Pokaż pełną wersje : 159RP,147RP,145EK,140EK,129EK,127RP,117EK,115MS... All Dead and more!! Masakra na Nova
Aurelius
10-12-2006, 23:00
Ace vs Pro
Wkoncu Ace sie zmobilizowalo albo jak kto woli White Eagle :)
Ace zdecydowalo sie na zmiane gildi na starsza nazwe kiedy to przeprowadzane byly wspaniale bitwy :)
Liderem jest Miller ktory dolaczyl do wojny po raz kolejny :)
06.12 Battle
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15107
10.12 Battle
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/15357
Enjoy :D :):o
Kolejna udana bitwa w wykonaniu Ace/WE :) Pod koniec rozproszyliśmy się, żeby dogonić uciekających ludzi z Pro, więc nie wszystkie fragi są widoczne na filmie Benedikta. Ostateczny wynik z dzisiaj to 9-0 dla Ace, o ile się nie mylę.
Masakra ;D _/ Ace/White Eagle~
Aurelius
11-12-2006, 15:52
Ja tu tylko jednego nie rozumiem...
Czemu do ****a nikt sie nie wypowiada na temat tego, przeciez to jedna z najlepszych wojen z tibi i na dodatek wiekszosc to polacy....a odpowiedzi w temacie.....prawie w ogole....
Nie rozumiemX(
tibiaplayer
11-12-2006, 15:55
up. moze ludzi to nie interesuje?
ew. boja sie sciagnac gdy zobacza twoja date dolaczenia
AdixonTreaviel
11-12-2006, 15:59
Naprawde wielka masacre ; P Na Novie nie miałem okazji grania ;3 Gz filmiku serio nice : )
16:13 Wielkie zemby [10]: gdzie jest sklep dla palkuw
XD
Angel of Death
11-12-2006, 16:23
Character alkaph does not exist.
Co się, co sie staO ? ^^ Już dawno przestałem się interesować sytuacją na Novej, jednak wole Pro od abuserskiego Ace ;]
ciekawa wojna :P
jak to na nowej
Co się, co sie staO ? ^^ Już dawno przestałem się interesować sytuacją na Novej, jednak wole Pro od abuserskiego Ace ;]
Nic się nie stało, dostałam deleta i tyle.
A Pro ostatnio odpuściło sobie udawanie aniołków... Obie gildie nie różnią się od siebie pod tym względem. =)
Angel of Death
11-12-2006, 18:11
Nic się nie stało, dostałam deleta i tyle.
Nie będę udawał, że jest mi przykro wręcz przeciwnie bardzo się ciesze ;] należało ci się, sporo krwi napsułaś ludziom na Novej.
hej, moglby ktos wrzucic to na rapidshare albo inny serwer? Bo z tibianetwork nie chce mi nic sciagac -.-'
z gory thx
Nie będę udawał, że jest mi przykro wręcz przeciwnie bardzo się ciesze ;] należało ci się, sporo krwi napsułaś ludziom na Novej.
Niespecjalnie mnie interesuje Twoja opinia na ten temat, ale owszem należało mi się. Koniec off topów for me :P
rendevar
11-12-2006, 18:52
Ja tu tylko jednego nie rozumiem...
Czemu do ****a nikt sie nie wypowiada na temat tego, przeciez to jedna z najlepszych wojen z tibi i na dodatek wiekszosc to polacy....a odpowiedzi w temacie.....prawie w ogole....
Nie rozumiemX(:baby: :baby: :baby:
ehh... jak ktos sie moze wypowiedziec na temat o ktorym nic niewie/nieśledzi go/nie obchodzi go...jak ktos nie gra na antice to go to akurat b.obchodzi :baby: :baby: :baby: :baby:
Aurelius
11-12-2006, 23:08
:baby: :baby: :baby:
ehh... jak ktos sie moze wypowiedziec na temat o ktorym nic niewie/nieśledzi go/nie obchodzi go...jak ktos nie gra na antice to go to akurat b.obchodzi :baby: :baby: :baby: :baby:
Gram na amerze tzn tak sobie pogrywam od czasu do czasu, a nie gram na nova ani nigdzie nidziej i sledze wojny od tych ciekawszych gdzie zaczyna sie zgranie druzynowe i jedna i druga strona cos reprezentuje( nie mowie tu o wyzywaniu sie PA czy takie tam bo jak wiadomo sa to glowne powody wojny i czesto takie rzeczy wojną towarzysza) pozatym znam wiele osob ktore nie graja tylko po prostu ogladaja jak inni walcza, ogladaja ich taktyki i wyczyny ich rodakow/wrogow (jak kto woli), wejdz na WoT'a w dziale filmow znajdziesz mnostwo ludzi ktorzy nie graja na w ogole w tibie ale bardzo chetnie ogladaja filmy z wojen i takich tam...
A watpie zeby znalazlo sie tu 50% ludzi ktorzy nie slyszeli o wojnie na Nova...
