PDA

Pokaż pełną wersje : Czadowy Dzieciak

Dzolk
08-12-2006, 12:24
DO MODKÓW
FILM NIE SPODOBAŁ SIĘ URZYTKOWNIKOM, DLATEGO PROSZE O SKASOWANIE TEMATU.
Dziękuję.
Jednak narazie dla tych którzy chcą.. http://video.interia.pl/obejrzyj,film,29666,sortuj,p,st,24H,pozycja,3,Czad owy_dzieciak%21

MagField
08-12-2006, 12:51
głupi bachor ;]

Raditz Saiya-jin
08-12-2006, 12:58
głupi bachor ;]

Żal mi ciebie i twoich rodziców :confused:

Film może być ;)

Thor,hil,haw
08-12-2006, 13:50
wy ludzie jestescie po*****eni totlnie, co jeszcze bedzie mozna oglaacna forum tibii... chyba kurwa wiadomo ze jak jest to forum tibii to maja byc filmiki z tibi a nie jakies kurwa ........ szkoda gadac

MagField
08-12-2006, 14:21
Żal mi ciebie i twoich rodziców :confused:

Film może być ;)

/////////////////to mi powinno być żal ciebie ,bo pewnie wyglądasz tak samo jak ten dzieciak i pewnie tyle samo masz lat :]

@Up

Popieram.

Dzolk
08-12-2006, 14:27
2xup@
Haaa, więc teraz ja jestem be?
Oj widać ze nie dawno zaczoles tu zaglądać...
Nie tylko ja wrzucam takie filmiki...
Ale chyba można to robić...

Hasis
08-12-2006, 15:16
ludze przestancie dawac linki do jakis głupich fimików to jest forum o TIBI ! a nie o jakis pierdołach X(

Cashtan
08-12-2006, 15:19
wy ludzie jestescie po*****eni totlnie, co jeszcze bedzie mozna oglaacna forum tibii... chyba kurwa wiadomo ze jak jest to forum tibii to maja byc filmiki z tibi a nie jakies kurwa ........ szkoda gadac

No to po ciula jest opcja zeby dac "(inny)" przed tytulem tematu? To jest dzial filmy czlowieku, filmy
A nie "filmy z tibi" -.-
Nie mowie zeby dawac tylko inne no ale od czasu do czasu jak ktos cos fajnego znajdzie na youtube albo video google to chyba nie grzech dac na forum zeby inny zobaczyli nie -.-?

Saviour
08-12-2006, 15:22
Kiepskie ;(

Jucha Furora
08-12-2006, 15:57
co to kur** jest? "Plub , BUUUm ...uahsauhsauhsuahsu" omg nie dawac takich filmikow wiecej plzX( X( X( X( X(

Felux
08-12-2006, 16:10

...i na forum nalezy sie wypowiadac w sposob KULTULARNY

Magik van Kamikadze
08-12-2006, 16:36
Poczatki glupawki :P dzieciak ROX

^up
masz swieta racje:P

lolader
08-12-2006, 16:41
"plummmmmm hahahahahahahha....."no coment -.-...........

Midarth
08-12-2006, 16:49
No to po ciula jest opcja zeby dac "(inny)" przed tytulem tematu? To jest dzial filmy czlowieku, filmy
A nie "filmy z tibi" -.-
Nie mowie zeby dawac tylko inne no ale od czasu do czasu jak ktos cos fajnego znajdzie na youtube albo video google to chyba nie grzech dac na forum zeby inny zobaczyli nie -.-?

Zdjęcia (245 oglądających)
Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.
Filmy (104 oglądających)
Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Mamy tutaj odwołanie do zdjęć, w których jest zaznaczone "z Tibii.", więc powinny być tutaj wrzucane tylko filmy z gry. Od postowania takich tematów jest OWION etc.

Straznik Monopolowego
08-12-2006, 17:00
Noo tak oczywiscie wy byscie chcieli 198 master ktory ubija 245 master.Ludzie leczcie sie i odejdzie czasem od komputera

PinGOnE
08-12-2006, 17:14
Wszyscy ktorzy twierdza ze powinny znajdowac sie tutaj tylko filmy z tibii poniewaz forum wlasnie o tym jest sa w bledzie. Nawet jeden z moderatorow kiedys powiedzial

"Ten dzial powstal na dlugo przed pojawieniem sie TibiCam i byl przeznaczony wlasnie do takich filmikow"

Nigdzie w regulaminie nie ma nadmienione iz powinny pojawiac sie filmy z gry, ani zaden moderator nie poprawil nigdy wyzej napisanych slow, wiec czepta sie grzyba i poprostu nie komentujcie jak macie z tym problem.

