Pokaż pełną wersje : 3 najlepsze filmy WMV/AVI - rehost
Zrehostowałem 3 najlepsze filmy WMV/AVI na moim serwerze www.tibicam.superhost.pl :)
1 z Tibii:
"Toxic Fire" (http://tibicam.superhost.pl/Toxic_Fire*****)(~80 MB - wysoka jakość, duużo akcji najlepszych graczy z Tibii) najlepszy film z Tibii jaki istnieje. O filmie:
-Bogowie PvP w akcji (sam "Vateriel")
-Gildia "Unit" w akcji (to samo co wyzej :P )
-musicie to sciagnac, zeby zobaczyc co to jest Szwedzkie lacze i boskie PvP (w jednym ujeciu w 4 osoby odpychaja goscia tak szybko, ze sam nie moze sie ruszyc, bo zanim on wcisnie strzalke to jest odepchniety po skosie i nie moze sie ruszyc, oni go odpychaja i wala sd na zmiane 0o )
-stare masslogi (tzn. 3 osoby wystarcza, zeby walnac 5 UE i zdjac knighta ktory ma UH bota i stoi 2 pola od drzwi [otwartych] od swojego domu o0, a nie 20 osob jak teraz)
-wspaniale akcje (ropowanie gosci przez kratke w podlodze i walenie comb, ostatnio bardzo popularne obok parchmenta, oni tez tam to robia) i doskonaly montaz
2 z Tibii:
"Endless Shine the killing" (http://tibicam.superhost.pl/Endless_Shine_the_killing.avi)(~85 MB - wysoka jakość) - drugi najlepszy film z Tibii jaki widziałem. O filmie:
-Niezły montaż i efekty niespotykane w innych filmach.
-Muzyka doskonale pasuje do filmu!
-wysoka jakosc nagrania (glownie dzieki podwyzszeniu kontrastu :p )
3 z Tibii:
"Wanyn" (http://tibicam.superhost.pl/Wanyn*****) (~75 MB - wysoka jakosc) - zycie gracza Wanyn'a ;) Film o:
-tym jak robil 100+ lvl
-questy SOLO
-stworzyl wlasna gildie kiedy wyrzucono go z gildi rzadzacej serverem
-o tym jak jego gildia przejela wladze na serverze
4 z Quake ]I[ :
"Q3A The Badge 3.0" (http://tibicam.superhost.pl/Q3A-The-Badge-3.0.avi) (~165MB - jakosc jak DVD - 6:26 min) - najlepszy film z gry jaki kiedykolwiek widziałem.
Może filmy zajmują dużo miejsca i osoby z Neo256 beda go sciagac okolo godziny to warto. Co do tego filmu:
-akcje z m.in. QuakeCon 2002 (mistrzostwa swiata 2002 Q3?)
-zrobiony przez 2 zawodowych montazystow, a nie jakis poczatkujacych
-film 30 klatek/sekunda 640x480 bez kompresji prawie
-potezny sprzet przez co mozna obejrzec efekty bullet time (film leci z 30 klatkami/s, a nagrany byl np. w 120klatek/s o0 - 4 razy wolniej)
-muzyke (chyba, muzyka leci jakby ja ktos ukladal do gotowego filmu, a nie film do muzyki, jak to jest zwykle w filmach z Tibii) wykorzystana w tym filmie ulozyl sam Danny Elfman (http://pl.wikipedia.org/wiki/Danny_Elfman) (tworzyl muzyke do superprodukcji Hollywood ;) )
-rozkreccie glosniki, a pod koniec filmu moze wam sie zachciec płakac widzac jak gosc skacze po zamku :) (choc nic oprocz muzyki nie jest wzruszajace w tamtej scenie o0 )
Wszystkie te filmy jak i inne ktore mozna pobrac z www.tibicam.superhost.pl mozna kupic przez Allegro i otrzymac poczta za mala oplata (~10 zl z wysylka za 4,5 gb filmow z Tibii - .rec i *****). Priv MSG me to wystawie aukcje :)
Czekam na komentarze na temat filmów. Filmy NIE MOJEGO AUTORSTWA!
Rox te filmiki :]
szczególnie ten "toxic fire"
Super Efekty i muza dobrze dobrana;]
jak masz możliwość to dawaj więcej takich filmików.
Pierwsze dwa byly fajne :) sciagam 3ci :)
Revan Mac
09-12-2006, 20:28
Poprostu niemam słów ;)
Wypas filmiki , świetne efekty ,muzyka no i ciekawa wojna ;]
Pierwsze dwa byly fajne :) sciagam 3ci :)
Chyba już ściągnales? :)
Jesli jeszcze masz szczęke na miejscu (i nie jestes w szpitalu) to napisz jakies komentarze na temat tego filmu z Q3A jesli Ci sie podobał, bo malo osob bez zachety sciagnie 160 MB filmu z innej gry niz tibia :(
Rox te filmiki :]
szczególnie ten "toxic fire"
Super Efekty i muza dobrze dobrana;]
jak masz możliwość to dawaj więcej takich filmików.
