Pokaż pełną wersje : Idole
Ja mam takie pytanie mianowicie kto jest dla was bohaterem a kogo nienawidzicie? Moim bohaterem jest PAPIEŻ natomiast nienawidze LIROYA.
I niechce żebyście się tu kłucili bo jeden nie lubi tego a drugi go lubi nie na tym to ma polegać.
Nightwalker
29-08-2004, 21:41
Moim najwiekszym idolem tez jest papiez te jego pielgrzymki, swiatlosc umyslu nawet z tyloma chorobami. NORMALNEI BOHATER!
Dan the Automator
29-08-2004, 21:41
Moim idolem jest Max Cavalera, Tomasz Ryłko, oraz Count Grishnackh który zamordował wokaliste swojego zespołu.
taki stary ledwo się trzyma ale jeszcze chce być z ludżmi pomagać chorym poprostu złoty człowiek i mam nadzieje że porzyje jeszcze długo bo musimy doceniać to że mamy polaka papieża a niektórzy to sobie nic z tego nie robią jest to niech sobie będzie a trzeba to docenić bo zabraknie go i dopiero ludzie sobie przypomną jego a on tyle robi dla ludzi chorych i zdrowych ehhhh
Papież - swój człek.
Moim idolem jest Khan.
A nienawidze Busha i innych prymitywnych, troglodyckich kretynów z usa którzy myślą, że są najważniejsi a tak na prawdę to tylko ****** **** ******** *** ******* **** ******** **** ********* *** **** ** i **** ******* ****** ******** ******MAĆ!!! Kiedyś spuszcze na nich atom.
Pozdro all.
Ja tam swojego idola jakotakiego niemam (Idol to ktoś taki kogo chcieli byśmy nasladować, a ja raczej Papieżem niechciałbłym zostać) a nielubie Michała Wiśniewskiego:P
@Kajko, jest taka mala rzecz, ktora cieszy...mianowicie chodzi mi tutaj o przecinek, zacznij tego uzywac a jakze ulatwi to czytanie Twoich postow...:)
A co do idola to zdecydowanie Michael Jordan, za trud jaki wlozyl, zeby "wspiac" sie tak wysoko. Nie moge rowniez zapomniec o naszym Papiezu...jak to Khan powiedzial..."swoj czlek".:)
Dobra sorry za te przecinki. A co do Jordana to pamiętam jak byłem mniejszy i on jeszcze grał a ja interesowałem się koszykówką to najbardziej go lubiłem i był to mój idol ale czasy się zmieniają, i szkoda że Jordan już niegra chodziaż i tak pewnie już by niebył taki dobry :), ahh te jego wsady :).
Mój idol?? Nie ma kogoś takiego. Dlaczego ?? Bo uważam, że bycie kimś takim jak inny człowiek nie ma sensu. ( idol - ktoś kogo próbujemy naśladować, chcemy byc tacy jak on ) Lepiej zamienić słowo idol na Autorytet, ponieważ mając swój autorytet dążymy, nie do tego żeby być taką samą osobą jak ktos inny tylko do tego, żeby w danej sytuacji postępować tak jak zrobiłby nasz autorytet....czyli właściwie ( w sensie etyki i zasad moralnych ). No chyba, że wybierzemy sobie zły Autorytet.....Dlatego wszelkie wzorowanie się na kimś, naśladowanie itd. jest niebezpieczne i lepiej jest postępować według swoich reguł i zasad ( oczywiscie w granicach tolerancji..bla....bla.......bla ).
Nie rozumiem ludzi, którzy piszą np.
Moim idolem jest M.W bo się pięknie ubiera.....
w wyszukiwaniu autorytetów nie chodzi o to, że podziwia sie kogoś za rzeczy płytkie i nietrwałe tylko za poświęcenie, trud i pracę w słusznym celu.
O to właśnie chodzi w autorytetach. Dlatego moje autorytety to :
ja sam ( nie myślcie, że popadam w samouwielbienie, ale jesli jestem w jakies krytycznej sytuacji to nie myślę : A Mc Giver by zbudował bombe z tych klocków lego i..................
myślę : ja bym to zrobił tak..........
własne zdanie i trzeźwość umysłu jest najważniejsza.........
wracając do moich atorytetów to są nimi jeszcze:
Papież Jan Paweł II..........ACZKOLWIEK........ale dobra mniejsza ztym ( inny temat by się przydał, zbyt kontrowersyjny, zaraz by policja mnie wsadzila do pierdla itd. - nie pytajcie sie co chcialem napisac )
mój ojciec - kolejne aczkolwiek.....ale to też inny temat..
i jeszcze wszyscy ludzie, którzy poświęcili swoje życie w walce o swoje poglądy.....oni są moim najwyższym autorytetem ( a wielu ich bylo....)
może dodam jeszcze NIE MA LUDZI IDEALNYCh
co do ludzi, których nie znosze to są to:
POLITYCY, NIEUCZCIWI KSIĘŻA ( wiadomo o co chodzi ), wszyscy ludzie którzy poświęcili czyjeś życie do zdobycia własnych korzyści, też ich wielu było ( słyszeliście najnowsze rewelacje o 11 września.....jak nie to przeszukajcie neta i zobaczcie kto tak naprawde za tym stoi, moze wtedy zrozumiecie w jakim zyjecie swiecie i zaczniecie dostrzegac rzeczy dotychczas niewidoczne ), wracając do moich antyautorytetów to jesli musialbym wskazac na pojedyncza osobe wybralbym Georga Busha (******* ***** )
Misiek-Coralgol
30-08-2004, 00:49
( słyszeliście najnowsze rewelacje o 11 września.....jak nie to przeszukajcie neta i zobaczcie kto tak naprawde za tym stoi, moze wtedy zrozumiecie w jakim zyjecie swiecie i zaczniecie dostrzegac rzeczy dotychczas niewidoczne)
? o co chodzi :o ?
