Pokaż pełną wersje : zmiana name
N4m3cz4nin
11-12-2006, 15:25
chcialem sie zapytac czy jest mozliwa zmiana niku w tibi podajac argumenty typu ze nik jest po polsku lub ze moze byc dla kogos obrazilwy (Dziki Odyniec)
pOzdrO
Vorment1
11-12-2006, 15:34
Tak, ale ktos musi Cie zraportowac, a GM przyjac raport i zalozyc namelocka :) Niestety (niestety?:P) GMy rzadko maja czas na takie pierdoly ale kto wie .. ;]
Pzdro
Explorer of Hell
11-12-2006, 15:35
Jezeli chcesz zmienic nick musisz dostac name lock ( taki rodzja bana i puki nie wymyslisz sobie innego nicku nie mozesz logowac sie na postac) Jak chcesz dostac name lock, ktos musi wyslac raporta, ze twoj nick w jakis sposob lamie zasady gry. Wtedy najprawdopodobnie na www.tibia.com w my account bedziesz mial wpis o name lock, musisz wymyslec sobie inny nick i mozesz cieszyc sie innym imieniem.
Nalezy tez przypomniec, ze nick musi byc naprawde dobrze zargumentowany przez tutora na name locka, gdyz zwykla prosba zebys dostal name locka nie wystarczy, bo gdy tutor wysle report , a support team cipsoftu go nie zaakceptuje, tutor taki dostaje Bad report ( nie wiem czy dokladnie taka nazwa, nie pamietam) - a to w kazdym razie nie jest potrzebne zadnemu tutorowi ;)
N4m3cz4nin
11-12-2006, 15:49
ok dzieki o to mi chodzilo czy jest mozliwy name look dziekuje :)
prosilbym jeszcze o liste tutowo (o ile taka jest) lub jak ktos zna to tutora na Azurze
pOzdrO
Impalable
11-12-2006, 15:57
Spytaj sie na Help Channelu.
Wchodzisz na help channel i piszesz tam... tutor sam sie zglosi... i nie dawaj reporta ctrl + r, tylko na helpie pisz...
@offtop
N4m3cz4nin, nie grasz przypadkiem w q3 ca?
W ostateczności napisz topic http://forum.tibia.com/forum/index.php w dziale "Help". Musisz jednak dać wystarczająco dobre argumenty, aby dostać NameLocka.
N4m3cz4nin
11-12-2006, 16:25
@offtop
N4m3cz4nin, nie grasz przypadkiem w q3 ca?
nie gram w to i nawet nie wiem co to jest :<
ok dzieki bede probowal
pOzdrO
Capality
11-12-2006, 16:27
Dalej karmcie trolla.
Aby zmienic nick wpisujesz na tym forum w przyciszku szukaj: Zmiana Nicka
Mysterious Flash
11-12-2006, 17:11
A jak pan o ksywce Vienio, zmienił nick? Łamał on reguły?
Sprawa była już dyskutowana XX razy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.