Znalazlem jeszcze 1 filmy "Wanyn*****" ~80 MB, troche screenow, troche akcji, ale niezly montaz i wysoka jakosc nagrania. (demon quest solo na 100 lvl RP, parchment room na 70 lvl RP z red skullem, blokowanie demona na 50 lvl RP! - pierwszy demon zabity na jego serverze - tenebra - i na koniec najlepsze.. byl w gildi najlepszej, ale byl "za malo PA" wiec go wywalili, zalozyl wlasna gildie i raz dwa wykonczyl gildie rzadzaca, poziom pvp podobny do tego z Toxic Fire (Vateriel)) <<<< FILM ZA 35 MIN BĘDZIE WGRANY NA www.tibicam.superhost.pl
up@ wszystkie filmy widzialem, czekam na ten co teraz wrzucasz. Kiedys go widzialem ale format ...
ano widzialem, zagrywalem sie w Q3A dlugie lata, znam tego i tamtego...: )
@up
Widziales "Q3A The Badge v3.0"? Tzn. teraz sciagnales czy gdzies juz widziales ten film? o0
Ten link do wanyna nie działa ;/
Gralem swego czasu sporo w Q3A. Filmik jest booooooski tak samo jak gracze poprostu brak mi slow :)
Link do wanyna nie dzialal, bo wpisalem wanyn***** zamiast Wanyn***** w linku :>
Naprawilem juz wczoraj, ale po tym jak wcisnalem "zapisz zmiany" lacze mi padlo o0 i juz nie wiedzialem czy sie zachowaly, bo neta nie udalo mi sie uruchomic.
Eee... co do ilosci pobran (transfer zlozyty 19 GB w 1 dzien!)
Pobran (statystyka z 00:01 10 grudnia - od tej daty poszlo jeszcze 5 GB transferu):
- Toxic_Fire***** (http://tibicam.superhost.pl/Toxic_Fire*****) - ~85 pobrań
- Def_Life***** (http://tibicam.superhost.pl/Def_Life*****) - 86 pobrań (postowałem rehost w innym temacie)
- Endless_Shine_the_killing.avi (http://tibicam.superhost.pl/Endless_Shine_the_killing.avi) - ~60 pobrań
- Q3A-The-Badge-3.0.avi (http://tibicam.superhost.pl/Q3A-The-Badge-3.0.avi) - ~20 pobrań
- Wanyn***** (http://tibicam.superhost.pl/Wanyn*****) - ~10 pobrań
- Raks_movie***** (http://tibicam.superhost.pl/Raks_movie*****) - ~5 pobrań
Filmy WMV/AVI złóżyły 18 GB od wczoraj (kiedy spostowałem te linki).
Filmy REC złóżyły 65MB transferu w ciągu 5 dni(jest ich ~15).
Linki na stronie www.forum.tibia.pl wciśnięto 533 razy!
Yreneush
10-12-2006, 12:35
Dancing Shadows z Kyry jesczze wrzućcie... Dla mnie najlepszy z tych wszytskich ***** :balwanek:
A Jak nagrać taki filmik ***** :baby: ?
Michalusik
10-12-2006, 16:47
Temu panu z góry podziękujemy. NIE KARMIC TROLLA!
@Gesior
Którą opcję z superhost.pl wykupiłeś?
Filmy:
1. Świetny, dobry materiał z dobrą muzą + wykonanie daje powalający efekt
2. Ten to już mistrzostwo, świat jest przedstawiony w leciutko zmienionej kolorystce i wszędzie są takie smużki, które robią zadziwiający efekt; taki efekt UE powinien być wprowadzony do Tibii ; )
3. Bardziej specyficzny klimat niż powyższe dwa, bardziej taki sentymentalny, ocena dobra
4. Jako zagorzały fan serii UT powiem, że Quake jest buuu ale i tak ujęcia są niezłe, biedny przeciwnik, który dostawał rakietami po łbie zanim jeszcze na to wpadł, że jak wyskoczy to już leci w niego pocisk, coś w rodzaju bota w Quake hah : )
Od siebie zaproponowałbym abyś dorzucił jeszcze następujące filmiki wmv:
- Annihilator Astronis-a
- Coronel Bornegio
Jeżeli będzie cię interesował któryś to daj znać, mam obydwa na dysku.
@up Ja też jestem za dodaniem Anni Astronisa :]
A od siebie zaproponuje "Xerena the Movie" i "Banshee Quest Randall Sullivan" a także pierwszy film WMV z Tibii jaki ściągnąłem i który wywarł na mnie ogromne wrażenie a mianowicie "Furora Going Down". :)
@Gesior pikny temat założyłeś :D
aaa zapomniałbym xD
@topic Filmy super (Żałuje, że nie miałem wcześniej "Wanyn"-a)
A dla BARDZO zaciekawionych tematem moge rehostnąć (tylko nie wiem gdzie xD) filmik pt. "Chaos" Chaosrulera (581mb:confused: , jakość bardzo dobra, trwa prawie 40min)
up@ Chaos _/
Jeden z lepszych znajomych jakich miam, filmy zajebiste robi. Od siebie poleciłbym Antica War, film zajebisty moze nie ma jakis super efektow ale fragi i to zgranie..
Raks Ninja
11-12-2006, 17:48
Jak dla mnie najlepsze filmy wmv to film o Sergio Demonslayer, wojna na Arcanii Next Generation Era Zero 3 i Lord Lejo the movie.
IceMaster :)
11-12-2006, 18:01
xDDDD doczekałem się czegoś wspaniałego thx!!!! (znalazlem te filmiki yeeee :D)
edit:
i możesz do best filmików zaliczyć LoA the movie i Overshadows the movie tesh fajne
Pozdro!
