Pokaż pełną wersje : Wydarzenia Z Saphiry NeW
Elder'Magix
08-12-2006, 21:13
Chcialem zalozyc nowy temat o wydarzeniach z saphiry bo stary juz ma swoj czas przyszedl czas na nowy
Zobaczymy ile pociagnie :)
Elder'Magix
09-12-2006, 16:46
Dzieje sie cos ostatnio na saphirze bo ja zauwazylem ze nic porostu nic pk niema i wogole a wy tak samo sadzicie?
Hmm wojna jest..
Loops of Fury Vs Reservoir Dogs
Nie ma nic Pk??
Elder Magix (ty)
Dec 09 2006, 17:01:07 CET Killed at Level 13 by Jony konin
Elder'Magix
09-12-2006, 18:13
wojnaja tylko padalem jak mialem skulle dziwne bylem w thais ab kazz i nic ja widze tylko samych polakow spotkalem chyba w mojej poprzedniej postaci z 4 osob z zagranicy a tak to PustO
Podkładka
09-12-2006, 19:21
Ja tam nie zauważyłem wojny... ;]
Elder'Magix
10-12-2006, 16:16
pokazal by ktos jakies scenery albo filmiki z tego serwera bardzo prosze
Ja tam nie zauważyłem wojny... ;]
Bo narazie wyszlo na to ze Dali War delcaration a RD wiekszosc poszla juz z servera
@down
Niby tak... co wyniknie zobaczymy :)
Hm.. czyli można powiedzieć że RD już przegrali tak? Jeżeli mają zamiar opuścić server to niech przynajmniej pokażą klasę i zrobią jakiś sneak atacki, będzie ciekawiej : P
shadow1230
11-12-2006, 08:02
Aktualnie Loops of fury to Neco.
Swoją drogą pojawił się dosyć ciekawy topic, o tym jak Nateris zamierza procić wszystkich poniżej 50 lvl, co z tymi powyżej ? Pewnie najpierw będą hodować, a potem zbierać plony. Nobztrakt dalej uprawie swoje pa, przykładem jest Lee Saphire 47 ek, który wczorajszą rozmowę (po uczieczke przed jego ue) z nim zakończył Nobz: boh edron/Nobztrakt.
Nobztrakt dalej uprawie swoje pa, przykładem jest Lee Saphire 47 ek, który wczorajszą rozmowę (po uczieczke przed jego ue) z nim zakończył Nobz: boh edron/Nobztrakt.
jezeli macie zamiar pisac o kazdym biednym PLu ktory zginal/prawie zginal to nei wiem wogole po co temat zakladac
Elder'Magix
20-12-2006, 08:57
Dzieje sie cos ostatnio na saphirze bo ja zauwazylem ze nic mialem racje i tyle B)
Wald_Kerius
20-12-2006, 09:17
Oprócz tego, że PA szerzy się na szweroką skalę i ludzie masowo emigrują z tego serwera to nic ciekawego również nie zauważyłem. Tak swoją drogą to przez tych Nobztraków itp. typków Cipsoft musi tracić sporo kasy utrzymując nadal Saphirę :p 200 osób online z tego moze 50 pacców a koszty utrzymania serwera kilka tys Euro :p W ogóle im to się nie kalkuluje.
Jak sie odnosicie do inicjatywy Necro(Nateris) (prot.-50lvl graczy)?
Mauritos
27-12-2006, 13:19
Hmm, w sumie mało już jest pk na Saphirce, to jest plus :> Nateris napisał, że jeżeli ktoś "cię" ubiję bez powodu to zginie z jego ręki, gdy zapytałem co jeśli zabije mnie taki Lootar~, Nobz~ odpowiedział, że dostaniesz swoje eq oraz bp z powrotem. Jednakże zapewnił mnie, że postara się, aby do takich sytuacji nie dochodziło, lecz czemu taki Nobz miałby się słuchać 90~knighta ??Chyba, że nateris w rl to macho ;ppppp
P.S. Największy zysk CIPSOFT ma za paki na NON-PVP ;ppp
Zaknaifen
06-03-2007, 13:26
Pamiętacie może dawną wojnę No Pain (no brain;p) z Draconias?
Teraz No Pain rozbiła się na wiele mniejszych gildii, i dwie z nich walczą.
Są to Neco i Ninty Nine.
Postaram się relacjonować przebieg ten wojny.
Narazie wszyscy Polscy gracze niemuszą bać się jakiegoś mass hunta ze strony Szwedów ;)
Narazie sytuacja wygląda tak: Ninty Nine zabiło Naterisa (127 EK), Gerpa (91 ED), Klockrena (124 Pal)
i 2 razy Raid Avatara (108 MS) (on jeszcze nie jest w Neco, ale ma już invita, i zginął właśnie za to). Natomiast po stronie Ninty Nine z rąk Neco zginęli Walik Soul'Shade (133 MS), Dure Shiri (77 MS), Enderdil (118 Knight), Jamiuz (81 MS), Lootarkungen (136 MS), Raric (109 RP), Yoshi'San (80 MS), Ziry Kasta (97 MS), Patrykuss Drake (103 MS) i 2 razy Spetzan (89 RP). Czyli łącznie jest 11:5 dla Neco czyli świetny wynik patrząc na ich liczbę (12) względem Ninty nine (28). Pozdrawiam, i postaram się dalej informować was o zdobytych fragach.
Wojan Swaitowa trawala 4 lata (chyba nie wiem z histy mam 3 :P) a wy marudzicie przeciez jakis 1 ropk temu spokojnie bylo wiec ta "wojna" trwa dopiero jakis 1 rok jak nie mniej. Poczekajmy jeszcze troche.
Sorki za bledy ale mam zjebana klawiturke ;/
kurde... pamietam wojne Draconians z No Pain a pozniej Nine Thou z gildia Aurotha tylko juz nie pamietam jak sie zwala... cala moja szkola opowiadala jaka Droconians jest mocna... xD jakby wszyscy Drake znowu grali to byliby potega...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.