Pokaż pełną wersje : Smok dla 15 lvl... :D
Arthemix
29-08-2004, 21:53
:) Oto Nasze dzieło wczoraj dnia (28. sierpnia 2004r.) mialem dziwny humor więc postanowilem ze pujdziemy na smoka.. prawie nikt nie wziął mnie na serio.. lecz znalazlem grupke ochotnkikow i trójką ~piętnastych leveli wraz ze wspanialym blokerem wyruszyliśmy na smoka.. co dalej się dziaóo sami zobaczcie.
Arthemix: lvl 14.
Ratur: lvl 15.
Sir czacha lvl 15.
Deaf scream. Bloker.
link.
http://www.arthemix.republika.pl/tibia/smok.rec
Dagorlad
29-08-2004, 23:08
Gratuluje loot'u.
Po obejrzeniu tego filmiku tez musze sie wybrac na smoka z blokerem i go z hmm rozwalic :] moze bede mial tez tyle szczescia.
I w tym filmie jest pokazne jak powinna wygladac polska solidarnosc!! U mnie bloker ma wielkiego +!! Nie wiem czy to ty niem byles czy ktos inny ale ty tesh dostaniesz +!! Oczywiescie jesli chodzi tu o ta solidarnosc to nie patrzecie na ta 1 poszkodowana osobe :p
ancient kavu
29-08-2004, 23:30
Niezla ekipa :) Loot nawet nawet. Mi z pierwszego draga wypadł d-shield ktory do tej pory mam na sobie :P
Arthemix
30-08-2004, 07:41
JaK chcecie moge przyniesc wiecej..... :)) np. samotna wtyprawa na beholdera.
albo. :) cyce ... i sd... :D
ancient kavu
30-08-2004, 11:38
Re up: Jak masz to pokarz ;>
Arthemix
30-08-2004, 18:19
mam pare. fajnych ale sa dlugie... :) ale niedlugo dorzuce nowe :] ..... grrr.... jakis frajer wlasnie prubuje mnie okrasc z plate legsow.... chyba nakrece filmik z zabijania debili... :)
Arthemix
30-08-2004, 18:20
I w tym filmie jest pokazne jak powinna wygladac polska solidarnosc!! U mnie bloker ma wielkiego +!! Nie wiem czy to ty niem byles czy ktos inny ale ty tesh dostaniesz +!! Oczywiescie jesli chodzi tu o ta solidarnosc to nie patrzecie na ta 1 poszkodowana osobe :p
Ta pierwsza poszkodowana osoba to ja :P
Zsolowałem ostatnio moim sorcem lvl 18 draga bez straty hp, a jedynie troche many poszlo bo magic shield był odpalony, ale loot kiepski ;( crossbow i 45gp, za drugim razem rozwaliłem z przypadkowym paladynem lvl 25, wypadl nam steel shield i 3 dragon hamy, lepiej ale niezbyt fajnie... wie ktos moze ile srednio trzeba załatać smoków żeby wypadł d-shield? 10, 30, 50, 100??
Gratuluje lootu, ja zabilem juz z 7 dragow i NIGDY, NIGDY nie wypadl mi dragon ham... Tylko marne 1-30 gp i kusza. Gratuluje fajny flimik, ja tez nagralem na dragu tylko ja musialem czekac na resp i loot mialem O.o mocno inny. SAmi zobaczcie nazywa sie "drag 21+25 bloker" jakos tak, moj loot a Wasz. omg :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.