Pokaż pełną wersje : Mikołaj w Venore
Witam.Gdzie dzisiaj znajduje sie mikołaj w Venore??Bardzo proszę o szybką odpowiedź.Pozdrawiam ciachu
Niema, po c.... dwa tematy?Mogles napisac tutaj dwa pytania...
karłowaci
07-12-2006, 21:08
Nie wiem czy w veno wogule jest mikołaj, ale wiem, że jest w thais po następnym upadate dopiero :)
W każdym mieście jest Mikołaj, w Venore pojawia się on w Hard Rock Tavern (to pod depo jakbyś nie wiedział).
a w Thais? a w ogole czy on est tylko 6 grudnia?
Ehh... Mikołaj wejdzie razem ze świątecznym updatem, i będzie w KAŻDYM mieście.
Roy'Kive
08-12-2006, 17:11
A on coś daje czy co?? :baby:
Tak, daje ten (http://forum.tibia.pl/search.php) link.
Marek Tibioman
09-12-2006, 18:11
Kolejny noobowaty temat ehh.... Mikolaj jest w kazdym miescie w okolicach depo wiec najpierw poszukaj, a jak nie znalazles to znaczy ze go NIE MA! i nie wiadomo kiedy bedzie. I nie wiem czemu niektorzy sa swiecie przekonani ze bedzie rowno z wejsciem updatu... :|
Pewnie dlatego że zawsze tak było.
karłowaci
09-12-2006, 18:17
Kolejny noobowaty temat ehh.... Mikolaj jest w kazdym miescie w okolicach depo wiec najpierw poszukaj, a jak nie znalazles to znaczy ze go NIE MA! i nie wiadomo kiedy bedzie. I nie wiem czemu niektorzy sa swiecie przekonani ze bedzie rowno z wejsciem updatu... :|
Hmm a kiedy ma wejść po świętach ??
Marek Tibioman
09-12-2006, 18:40
Hmm a kiedy ma wejść po świętach ??
Wiadomo ze nie po swietach, ale nie musi sie pjawic rowno z updatem. Moze update bedzie 11-17 a Mikołaj pojawi sie dopiero kilka dni przed wigilia?
Czy nie zapamiętacie raz na zawsze, że Mikołaj dopiero się pokazuje jak wychodzi zimowe update i trwa do nowego roku?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.