PDA

Pokaż pełną wersje : 11 wrzesnia atak na Pentagon, czyli cala prawda...

Bebilon
29-08-2004, 18:43
http://www.elchulo.net/files/pentagon.swf

Filmik znalazłem na forum gery.pl zobaczcie ten film i powiecie czy to byli napewno terroryści? może UFO?

Polecam zapisac plik na komputer i otwożyć go przy pomocy Internet Explorer.

Xetif
26-10-2004, 23:44
lol keylogger's rox

Dr. Omader
26-10-2004, 23:58
lol keylogger's rox

Tacy ludzie mnie rozbrajaja... nie masz pojecia o kompach, gowno wiesz o keylogach a piszesz... sprawdziles chociaz ten link? zoloze sie ze nie... Wiec STFU...

@topic:
jak ja lubie teorie spiskowe ^^

Raczeq
27-10-2004, 07:16
Bebi(Shiz) Evul Hacker^^

Irux
27-10-2004, 15:03
Ja tam nie wchodze!

Zyraf
27-10-2004, 15:42
a oglądaliscie Fahrenhaita??

Drybrych
27-10-2004, 16:20
A co do debili co twierdza ze to keylogger, choc sie nie znaja to powiem: Prosze takie cos ignorowac.

Dan the Automator
27-10-2004, 16:27
Tak, oglądeł to troszke wcześniej - zrobiło na mnie wrażenie... taa ściezka dźwiękowa :-) Ale sam materiał - nie wiem co o tym myśleć, bo UFO wykluczam, mam jedną teorię, ale jest troche absurdalna... moze się z nią wstrzymam ;-)

Gangrel
27-10-2004, 16:38
lol keylogger's rox
A potrafisz keylogera o formacie .swf zrobic? Jesli tak, to od dzis jestes moim goru. Jak nie to cichaj.(u nub plx?)

@topic Sciezka fajna. Film cokolwiek kontrowersyjny, ale ciekawy.

Khan
27-10-2004, 16:40
A ja nienawidzę ameryki i całego ich systemu. (To rzecz gustu. Tego zmienić się nia da.)
I choć nie czuję się z tego dumny to cieszy mnie to co stało się 11 września. Oczywiscie, smierc tysięcy niewinnych ofiar, to tragedia, ktorej nikomu nie zycze. Ale fakt że ta 'super hiper evul silna ameryka' nagle zaczyna srac po gaciach naprawde mnie cieszy. (przypominam ze nie chodzi mi o smierc ludzi. Oni powinni przezyc, nie zasluzyli na swoj los.) Bawi mnie natomiast, ze w ten sposob udowodniono, ze tak naprawde 'wielka potega kraju w paski i gwiazdki' jest gówno warta. (Jak ktos mnie nie rozumie prosze nie komentowac.)

EDYT:
Obejrzalem flesza. Za***isty.. Wiele ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec. Ale coz - fakty mowią same za siebie.. :/

Dwimenor
27-10-2004, 16:48
Taaaaaaaa znowu robią z ludzi balona, zresztą nie pierwszy raz;)

@gangrel666
Dla niektórych każdy link na forum jest kayloggerem. Tak jak kiedyś przeczytałem, że przez BattleNet da się ściągnąć wirusa(przez ściąganie mapek do warcrafta na przykład).
Nie wińmy Xetifa za to że nie zna się na rodzajach plików.;)

Gewof
27-10-2004, 17:07
Mam pelny film(nie wiem dlaczego nie ma go jeszcze w kinach :/ ) ktory walsnie przedstawia "niby" prawde o atakach na pentagon i WTC. Bardzo wyraznie na nim widac ze te wydarzenia byly "rzekomo" zaplanowane. Ja ogolnie podchodze do tego obojetnie z mamlym % na to ze bylo to z gory zaplanowane przez USA~. Film nazywa sie "911 In Plane Sight" ;)

Matek
28-10-2004, 13:12
@Khan: A ty myślisz, że kto teraz najbardziej się boi?? Niewinni amerykanie a ni urzędasy!! Więc jakby nie spojrzeć cieszy cię ludzka tragedia...

@topic: oglądłem, zobaczyłem, zacząłem sie brechać... potem obejrzałem drugi raz, trzeci i rzeczywiście... to jest przemawiajace... nigdy na to nie zwróciłem uwagi... znaczy na to, że nie ma szczątek samolotu, ziema porosnięta trawą... itp, itd. Chciałbym zobaczyć więcej:)

@offtopic: Zresztą... ja mam zdjęcia przedstawiające, że rzekomo amerykanie NIE wylądowali na księżycu:) Już niewiadomo w co wierzyć;)

@down: przeczytaj któryś numer "Faktor X" tam są niezbite dowody:)

Vanhelsen
28-10-2004, 14:36
:o Kolejny sposek "wielkiej i chwalebnej"* ameryki??
Fakt, film ciekawy i można by o nim troche gadać :P

A gdyby ktoś znalazł niezbite dowody, na to, że amerykanie niebyli na księżycu to by dopiero mieli siare8o

Dr.Unknown
28-10-2004, 15:12
lol keylogger's roxO ****a usówam wszystki Happy tree friends z kompa!...

Matheous
28-10-2004, 20:30
Wow...
Heh nie ma co user ktory to zalozyl ma dobrego nicka-po obejrzeniu tego flasha mialem niezlego SHIZa:) SHIZowaty flash, nie ma co:) Muza cool, tematyka cool, ale zawsze jak ogladam takie jakies tajemnice to czegos dostaje(ooo juz mi oko lata o o...)
PS.I przestancie sie pluc na goscia, ja tez juz boje sie otwierac wszystkie linki... I sam bym tez mogl uwierzyc ze to keylogger, ja sie tam nie znam w jakich to jest formatach itd itp etc etc... Bosh, gostek sie pomylil, ma linkofobie(tak jak pewno pol forum:P), a wy go zjezdzacie jakby niewiadomo co powiedzial 0_o
A wogole zauwazyliscie ze dopiero po 2 miechach ten gostek od keyloga dal tu 1sza odpowiedz???:D

Pinky
29-10-2004, 12:52
A gdyby ktoś znalazł niezbite dowody, na to, że amerykanie niebyli na księżycu to by dopiero mieli siare8o[/QUOTE]

Tak tylko ze na filmie z ladowania gdy Amstrong stoi na Ksieżycu kolo amerykanskiej flagi to ta powiewa jak na wietrze DZIWNE bo ponoc na Ksiezycu NIE MA WIATRU!!!
Czyzby fotomatarz??

Bambuko
29-10-2004, 13:19
A skąd wiesz, że tam nie ma wiatru, skoro sam tam nie byłeś, a tym którzy byli nie chcesz wierzyć?

Bonastick
29-10-2004, 13:31
A skąd wiesz, że tam nie ma wiatru, skoro sam tam nie byłeś, a tym którzy byli nie chcesz wierzyć?

Byś trochę uważał na lekcjach geografii

Nie ma atmosfery - nie ma wiatru

tylko mi zaraz ni ewyskocz z wiatrami słonecznymi

Matek
05-11-2004, 22:23
Ponioć pod pierwszym lądownikiem są ślady stóp (dotyczy lądowania na księżycu:))

Emil1
05-11-2004, 23:09
Gdzieś miałem ten właśnie jakieś takie pismo z tym lądowaniem. Tam np. w szybce od "kasku" widać, że cienie padają na różne strony czy tam coś wydeptane już było.

@Topic.
Mnie zastanawia moment gdy widać, że nadlatuje samolot, oni to zatrzymują i to wogule nie przypomina samolotu.