Pokaż pełną wersje : Ratunkuu!!11 Nie Dziala Mi Tibia!!!
Inspired by IRCownicy na #tibia.pl
Moj pierwszy fake, pewnie beda + za pomysl i - za wykonanie ;)
W każdym razie zrobione dla jaj (bo mam), nie dla wyglądu (bo nie umiem jeszcze). Aha i fake'i to w Zdjęciach czy w Grafikach?
http://hobson.webpark.pl/fake.jpg
XX master
29-08-2004, 17:11
Hala;/ nudzi ci sie czy co ? zamiast robic jakies durne foty zajmij sie czyms pozytecznym...
Noon-Chacko
29-08-2004, 17:28
GENIUSZ ! xDDDD Człowieku dawaj więcej takich rzeczy jesteś do tego stworzony :PP...
Bardzo fajne :P a ty XX Master sam lepiej idz cos zrob a nieposty nabijasz chlopak jest tworczy :]
A ja '-' za pomysł, ale '+' za wykonanie. Ale w sumie oryginalne. Obluukaj sobie potem* mój komiks i spróbuj zrobić coś w takim stylu.
*potem - bo wziąż mam bana za przekroczenie transferu.
ziomal 3
29-08-2004, 18:05
Fajnie to wymyśliłeś :D (tylko słaba grafa ale sam bym lepiej nie zrobił więc do tego się nie czepiam :] )
Master Of Dragon
29-08-2004, 18:09
Hehehehhe bardzo fajne :D
Naprawde masz +za pomyslowosc
zwiastun ciemnosci
29-08-2004, 18:10
mnie nie dziala tibia caly dzień :( ok. godziny 17:00 niektóre swiaty zaczeły dzialać ale nie ten na którym ja gram !!! gram akurat na aldorze :(
XX master
29-08-2004, 18:16
Bardzo fajne :P a ty XX Master sam lepiej idz cos zrob a nieposty nabijasz chlopak jest tworczy :]
Nie wiem czy zauwazyles idioto ale licznik postow jakos tak hmhm miesiac(dobrze mowie?) temu zostal wylaczony wiec nie peirdol mi o bzdurnym nabijanu postow bo czegos takiego nie ma wiec zastanow sie co piszesz
Quwa! Moim zdaniem ten temat został napisany ponieważ komuś tibia niedziala (nietylko mu) , a nie aby podziwiać jego twurczość :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.