Pokaż pełną wersje : Znikające Kwiatki
Poszedłem sobie z koleżanką na mino hell.
Weszliśmy do tego pokoiku z piecykiem i za sobą położyłem 2 honey flowery.
Patrze się na ekran i czekam na resp minosów i nagle chmurki mi się pojawiły na kwiatkach i znikły.
Nie mam pojęcia jak to się stało ale po prostu wyparowały. :/
Może odkryłeś questa z Mino magiem :D
Hmm... Dziwne, może bug..
Chyba że ... twoja koleżanka poprostu dała [use with...] na broni a pozniej na honey flowerze.
@UP
Nie da się ich tak zniszczyć.
druidek12
08-12-2006, 16:52
Może poprostu to był ten czas gdy sie... jakby resetował server... nie o 8;00, tylko czasami sam sie server czyści ze śmieci, może dlatego.
Może poprostu to był ten czas gdy sie... jakby resetował server... nie o 8;00, tylko czasami sam sie server czyści ze śmieci, może dlatego.
Ale afaik nie w ten sposób. W każdym razie NIGDY nie znikł przedmiot, który w danym momencie widziałem (dzięki temu moje lootbagi są w stanie przetrwać czyszczenie podłogi na tombie ;>)
Na pewno nie ponieważ obok leżała tarcza kilka śmieci i żarcie.
Daj screena gdzie dokladnie je polozyc to sprobuje potem z kolegami, moze tez inni z forum sprobuja i rozwiejemy wszelkie watpliwosci -.-
Antykwaczor_z_Calmery
08-12-2006, 18:31
Może poprostu to był ten czas gdy sie... jakby resetował server... nie o 8;00, tylko czasami sam sie server czyści ze śmieci, może dlatego.Czyści tylko wtedy, kiedy nikogo nie ma w tym miejscu.
@topic
Nie jestem w stanie wytłumaczyć jak to się stało, gdyż pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją.
Teraz to mi się nie chce znów popylać na mino hell.
To jest jak się wchodzi do tego pokoiku i jak jesteś w korytarzu i chcesz żeby nikt cię nie przesunął to musisz za siebie położyć jakieś 2 pudełka lub coś żeby nikt nie mógł cię przesunąć.
Tom The Tanner
08-12-2006, 19:32
Huehehe...
A może GM zrobił ci małego psiqsa? xD Kto wie, jest to głupie ale masz jakiś inny pomysł? Może sie zaczaił, i po cichu kicknął kwiatka? Hehehe...
Podaj jeśli możesz:
1. Datę i godzinę.
2. Współrzędne.
No niewiem... może MM telepatycznie skonsumował (czyt. zeżarł) ci kwiatka? Muszę przyznać, że musi być troche głodny. Ale i tak każdy będzie dalej tam siedział mimo Maga i mimo bugów :P
@UP
Wydarzyło się dzisiaj ale godziny nie pamiętam.
A lokalizacje podałem.
@UP
Jestem na tym forum już trochę czasu i ci co mnie znają wiedzą że nie wymyślam jakiś głupich historyjek żeby być "sławnym".
To co mówię zdarzyło się naprawdę i moja koleżanka to widziała jak ktoś chce do niej zagadać to jej nick na Xanterze to Topsiara.
Moze rzeczywiscie sie GM Bawi?
U mnie sie raz bawil, mialem wtedy chyba 21 lvl, bylem rano sam na katedrze i na oczach respily mi sie ww i bandity :P
Jak zaczalem krzyczec to sie pokazal i do dzis mam go na vip :D (tak, wiem ze nie widac kiedy online, ale mam pamiatke :D).
PS. To byl Sulwyn :P
Ja jako dyplomata gildii RB potwierdzam zniknięcie kwiatów, co prawda nikt samego zniknięcia nie widział, ale tam nikogo nie było, a kwiaty znikły a potem pojawił się jeden.
Zdechly kret kanalowy
09-12-2006, 08:39
Twoja koleżanka pewno niechcacy albo chcacy zniszczyla/zabrala .
@UP
Na pewno nie zabrała ponieważ wbijałem się na jej konto żeby zlukać.
Wygląda to na nieregularny teleport, albo system przeciwko blokowaniu, tylko czemu działa tylko na honeye ?
Tom The Tanner
09-12-2006, 15:25
@Uther
Nadal mam zastrzeżenia. Gdy kwiatki znikły nikogo tam niebyło i nikt tego niewidział. Gdybym wtedy włączył TibiCam kilka minut wcześniej... ;( Ktoś mógł się wlogować, zabrać kwiatki i szybko się wylogować. Często ktoś się tam pojawia bo nieraz, przy trapie ziomek daje exita i wlogowuje się dopiero po ok. 5h. Prawdopodobne, że ktoś je zabrał.
EDIT:
@down
To akurat na 1000% kogoś wybryk :P Niewierzę, że pojawił się ponownie. Chyba dałeś się nabrać :P Ale kto wie... (napewno nie ja).
Ale potem się jeden pojawił.Jak to wytłumaczysz ??Wtedy w pobliżu stał tylko Hynu a to chyba raczej nie on.
A może to jest tak jak ze śnieżkami. Jak się jedną położy koło albo na piecyku to się zmienia w kałużę wody. Honeye może się spalają czy coś w tym stylu.