Tam najwiecej chyba bylo wojen/bitw/bitew....a ile fragow...tylko nie pamietam od jakiego clienta sie to zaczelo, moze ktos mi przypomniec?...Stawiam tak 7.4? Pewnie sie myle stawiam na cos wczesniejszego pamietam ze zaostrzylo sie (jak to zwykle bywa) Swe Vs Pol :D
Sante Mefisto
11-12-2006, 23:38
filmy fajne ,ale najlepsza wojna w histori byla na Obsidii w 1 dzien padlo 150 osob nawet Cipy sie zachwycily i na tibia com kiedys o tym news byl:P
Telemenel
12-12-2006, 13:00
niezly rozpizdziec ;]
Aurelius
12-12-2006, 20:19
filmy fajne ,ale najlepsza wojna w histori byla na Obsidii w 1 dzien padlo 150 osob nawet Cipy sie zachwycily i na tibia com kiedys o tym news byl:P
Masz moze filmik ??
Nie slyszalem o tym zajsciu...
D Vampire Hunter
12-12-2006, 20:25
lol xD fajnie fajnie ;D
Wielki Mancyz
14-12-2006, 07:59
co kogo obchodzi wojna dla mnie wojny na tibi to kretynizm który mało kogo to obchodzi i niedziwie się ze nikt prawie nieodpisuje gdyby to był hunt jakiś potworków z uptade mocnych to bym odpisał i to z chęcią ale fragi są nice :D
Aurelius
14-12-2006, 12:46
co kogo obchodzi wojna dla mnie wojny na tibi to kretynizm który mało kogo to obchodzi i niedziwie się ze nikt prawie nieodpisuje gdyby to był hunt jakiś potworków z uptade mocnych to bym odpisał i to z chęcią ale fragi są nice :D
Kretynizm? Ktory malo kogo to ochodzi ??
Czlowieku od wojny i wygranych zalezy czy na serwie bedzie pokoj i lad czy zacznie sie PA, zabijanie innych dla przyjemnosci itp....Chyba nie wiesz co sie dzialo(jeszcze sie dzieje ale juz w bardzo malym stopniu) na Isarze...
Del'Toro ogarnelo serwerem i oni sobie żądali np płacenia pieniedzmi za dzienny hunt w Cyclopolis, jak by to byla ich wlasnosc i nie tylko w cyclopolis...
Chcial bys tak ? A na dodatek ze nie lubia polakow to jeszcze dupili kazdego kogo mogli, tylko szukali naszych rodakow...A jak bylo z Gottar'em...Gottar zamierzal zdobyc pierwszy lvl na Isarze a Del'Toro zagrodzilo mu ze to (chyba ) Meddiota bedzie pierwszym 100 lvl i Gottar ma czekac, w przeciwnym razie zginie i bedzie hunted ale(jak to polak) i tak zrobil pierwszy lvl 100 :)
Zawsze mozesz siedziec z 4 literami na Non-Pvp serw i jak ktos Ci zabierze loota to powiedziec do niego "HUNTED" :D :D :D i zblokowac go gdzies na jakims potworku,co jest dla mnie bardzo smieszne niz odrazu zaczac go lac jak to na PVP przystalo <lol2><rotfl> Pozdro
Wielki Mancyz
14-12-2006, 16:10
Kretynizm? Ktory malo kogo to ochodzi ??
Czlowieku od wojny i wygranych zalezy czy na serwie bedzie pokoj i lad czy zacznie sie PA, zabijanie innych dla przyjemnosci itp....Chyba nie wiesz co sie dzialo(jeszcze sie dzieje ale juz w bardzo malym stopniu) na Isarze...
Del'Toro ogarnelo serwerem i oni sobie żądali np płacenia pieniedzmi za dzienny hunt w Cyclopolis, jak by to byla ich wlasnosc i nie tylko w cyclopolis...
Chcial bys tak ? A na dodatek ze nie lubia polakow to jeszcze dupili kazdego kogo mogli, tylko szukali naszych rodakow...A jak bylo z Gottar'em...Gottar zamierzal zdobyc pierwszy lvl na Isarze a Del'Toro zagrodzilo mu ze to (chyba ) Meddiota bedzie pierwszym 100 lvl i Gottar ma czekac, w przeciwnym razie zginie i bedzie hunted ale(jak to polak) i tak zrobil pierwszy lvl 100 :)
Zawsze mozesz siedziec z 4 literami na Non-Pvp serw i jak ktos Ci zabierze loota to powiedziec do niego "HUNTED" :D :D :D i zblokowac go gdzies na jakims potworku,co jest dla mnie bardzo smieszne niz odrazu zaczac go lac jak to na PVP przystalo <lol2><rotfl> Pozdro
gram na non-pvp bo jestem uzalezniony od pekowania na pvp ciagle mialem bana za pk ;] :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.