@Gesior
1. Którą opcję z superhost.pl wykupiłeś?
Od siebie zaproponowałbym abyś dorzucił jeszcze następujące filmiki wmv:
- Annihilator Astronis-a (nie mam!)
- Coronel Bornegio (mam)
Jeżeli będzie cię interesował któryś to daj znać, mam obydwa na dysku.
@1 - ten najwiekszy - 50GB transferu i 30GB na dysku (na dysku mam zajete 500MB, a transferu zjedliscie 49.2GB!!!) o0 Zablokowane sciaganie. Bede musial negocjowac co do ceny transferu.. puki co mam kase i grudzien oplace jeszcze, ale skad kase za miesiac wezme? Moze juz zdarze przygotowac wszystkie skrypty dzieki czemu bedziecie mogli zalozyc prywatne konta i wplacac drobne oplaty (3-5 zl jednorazowo, a potem mozecie rozdzielac miedzy uslugi) za uslugi (hostowanie waszych filmów .rec (za podswietlenie na liscie) / ***** (za miejsce i transfer).
90% filmow ktore wymieniliscie mam na dysku (~2.5GB), ale serwis mial byc glownie o filmach TibiCam xD , a Wy caly transfer wykorzystaliscie i musialem zablokowac sciaganie!
Puki co nie dziala sciaganie, jedynie mozna wejsc na www.tibicam.superhost.pl i sciagac/wgrywac tam filmy .rec do 6 MB, ale zaraz tez padnie :) (klikajac w "upl" lub "rec" - zeby wejsc na odpowiednie podstrony)
Jak tylko dogadam sie co do cen transferu to bede hostowal kolejne filmy.
Aaaa... i od tej pory trzeba bedzie najprawdopodobniej wchodzic przez link na moja strone, a nie klikasz i sie sciaga. W ten sposob sprobuje ograniczyc sciaganie dla innych stron niz oficjalne serwisy (i mniej oficjalne).
//narazie koncze, wychodze na rowerek, jak wroce do dokoncze pisanie tego posta
EDIT:
Toxic_Fire ~160 razy
Endless_Shine_the_killing ~90 razy
Wanyn ~80 razy
Def_Life ~87 razy
Q3A-The-Badge-3.0 ~30 razy
na strone www.tibicam.superhost.pl weszliscie 265 razy (a narazie tam jest tylko wersja beta :( ) sprobuje ukonczyc strone na nowy rok :) Na gotowej stronie bedzie:
-zaawansowana wyszukiwarka (szukanie osob zabitych (wedlug name) na filmach, wystepujacych (wedlug name), od lvl krecacego/wystepujacego, do lvl krecacego/wystepujacego, wersji tibii, swiata w tibii, daty dodania)
-filmy z Quest Spoilingiem beda specjalnie oznaczone
-film sprawdzone (przez adminow/moderatorow) co do poprawnosci opisu danego na stronie beda podswietlone na zielono, zbanowane lub uznane za niezgodne z zasadami serwisu beda blokowane (podswietlenie czerwone)/usuwane, listy filmow (***** i .rec) beda zdecydowanie bardziej przejrzyste, na zolto beda filmy promowane przez sponsorow/serwis
-beda do wyboru rozne wyglady strony - po zmianie beda sie zmieniac kolory strony, tabel, napisow i filmow, bedzie inne logo i przycisiki na stronie (ustawienia beda zapisywane w profilu zalogowanego uzytkownika, a u niezalogowanych w plikach cookie, przez co nawet osoby bez konta beda mogly miec wlasne ustawienia)
-logowanie, zapisywanie ustawien osobistych (np. mozna bedzie ustawic jakie informacje maja byc wyswietlane na temat filmow w tabelach np. tylko tytul filmu, rozmiar w kB i osoba krecaca, jesli tak ustawisz
-strona w 2 jezykach Polski/Angielski (zapisywane w ustawieniach zalogowanego uzytkownika i plikach cookie dla niezalogowanych), moze w przyszlosci bedzie wiecej wersji jesli znajda sie tlumacze..
To tyle narazie co do planow :)
Poszlo 60 z 50 GB transferu o0
Ri'Pablo
14-12-2006, 00:00
Toxic Fire powiem szczerze nie podobał mi się wogóle, ale za to ten drugi, Endless Shine the Killing - wybitny. Niestety trzeciego filmu nie miałem okazji obejrzeć, gdyż po prostu nie zdążyłem ściągnąć.
Pozdro.
Toxic Fire powiem szczerze nie podobał mi się wogóle, ale za to ten drugi, Endless Shine the Killing - wybitny. Niestety trzeciego filmu nie miałem okazji obejrzeć, gdyż po prostu nie zdążyłem ściągnąć.
Pozdro.
Toxic Fire Ci sie nie podoba? o0 To ja nie wiem co Ci sie moze spodobac. Najlepsze efekty i najwyzsza jakosc filmu jaki widzialem z Tibii.
Sam niedlugo sprobuje cos zmontowac z filmow jakie mam na dysku (4.500 filmow TibiCam - 3GB). Jakosc mam niezla, 20-25 fps w 640x480 w SnagIt z prawie zerowa kompresja. Ktos moze wie czemu Fraps kreci filmy z Tibii w niskiej jakosci? Jak krecilem z SoF2 w 800x600 z full detalami to mialem 45 klatek/s, a w tibii to taka jakosc, ze namow sie nie da rozczytac.
