Pokaż pełną wersje : Norf anni po raz 2^^
Po 1 nieudanym annihilatorze postanowilem wybrac sie w 4 ek sami zobaczcie :D look na ilosc uh :P
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15336
juz jest link sorka ale tak sie cieszylem ze o nim zapomnialem xD
Sir Night Master
10-12-2006, 19:19
WOW ten annihilator z Astery przy tym wymięka !!!
a tak wogule gdzie link... ? xD
Daj linka :D z checia obejrze
fajny loot z demonow :p Tylko linka nie ma wiec go nie zobacze buehehe
Jalokowy_
10-12-2006, 19:50
Wyręczę kolegę i podam link :)
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15336
nie spamujemy tak? spamowales jak niewiem prawie zaden burst Ci nie sszedl HEaeHRUERHEHRHERhueUHRH
troche przesadzilem jak 2 raz ogladalem to widzialem ze 2 nalorzyles wczesniej nie patrzylem :p
HAhaha i gz skilli :]
Gratz wykonania. Good Job :)
Mazur199
10-12-2006, 23:06
giezet
blblab 10 znakow
Native16
11-12-2006, 13:04
lol ?...
Noob wykonanie jak zawsze 4 ek~~
waste uh to juz huj :P
gz wykonania:) nie ma sie co dziwic przy takich hitach z bursta to troche uhow poszlo :D
13:34 Valerino [108]: zeby sie uhac musze odznaczac demona? <--- zal?
"Hotkeye rox" bla bla, mówiłem ci, że jak wciskasz hotkeya caly czas to nic nie atakujesz dopiero jak sie uhów mało zrobiło, to zwolniłeś xD
Gratz :]
/Erantar
No pięknie hotkeya cisnąłeś:p. Ale i tak Gratz ;)
nie spamujemy tak? spamowales jak niewiem prawie zaden burst Ci nie sszedl HEaeHRUERHEHRHERhueUHRH
troche przesadzilem jak 2 raz ogladalem to widzialem ze 2 nalorzyles wczesniej nie patrzylem :p
HAhaha i gz skilli :]
Na poczontku mialem troche stracha wienc troche przyspamowalem hotkeyem ale kazden tak robil zauwaz ze dostalem tyle samo expa co inni za 1 demonem a zobacz za 2 demona dostalem 3k expa a inni po 1k wienc sie nie udzielaj jak nie wiesz o co chodzi. Ciekawi mnie jak ty bys to wykonal co do skilow skupilem sie narazie na samym expieniu od razu po anni zaczelem skilowac
Thx za commenty :)
IceMaster :)
11-12-2006, 15:28
Norfusiu
15:31 Piedolka Radeczek [25]: to ja moothonost na tym otsie pvp enfo co ty masz norf von ots
tesh grałem na nim Icemaster here xD, pomine to że ganiałeś mnie jak głupi ale nvm
Pozdro!
valerino.
11-12-2006, 16:04
W teori zawsze tacy madrzy jestes np. Suppcio. A jestem ciekawy co Ty bys zrobil jak bys zobaczyl czearne HP u siebie albo 6 demony wkolo pewnie bys sie rozplakal i do mamy pelecial xD . GRatz dal was chlopaki dobra robota ale i tak Ja bylem najlepszy :D . Moje doswiadczenie powodlo nas do zwyciestwa ;p . DZieki wszystki :) . Zreszta ja sie dowiedzialem ze ide na anni dzien przed (ani uh ani might ringow nie mialem) wiec nie zdazylem sie odsresowac mozne dlatego zrobilem wasted 2 UHs (tylko 2 UH)(az do czasu anni trawaly moje przygotowania na ten poterzny quest xD)
Nice one, Norfik : )
Signed,
Gumiak
Cariel Da'Rose
12-12-2006, 13:20
gz noorf, anihi robiony przez najtow = nuda...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.