Pokaż pełną wersje : -Problem z logowaniem do gry-
A wiec moj problem lezy tytuaj. Gdy proboje sie zalogowac do tibi wyskakuje mi takie cos (na screenie wszystko widoczne), instalowalem tibie od nowa, grzebalem wustawieniach internetu i nic. Nie wiem co sie dzieje.
Z gory dziekuje za pomoc.
http://img77.imageshack.us/img77/9353/cotokp5.png (http://imageshack.us)
To nie wina Twojego komputera czy Twoja.
Cos zlego stalo sie z serwerami. Tibia.com ledwo zipi i pokazuje ze jest 0 graczy na 0 swiatach. Pozostaje nam tylko czekac
Marander
04-12-2006, 20:52
tez to mam i servery padły bo jest 0 osób on-line
Ale jajo jakby był pożar u cip :P
i zadna postać nie istnieje muahahah
Tibia padla:( i co teraz?
Lord'Micu
04-12-2006, 20:57
o właśnie mam ten problem :/ napisałem osobn temat a niewiedziałem, że jest ten. Modki skasujcie mój. A co do tego co jest z tibią?? Już update się zaczyna czy co poexpić sobie chciałem a tu wielki zonk. A no i żadna postać NIE ISTNIEJE nawet h-lvlowa ani moja;/
P.S. czyżby się update zaczynał?? ale to troszke za wsześnie:p
Mazur199
04-12-2006, 21:02
www.cipsoft.żal.br >.>
Lagi -> freezy > i jeszcze kur** serwery padaja?!!
Pierdziele ten interes
Też tak mam! :( No i właśnie do chuja żadna postać nie istnieje, ja pierdole !! X(
Ten post to żal.
Charmenka
04-12-2006, 21:10
Aleee to jest jakieś przejsciowe czy cos? Wie ktos moze cos kolwiek an ten temat??? Kiedy to przejdzie albo coss???
Aleee to jest jakieś przejsciowe czy cos? Wie ktos moze cos kolwiek an ten temat??? Kiedy to przejdzie albo coss???
To wie tylko cipsoft :/
dobra ludzie ;p juz monza sprawdzac...w community/characters...zaraz sie sproboje zalgowaac jak sie nie zaloguje dam edita ;p
Charmenka
04-12-2006, 21:16
Mogliby sie podzielic taka informacja:P
TAK caly cipsoft splonal mozecie zapomniec o tibii usuncie ja z dysku, takze prawdopodobnie zywcem splonal Steve ktory wlasnie w swojej przerwie spozywal podwieczorek... [']
Nie panikujcie tak dzizus tak bywa, anyways, lepiej zeby servery byly wylaczone , niz zeby byly takie lagi/freezy/shity/kupy/... Bo wylaczeniu serverow spodziewam sie usuniecia tego problemu, bo w sumie innego powodu akurat TERAZ dla mnie nie mogloby byc ! Lets make a big shit from a żwir !! Hail PLs, Yo, elo , CHWDP pozdro... -.-'?
masakra... pozostaje nam tylko czekać :D
Zadne chary nie istnieja ale sa zalogowane :P ja akurat bylem online kiedy to sie stalo i mnie jakos nie wylogowalo i duzo osob jest online jeden nawet dal reloga przed depo i sie lognol z powrotem o.O
Bez Tibii to ani rusz ;s
Zyc nie mozecie!
Co to bedzie!? Co to bedzie!? Ciemno w Tibii wszedzie! Ciemno wszedzie!
Tanivupo
04-12-2006, 21:42
Masakra masakra;d podobno moja postac ktora nie powinna byc online;p biega z 44 lvl ;p zamiast normalnym 50+ xD a na stronie dalej 50+ pisze xD
Always hunted
04-12-2006, 21:51
OMG OMG OMG KASUJĄ TIBIĘ PRZYGOTUJ SIĘ NIEMCU! ZARAZ WAS WYSADZIMY W POWIETRZE!! NIE KUPOWAŁEM BOMBY WODOROWEJ NA DARMO!
A tak serio, ile będzie jeszcze takich tematów? Padły serwery albo kasują Tibię, trudno, żadna tragedia
OMG OMG OMG KASUJĄ TIBIĘ PRZYGOTUJ SIĘ NIEMCU! ZARAZ WAS WYSADZIMY W POWIETRZE!! NIE KUPOWAŁEM BOMBY WODOROWEJ NA DARMO!
A tak serio, ile będzie jeszcze takich tematów? Padły serwery albo kasują Tibię, trudno, żadna tragedia
Wiesz, z twoich postów wnioskuje (nie tylko z tego), że prawdopodobnie nie grasz już w tibie, ale wiesz ja i wiele innych osób z forum nadal w tę grę gra, więc może ich to trochę interesuje co się dzieje... :confused:
Dziwne, mi sie pokazuje, że nie można połaczyć się z serverem logowania, a na tibia.com są ludzie online :/
Tanivupo
04-12-2006, 22:15
Juz chyba wszystko jest Ok... przynajmniej u mnie;o
Mateusz Majchrzyk
04-12-2006, 22:19
Cipsoft sie zlitowal nad wami.. CIESZCIE SIĘ!... ;p
filobossek2
04-12-2006, 22:20
A według mnie to znowu komuś się nudziło i się włamali na Tibia.com xD
Buu... U mnie nadal nie działa :( :(
komuś udało się już zalogować na serwer??
