zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co Robic ??

Tomcio Kawiaczek
29-08-2004, 18:02
MAM ZALUZMY 12 LVL I 15 MLVL JESTEM SORCEM KUPIJE CZAR NA NIE WIDZJALNISC I JAK BYM POSZEDL NA NA DEMON SZKIELETA TO MOGLBYM MIEC DEDA ?? PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ !! :o

Cors Ent
29-08-2004, 18:15
ds nie widzi ludzi pod niewidka.
mozesz tak zrobic, aczkolwiek stosunek wydej kaski to zarobionego expa bedzie raczej nie zadowalajacy :] :p

Dark Knight
29-08-2004, 18:30
LOL
No niestety na tym twoim np 12 levelu niewidzialnosc jest nieosiagalna bez ringa poniewaz na czar musisz miec 210 many a na takim lev masz jej chyba 155.
I nie mozesz miec deda na ds'ie jezeli wejdziesz tam na niewidce poniewaz on cie wtedy nie widzi :/

Tomcio Kawiaczek
29-08-2004, 18:37
LOL
No niestety na tym twoim np 12 levelu niewidzialnosc jest nieosiagalna bez ringa poniewaz na czar musisz miec 210 many a na takim lev masz jej chyba 155.
I nie mozesz miec deda na ds'ie jezeli wejdziesz tam na niewidce poniewaz on cie wtedy nie widzi :/ OKI DZIEKI ALE JA PODALEM TYLKO PRZYKLAD !! :(

Merawo
30-08-2004, 00:04
Jezu nie pisz z Capslockiem bo to sie ogólnie przyjęło, że jak ktoś pisze dużymi literami to krzyczy, i pisz zgodnie z ortografią bo - sztachnę i będziesz miał.

Tomcio Kawiaczek
30-08-2004, 00:54
Jezu nie pisz z Capslockiem bo to sie ogólnie przyjęło, że jak ktoś pisze dużymi literami to krzyczy, i pisz zgodnie z ortografią bo - sztachnę i będziesz miał.
heh zabijesz mnie w tibii czy co czlowieku to jest tylko forum a bledy po nadaniu wiadomasci sme wyskakuja ... moze powinienes zostac polonista co ?? X(

Meloon
30-08-2004, 08:28
A ty moze sie dostosuj? Bez wielkich liter, juz ci nie kaze (ja, nie wiem jak inni) uzywac polskich liter, ale moglbys dbac o literowki i ortografie, chociaz z ortografia to akurat w tym poscie nie jest tak zle... To jest do wszystkich! Polacy, dbajcie o swoj jezyk!

mama
30-08-2004, 13:54
ale niektore potwory widza cie jak masz niewidzielnos ,wiec lepiej zobacz tibia.pl na potwory zanim wubiezesz sie na jakies

Meloon
30-08-2004, 14:33
Pisal cos o Demon Szkielecie, wiec zastanowmy sie, jakie potwory nazwane Demon Skeleton moze spotkac... Wydaje mi sie, ze Demon Skeletona, Demon Skeletona i Demon Skeletona. Zaden z nich nie widzi niewidzialnych, ale sprawdz dla pewnosci wszystkie, bo nigdy nie wiadomo, co kryje sie pod nazwa Demon Skeleton...
PS Czytajcie uwaznie...

mama
01-09-2004, 21:19
Pisal cos o Demon Szkielecie, wiec zastanowmy sie, jakie potwory nazwane Demon Skeleton moze spotkac... Wydaje mi sie, ze Demon Skeletona, Demon Skeletona i Demon Skeletona. Zaden z nich nie widzi niewidzialnych, ale sprawdz dla pewnosci wszystkie, bo nigdy nie wiadomo, co kryje sie pod nazwa Demon Skeleton...
PS Czytajcie uwaznie...
ja tak napisalem zeby chlopak wiedzial na przyszlosc!! (popraw mnie jesli zle cos poweidzialem!!)