zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Blocket IP

Dirty Sanchez
29-08-2004, 15:55
Jakie są powody zablokowania IP ????? Bo np wlanczam se tobi i pisze tan ze blocket IP ... czekam 30 min potem znowu a za czecim razem wchodzi I jeszcze jedno pytanko czy jak zblokuje mi IP i wejde za 20 min to sie przeduzy o kolejne 30 min ???? <=-=-=-=-=-=-

Master_of_Lecken
29-08-2004, 16:02
Pojawia sie to wtedy gdy za duzo razy zle wpisales<las> hasla... i masz bloka na 30 minut... ale jest na to sposób jesli masz neostrade taka co sie program uruchamia to sie rozlacz i poloncz ponownie a jesli nie masz to masz czas na obejzenie tv :P:P:P Taki maly "+" nikomu nie zaszkodzi :P:P:P (<zapomnialem> nie nie przedluza sie tak mysle :P:P:P)

Dirty Sanchez
29-08-2004, 17:06
A Co Z Przeduzaniem ???

devilo
02-01-2005, 18:56
a mam blocket ip mam prywatne lacze i powili wpisuje haslo wszystko jest ok jakies 0,5 roku zle raz haslo w***alem i od tego czasu mam blocket ip

bzzyksoft
02-01-2005, 19:54
orpocz jakiegos pieprzonego zlego wpisywania hasla jest jesce inny powod...
jak sam wspomniales masz stale lacze... (albo mialem zwidy)... ja tez mam stale lacze i mam to samo... oczywiscie sposob na to jest prosty... idziesz do sklepu mysliwskiego albo cos... kupujesz Siekiere 1k12 i chodzisz po wszystkich osobach co maja net z tego samego dostawcy co ty... chodzisz i pytasz kto gra w tibie, jak ktos powie ze gra to trach przez glowa na pol... tak wszystkich wykonczysz i bedziesz miec luz... a tak powaznie
Bedac w sieci (stale lacze) masz zapewne ip wewnetrzny. Inne osoby z twej sieci maja takie samo ip wiec jesli logujesz sie w tym momecie co ktos inny z tej samej sieci, odbierane to jest przez serwer jako wlamywanie sie na konto i naspteuje ip adress blockeDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (a nie T) na 30 minut.

...:::Skowron:::...
03-01-2005, 23:34
Bedac w sieci (stale lacze) masz zapewne ip wewnetrzny. Inne osoby z twej sieci maja takie samo ip wiec jesli logujesz sie w tym momecie co ktos inny z tej samej sieci, odbierane to jest przez serwer jako wlamywanie sie na konto i naspteuje ip adress blockeDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (a nie T) na 30 minut.
co do tego wewnętrznego ip nie wydaje mi się żeby tak było , ja mam stałke i wszystko działa dobrze i bez zarzutów :) . Jest kilka możliwości tego bana jedną z nich są 3 błędne próby wpisania numeru acc i hasła i ban na 30min , albo ktoś znał twój numer i hasło , wbił ci sie na konto i zmienił hasło , takim oto sposobem dążymy do tego że jeśli masz błędne hasło to się nigdy nie zalogujesz . Lub też po prostu komuś się naraziłeś i założyli ci bana

Iron
04-01-2005, 17:17
wkurza mnie ten ban ale co muszą być jakies kary:<>

kszychu13
06-01-2005, 19:26
a mam blocket ip mam prywatne lacze i powili wpisuje haslo wszystko jest ok jakies 0,5 roku zle raz haslo w***alem i od tego czasu mam blocket ip
yyy:| to ty chyba masz postac zhakowana;/

Yoh Asakura
07-01-2005, 21:43
Poprostu jak masz stale lacze i ktos uzywa MC i ma 3+ postacie na MC wlaczone to masz IP blocked.Jak moj kolega zmienil neta to juz nigdy nie mam IP blocked.Ot i cala filozofia. :cup: