwie nalot na chate:evul:

HAHA

asto1234
25-03-2009, 15:53
HAHAH! POWAGA!
8o

Prawie zapomniałem że jesteś z Wrocławia! Mam tam dużo ziomków chyba Ci załatwie nalot na chate:evul:

HAHA

buahahha, czy to groźba? Mam nadzieję, że nie zapomniałes ze jestesmy w Polsce, a w tym kraju jest takie cos nie zgodne z prawem. :) Pozdrawiam i milego szukania mnie po Wrocławiu, tylko aby nie było tak ze mnie znajdziecie a pozniej bedziecie płakać ;(

wywiady
25-03-2009, 16:29
Napisałem końcowego swojego posta, i nie mam ochoty sie dalej klucic, bo nie zamierzam powtarzać się. Tyle lat uczyłem sie rozwiązywać problemy, ale na tym forum nie wykazałem sie. Zakładam teraz, że zignoruje posty, ktore będą teraz pisane.. A i jeszcze jedno prawie zapomnialem, jesli grasz na arcani to chyba Ci hunta zalatawie tak sie zastanawiam no chyba ze masz jakas gildie ale to jeszcze sprawdze:p jesli chodzi o te sprawy to mam tam znajomych duzo ;)
Pozdrawiam .

nie no gostek przerosles sam siebie uhauhauhauha. czytajac twoj post na ustach mam usmiech pogardy i zazenowania. nie dajac rady wygrac konfrontacji slownej ze mna, musisz przejsc do czynow, jak jakis tepy osilek? gram (a raczej gralem, bo wbijam tylko sporadycznie) od poczatku serwera i mam ogrom kumpli znaczacych cos na nim wiec nie strasz mnie takim czyms, pls.
wygralem :)
ale potrafie docenic twoj wklad w rozwoj naszej konwersacji i jestem swiadom tego, ze dostarczylem ci sporej dawki bezsilnosci i irytacji; tak wiec wyciagam reke na zgode. pokaz, ze masz w sobie chociaz kapke honoru.

@argen
dzieki. widac, ze znasz sie na ludziach ;)

asto1234
25-03-2009, 20:15
nie no gostek przerosles sam siebie uhauhauhauha. czytajac twoj post na ustach mam usmiech pogardy i zazenowania. nie dajac rady wygrac konfrontacji slownej ze mna, musisz przejsc do czynow, jak jakis tepy osilek? gram (a raczej gralem, bo wbijam tylko sporadycznie) od poczatku serwera i mam ogrom kumpli znaczacych cos na nim wiec nie strasz mnie takim czyms, pls.
wygralem :)
ale potrafie docenic twoj wklad w rozwoj naszej konwersacji i jestem swiadom tego, ze dostarczylem ci sporej dawki bezsilnosci i irytacji; tak wiec wyciagam reke na zgode. pokaz, ze masz w sobie chociaz kapke honoru.

@argen
dzieki. widac, ze znasz sie na ludziach ;)

yhm. argen to pewnie twoj brat albo po prostu twoje drugie konto ale nie wnikam w to. Nikt raczej nie przyzałby Ci racji.
Jeśli przyznasz racje ze ściemniałes i wciskałes wszystkim bajki to mozemy o wszystkim zapomniec B)

wywiady
25-03-2009, 20:29
yhm. argen to pewnie twoj brat albo po prostu twoje drugie konto ale nie wnikam w to. Nikt raczej nie przyzałby Ci racji.
Jeśli przyznasz racje ze ściemniałes i wciskałes wszystkim bajki to mozemy o wszystkim zapomniec B)

nie musze niczego przynawac bo oficjalnie wygralem :) jesli wolisz uniesc sie honorem to twoj wybor; chcialem byc taktowny i kulturalny w stosunku do przegranego ale skoro wolisz w milczeniu polykac lzy i smarki jak ostatni frajer to nic mi do tego.

a z argenem nie mam nic wspolnego i nie jest to moje drugie konto.

asto1234
25-03-2009, 21:50
hahaha koles Ty jestes jakis nie normalny.:D:baby:
Co mam Ci jeszcze pisać, jesli obydwoje znamy prawde :p
Gówno wiesz na ten temat i taka jest prawda . Nie ma po co wiecej pisac, marnować czasu bo i tak kazdy post bedzie podobny do poprzedniego.
A jesli tak sie nie boisz i masz znajomosci na arcani to podaj swoj nick :evul:

Aplauz
25-03-2009, 22:55
Gówno wiesz na ten temat i taka jest prawda . Nie ma po co wiecej pisac, marnować czasu bo i tak kazdy post bedzie podobny do poprzedniego.

