Pokaż pełną wersje : Najlepszy loot
The Master Of Danubia
29-08-2004, 21:00
Chcialbym zebyscie opisywali w tym temacie rzeczy niespotykane kture wypadly wam z jakiegos potworka i zaile sprzedaliscie swuj najwiekszy loot powedzenia B) :D
Shin Chan
29-08-2004, 21:29
Chcialbym zebyscie opisywali w tym temacie rzeczy niespotykane kture wypadly wam z jakiegos potworka i zaile sprzedaliscie swuj najwiekszy loot powedzenia B) :D
"niespotykane". jakby byly niespotykane to bysmy ich nie spotykali i nikt by ich nie mial, a loot sprzedaje sie za standardowa cene na danym servie ..
jesli o to ci chodzi to znalazlem w ds g shield i sprzedalem za 10k, a na antice ktos znalazl i spzedal .... z 1k
aha i masz reputacje..........fri reputacja plzplz lol
z tego co się orientuję to już był taki temat, bodajże "Co najcenniejszego wam wypadło?"
Bartas mag
29-08-2004, 21:34
ja za walikirjy dostalem p armor i duble axe z 1 walikiri i pokazalem to gosciowi na 9 level i mi dal za to 4 k hihihihi 8o
zwiastun ciemnosci
30-08-2004, 12:14
mnie wypadl war hammer z wild woriora mojego pierwszego!
The Master Of Danubia
30-08-2004, 19:34
"niespotykane". jakby byly niespotykane to bysmy ich nie spotykali i nikt by ich nie mial, a loot sprzedaje sie za standardowa cene na danym servie ..
jesli o to ci chodzi to znalazlem w ds g shield i sprzedalem za 10k, a na antice ktos znalazl i spzedal .... z 1k
aha i masz reputacje..........fri reputacja plzplz lol
Chodzilo mi o 2 ruzne rzeczy 1: co rzadko spotykane znalezliscie w potworku i jakim <sorka za przejezyczenie (co niespotykanego)> 2: za ile sprzedaliscie lot np.ja z pohu sprzedalem loot za 1k a w locie bylo chain armor itd itp :D
blackregis
31-08-2004, 09:07
A więc z potworka: Dragon shield (z draga :P)
a najlepszy loot (i zarazem najcięższy - coś koło 17000 oz) z minosów -9,5K
hmm... mi najceniejsza rzecz dzis wypadla. :P
w ghost landzie jest dziurta gdzie jest kilka skeletonow´, ghouli i jeden poison spider a jesli sie zejdzie o schodach to fd i ghoule ( ja tam nie schodze).
expilem se tam moim knightem level 21 ;)
zaczelo sie zbierac ludzi. zaczelismy ze soba rozmawiac. jak zwykle doszlo de tego ze postanowilismy zalatwic kilka fd. postanowilismy ze ten kto bedzie piewrszy moze wziasc loota. zeszlismy tam i byl fd. pallkowie go zaczeli nawalc (tak na prawde to bylem tylko ja i dwoch palkow :P ) a ja nawalem i blokowalem. az w koncu go ubilsmy!!! spowodu ze ja go nawalem mieczem stalem przy ciele fd. otworzylem go. byly tam grabki i worek. otworzylem worek a w nim... guardian shield :)
to najcenniejsza rzecz ktora mi wypdla :)
a loot to na minosach na foldzie gdzies tak z 4 k.
Mi z valkirii wypadło p- arm. A z dwarfów wychodze z lootem ~2k
Dark Daro
16-09-2004, 19:11
A mi wraz z kumplem wypadl z wilda war hammer :)))))))))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.