Pokaż pełną wersje : Częstotliwość wypadania Vampire Shilda z Vampira.
Witam!
Mam do Was pytanie. Mianowicie jak często z Vampa wypada Vamp Shield? Wiem, że w opisie Vampa na Tibia.pl pisze że rzadko, ale chciałbym się dowiedzieć dokładniej. Jaka jest szansa, że w ciągu najbliższego tygodnia (5dni) wyleci mi Shield?
Nie można tego wykluczyć. To zależy głównie od szczęscia.
Spongyfhy
03-12-2006, 21:30
Tydzień ma siedem dni, a nie pięć, o ile się nie mylę...
Nie napisałeś ile czasu będziesz dziennie poświęcał na gre, ale zakładając, że będą to ok. 2-4 godziny nieustannego nawalania w Vampy, to jedna, dwie, bądź trzy tarcze mogą Ci wypaść.
Witam!
Mam do Was pytanie. Mianowicie jak często z Vampa wypada Vamp Shield? Wiem, że w opisie Vampa na Tibia.pl pisze że rzadko, ale chciałbym się dowiedzieć dokładniej. Jaka jest szansa, że w ciągu najbliższego tygodnia (5dni) wyleci mi Shield?
Jak będziesz bić na FACCowym spawnie to na 99% ani jedna. Powiedz może, ile masz tych vampów na spawnie...tzn. jak szybko możesz zabijać kolejne.
Nie podałeś dokładnych danych co do tego jak długo i na jakim spawnie będziesz huncił. Ogółem to "vamperka" wypada bardzo żadko, ale może Ci się uda :)
Tydzień ma 7 dni ale mi bardziej chodziło o dni robocze :p
Tomb z Vampami, w skrócie. Grając średnio 5h dziennie.
matkow21
03-12-2006, 23:32
Wiesz nie da się tego określić .Z kumplem byliśmy na vampach i wciągu 4 godzin expienia wypadły 2 vampire shieldy. A możesz siedzieć i 2 miechy bić je ciągle i może ci się nie trafić nic.
boBovita
04-12-2006, 07:48
Cieżko powiedzieć, może i 2 dziennie, a możliwe, że żadna przez cały tydzień...
Musisz liczyć na szczęscie, bo bez niego nic nie lootniesz ;).
thewojtek
04-12-2006, 09:05
Wiesz nie da się tego określić .Z kumplem byliśmy na vampach i wciągu 4 godzin expienia wypadły 2 vampire shieldy. A możesz siedzieć i 2 miechy bić je ciągle i może ci się nie trafić nic.
Słowo....
moze tak to ujme wbilem na vampach ~700k expa i poleciala mi 1 vampirka i to na spawnie 2x gdy poprostu wastowalem kaske za tp....
Lider mojej new gildi, 2x v shield w 15 min....
pyrkosz19
12-12-2006, 14:53
To zależy od szczęscia. Siedziałem bardzo dużo na vampach na tombach w ank. Wbilem tam 500k expa (moim bylym pallkiem) i nie wypadła mi żadna. Moj kumpel za moją radą poexpił tam jeden dzień.... spodobało mu sie bo 3 vampki wylotował.. Chore! B)
pyrkosz19
12-12-2006, 14:53
To zależy od szczęscia. Siedziałem bardzo dużo na vampach na tombach w ank. Wbilem tam 500k expa (moim bylym pallkiem) i nie ywpadła mi żadna. Moj kumpel za moją radą poexpił tam jeden dzień.... spodobało mu sie bo 3 vampki wylotował.. Chore! B)
5h dziennie przez 5 dni na tombach? Na 95% będziesz miał conajmniej jedna vampke. Na 15 vampow juz lootnalem vampke, chociaz przez nastepne ~70 fragow polecial tylko glupi spike sword. Obstawiam, ze lootniesz 2 vampki ;P
To zalezy tylko od farta np : ja poszedłem na +/- 30 lvl zobaczyc czy to wogle dobre jest < Pacc Land> zabilem jednego okazalo sie ze zabardzo silne to to nie jest :P zabilem drugiego i stwierdzilem ze juz sie nie oplaca tu expic przy wyjsciu stal trzeci wiec musialem zabic xD i wypadl Vamp Shield XD potem poszedlem z kolega knightem expilismy chyba ze 2h i nic ;/ jakis rok pozniej na innej postaci taka sama sytuacja :P fart :D
z własnych obserwacji expiąc palkiem na 80 lvlu w tar tombie -3
średnio 1 vampirka na 10~ godzin expienia (400000k exp)
Ja tydzień expiłem cały czas w tar tombie na -3, po 3-4 godziny dziennie, a jeszcze vampki nie zlootowałem :(
Zigurraty
10-02-2007, 11:25
Wszystko zależy od szczęścia!
