zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czemu Nie DziaŁajĄ Niemiecke Serwery?

Xolo
29-08-2004, 18:27
WITAJCIE.

CZEMU NIE DZIALAJA NIEMIECKIE SERWERY? NP. TITANIA? NA STRONIE WWW.TIBIA.COM JEST ZE SERWER JEST "OFF" ALE GDY NACISKAM NA NAZWE TO WIDZE, ŻE TAM SOBIE OSOBY GRAJĄ... ;[ MIALO BYC WSZYSTKO DOBRZE OD GODZINY 17 X( X( X( X(

P.S.

GDY CHCĘ SIE ZALOGOWAC TO JEST TABLICZKA "CONNECTION FAILED" I JEST NAPISANE, ZE SERWER JEST OFFLINE! GRAM NA TITANII.. (NA DOLERE MOGE SIE ZALOGOWAC OD RANA ;/)

Cors Ent
29-08-2004, 18:34
CIP Soft jeden zna odpowiedzi na te pytania.
mozliwe ze "experyment jasnowidz" tez moglby ci pomoc ale to zalerzy od podejscia do sprawy :)
a tak na serio moze co niektorzy pokusili by sie na poszukanie odpowiedzi na niektore pytania samemu? jak byk od 12 na tibia.com pisze ze sie pokszanilo.
a to ze serwery wstaja pozniej niz podaja to CIPy to jest juz regula i nie powinna nikogo dziwic :D

Xolo
29-08-2004, 18:39
ALE GDY NACISKAM NA NAZWE TO WIDZE, ŻE TAM SOBIE OSOBY GRAJĄ... ;[

CZEMU INNI SOBIE GRAJA A JA NIE????????? INNI KOLEDZY Z GG TEZ NIE MOGA GRAC... KTO TO SKOMENTUJE? :(

X( X( X( X( X(

Vanhelsen
29-08-2004, 18:43
Mam małą prośbe wyłącz Capslocka i niepisz dużymi literami, to jest odbierane jakbyś się darł a niewszyscy są głuśi. A tak wogule niewpadło ci namyśl, że to mogą latać Consulerzy i GMowie by sprawdzić stan serverów ??

Xolo
29-08-2004, 18:46
Mam małą prośbe wyłącz Capslocka i niepisz dużymi literami, to jest odbierane jakbyś się darł a niewszyscy są głuśi. A tak wogule niewpadło ci namyśl, że to mogą latać Consulerzy i GMowie by sprawdzić stan serverów ??

Jaaasne konsulerzy i GMowie.. sam zobacz - http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=whoisonline , wybierz świat Titania ;] i sie przekonaj

Peter001
29-08-2004, 19:10
grają ci, którzy zalogowali sie po 12 i cudem unikneli kicka ;)

Adrian
29-08-2004, 19:42
.....nic ci sie niestanie jak zrobisz sobie jednodniową przerwe od tibi:P ja tez niemoge sie zalogować, gram na securze.