Pokaż pełną wersje : Od Jakiego Lv Trzeba Miec Gs'a??
Ej od jakiego levela trzeba miec gs'a?? bo sie tak zastanawiam. Z góry dziekuje ;)
Ghost Nieudany
29-08-2004, 16:22
Można i mieć od 8, zaraz po wyjściu z rooka...
Głupie pytanie... Na mainie nie ma praktycznie czegoś takiego, że jak masz niski lvl to ci nie sprzedadzą (na rooku jest, chciałem kupić mace i godzinę stałem... Wszyscy patrzyli na 2 lev i "haha" :/). Pokazujesz że masz kasę i nie mają nic do gadania, proste!
Jak masz kasę, to sobie kup... Nie wiem, ile kosztuje. Zapytaj się jakiegoś doświadczonego gościa (i nie daj się nabrać na trick z 2h swordem... Te dwie bronie są do siebie podobne).
Sorry,ale potraktuję ten temat na wesoło ... inaczej się nie da.
.................................................. .............................................
Ej od jakiego levela trzeba miec gs'a?? bo sie tak zastanawiam.
.................................................. .......................................
W Tibii nie ma żadnego przymusu co do posiadania jakiegokolwiek przedmiotu.
Możesz nosić i używać czego tylko dusza zapragnie.
Następnym razem zastanów się nad brzmieniem posta bo ten ostatni brzmi nieco chaotycznie.
Nie podałeś levela , skilli ani nawet profesji.
Przydałby się też świat , bo ceny broni są różne na odmiennych serwerach.
Im starszy świat tym teoretycznie powinno być taniej ...
Rozumiem ,że chodzi Ci o gigant sworda ... profesja raczej rycerz ...
hi , hi , hi, ... < wyobraziłem sobie sorcera z gigant swordem > ...
Co do levela to nie ma granicy , ale nie ma się co wyglupiać i biegać na 12 levie z taką bronią.
Po pierwsze nie jest ona tania , po drugie można łatwo zginąć i stracić artefakt.
Myślę, że level 30+ brzmi rozsądnie , co do skilli to powyżej 60 oba, czyli sword i shielding.
Powodzenia w grze ... !!!
Master-Marcio
29-08-2004, 16:45
Moim zdaniem kupuje się GS raczej od 15,16 levelu bo to jest dosyc droga broń a wogóle trzeba poćwiczyć skile przed kupnem żeby miecz mial dobre hity B) :sword:
o lol ja mam 26 level skille 72/68 i biegam z bright swordem. mam 47k w depo i sie pytam czy sie oplaca. Bo bright sword jest dobry ale gorszy od gs'a. i sie tak zastanawiam. :miecz:
Patrze ze masz duzy delemat. :D :D Zadajesz smieszne pytania. Jesli ci odpowiada gs i masz kase na ta przyjemnosc to se kup.
Przydalby sie plusik.
Jesli ci pomoglem zrewanzuj sie i tez mi pomoz dajac mi plusa
Mistic De'Cros
29-08-2004, 17:25
Jeżeli o mnie chodzi to latam swoim druidem z blue robe, p-legsami ,crusader helmetem ,Fs'em i crown shieldem i nie widze w tym nic złego że 11 druid ma takiego seta
Noxevina Knight skills 62/62 mlvl 5 lvl 18 -Antica
Nicka druida nie powiem :P
Mistic De'Cros
29-08-2004, 17:27
aha jeszcze jedno Gs to syf ja wale zawsze z axe porównanie Gs-46 atk.i waży 180 a dragon lance waży 70 (chyba nie pamiętam:P)i ma 47 atk.
AXE RULLEEZZZ!!!!:D
blackregis
29-08-2004, 18:09
najlepiej będzie jak z GS-em na razie dasz sobie spokój... Kup go (bo jest przydatny) ale dopiero na skillach powyżej 75/75 i lvl 40, i to tylko na niektóre stworki (dragi na pierwszym miejscu, cyklopy (przy bardzo wysokich skillach i dobrym sprzecie...) itd)
Mój kolega na 35 lvlu i przy skilach 72/70 zasuwal już z gsem po kopalniach na all poziomach i mial już niezłe hity, ofcorz schodzi wiecej uhow ale szybciej ubijasz stfforka :tongue: . Tobie proponuje wbić 35lvl+ i skile 75/75 i możesz zakupić :D
LOL-13 ale ty to masz problemy :P Możesz gs-a odkąd na niego zarobisz (bo raczej nikt ci go nie da :p)
Do modków: Temat do kasacji wątpię aby takie gówniane wywody na temat gs-a komuś pomogły :o
$@/\/\OtN!k
29-08-2004, 20:03
hehe :D Cóż. Jak dla mnie nie ma bariery co do kupna odpowiedniej broni. Ale Jesli juz mam mówić to Gs od 30 lvl.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.