Pokaż pełną wersje : Widziano GM'a na Pandorii!
Praktikerman
13-12-2006, 19:35
Widziałem (ja) GM'a na rooku na Pandorii. Kto nie wierzy, ten może sobie obejrzeć SS'a (mam około 5, ale po co je wklejać skoro to to samo):
[img=http://img145.imageshack.us/img145/5680/fibula0001zw2.jpg] (http://imageshack.us)
Naucz sie wklejac link -.- http://img145.imageshack.us/img145/5680/fibula0001zw2.jpg
Boze.... Temat Delete?
Drzamich
13-12-2006, 19:42
OMAGAD!!! GM!!!!!!!!! HUREEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!1!11111111111
I co z tego, GM'owie spotykani są dośc często.
Co innego gdybyć spotkał goda, ale to i tak nie powód, żeby zakładać nowy temat.
Rav Othersider
13-12-2006, 19:44
GAME MASTER NA PANDORII!! AAAAAA!! Ejj ludzie, ale to jest faktycznie wydarzenie, rzadko się ich spotyka... ;)
Always hunted
13-12-2006, 19:45
Pandoria pandorią, ale GMa na Julerze widziałem ostatni raz rok i trzy miesiące temu :P
The Shodow
13-12-2006, 20:13
WOW! O ja piernicze O_O:o :o :o
A skad sie tacy biora?:D
Temat poruszajacy i zamalmujacy sposób widzenia na nasz swiat... Scary -.-...
temat do delete ...
Technick
13-12-2006, 20:23
Bardzo cenna informacja...
Na innych światach np. Furora :) też rzadko bywa GM i jak już się zaloguje to nikt nowych tematów z tego powodu nie zakłada X(
Silvaeris
13-12-2006, 20:33
A dotknąłeś go chociaż ?
A dotknąłeś go chociaż ?
Samo swiadczy za siebie, widział go na rooku, co od niego chcecie biedacek zrobil chara a tu nagle GM wyskakuje jak Terminator... Chłopak sie podniecił...
PozDrO dlA NIeGo :D:D8o 8o 8o
łał matki boszka gjeem na pandorji ej dasz fri itemesy plaks? noł ban mi
durny temat po co takie zkladac chyba zeby napic posta co ja w tej chwili robie :cup: i wlasnie odnosze się do wszystklich i do mnie nie karmmy troli!!!
Praktikerman
14-12-2006, 14:35
Może i to głupi temat (wiem o tym), ale nie wszyscy widzieli GM'a na jakimkolwiek świecie, potwierdzam przekonanie, że GM ma postać starego Hero, a poza tym na tym temacie odpowiedziało 10 osób więc może jednak nie jest taki głupi...
Najgłupsi są ci, którzy piszą po dwa posty "O rety zobaczył GM'a i co z tego?"
Mówię to szczególnie do Emoka The Brood i Silvaeris, którzy napisali odpowiednio: 2 słowa, 4 słowa.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa podnieta !:p
Może i to głupi temat (wiem o tym), ale nie wszyscy widzieli GM'a na jakimkolwiek świecie, potwierdzam przekonanie, że GM ma postać starego Hero, a poza tym na tym temacie odpowiedziało 10 osób więc może jednak nie jest taki głupi...
Mówię to szczególnie do Emoka The Brood i Silvaeris, którzy napisali odpowiednio: 2 słowa, 4 słowa.
Jeśli jest głupi temat to po c*** go zakładasz??? Zresztą podzielam zdanie wszystkich tych, którzy napisami posty przed chwilą.
Silvaeris
14-12-2006, 15:46
Ale dotknąłeś czy nie ? Nie bądź tak enigmatyczny
Ten temat wogule jest bez sensu...
A ja zobaczylem Goda i co jakoś nie trombiłem o tym na forum...
Marcjanx
14-12-2006, 15:57
Gjemmm!!! A dał ci fri itanx xD! Kazdy spotyka gmów ale to nie powód żeby zakładać temat jak gma a rooku widziałeś.
nie wiem, dlaczego jeszcze nikt nie skasowal tematu...
@autor
nie radzilbym uzywac IE bo jeszcze Cie shackuja i GM nie pomoze 0_0
anthropophagus
26-12-2006, 11:55
leave plx -.-
ale nie wszyscy widzieli GM'a na jakimkolwiek świecie, potwierdzam przekonanie, że GM ma postać starego Hero,
DZIENKI STAARY JUSH WIM JAK WYGLONTA GEJNMASHTER11!!!!11!
DZIENKI STAARY JUSH WIM JAK WYGLONTA GEJNMASHTER11!!!!11!
Ale Ty jestes PRO.
leave plx -.-
No i po ch*** odswiezales temat jakims zbednym komentarzem? Ehhh
@topic
Prowokacja? ;P
Nikt chyba nie jest az taki głupi żeby podniecac się obecnoscia GM'a.
Impalable
26-12-2006, 12:36
Ale Ty jestes PRO.
Za to ty nie wiesz co to ironia.
Marchewki
26-12-2006, 12:42
ulala i co z tego że gm, to też Gracz :/
Fejkowiec
26-12-2006, 12:42
Nie No PowaŻnie?!?!?! Ja Tesh Hce Zobatrzyc Gieema!
Ale Ty jestes PRO.
no co ni widzialęm nigty gejnmashtera a ty jósh siem do mniem doczepiash ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.