Temat bardzo ciekawy założyłeś ;]
Powinien znalezc sie tu jeszcze wmv z Black Widows , Berylian Warfare, Next Generation the movie oraz White Eagle the movie . Są to wmvaly moim zdaniem godne uwagi ;] .
Toxic Fire ... świetny wmv .
przydalby sie Dancing Shadows z Kyry , moim zdaniem filmik jest lepszy od Toxic Fire nawet. jakbys mogl - wrzuc. aaa no i wiesz co - Liches of Archinare: official movie. najlepszy filmik jaki kiedykolwiek widzialem z Tibii, ale niestety tylko na video.google wiec jakosc mizerna. A i tak jest najlepszy ;) ten film poprostu trzeba zobaczyc :D tak samo jak Dancing Shadows ;)
jesli ktos ma te filmiki na dysku - wrzucilibyscie mi na rapidshare ?:D po formacie nie mam czego ogladac :]
Ri'Pablo
14-12-2006, 22:13
Toxic Fire Ci sie nie podoba? o0 To ja nie wiem co Ci sie moze spodobac. Najlepsze efekty i najwyzsza jakosc filmu jaki widzialem z Tibii.
Toxic Fire nie podobał mi się, był jakis taki... monotonny.
Za to ten drugi film, tak jak mówiłem, po prostu świetny.
Btw. Jeżeli oglądasz filmy z ludźmi których znasz, to jest to zdecydowanie większe "przeżycie".
Tutaj link do mojego jedynego jak narazie filmu.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=104405
Pozdro.
Yreneush
14-12-2006, 22:38
Toxic Fire nie podobał mi się, był jakis taki... monotonny.
No dokładnie, Toxic Fire słaby (monotonne, zamotane) ... ale są różne gusta
Jak już pisałem Dancing Shadows wrzuć - najlepszy ***** z podanych tu wg mnie
Yreneush - a widziales Liches of Archinare ?;)
filmik LoA jest wg mnie swietny. Dancing Shadows zreszta tez.
Co do Wanyna - az zatesknilem za stara grafika ;) i takimi tam.
A co do Toxic Fire, no coz. Ty mowisz monotonny - ja mowie dokladnie pokazujacy fragi ;)
IridiaCarlinPk
15-12-2006, 09:34
BOSKI unit? a widzial ktos film acko? 10+ ludzi z unitu pod inna nazwa go gonila i ze swoim boskim pvp nie umieli go zabic:D
a co do szwedzkie lacze i boskie pvp to powinno to wygladac tak : szwedzkie lącze + boski bot....
Jucha Furora
15-12-2006, 13:33
endelssa mialem juzj akies pol roku temu on jest troszke stary ale JARY:DDDDD
jestem tak jak duzo wyzej kolega za dodaniem sergio demon slayer i moglbys dodac lord lejo jakosc slaba ale chodzi o film^^ i Balckwindow szwedow na polakow dobry film tez
pozdro
PanKracy
15-12-2006, 13:54
Do autora:
Nie pisze sie złóżyte, tylko zużyte. Może pora zainwestować w jakies słowniki j.polskiego?
Filmiki super ;P
wie ktoś może jak sie nazywa ostatnia muzyka z filmiku o Wanynie? ta "I try to be perfect..."
Raks Ninja
15-12-2006, 23:55
@up
Sum 41 - Pieces
BOSKI unit? a widzial ktos film acko? 10+ ludzi z unitu pod inna nazwa go gonila i ze swoim boskim pvp nie umieli go zabic:D
a co do szwedzkie lacze i boskie pvp to powinno to wygladac tak : szwedzkie lącze + boski bot....
@Boski Bot? Vateriel nie uzywal bota (przynajmniej nie zawsze :P ). Obejrzyj filmy .rec z ich wojen to zobaczysz, ze nie kazdy strzal byl celny (wiekszosc celna, bo to stary film z wojny tzn. najpierw trapujemy, a potem sypiemy komba z SD, az mu sie UH skoncza), ani "samo sie" ich nie UHalo. W przeciwienstwie do aktualnych wojen. Gdzie na filmie (.rec) jest nagrane jak testuja combo bota (chyba Furora) i maja kombo za 3.7k HP (mana shielda sorca). Teraz na kazdej wojnie wszyscy oszczedzaja runy, bo "SD kosztuja 300gp!" to musza brac 3 bp sd max.... np. Komisarz Halski.. gość który miał pvp na beznadziejnym poziomie (ginal w prawie kazdej bitwie i to z powodu swojej glupoty/prob szpanowania sie) padal co chwila, a teraz byle noob z 100 lvl sorca chodzi z combobotem, bo juz mu nawet cipbot nie wystarcza (sam by swoich z battle zdjal).
@Lord Lejo?
Widzialem film i niczym mnie nie zachwycil. Nie najwyzsza jakosc, nie za specjalna muzyka, akcja ktora nie pokazuje nic interesujacego, a nawet nie jest opisane na filmie co ma pokazywac.
Do autora:
Nie pisze sie złóżyte, tylko zużyte. Może pora zainwestować w jakies słowniki j.polskiego?
