zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gdzie trzymac loot w mint

zalfik
08-12-2006, 17:58
Witam! Zaczalem huncic na mint i w zwiazku z tym mam problem. Chce robic duzego lootbaga (hunt kilka godzin). I nie bardzo wiem, w ktorym miescu mozna takiego lootbaga trzymac, tak aby nie bylo tam zbyt czest restartu mapy (zdazalo mi sie takie cos pare razy na innych expiskach). Bo niechcialbym mojego lootu stracic. Z gory dziekuje za wszelkie wskazowki ;)

Monte
08-12-2006, 21:50
Jeśli masz PACC to wysyłaj co jakiś czas parcelem loot.

Jeśli PACC nie masz to.. hmm.. Chowaj może za lampy?... Byle nie wrzucaj pod beczki w kuźni, bo tam mi kilka razy lootbag zniknął.

Wolf
11-12-2006, 17:00
Jak ja hunciłem w tych okolicach to zawsze chowałem go na dach nad skrzynką. Nigdy mi się nie zdarzyło żeby zniknął.

ripper
11-12-2006, 17:22
Ciągnij wora ze sobą. To niezbyt uciążliwe, a wiele ułatwia - nikt ci go nie zwinie podczas twojej nieobecności, nie zniknie ci itd.

Smichael
13-12-2006, 07:59
na srodku miasta pod drzewami nigdy nie ma floor reset

Sie mapes
21-12-2006, 18:51
Nie sadzicie ze wypisujac te wszelkie miejsca tym bardzeij narazacie ludzi expujacych w mintwalin na bycie okradzionym?? Jedyne co mozesz zrobic to tachac lub jak ktos napisac wysylac

Irkar
22-12-2006, 07:20
Ciągnij wora ze sobą. To niezbyt uciążliwe, a wiele ułatwia - nikt ci go nie zwinie podczas twojej nieobecności, nie zniknie ci itd.

to jest chyba najlepsza metoda, ja tez tak robilem i faktycznie nikt nic nie ukradl nic nie zniklo, a kiedy chowalem gdzies do skrzynek to tak kolo 12-13 godziny lootbag znikal -.- :confused:
a dla ciekawskich zarabialem tak chyba 10k(kasy)/h wiec sie tam bardzo oplaca lootowac, niestety czesto tez jest zajete :/