Pokaż pełną wersje : DL hunt solo na wiezy
Witam,
czy da sie solo huncic na wiezy elder druidem z summonami(dsy albo lidery)?
Pierwszego bym ubil z sd, postawil summony i czekal na resp. Czy taka metoda jest w miare bezpieczna i oplacalna(rh 40k, dsm 180 u mnie na servie)?
Lvl 36(mass heal) i mlvl kolo 40.
Eeeee powiedz o jaka wieze Ci chodzi. Jezeli ta w venore to eee... nie? tam jest pomieszczenie moze 10x10 wiec sie nie zrespi, jezeli chodzi Ci o jakas inna... to watpie z ds'ami na dl to glupota w sumie chyba troche... juz lepiej blokera + jakiegos shooteraz i z hmm
Nie da się. Za mało miejsca, a dsy nie dadzą rady dlowi.
Badek1910
07-12-2006, 16:34
DL'e to waste ;< loot rzadko dopisuje :( no chyba, ze masz wielkiego farta.
Pozdor i GL;)
Summony nie zaklocaja respa + bede bil z hmm..
tak, chdozi o wieze w veno
Ehhh tylko że dl będzie spokojnie bił te ds po ~100...
Weż lepiej blokera.
nie da sie, ds'y padna zanim ubijesz dl'a
Resp w okolicach Ankrahmun się do tego nadaje i jest możliwe huncenie w taki sposób. Imo nieopłacalne, ale można.
Poza tym jakos nie bardzo moge sobie wyobrazic ciebie czekajacego na resp.Gdzi bys stal?Pietro nizej?Jesli bedziesz lookal za czesto to dluuuugo poczekasz sobioe na resp(moze az do swietego Dygdy ;p),a jesli lookniesz za pozno to zapewne juz ds-y nie beda istniec.Ubic sie da z sd/hmm na mana shield,ale to przeciez nie o to ci chyba chodzi.
Ehm, niestety, nie powiem jaki resp, bo widziałem tylko na screenach jak jakiś druid tak expił - stąd moje przekonanie, że można.
Torarnos
08-12-2006, 10:43
Witam,
czy da sie solo huncic na wiezy elder druidem z summonami(dsy albo lidery)?
Pierwszego bym ubil z sd, postawil summony i czekal na resp. Czy taka metoda jest w miare bezpieczna i oplacalna(rh 40k, dsm 180 u mnie na servie)?
Lvl 36(mass heal) i mlvl kolo 40.
Jak postawisz summony na wierzy, to się dl nie zrespi
Nytalith
08-12-2006, 11:58
ripper@
Ktory resp?
ja bilem z dsami pod x9 (czy ilestam, najwiekszy resp dragow na ankh) ale resp jest potwornie dlugi a do tego trzeba z dlem biegac, bo jak bedziesz go bil w miejscu gdzie sie respi moze wyskoczyc drugi:P
ogolnie na tym lvl dle solo trudno bic, juz lepiej isc na tomb albo hydry
Profesormarian
08-12-2006, 16:33
Życze powodzenia bo mój ziomek 75lvl palek padl po jednym kombie od dla za ponad 800 hp jak ostatnio poszlismy na dle...
Jak postawisz summony na wierzy, to się dl nie zrespi
tjaa : ** Zrespi sie bo koledzy tak huncili. Na patrzenie kiedy resp mam swoj sposob : >
ok, mozna zamknac. Pojde na jakas tombe expic czy cos
sposób tibia ng? ;d
Na 40lvl jak chcesz to idź ale waste będzie ( z hmm walic nienadazysz i leczyc) ale jeśli masz fart i dsm poleci to będzie to opłacalne - kwestia szczęścia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.