Mateusz Majchrzyk
04-12-2006, 22:23
Tibia.com działa.. a serwer.. nie wiem bo tibie wyje.. ;p
Zapewne kolejny atak DoS.
A według mnie to znowu komuś się nudziło i się włamali na Tibia.com xD
Tak to mogą napisać, jak ich superservery padły, bo Steve na głównym kompie włączył pasjansa i przeciążył procesor.
@ down
Saper wymaga więcej myślenia, dlatego stawiam na pasjansa.
Mateusz Majchrzyk
04-12-2006, 22:30
@up
myśle że to był saper...
@topic
serwy im padly i tyle zadne ataki hakerow i łupdejty
wszystko działa ... przyłączam się do przedmówcy
filobossek2
04-12-2006, 22:36
@up
myśle że to był saper...
@topic
serwy im padly i tyle zadne ataki hakerow i łupdejty
Dam ci życiową radę i proszę żebyś się jej trzymał - nie myśl, bo to nie był Saper tylko Kierki...
CipSoft musi się rozwijać intelektualnie, żeby jakość tej obecnie trochę gównianej gry poprawić i ćwiczą pod okiem specjalistów...:D
Kurde... Mój noobchar jest ciągle online, a ja nie moge się zalogować główną postacią :( :( :( Servery się całkiem zj****y :p :p
Peter of Refugia
04-12-2006, 22:42
ja nadal nie moge sie lognąc: /
Mateusz Majchrzyk
04-12-2006, 22:44
Dam ci życiową radę i proszę żebyś się jej trzymał - nie myśl, bo to nie był Saper tylko Kierki...
CipSoft musi się rozwijać intelektualnie, żeby jakość tej obecnie trochę gównianej gry poprawić i ćwiczą pod okiem specjalistów...:D
Myśle (;p) ze powinienes pouprawiac BIERKI WYCZYNOWE bo za duzo MYŚLISZ ;p
filobossek2
04-12-2006, 22:46
Myśle (;p) ze powinienes pouprawiac BIERKI WYCZYNOWE bo za duzo MYŚLISZ ;p
BIERKI I KIERKI to zupełnie co innego - głupiutkie dziecko za długo pod kadencją Romana się uczysz i widać skutki...:D
Ja mam "Disconnect from server", macie to jeszcze wogóle?
@Edit
Już OK :)
Don Toro
04-12-2006, 22:54
Ja mam "Disconnect from server", macie to jeszcze wogóle?
Tak też to mam -.-. Wogóle od piątku wieczór coś się spieprzyło. Kicki i laggi, problemy z wbiciem się na postać. Mam nadzieje, że dzisiejsze niedogodności są związane z naprawą wyżej wymienionych problemów ... :S
Taaa,fajnie nie wiem co sie dzieje ale ja nie moge tego zrozumiec......Moge sie logwac na psotac....ale jak wylaczam i wchodze na tibia.com (przypadkiem zauwazylem) to widze ze moja postac jest online, a ja rpzeciez sie WYLOGOWALEM.
Ja nie wyrabiam z tymi CIPami :P;( ;(
Taaa,fajnie nie wiem co sie dzieje ale ja nie moge tego zrozumiec......Moge sie logwac na psotac....ale jak wylaczam i wchodze na tibia.com (przypadkiem zauwazylem) to widze ze moja postac jest online, a ja rpzeciez sie WYLOGOWALEM.
Ja nie wyrabiam z tymi CIPami :P;( ;(
Mam tak samo -.- I właśnie w ten sposób nie moge się zalogować na inną postać (oczywiście na tym samym koncie)... Wyskakuje mi okienko "You may only login with one character of your account at the same time"... I nie moge grać !!!!!!;( ;( ;(
"You may only login with one character of your account at the same time"... I nie moge grać !!!!!!;( ;( ;(
To spróbuj się zalogować na tą postać co jest online i się jeszcze raz wylogować. U mnie z tym disconnetcem już OK :)
To spróbuj się zalogować na tą postać co jest online i się jeszcze raz wylogować. U mnie z tym disconnetcem już OK :)
niestety niepodziala to. bardzo duzo osob ma te same problemy. cos sie spieprzylo z baza danych i postac jako pierwsza zalogowana po masskicku zostanie zalogowana az do ssa... najgorsze jest to, ze mialem domek licytowac. licytacja konczy sie akurat wraz z tym ss...
Arnoldzik
05-12-2006, 12:58
LOOL wszystko jest ok. NIE LIKWIDUJĄ ŻAdnych postaci :blazen:
wszystko jest OK tibia nie padnie....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.