zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Znowu problem...!

MaReK
29-08-2004, 20:59
Mam problem z TibiąCam, mianowicie sciągnełem sobie wersje Tibii 7,26 i jakis tam filmik. Włączam Tibie, potem TibieCam, daje "Active", potem "Play" i nic. Moze dlatego, ze ściągnięty filmik jest od razu w formacie Winampa. napiszcie mi jakąś instrukcje, co mam robic?!

Proszę o szybką odpowiedz!
Dzieki!

Narq

Tjikuzu
29-08-2004, 21:16
no filmik musisz wrzucic do folderu z Tibia cam odpalasz tak jak moiwsz klienta tibii cam i tibii i active i play i nastepnie z klienta tibii wlaczasz tak jak bys chcial sie zalogowac wciskasz ok i masz filmy do wyboru i wybierasz film ktory cie interesuje film moze niedzialac bo moze cos nie gra z Tibia cam ja sie nie znam na dziesiejszych wynalazkach ale mowie jak ja odpalam :P oczywiscie nie wpisujac swojego hasla na Tibii :P

ancient kavu
29-08-2004, 23:47
Jeśli ściągnełeś wersje 7.26 to mam nadzieje że nasz też starego klijęta? ;) Bo jeśli nie to ściągnij sobie wersje 7.3. Co do tego winampa to coś niekumam. Mówisz że na pliku .rec pojawia się ikonka winampa? Jeśli tak to musiałeś kiedyś pliki .rec próbować otworzyć w winampie :P Ale to nie przeszkadza w oglądaniu.
Więc musisz mieć: najnowszą wersje tibi i TibiCAMa, oraz filmy pasujące do tej wersji-które muszą się znajdować w folderze z tibicam*****
kropka