Dzieci nie robić z Tibi rl life

wywiady
26-03-2009, 13:27

;( powiedz jaka prawde znamy oboje bo nie widze zwiazku przyczynowo skutkowego i troche cie nie czaje.
z checia bym ci podal moj nick ale to by wygladalo jakbys ty, jako przegrany, stawial warunki a na to nie pozwole.
ten nasz maly konflikt zaczyna byc juz nuzacy; przeszedles do marnej defensywy i resztkami sil, za pomoca beznadziejnych pogrozek, probujesz cos zdzialac przeciwko mnie. z tego wnioskuje, ze nie potrafisz przegrywac - to czyni cie jeszcze bardziej zalosnym a mnie tylko dowartosciowuje.

asto1234
26-03-2009, 16:04
;( powiedz jaka prawde znamy oboje bo nie widze zwiazku przyczynowo skutkowego i troche cie nie czaje.
z checia bym ci podal moj nick ale to by wygladalo jakbys ty, jako przegrany, stawial warunki a na to nie pozwole.
ten nasz maly konflikt zaczyna byc juz nuzacy; przeszedles do marnej defensywy i resztkami sil, za pomoca beznadziejnych pogrozek, probujesz cos zdzialac przeciwko mnie. z tego wnioskuje, ze nie potrafisz przegrywac - to czyni cie jeszcze bardziej zalosnym a mnie tylko dowartosciowuje.

To, że ktoś się kłuci o prawdę, nie znaczy, że ją zna . Zapamiętaj to sobie.
Reszta tekstu- Tekst z mojego wczesniejszego posta.

/\
/\
/\
:D:cup:

wywiady
26-03-2009, 19:23
To, że ktoś się kłuci o prawdę, nie znaczy, że ją zna . Zapamiętaj to sobie.

ahahahahahahah coz za filozofia. to jest wrecz genialne w swojej prostocie. zrobie sobie tatuaz na plecach z napisem "To, ze ktos sie KLUCI o prawde, nie znaczy, ze ja zna". motto tysiaclecia.
olewam cie juz sikiem prostym bo widze ze nie warty jestes mojej uwagi. codziennie trace kilka minut odpowiadajac na twoje posty a w tym czasie moglbym zrobic pare przydatniejszych rzeczy np. oddac mocz czy zwalic konia.
nara, slabizno.

asto1234
26-03-2009, 19:26
ahahahahahahah coz za filozofia. to jest wrecz genialne w swojej prostocie. zrobie sobie tatuaz na plecach z napisem "To, ze ktos sie KLUCI o prawde, nie znaczy, ze ja zna". motto tysiaclecia.
olewam cie juz sikiem prostym bo widze ze nie warty jestes mojej uwagi. codziennie trace kilka minut odpowiadajac na twoje posty a w tym czasie moglbym zrobic pare przydatniejszych rzeczy np. oddac mocz czy zwalic konia.
nara, slabizno.

Prostak z Ciebie..
Tekst z wczesniejszego postu...

/\
/\
/\
denerwuje? Tego mnie uczyli na "psychologii" :baby:

wywiady
26-03-2009, 21:13
Prostak z Ciebie..
Tekst z wczesniejszego postu...

/\
/\
/\
denerwuje? Tego mnie uczyli na "psychologii" :baby:

wcale nei denerwuje. ta chodzisz na psychologie...a potem sie budzisz z reka w gaciach.
swoja droga na psychologie zazwyczaj dostaja sie ci, ktorzy nie dostali sie na inne studia :)

Gonzo
26-03-2009, 23:58
wcale nei denerwuje. ta chodzisz na psychologie...a potem sie budzisz z reka w gaciach.
swoja droga na psychologie zazwyczaj dostaja sie ci, ktorzy nie dostali sie na inne studia :)

Rzuciło mi się to w oczy - nawet nie wiesz, jak bardzo się mylisz. We Wrocławiu na psychologię co roku jest ok. 15 osób na jedno miejsce... Kto Ci takich bzdur naopowiadał?

Co do EO:

Martwa legenda, o ile jeszcze ten sam owner.

wywiady
27-03-2009, 14:32
We Wrocławiu na psychologię co roku jest ok. 15 osób na jedno miejsce...

no przeciez wlasnie o tym mowie :)

Bartholomew
01-04-2009, 22:01
wywiady chyle czola przed twoim sprytem ;) widac ze masz mdle pojecie na temat amery i eo a mimo to zdolalas tak pokierowac rozmowa i zagrac na emocjach asto1234, ze ten poddal sie kompletnie i cofnal do zalosnej obrony jak jakis pobity kundel. ;d