Pokaż pełną wersje : Jaka magi na 9 lvl | FireBomb czy Great FireBall ??
Sir Jammaey
19-10-2003, 03:45
Proszę o pomoc, ktora z tych 2 magii jest Iepsza i ktora Iepiej kupic czekam .... :D
Osobiście mam maga na 26 lvl i Fbomb kupiłem dopiero jak nie wiedziałem co zrobić z kasą :P GFB z drugiej strony kupiłem jak najszybciej i sprzedawałem tylko to do czasu aż mogłem robić SD...
Poza tym GFB jest idealne do polowań na grupy potworów... a już wogóle jest genialne do walki z innymi ludźmi/obroną przed PK... nie dość że praktycznie zawsze trafisz, to jeszcze DMG niezgorszy i jaki strasz można zasiać jak się robi wybuchy na pół okienka :P
Kupuj GFB i zaponij o f-bomb! Jak będziesz to potrzebował to sobie kupisz od kogoś (ale można się doskonale bez nich obejść)
o elegancko ja najpierw kupie FB potem bede cwiczył i na SD i bede RZĄDZIŁ.... ale to jeszcze marzenia :))
Fingerout
23-10-2003, 16:16
Ja tam uwazam ze lepsze sa GFB, lepiej sie ich uzywa - naprzyklad do killowania ludzi jak niemozesz trafic hmm :P, dobre tez sa np. na POH-u, a FB prawie sie do niczego nie przydaje (chyba ze do milkowania, ale to juz twoja sprawa)
------------------------------------------------------
Fingerout - 47lv master sorc (Danubia)
Moim zdaniem lepsze fb bo mozesz tym zatrzymac np cyca lub pk bo watpie zeby pk przechodzil przez fire ale fb tez draznia ludzi wiec uwazaj gdzie rzucasz fb :D
Według mnie, FIRE BOMB jest od 9 MLVL ale musisz miec 12 minimum LVL zeby moc robic runy.
a jak zuce za blisko gfb to mnie tez zrani ??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.