Mój kumpel w ciągu godziny na Poh wylutował 4 wamp shieldy .
A na drugi dzień ani jednej .xD 8o
:mag: :mag: Sorc :mag: :mag:
Sir szofer
10-02-2007, 11:36
Wszystko zależy od szczęścia!
Mój kumpel w ciągu godziny na Poh wylutował 4 wamp shieldy .
A na drugi dzień ani jednej .xD 8o
:mag: :mag: Sorc :mag: :mag:
takie bajki to wciskaj ludziom na rooku ok?
vamp na PoH'u sie respi co ~30minut.
Pomocy gram od nief=dawna w TIBIE i nie wiem jak zdobyc ZIELONAMANNE?:o ;(
http://youtube.com/watch?v=PuxvFZSX_90
NoooBeeeK
10-02-2007, 12:09
powtorze setny raz i temat Zamkniety... Zalezne jest to tylko i wylacznie od szczescie :)
@up.
pytasz o kaszke manne ? to srr tez nie wiem ?
a jak pytasz o mane zielona to nie ma czegos takiego... jesli moze widziales cos takiego w fiolce to to jest najprawdopodbniej trucizna...
PS. Gdzie ty to piszesz ? napisz w FAQ
jak expilem na vamp hell to srednio tak co 200k expa vampirka lecialaprzelicz sobie ze ~90%expa to bylo za vampy
uhm... ja miałem farta i mam dalej do tych v shieldów ;DD w sumie sorcem z podpisu zloociłem 12 ... ;D i 10 w 8 dni ;D expiac 2-3h ... ponieważ mam straszne lagi w ciągu dnia >.<
Wszyscy all mają rację, ale te 'statystyki wypadania" (można tak to nazwać?? :baby: ?) są chyba źle zrobione ;p
Oto przykłady:
Z beho rzadko Q Rod <--------> miałem 7 po tygodniu :cup:
Vampire Shield rzadko <--------> mój kumpel po 2 tygodniach miał 0, a drugi kumpel (kumple!!!, KUMPLE ATAKUJĄ!!X( X( ) po tygodniu miał 3 ;D
pozdr :evul: ;( :cup:
powtorze setny raz i temat Zamkniety... Zalezne jest to tylko i wylacznie od szczescie :)
Potwierdzam zdanie kolegi:p jedynie trzeba mieć szczęście możesz w tygodniu mieć 5 a w next miesiąc 0...
jest takie przysłowie głupi ma zawsze szczęscie wiec jak masz iq 0,20 to z każdym vampem vampirka xD żart oczywiscie moj kolega poszedł na vampy i pierwszego dnia nic a drugiego dnia poleciała mu jedna i był zadowolony ;p
Merkarxell
12-02-2007, 15:50
Powiem tyle: idziesz na hunta, nie licz na loot, jak coś zlocisz ciesz się. Co do pytania: zależy jakie będziesz miał szczęście co zostalo wcześniej powiedziane
Kalafiorek
16-02-2007, 11:00
Lionix! Skąd wziołeś ten axe co masz na avatarze?
Myślę, że im dłużej będziesz expił to prędzej ci wypadnom.
Z vakiri wypada P armor bardzo żadko. Dobra expie ileś tam czasu (troche dużo) i P armor. Dobra! Super i ide na drugom i znowu plate armor. Ale potem już nic. Ja myśle, że loot nie zależy od szczęścia. Jak sobie na to zasłużysz to ci lootnie, a jak np. tylko przejazdem kropniesz potwora to ci tylko kasa lootnie. Musisz cały czas probowac!
Głupio to ujołem;(
Grabadia
18-02-2007, 18:09
@Kalafiorek
Żal mi ciebie ziomuś :(
Ten axe, to jak każdy wie jest Sca i jest z Annihilatora.
Zasłużyć to ty możesz na pałkę z polskiego za wyraz "drugom".
Loot zależy tylko od farta. Np. próbowałem lootnąć WoI sorcem 3 dni i nic, następnego dnia przelotem zabiłem 1 draga i dropnąłem Woi :)
@Topic
Fart, fart, fart i jeszcze raz fart
Witam!
nie nastawiaj sie na vampirke bo mozesz sie rozczarowac
Korodrel
11-03-2007, 19:11
Trzeba miec szczescie :p np. tak jak ja xD w 1 dzien 2 vamp shield :p