Moim jedynym idolem jest Jezus.
Nightwalker
30-08-2004, 08:47
Hmmm jesli chodzi ci o Jezusa......to trafiles w sedno..... aczkolwiek sproboj tak nasladowac Jezusa, by byc godnym umycia jego nog. To jest osoba, ktorej raczej za bardzo nasladowac sie nieda, bynamiej z tego, ze Jezus niepopelnil ani jednego grzechu (oczywiscie mowie tu jako chrzescijanin do chrzescijanina).
Jednak warto probowac nasladowac Jezusa :)
hmmmm jeśli chodzi o tego idola w tytule to siępomyliłenm i dla tego ale w poście jest napisane że wasz bohater nie idol. Sorry za ten błąd
Moimi idolami są Dr.Omader oraz n3m1 i to całkowicie mi wystarcza :)
Moim idolem jest Hannibal Lekter!
A teraz na serio:
Nienawidzę Buszyzny a lubię Schwarzeneggera... bo ma chłopak talent :D
tylko do tego, żeby w danej sytuacji postępować tak jak zrobiłby nasz autorytet....czyli właściwie ( w sensie etyki i zasad moralnych ).
w wyszukiwaniu autorytetów nie chodzi o to, że podziwia sie kogoś za rzeczy płytkie i nietrwałe tylko za poświęcenie, trud i pracę w słusznym celu.
O to właśnie chodzi w autorytetach.
Właśnie dlatego moim idolem/autorytetem jest Khan.
Gonzo von Krenzel
30-08-2004, 15:23
Moim idolem jak i autorytetem jest nieżyjący już niestety Jonathan B. Postel.
Blood_Drinker
31-08-2004, 15:35
papież idolem? <ignored> n/c
mój idol to Ala Janosz :D
Nightwalker
31-08-2004, 17:02
papież idolem? <ignored> n/c
mój idol to Ala Janosz :D
Niechcem byc niemily, ale co ty masz przeciwko papiezowi?
she_devil
31-08-2004, 17:05
Moimi autorytetami są:
Sasuke, moja pani od wf-u i pani od polskiego :D
Korzeniowski jest idolem i basta.
Blood_Drinker
31-08-2004, 17:15
Niechcem byc niemily, ale co ty masz przeciwko papiezowi?
Czy ja powiedziałem że mam coś przeciwko niemu? Poprostu wytłumasz mi jak papież może być idolem?
Nightwalker
31-08-2004, 17:20
Jak wiadomo paiez jest, stary i schorowany, lecz nadal odbywa pielgrzymki do krajów. Niektórzy nazywaja go "Apostołem pokoju". Niezwazajac na przeciwnosci losu, czy tez zdrowia zdaza do celu by zjednoczyc wszystkie religie swiata.
Jakby kazdy mial tyle zapalu dazeniu do celu jak papiez, swiat bylby przepieknym miejscem.
Pozatym to czlowiek bardzo swiatly i oczytany. nic dodac nic ujac. Czlowiek godny nasladowania!
PS: wielkie dzieki blood drinker za minusa...moze bys powiedzial przynajmniej za co?
Edit: napisalem co masz takieg oprzeci papiezowi bo napisales:
"Papiez idolem? ignored n/c"
Wiec to mnei zabolalo
Blood_Drinker
31-08-2004, 18:21
Chesz to go naśladuj, minus, bo stwierdziłeś że mam coś przeciwko niemu. Poprostu nie wydaje mi się żeby mógł być idolem :o
TAK KŁUĆĆIE SIĘ A ROSIJA ROŚNIE W SIŁE!!!!
TEN POST NIE JEST PO TO BY SIĘ KŁUCIĆ O PAPIEŻA!!! MOIM IDOLEM PAPIEŻ NIE JEST I NIE BĘDZIE!!
I niech mi nikt nie mówi, że mam coś do niego. Papa to mądry człek. Wiele poświęcił dla innych, ale po prostu nie chciałbym być taki jak on.
Ludzie szanujcie się nawzajem!!
Luix Von Mag
31-08-2004, 21:02
Moim idolem jest Bubble i setzer gambler a nienawidze noobów.
Papierz to moj best idol - pomaga ludzią i niedopuszcz do wojen(chociaż i tak są.:D
Nienawidze Wiśniewskiego i LepperaX( - to są d****e
Blood_Drinker
01-09-2004, 13:33
Khan mądrze mówi, dać mu wódki ;)
"Gulp. Ahhh..." Jeeee!! :)
Shanhaevel
02-09-2004, 20:03
Idolów mam wielu:
Wyobraźnia: Skip Williams i reszta tworząca D&D
Humor: Jim Davis i niektórzy twórcy mang
Tibia: Bubble i kolega jeden (nicka nie podam)
Dobro ludzkie: Paież i Matka Teresa z Kalkuty
No i jeszcze paru...
Adaś Małysz :P
Mimo niepowodzeń w dzieciństwie uparcie dążył do celu, a co teraz osiągnął wszyscy widzą...
Pudzianowski i wielu wielu innych sportowców ktorzy w zyciu cos osiagneli:D:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.