@UP
Na pewno nie zabrała ponieważ wbijałem się na jej konto żeby zlukać.
A chcesz bana za sharowanie konta? xD
1. znikły moje kwiatki więc ja ich nie ukradłem
2. nie pamiętam żeby z powrotem się pojawił (może nie zauważyłem)
A chcesz bana za sharowanie konta? xD
LOL sharowanie??
Podała mi swoje passy żebym zobaczył że nie zabrała.
@up
Już się tak nie oburzaj...
Niewinny żarcik, wybacz.
Antykwaczor_z_Calmery
09-12-2006, 23:40
A ja proponuje tak:
1. Zostawić ten temat wspokoju, bo to jednak zwykła bujda
2. Zacząć żulić kolejne kwiatki.
Problem zdobyć Honey Flower? Jeśli nie, to temat uważam za zamknięty.
Zdechly kret kanalowy
10-12-2006, 03:39
@autor
hehe, a może ty poprostu na mc grałeś... ahh ta wasza wyobraźnia
@up
Nie mogę słuchać takich jak ty... gobii szpilał na tym forum
jak ty nie wiedziałeś co to tibia,
a ty go oskarżasz o kłamanie? weź lepiej się zamknij
@Antykwaczor z calmery
Jeśli ci nie pasują wszystkie tematy poza
albumem rookgaardu i komentarzami do niego
to może się lepiej nie udzielaj w reszcie tematów?
YyyeeyIsBack
10-12-2006, 08:16
Jesli lezaly one na piecyku po czym zniknely pokazujac tylko chmurkę to na chlopski rozum te kwiatuszki spłonęły. Moze nikt tego nie odkryl jeszcze oficjalnie.
@Up
Przeczytaj cały temat bo wcale nie leżały na piecu.
A ja proponuje tak:
1. Zostawić ten temat wspokoju, bo to jednak zwykła bujda
2. Zacząć żulić kolejne kwiatki.
Problem zdobyć Honey Flower? Jeśli nie, to temat uważam za zamknięty.
Nie masz żadnych dowodów że ta historia to bujda.
To mi się zdarzyło naprawdę jeżeli nie wierzysz to trudno twoja sprawa ja mam to gdzieś.
Ważne że inni mi wierzą bo mnie znają i wiedzą że nie wymyślam takich bzdur.
@Hynu
Dzięki że chociaż ty mnie bronisz.
@Emok The Brood
@up
Już się tak nie oburzaj...
Niewinny żarcik, wybacz.
Sry za to ale ostatnio mnie obwiniali o sharowanie bez żadnych dowodów bo oddałem koledze chara i od razu musiałem sharować... (przynajmniej tak sądził Milan Ognia a jak zaraz on coś powie to wszyscy myślą że to słowo Boże).
I dlatego jestem trochę wyczulony na ten temat.
Nie masz żadnych dowodów że ta historia to bujda.
To mi się zdarzyło naprawdę jeżeli nie wierzysz to trudno twoja sprawa ja mam to gdzieś.
Jak dla mnie to zwykły błąd w grze.
Sry za to ale ostatnio mnie obwiniali o sharowanie bez żadnych dowodów bo oddałem koledze chara i od razu musiałem sharować...
Też raz sie wbiłem na konto kumpla. I co, bana dostanę??
(przynajmniej tak sądził Milan Ognia a jak zaraz on coś powie to wszyscy myślą że to słowo Boże).
No, ja do tej grupy napewno nie należę.
Milan ognia
10-12-2006, 16:56
Kim jest Milan Ognia? Nie znam takiego... Jakiś pacan zrobił name podobne do mojego. A nie?! To ja?! Więc naucz się pisać 'gopi'.
Jeżeli widzę na vipie Gobi Halton i ten do mnie pisze coś w stylu: 'Siema tu Guzzik z forum' wniosek jest oczywisty - sharowanie. Jednak sprawa się wyjaśniła.
@Horgar:
W to, to ja nie wątpię. :p
Zamiast, myśleć o tym czemu kwiaty zniknęły, zrobił się offtop o sharowaniu(jak to w dziale tajemnice rookgaardu bywa). Przydało, by się zrobić jeszcze kilka prób, czy innym osobą też znikną.
Zerrotyx
11-12-2006, 16:50
Mino nie może rozwalić kwiatków, wymyśl lepsze rozwiązanie.
Moje pomysły
1. Dowcip GMa
2. Halucynacje (Nie że wymyśliłeś, ale może wydawało ci się?)
3. Bug(czyli to co bym chciał żeby było :P)
4. Teleport (Oooo, marzyłbym o tym :D )
@up
Takie twoje pomysły że przepisałeś wszystko co pisali inni ludzie...
Pewnie mikołaj podp........(rowadził).Uwieżcie w magie, świeta się zbliżaja wielkimi sanami. Kwiatki znikaja, Minotaur Mage rozdaje przezenty i wogóle Merry Christmas :)
Magik van Kamikadze
11-12-2006, 21:42
Moze bug ale to tez moze byc sciema
Moze taki maly screen i zaznaczonym miejscem gdzie lezaly:P
Szymoneekk
12-12-2006, 07:10
chyba wiem ^^... ta jego kolezanka zabrala :D zeby mu kawal zrobijc lub cos ^^X( X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.