Dzieki. Juz zmienilem. Jednak niebede inwestowal. Napisalem kilkadziesiat postow po 500-2000 znakow kazdy i ohh.. znalazles 1 blad. Niekturym tótai bardźei slownig by siem pżydal :)
@Offtopic
Znacie jakiegos PA ktory wystepowal na paru filmach i jest z 30 min jak PAje? Mam pomysl na film, ale nie przypominam sobie zadnego materialu na temat jakiegos PA.
@up
"Imargam PA" :P byl ostatnio o nim filmik jak PAuje pod ab
Ri'Pablo
16-12-2006, 19:18
Można wiedzieć, czy będzie wogóle jeszcze możliwość ściągnięcia stąd tych filmów??
@Do Autora tego tematu
Robisz dobra robote, a jezeli mozesz wystaw film rowniez gildii Unit "The Big Show" tez ladny film, mialem go ale format byl :/ nagralem na plytke ale sie cos z nim satalo i nie dziala :/
przydalby sie Dancing Shadows z Kyry , moim zdaniem filmik jest lepszy od Toxic Fire nawet.
mam ten film :) bardzo dobry jest tylko ze zajumje duzoooo :/ 380mb i nie wiem czy uploadowac mam neo 512 :p to okolo 1h chyba
Czemu link to 1 filmiku nie dziala ??? Bedzie to naprawione czy moge zapomniec o obejrzeniu tego filmu, a z tego co mowicie to jest super...
np. Komisarz Halski.. gość który miał pvp na beznadziejnym poziomie (ginal w prawie kazdej bitwie i to z powodu swojej glupoty/prob szpanowania sie) padal co chwila, a teraz byle noob z 100 lvl sorca chodzi z combobotem, bo juz mu nawet cipbot nie wystarcza (sam by swoich z battle zdjal).
LOL? Z tego co pamietam to Halski padł 2 razy.
1) Atak Unitów i akcja w Veno
Szybki masslog Unitów i w venore w trapa wpada Koniu, chwilke go Uha Chris Basso po czym ucieka do PZ. Przychodzi Komisarz Halski i probuje go wyciagnac z trapa. Koniu pada i Unit zaczyna gonic halskiego, po chwili trap i sie zlozyc, bo probowal ratowac kolege.
2) Fibula
Chyba to bylo na fibuli to wtedy byl blad w dowodzeniu Kazadum i polowa ich tam padla ;)
"Chyba to bylo na fibuli to wtedy byl blad w dowodzeniu Kazadum i polowa ich tam padla "
oni tam ubili vateriela poczym unit zrobil mass loga i zaczeli tam sie bić.. widac bylo kto jest silniejszy :) vateriel padl ale zabujcy padli szybciej niz on :)
oni tam ubili vateriela poczym unit zrobil mass loga i zaczeli tam sie bić.. widac bylo kto jest silniejszy vateriel padl ale zabujcy padli szybciej niz on
Jakby nie to, ze w szeregach Unitu był 200+ EK (Garimo), to Unit by tej bitwy nie wygral, zreszta i tak nie wiele brakowalo a Garimo by padl. Kazadum bylo na tej bitwie swietnie zorganizowane i dobrze walczace, padli przeciez Vateriel i Zeal, ale w pewnym momencie (ucieczka) wszystko szlag trafił :(
Aha i Vateriel padl po 5-10 min ucieczki, a Kazadum bronilo sie godzine (?) na Fibuli.
Odpowie mi ktos wkoncy na pytanie ?? Czemu juz tych filmikow nie mozna sciagac?
Uploadnij ktos te filmy gdzie indziej bo z tego nie daje rady sciagac plx ja che obejzec tak jakwiekszasc ludzi z tego tematu co nie sciagnela
:( :( :( :( :(
Czekam na rehosta, szczegolnie interesuje mnie film o quake'u... :)
-.-
Filmy ktore tutaj spostowalem zostaly sciagniete przez uwaga.. 1000+ osob.. srednio 1 osoba pobrala 2 filmy (niektorzy 1, inni 4). Po pobraniu byly tutaj 2 strony komentarzy, a gdy skonczyl sie transfer to w ciagu 2 dni mam 5 stron i otrzymuje prywatne wiadomosci "co z filmami" , "daj xxx film" itp.
WSZYSTKIE FILMY SĄ TAM GDZIE JE WGRAŁEM! Tak jak obiecywałem nie usunę żadnego. Chyba, że na prośbę autora. Problem jest taki, że za 180zł jakie zapłaciłem za miejsce na filmy otrzymuje tylko 50 GB transferu miesięcznie. Kolejne 50GB bede mial 1 stycznia, ale na razie nie wgram nowych filmów, bo znowu skonczy sie transfer w 3 dni. Teraz po kliknieciu na link bedzie sie pokazywac strona z linkiem do pobrania filmiku i moze w przyszlosci reklamami. Serwis ma byc glownie o filmach TibiCam, a nie *****/.avi :>
Pobranie 1 filmu TibiCam (.rec) kosztuje ~0.06 grosza ( 1MB ), jednego *****/.avi średnio ~6 groszy ( 100MB ). Za reklame na mojej stronie nie mam szans dostac 6 gr, ale 0.06gr jakosc moze sie uda.
