Pokaż pełną wersje : Gdzie wxpkować pallem
Mam palladyna na 11 levelu z dość mocnymi skillami a z ekwipunkiem gorzej. Powieccie mi gdzie moge dobrze poexpić i podnieść skille???
Rafallord
19-10-2003, 07:47
jaki swiat ?jakie miasto?ja z lunary carlin dokladnie to samo tylko ekwipunek mam dobry oprucz studded legs :)
chetnie sie z toba gdzies wybiore
Spoko tylko ze ja jestem z Danubi carlin. Ale wszystkich chętnych zapraszam na wspólny hunt :P A ekwipunke mam taki:sacle armor,brass legs,crossbow lub seapry,iron helmet,darwen shild
Spoko ja masz dobre skile to na poh lub na gule lub na gurke tam gdzie DS i cycek :))
Podziwiam Cie! Ja jak tylko weszlem na maina odrazu zajelem sie treningiem do 45 w dist potem poszedlem na roty do 9 i GOGO na PoH po co dla palka jakis tam zajebsity ekwipunek luk strzaly i jakas zbroja wystarczy. Moj kumple to wogle nie mosi zbroi helmu legsow zeby uniesc wiecej strzal! 8)
Ja zawsze (jestem palkiem) trenowałem do 16lvl w kopalniach dwarfow. Są tam i one i roty więc cool git. Oczywiście full defense i spearami by se potrenować skille. Po treningach tam, na 17lvl miałem 55/45 :)
Ja zawsze (jestem palkiem) trenowałem do 16lvl w kopalniach dwarfow. Są tam i one i roty więc cool git. Oczywiście full defense i spearami by se potrenować skille. Po treningach tam, na 17lvl miałem 55/45
no popatrz te skille przypominajom mi mojom postac tylko mam troche epszy distans:P
Spoko tylko ze ja jestem z Danubi carlin. Ale wszystkich chętnych zapraszam na wspólny hunt A ekwipunke mam taki:sacle armor,brass legs,crossbow lub seapry,iron helmet,darwen shild
fajno trenuj trenuj jak dojdziesz do 50+ distansa i bedziesz mial 16 level+ to se gdziesz pojdziemy bo ja tez z danubi
Mam palladyna na 11 levelu z dość mocnymi skillami a z ekwipunkiem gorzej. Powieccie mi gdzie moge dobrze poexpić i podnieść skille???
no nie wiem radze ci isc w te miejsca:pierw na roty ze sperami i nabij tam level i full def pozniej amazon camp i tylko amazonki bo valkirnie dla ciebie jeszcze nie teraz i oczywiscie spery i full def i do tego rub bp hmm na rotah i bedzie spx
Spoko ja masz dobre skile to na poh lub na gule lub na gurke tam gdzie DS i cycek
hehe na 11levelu na POH:P:P:P:P cos cie sie chyba pomylilo moze proponuj eod razu 11 level vs GS :]
a ds na gorce dla niego mogom byc zacienzkie bo on
jednak nie jest taki prosty ten ds a cyce dla nigo bedom dobre tylkoniech na nie idzie ze skillami distans 50+ i z lukiem.
Podziwiam Cie! Ja jak tylko weszlem na maina odrazu zajelem sie treningiem do 45 w dist potem poszedlem na roty do 9 i GOGO na PoH po co dla palka jakis tam zajebsity ekwipunek luk strzaly i jakas zbroja wystarczy. Moj kumple to wogle nie mosi zbroi helmu legsow zeby uniesc wiecej strzal!
wlasnie zle robi bo paladyn nie moze miec ta4rczy bo luk albo kusza wiec to logicze ze powinien miec dobre legy zgroje i helm zeby nie dostawal tak mocno po dupie jak sie cos zblizy albo strzelii co wtedy masz 3 czy 2 razy wieksze obrazenie nisz z tym wiec trezeba miec eq na sobie u paladyna!!!!!
Oryginalnie dodany przez Wietnam
wlasnie zle robi bo paladyn nie moze miec ta4rczy bo luk albo kusza wiec to logicze ze powinien miec dobre legy zgroje i helm zeby nie dostawal tak mocno po dupie jak sie cos zblizy albo strzelii co wtedy masz 3 czy 2 razy wieksze obrazenie nisz z tym wiec trezeba miec eq na sobie u paladyna!!!!!
Ja w chwili jak zaczelem polowac z lukiem tez zostawialem pancerz w depo, jesli polujesz na cyklopy to i tak cie nie dotkna, a jak cie dotkna to i k set nie pomoze (tzn mniej oberwiesz, ale nadal duzo) a dzieki temu masz 250-400 cap wiecej na loot/strzaly, a jak zginiesz to sie nie martwisz o stracony sprzet.
Chodz na wyzszym poziomie gdy juz niemasz problemu takiego z cap dobrze cos miec na sobie zeby latwiej przerzyc.
Tarcza nie zmniejsza obrażeń, tylko je blokuje.
A co do tematu to cyce są chyba najlepszym wyjściem.
Ja jestem 12 pall (50/40) ekwipunek do.... zly.
I ja to robie tak: (z ab) ide na dwarfy po drodze9albo i nie :P) wstepuje do zamku, potem dwarfy, na koniec cyce... i leca lvl :)
Na jakim lev palkiem jestem szybszy od ds.
O i jeszcze jedno jakie są potwory na PoH.
DarkBraver
10-11-2003, 23:36
Hmm znam pare przytulnych kjopalni z mala iloscia rotow <w sam raz na poczatek> pozniej kopalnie z wieksza iloscia rotow, trolii i psow.... pozniej bo ok 13 lv mozna poleciec na folde troche zaexpic...
I jak na to nie patrzec wszystkie te lokacje sa calkiem niedaleko Carlin <oprucz foldy, bo tam trzeba przeplynac> - zainteresowanych zapraszam do znalezienia mnie w grze. Pokaze, wyjasnie i pomoge :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.