Pokaż pełną wersje : Small Stonesy, ile do 65 dista?
Cyber Mech
12-12-2006, 13:20
Chciałbym spytać, ile potrzebowałbym small stonesów do wyskillowania 65 dista oczywiście zaczynając od 10 dista :] .
Wychodzę z rooka i zależy mi na odp.
Pozdrawiam Cyber Mech :)
Przypuszczam, że całkiem sporo. Sam na 1,5 dista zużywam ok. 50-60 kamyczków (a mam na chwilę obecną 51 dista).
Cyber Mech
12-12-2006, 13:35
Czy 1,5k- 2k kamieni może wystarczeć?
IMHO lepiej pierw potrenować spearami, tak do 35 dista, a dopiero od 35 wzwyż zacząć używać kamyczków. Mniejszy waste tych drugich. Ja właściwie od 35 dista już expiłem z arrowsami, a jak miałem jakieś kamyczki, to przeznaczałem je na trening przy lagach, więc ciężko jest mi ocenić, czy akurat taka ilość wystarczy.
TehRegent
12-12-2006, 14:40
Po kiego grzyba trenić do 65 dista?
40 wbijasz i jazda na exp z łukiem...expisz, mlvl rośnie i skills też.
YyyeeyIsBack
12-12-2006, 14:47
Ja zalecam na Trolle poleciec i do 45 treic, speary leca wiec co za problem. A pote luk i jazda, na poczatku ciezko ale sie latwo przyzwyczaic.
trenuj do najlepiej 80 skila albo 70 sam gralem palkiem doszedlem do 66 lv i zmienilem na druida ale skill u palka jest bardzo wazny wiec trenuj do jak najwyzszego biez kogos na geo niech ci monka stawia i ze spear na*******aj
@UP:
Widze że grałeś na starej tibii z botem... Teraz przy łamiących sie spearach taki trening jest prawie niemożliwy
@Topic:
Nie warto trenić skila 65 na niskim lvlu. Jeśli na ok. 30 levelu nie będziesz go miał to możesz sie pokusić ale do 30 spokojnie expisz sobie z łuku na cycach i skille jak i lvl powolutku lecą...
tomektrz
14-12-2006, 07:15
1. Do ok. 30 dista nawet spearami jest ciężko trafić potworka.
2. Small stones przydają się od momentu, kiedy spearami wchodzą ci za duże hity tj. ok 40 dista.
3. Wg. mnie jak wbijesz 50 to już nie ma sensu dalej trenować.
kkrzysiek
14-12-2006, 07:44
Ludzie nie róbcie offtopic. Chłopak sie pyta ile kamieni to mu odpowiedzcie.
Mnie od około 20 dista do ~65 poszło 1.4k small stones więc ty jeżeli chceszo od 10 to około 1.5k kamieni.
Vorment1
14-12-2006, 10:41
Zna ktos jakies miejsce gdzie small stonsow mozna znalezc w ogromnych ilosciach ? Oczywiscie wiem, ze SPAWN GOBLINOW bedzie najlepszy ale chodzi mi raczej o taki, gdzie nie chodzi za duzo palkow zbierajacych kamienie, a goblinow jest sporo :P Speary troszke za duzo waza jak dla mnie, gdyz nie trenuje nigdy blisko depo zeby w razie skonczenia sie spearow wrocic po wiecej, a teraz kiedy wszyscy chca miec jak najwiecej spearow, wrzucanie ich do baga i
popychanie na train-spot moze byc.. hmm "niebezpieczne" dla spearow :D Mialem
juz pare sytuacji kiedy high lvl palek kradl mi spearsy .. nie kumam po co taki 90 rp kradnie 31 lvlowi speary, tak jakby kasy niemial na speary... ehh
Zna ktos jakies miejsce gdzie small stonsow mozna znalezc w ogromnych ilosciach ? Oczywiscie wiem, ze SPAWN GOBLINOW bedzie najlepszy ale chodzi mi raczej o taki, gdzie nie chodzi za duzo palkow zbierajacych kamienie, a goblinow jest sporo :P Speary troszke za duzo waza jak dla mnie, gdyz nie trenuje nigdy blisko depo zeby w razie skonczenia sie spearow wrocic po wiecej, a teraz kiedy wszyscy chca miec jak najwiecej spearow, wrzucanie ich do baga i
popychanie na train-spot moze byc.. hmm "niebezpieczne" dla spearow :D Mialem
juz pare sytuacji kiedy high lvl palek kradl mi spearsy .. nie kumam po co taki 90 rp kradnie 31 lvlowi speary, tak jakby kasy niemial na speary... ehh
Więc small sotne można znaleść w Femor Hills jak sie idzie z kazo do carlin przed tym małym mostkiem idziesz w >>>> i tam do końca i poznajesz tereny jest tam ich dużo choć też czasami pekerzy ale nooby same jakieś 20lvl max a co do skilwania doskiluj sobie spirami do 50-60 a dalej exp do 25lvl (adori gran) i skilowanie do 70 normlanie albo jak masz kase i kamienie do 80. Po 1 po co tracić 10k na bag kamieni jeżeli nie bedziemy trafiać i włączy nam sie blokada na ileś tam ciosów nam skilk nie będzie szedł ja osobiście mam 65 dista i do tego dista treniłem spirami na 2 monkach i teraz dopiero zaczynam kamieniami a jak skilujesz kamieniami i chcesz mieć dużego dita i nie obchodzi cie shield to najelpiej na full atak (kamieniami ) bo spirami za szybko zjedziesz monka na red i to by było wszystko oczywiście mógłbym tutaj pisać w nieskończoność ale nie będe tutaj nikogo zanudzał :)
Ciał :)
P.S. mam nadzieje że sie przydałem
Jak masz pacc'a to idz na edron, goblinow jest pelno na polodniu a na polnocy jest pelno trolli nieraz chodza tam po 3 osoby naraz ale jak by bylo ich nawet 10 to i tak sporo goblinow zabijesz.
Trudne pytanie, ja na PACC'u expie po prostu na goblinach na full defie i loocę tym sposobem kamienie. Bez problemu wbiłem 65 dista, ciągle tam siędze i niedługo 72 dist.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.