Jakby nie to, ze w szeregach Unitu był 200+ EK (Garimo), to Unit by tej bitwy nie wygral, zreszta i tak nie wiele brakowalo a Garimo by padl. Kazadum bylo na tej bitwie swietnie zorganizowane i dobrze walczace, padli przeciez Vateriel i Zeal, ale w pewnym momencie (ucieczka) wszystko szlag trafił :(
Aha i Vateriel padl po 5-10 min ucieczki, a Kazadum bronilo sie godzine (?) na Fibuli.
Nie wiem w ile padl Vateriel, ale raczej nie szybko, ale jakby policzyc ile padala 1 osoba z Kazadum, a ile sam jeden Vateriel bity przez cale Kazadum...
Jak ktos chce ta bitwe obejrzec (od momentu kiedy Vateriel loguje sie w Thais depo idzie po SD i leci walczyc na Fibule) to pisac GG 2558115 to dam linka do .rec (tibia 7.6!). Unit wpada na Fibule i robi masakre z Kazadum.. kazadum stoi w maly pokoju i nie moze wyjsc, bo droge blokuj im... ~100 master/druid (low hp) bez manashield! -.-
Można wiedzieć, czy będzie wogóle jeszcze możliwość ściągnięcia stąd tych filmów??
Będzie, niestety nie udalo mi sie osiagnac ceny nizszej niz 60gr/1GB, wiec sciaganie bedzie dostepne 1 stycznia lub wczesniej jesli ukoncze strone robic (powoli idzie, ale efekt ma byc powalajacy) :)
mam ten film :) bardzo dobry jest tylko ze zajumje duzoooo :/ 380mb i nie wiem czy uploadowac mam neo 512 :p to okolo 1h chyba (o filmie Dancing shadows chyba - gesior)
380 MB nie wiem gdzie mozesz wgrac.. na Neo512 (ADSL?) masz wysylanie 128 lub 256 kb/s (ja mam Neo1Mb i wysylanie 256). Z ta predkoscia 380 MB bedziesz wysylal:
256kb/s - minimum ~4 godziny
128kb/s - minimum ~8 godziny
:>
(jak widzicie wgranie tych wszystkich filmow ktore teraz sa zablokowane zajelo mi troche czasu)
Sorry za podwojnego posta.
Niech poda ktos link z Dancing Shadows.. pls ? Potrzebuje tego bardzo xD Dzieki.
ShadowSSJ2
17-12-2006, 17:05
Rehoscik
1)
http://rapidshare.de/files/17726065/Toxic_Fire*****.html
http://www.megaupload.com/de/?d=RDK7C6PY
Narazie tylko 'Toxic Fire' ; p.
Rehoscik
1)
http://rapidshare.de/files/17726065/Toxic_Fire*****.html
http://www.megaupload.com/de/?d=RDK7C6PY
Narazie tylko 'Toxic Fire' ; p.
Mógłbys rehostnac "Q3A The Badge 3.0", bardzo mi zalezy na tym. ;)
Pozdro
Mi w tym wszystkim brakuje Black Widow movie, toxic fire wcale nie jest najlepszy, kto tak sądzi nie widzial jeszcze black widow ; )
a ja czekam na rehosta 2 i 3 filmiku :D pierwszy ogladnolem i jest spoko :)
Rehost w nowym temacie "5 filmów WMV/AVI - dziala! - tylko 1 dzien" :)
Dziala tylko do jutra.. :>
Mam nadzieje, ze podziala do jutra. -.-
Prosilbym Moderatorow czy kto tam moze, zeby zamknal ten temat.
wiec juz nie ma na serverze ;/
a szkoda bo bym ten 1 filmik zessal :P
Yreneush
18-12-2006, 22:37
Jeżeli macie ochote na obejrzenie dobrego *****, ale nie możecie polecam ***** mojej własnej roboty. Naprawde kawałek dobrej roboty... Padają głównie 30-40+ Całość zajmuje ~50mb. Zapraszam do komentowania w tym temacie: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=106649
http://rapidshare.com/files/7899581/Przejebany_Duet__*****.html
http://www.megaupload.com/?d=I1D5DTF1
Filmy przednie. Toxic Fire bardzo fajnie zrobiony jest. Q3A to już w ogóle mistrzostwo. Endless Shine niezbyt mi przypadł do gustu, głównie z powodu muzyki, ale efekty wyśmienite.
Btw.: Ktoś wie może jaki jest tytuł utworu z Wanyna, gdy gość drugi raz soluje DHQ?
"Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
Apache/1.3.37 Server at tibicam.superhost.pl Port 80"
nie fajnie ;/
prosiłbym o pomoc...
Fejkowiec
20-12-2006, 20:28
Nie działa X(
;( Rehost please!
Tasiorstrasz
20-12-2006, 21:00
Oczywiscie Endless SHine wymiata ;-)
Pisze Hide~
Widze że brat jakoś zapomniał o swoim temacie -.-
Muzyka w Wanyn***** w scenie w której Wanyn drugi raz soluje DHQ to chyba "Pain - Shut your mouth", ale głowy nie dam...
Nie piszcie o rehost bo nie będzie, trzeba czekać aż będzie więcej transferu [kasa, kasa... ]. Jak brat wróci to dam edita ~.~
Dla tych ktorzy szukali filmu Dancing shadows oto link
http://files.filefront.com/Dancing+Shadows1WMV/;5263722;;/fileinfo.html
Jakbys jeszcze potrafil poprawnie postowac linki :>
Napraw go.. zamiast calej nazwy jest "..."
