Pokaż pełną wersje : Co do Konkursu SMS :(
Wysłałem SMSa za 3 zł wszytko ok poprawnie odpowiedziałem na pytanie, ale patrze mam jeszce 76 zł to wyśle jeszcze 2 przychodzi 2 kod odpowiadam na pytanie robie wyślij a tam że kod nie poprawny! za drugim razem to samo! czyli udalo mi sie wysłać 1 sms ale 2 kolejne nie zostaly przyjęte. nie piszcie tego typu czy moze zle popatrzylem wszystko zrobiłem dobrze nie jestem newbie
-=Misiekmen=-
14-12-2006, 21:57
Wysłałem SMSa za 3 zł wszytko ok poprawnie odpowiedziałem na pytanie, ale patrze mam jeszce 76 zł to wyśle jeszcze 2 przychodzi 2 kod odpowiadam na pytanie robie wyślij a tam że kod nie poprawny! za drugim razem to samo! czyli udalo mi sie wysłać 1 sms ale 2 kolejne nie zostaly przyjęte. nie piszcie tego typu czy moze zle popatrzylem wszystko zrobiłem dobrze nie jestem newbie
Spróbuj się skontaktować z firmą organizującą konkurs, przypuszczam, że to oni powinni znać odpowiedź na nurtujące Cię pytanie. Adres kontaktowy:
[email protected]
A ja mam inne pytanie, pisze tu żeby niepotrzebnie nie zakładać nowego topicu. Kiedy zostanie rozwiązany konkurs za największą ilość wysłanych sms? :/ :confused:
Hmm ja tez mam pytanie. Co jeśli wygram, a nie zarejestruje swojego accounta ? Czy wpłata na pacca zmarnuje się, czy będzie u mnie czekać na koncie aż do rejestracji konta ( wyrobienia r-keya ) ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.