Always hunted
08-12-2006, 17:37
Mamy tutaj odwołanie do zdjęć, w których jest zaznaczone "z Tibii.", więc powinny być tutaj wrzucane tylko filmy z gry. Od postowania takich tematów jest OWION etc.

2-óch modków powiedziało, że to jest dział na "Filmy" a nie "Filmy z Tibii". Poza tym, pisze "Gdy zdjęcia to za mało" a nie "Gdy zdjęcia z Tibii to za mało".

PS: Moglibyście nie używać ciągle wulgaryzmów? Jak dzieci w przedszkolu ._.

up@
Szybszy :P mi się "Wyślij post" 20 minut robiło xD

Thebill
08-12-2006, 17:46
o ja pierdole jakis bachor przez caly film cieszy ryja
nie ma sie czym podniecac jak wy no chyba ze jestescie pedofile...

Eivrel
08-12-2006, 18:11
Wy thor, hil, hawy nie macie racji. Dział nie jest przeznaczony tylko na filmiki z tibii. Mogą się tutaj pojawić także te inne. To czy ten film fajny to już swoją drogą. Imo autor powinien go dać do jakiegoś przyklejonego tematu typu "śmieszne stronki" czy coś, ale to i tak nie upoważnia cię do tego żebyś się tak denerwował. Lepiej poluzuj albo kiedyś przejedziesz się na swoim zachowaniu.

Snagoth
08-12-2006, 18:15
po 1 to jak juz tu bylo mowione jest to dzial 'filmy' a nie 'filmy z tibii'

po 2 to pisze sie TIBII a nie TIBI

po 3 dzieciak jest zajebisty ;) smieje sie jakby mial conajmniej ze 40 lat ;] widzialem to juz ;)

Cashtan
08-12-2006, 18:26
Powiedzialem ze to dzial nie tylko na filmy z tibi i 20 osob po mnie powtorzylo.. ladnie czytacie posty ;)
Tylko 1 osoba zauwazyla i commentnela zle

Rosi
08-12-2006, 18:33
/////////////////to mi powinno być żal ciebie ,bo pewnie wyglądasz tak samo jak ten dzieciak i pewnie tyle samo masz lat :]

@Up

Popieram.
Buhaha, żal mi Ciebie noobq.
Sam tak wyglądałeś buahahaahaha..

głupi bachor ;]
Ciekawe jak twoich dzieci by się wyzywało : )
Bachorze 10 letni. : )

Hmm ?
Pisze tutaj Filmy z tibi ? NIE! Pisze tutaj Filmy!
FILMY
Więc wszystkie filmy. A nie tylko z tibi.
A i jeszcze przed nazwą jest inne.
^^

@Topic : KOffany dzieciak haha :D
Nieno roofl.. x ddddddd

Eivrel
08-12-2006, 19:39
Skoro forum o tibii to powinny być filmy tylko o tematyce z tibijskiej.Do takich filmów powinien być dział np. 'hydepark'.Co do ciebie nawet nie wiesz co to znaczy słowo "noob" to go nie używaj dzieciaczku
To jak powinno być to inna sprawa. Tutaj ważne jest, że tak nie jest.

Cashtan
08-12-2006, 21:05
Hmm ?
Pisze tutaj Filmy z tibi ? NIE! Pisze tutaj Filmy!
FILMY
Więc wszystkie filmy. A nie tylko z tibi.
A i jeszcze przed nazwą jest inne.
^^

A teraz popatrz na mojego posta i uswiadom sobie ze napisales to samo co ja (ze przed nazwa inne i pisze filmy filmy filmy)
Gosciu zwaliles calego posta ;|

Midarth
08-12-2006, 21:40
2-óch modków powiedziało, że to jest dział na "Filmy" a nie "Filmy z Tibii". Poza tym, pisze "Gdy zdjęcia to za mało" a nie "Gdy zdjęcia z Tibii to za mało".

PS: Moglibyście nie używać ciągle wulgaryzmów? Jak dzieci w przedszkolu ._.

up@
Szybszy :P mi się "Wyślij post" 20 minut robiło xD

"Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.", więc wcale nie jest napisane tak jak mówisz... W moim skromnym przekonaniu wrzucanie tu filmów nie związanych z tibią, wygląda jak wrzucanie zdjęć z urodzin ciotki do działu zdjęć albo wrzucania np. twrzy polityków zniekszłtaconych jakimiś programami do działu fake'i.

@Edit
"Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.", nie zauważyłem tego jednak ma to bezpośrednie odwołanie do podforum ze zdjęciami. To tak jakbyś na forum Broń i przedmioty "Wszystko o broni i przedmiotach." zaczął pisać o Glocku 19, bądź AK-47.

Ketsal
11-12-2006, 17:17
Bezsens po co wstawiajom wogule takie cos na forum tibi.pl