Pokaż pełną wersje : Spike Sword Qest solo
Właśnie zrobiłem Spike Sword qest solo Ale były problemy mianowicie jak dojść do finał rooma przez godzinę szukałem w Internecie gdzie jest dziura do finał rooma i nic aż w końcu się wkur.. wkwkur.. Wkużyłem i poszedłem rozkopywać cały teren i pięć razy tam zaglądałem i nic.. jeden UH przy tym mi zwiał cały bak mana fluid aż znalazłem radoche przy tym miałem co niemiara ze znalezienia dziury i się trochę strachnołem bo nie miałem już mana fluid a tu jeszcze tyle fire devili to mi się manka zregenerowała, zabiłem tyle ile mogę fire devilii loot był nawet ładny bo Guardian Shield poleciał za trzecim i double axe poszedł mi przy tym też prawie cały bp nowiuśkich explo runek.. Ale jak znalazłem spike sworda taką miałem radoche hehe i teraz obrazek z lootem
http://foteka.pl/min/9191.jpg
(http://foteka.pl/pokaz.php?id=9191)
ps. trzeba nakliknąć aby był większy
Always hunted
04-12-2006, 14:57
37 lvl sorcerer soluje SS Questa. Gratulacje. Niesamowity wyczyn. <ironia>
Ja to zasolowałem 23 knightem :(
PS: Gratz Guardian Shielda! (to już nie jest ironia)
down@
Niestety, ja też robiłem tą swoją postać sam, ale bez większego trudu, tylko że było to czasochłonne (90% czasu ''gry'' byłem retired...) Btw, rozumiem gdybyś się ucieszył z Annihilatora, ale z tak łatwego questa...
down2@
Masz kolego rację, wystarczy wlepić niewidkę i lecisz jak chcesz... zwłaszcza profesją magiczną.
@up
Gdzie kupiłeś postać?
Po pierwsze gratuluje tobie za to że solo wykonałeś tego qesta na 23lvl.
Po drugie postaci nie kupowałem tylko sam ją zrobiłem z wielkim trudem X( to jest mój pierwszy qest od wielu miesięcy który zrobiłem z tego powodu, że niepotrzebnie zarabiałem na runach :D więc chyba mogę się cieszyć z solowego qesta
Jak się nie mylę tego questa robi się na niewidce, bez dodatkowych kosztów za runy etc..
tak miałem na początku zrobić ale się wkurzyłem bo nie mogłem znaleźć wejścia do ostatniego pomieszczenia to zacząłem devile niszczyć z explo
Zupka_Chinska
04-12-2006, 15:22
http://i141.photobucket.com/albums/r65/Shadow_Persan/Bush-ORly.jpg
Brava ! <aplaus><aplaus> - ( Ok, wyłączcie ten playback )
A tak szczerze: Co nas to obchodzi ?...
Taki quest jest wykonywany wiele razy dziennie na każdym z światów, pomyśl co by się działo na forum, jakby każdy chciał zamieścić, taki jak Twój ów wyczyn.
trochę strachnołem bo nie miałem już mana fluid a tu jeszcze tyle fire devili
spox, wkoncu masz auto-UH w TBI, nie?
Yoh Asakura
04-12-2006, 16:03
Właśnie zrobiłem Spike Sword qest solo Ale były problemy mianowicie jak dojść do finał rooma przez godzinę szukałem w Internecie gdzie jest dziura do finał rooma i nic aż w końcu się wkur.. wkwkur..
Nic tylko pogratulować i potęsknić za poprzednim pokoleniem graczy które za takie coś by cię zlinczowało.
spox, wkoncu masz auto-UH w TBI, nie?
do qesta nie miałem włączonego boota tylko ikonka została bo całą noc robiło mirunki explo a ikonka mi sie nie wyłączyła ..
:O Wof
I co z tego? Też bym narobił w majty, gdybym dostał od Fire Devila na TBI... :O
Maciek008
04-12-2006, 17:14
Ooo pierdolo*y!!! on ma spike sworda i g shield!!!11!1!! i sprobuj sam zarobic kase a nie na bocie jedziesz zycze ci wielu dedow na botowaniu =]
Always hunted
04-12-2006, 17:29
A to się porobiło... nawet Nadrill się odezwał! Do fejka, nie do nupkowatych tematów :P
do qesta nie miałem włączonego boota tylko ikonka została bo całą noc robiło mi runki explo a ikonka mi sie nie wyłączyła ..
HaAHHhhAha, pozdro! ;P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.