Moje rehosty beda dzialac od 25 lub 27 do konca miesiaca.
Aktualnie probuje wykombinowac cos z moja strona, ale nie mam czasu :( (www.tibicams.eu (http://tibicams.eu))
Althetic Druid
20-01-2007, 14:22
sciągam :)
Jakbys jeszcze potrafil poprawnie postowac linki :>
Napraw go.. zamiast calej nazwy jest "..."
Moje rehosty beda dzialac od 25 lub 27 do konca miesiaca.
Aktualnie probuje wykombinowac cos z moja strona, ale nie mam czasu :( (www.tibicams.eu (http://tibicams.eu))
Wystarczy kliknac na link i poprawnie dziala
Jak juz zmieniles linka to dziala. Wczesniej byl inny i nie dziala :P
mog by ktos podac spis piosenek z filmu Wanyn Bede wdzieczny
Pablossoyos
22-01-2007, 14:18
@Boski Bot? Vateriel nie uzywal bota (przynajmniej nie zawsze :P ). Obejrzyj filmy .rec z ich wojen to zobaczysz, ze nie kazdy strzal byl celny (wiekszosc celna, bo to stary film z wojny tzn. najpierw trapujemy, a potem sypiemy komba z SD, az mu sie UH skoncza), ani "samo sie" ich nie UHalo. W przeciwienstwie do aktualnych wojen. Gdzie na filmie (.rec) jest nagrane jak testuja combo bota (chyba Furora) i maja kombo za 3.7k HP (mana shielda sorca). Teraz na kazdej wojnie wszyscy oszczedzaja runy, bo "SD kosztuja 300gp!" to musza brac 3 bp sd max.... np. Komisarz Halski.. gość który miał pvp na beznadziejnym poziomie (ginal w prawie kazdej bitwie i to z powodu swojej glupoty/prob szpanowania sie) padal co chwila, a teraz byle noob z 100 lvl sorca chodzi z combobotem, bo juz mu nawet cipbot nie wystarcza (sam by swoich z battle zdjal).
@Lord Lejo?
Widzialem film i niczym mnie nie zachwycil. Nie najwyzsza jakosc, nie za specjalna muzyka, akcja ktora nie pokazuje nic interesujacego, a nawet nie jest opisane na filmie co ma pokazywac.
Dzieki. Juz zmienilem. Jednak niebede inwestowal. Napisalem kilkadziesiat postow po 500-2000 znakow kazdy i ohh.. znalazles 1 blad. Niekturym tótai bardźei slownig by siem pżydal :)
@Offtopic
Znacie jakiegos PA ktory wystepowal na paru filmach i jest z 30 min jak PAje? Mam pomysl na film, ale nie przypominam sobie zadnego materialu na temat jakiegos PA.
Chodzi o gracza.. Wspaniały grasz pokojowy, do końca lojalny ,kończy po hacku .Ten film jest sentymentalny i to strasznie dla ludzi z Fortery i nie tylko
Hail LorD LeJo
Kamil1000
22-01-2007, 16:31
oczywiście linki nie działają:
Forbidden
You don't have permission to access /Toxic_Fire***** on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.37 Server at tibicam.superhost.pl Port 80
najlepiej byłoby jednak gdyby te filmy były opublikowane na rapidshare (bo na rapidshare mogę np. rozwinąć pełna prędkość mojego łącza (2 Mb/s (256 KB/s)))
PS. ewentualnie zróbcie rehost na rapidshare
Ja nie moge sciągnąć ani jednego :/
Może ktoś rehostnąc te rehosty? ( :D )
IceMaster :)
22-01-2007, 19:43
Black Widow movie plx :<
btw. skąd masz te wszystkie filmy?0o
W zwiazku z tym, ze ssiecie transfer jak niewiadomo co to zablokowalem sciaganie znowu, bo ostatnio skonczyl sie w 3 dni o0
" Forbidden
You don't have permission to access /Toxic_Fire***** on this server." to komunikat od skryptu blokujacego sciaganie konkretnych plikow. Wystarczy, ze klikne na stronce i sie odblokuja.
Na moim hoscie nie mozesz wycianac wszystkiego z swojego neo 2mb/s? Zacznij uzywac programu do przyspieszania sciagania :) (1 osoba sciagala z mojego hosta 750KB/s)
Skad mam te filmy? Zbieram od ponad 3 lat. Mam juz ponad 5500 filmow TibiCam podzielonych na poszczegolne wersje Tibii i ~40 filmow wmv/avi (ponad 3.5 GB).
Zaraz spobuje wypisac utwory z wanyna.. EDIT:
1 napis poczatkowy - nie wiem
2 screeny - nie wiem
3 demon helmet pierwszy raz - "disturbed" - "get psycho"
4 napisy... - nie wiem
5 DH quest drugi raz - "Pain" - "Shut your mouth"
6 bicie faraona - nie wiem
7 bicie drugiego faraona - "Rage against the machine" - "guerilla radio"
8 napisy przed wojna - "Disturbed" - "Just Stop"
9 wojna - "Dope" - "Die Motherfucker Die"
10 wojna drugi utwor - nie wiem
11 pokazania postaci - nie wiem
12 screeny na koncu - "Sum41" - "Pieces"
inferna rider
22-01-2007, 20:33
moge prosic o jakis rehost tych filmow... bo te uploady chyba wygasly....=-\\ nie dziala mi=-\
Shaquille_Calmera
22-01-2007, 21:26
You don't have permission to.... Nie mogę sciągnąć :(REHOST BLZ?;)
Poszlo juz 30GB z 50 GB transferu, a wlaczylem tylko na 1 dzien.
27 stycznia wszystkie linki w tym temacie (i nowym) beda dzialac do konca miesiaca, wiec jak innech rehosta nie znajdziecie to czekajcie pare dni.
Toxic Fire rox boskie pvp i ta muzyka, jutro hostne na ftp jak ktos chce
Kamil1000
22-01-2007, 21:58
Na moim hoscie nie mozesz wycianac wszystkiego z swojego neo 2mb/s? Zacznij uzywac programu do przyspieszania sciagania
po pierwsze nie mam neostrady tylko mam łącze z dialogu
po drugie używam "programu do przyspieszania sciagania"
Toxic Fire rox boskie pvp i ta muzyka, jutro hostne na ftp jak ktos chce
hostuj na rapidshare
Master Rincewind
23-01-2007, 18:04
jak klikam w któryś z linków wyskakuje duży napis "Forbidden" i na dole jakieś glupoty... co muszę zrobić?
Nic nie rob tylko czekaj do 27 stycznia :)
Narazie dam wam dostep do filmu ToxicFire
http://forum.tibicam.superhost.pl/viewtopic.php?t=4
Link do mojego forum o filmach z Tibii! Rejestrujcie sie! :)
Co sprytniejsi odblokuja pozostale filmy ;)
Kamil1000
24-01-2007, 20:19
w filmie toxic fire tylko jednej rzeczy nie rozumiem, mianowicie osoba która zrobiła ten film nie wiem czemu wykorzystała remix piosenki era - ameno (http://rapidshare.com/files/13209252/Toxic_Fire.mp3) zamiast orginalnej wersji tej piosenki (http://rapidshare.com/files/13205615/Era_-_Ameno.mp3) (mi bynajmiej podoba się orginalna wersja)
Kamil1000
27-01-2007, 13:10
jak chce ktoś porządny rehost to oto i on (nie wiem czemu ale nie mogę wgrać jedynie tego filmu z Quake III) :
Toxic Fire - http://rapidshare.com/files/13606241/Toxic_Fire*****
Endless Shine the killing - http://rapidshare.com/files/13618443/Endless_Shine_the_killing.avi
Wanyn - http://rapidshare.com/files/13609043/Wanyn*****
PS. Sorki za double posta
MagField
27-01-2007, 15:04
Ani 1 linkt do filmu nie działa. :baby:
Kamil1000
27-01-2007, 15:08
moje linki działają
Macie przypadkiem linki do DOWNLOADU filmiku z anni~~ Astronisa?
Wujek Nevikk
15-02-2007, 12:17
Te Liniki nie dzialaja :|
Świetny film o Vanynie ;)
Krzemucha
16-02-2007, 22:40
Hmmm.... Ma ktoś może te filmiki jeszcze i chętnie by gdzieś wrzucił? Albo może autor tematu wrzuci jeszcze raz? ;S
Przeleccie sie po wszytskich stronach, ja niedawno filmik sciagnalem wiec da sie napewno.
Silver Kay
17-02-2007, 07:50
jak chce ktoś porządny rehost to oto i on (nie wiem czemu ale nie mogę wgrać jedynie tego filmu z Quake III) :
Toxic Fire - http://rapidshare.com/files/13606241/Toxic_Fire*****
Endless Shine the killing - http://rapidshare.com/files/13618443/Endless_Shine_the_killing.avi
Wanyn - http://rapidshare.com/files/13609043/Wanyn*****
PS. Sorki za double posta
macie noobki
aha tam gdzie ta centuza **** to trzeba wpisac . w m v
Marionus
17-02-2007, 12:04
Thx Silver~ Juz pobieram Wanyn podoba mi sie muza :_
Sirek Coraxi
17-02-2007, 15:45
Suuperr filmy ;);)
P.S.
Ja proponuje obejzec film o Coronel Bornegio. Swietny;)
pzdr
Ani 1 linkt do filmu nie działa. :baby:
Jakbys poczytal posty nad Twoim postem to moze bys zobaczyl:
"http://forum.tibicam.superhost.pl/viewforum.php?f=1"
Tam masz Wanyn'a i Toxic Fire.
Kamil1000
17-02-2007, 21:09
ten koleś (chodzi mi o gęsiora) ma niezwykle kiepski serwer:
http://img444.imageshack.us/img444/2581/snap23xi3.jpg
PS. oczywiście rapidshare nadal jest szybki:
http://img509.imageshack.us/img509/631/snap24kg8.jpg
Marihuans
22-03-2007, 16:05
Toxic Fire wymiata , a szczegolnie jak ubijaja komisarza halskiego - ten moment fajny i muza swietnie pasuje akurat taka ;];];];];];];]
Wanyn mi sie nie podobal , Endless shine natomiast ten spoko ;]
WIECEJ TAKICH FILMOW TRZA SZUKAC xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.