zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kilka respów Wyvern.

Luiqss
14-12-2006, 19:50
Witam.

Dzisiaj postanowiłem wybrać się na wyvern.Raczej nic szczególnego(poza lootem :D).Jednakże film może przydać się tym którzy jeszcze nie wiedzą gdzie owy potwór się respi.Film składa się z 2 części.Mam nadzieję że film będzię się podobać.

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15447

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15448

Enjoy ;)

Emok
14-12-2006, 19:55
Pierwszy film jako tako, ale drugi to praktycznie "solo wyvern" a nie "Kilka respów Wyvern".

Ale ten 1 na temat :P

Luiqss
14-12-2006, 19:59
No tak ale na filmie widać było że miałem lagi....Więc zrobiłem reset kompa i zapomnialem nagrac na tym samym pliku..Mój błąd :)

Slide_Aurea
14-12-2006, 20:11
Brawo pomysłu! Można by było w jednym filmie, ale co tam :) Teraz będą ludzie wiedzieć gdzie znajdą wyverny :) Heh, ten 21 lvl to niezły wykręt, musze Ci pogratulować cierpliwości, ja bym go zaczął bić... :D

Luiqss
14-12-2006, 20:30
Hmmm tak się składa że moja obecna sytuacja na servie wymaga tego iż nie moge nikogo zabić. ;/ Gdyż już raz miałem problem z podobnym przypadkiem(tyle że wtedy ujeb*alem noba) i potym miałem lipę.Także musiałem się powstrzymać :D

Raayden
14-12-2006, 20:37
heh no nice.. widac, ze te wyverny czy jak to sie pisze nie sa dosc mocne, a expa duzo z nich
co do tego noobka ja tez zaczolbym ziomka bic ale skoro mowisz ze masz zwale no to dobrze w sumie zrobiles
patrzac na twoje eq i skill to tak jakbym patrzyl na swojego kine tyle ze z d lanca w reku ;)

Grelondas
14-12-2006, 20:49
Hehe te wyverny sa zaje.... mocne.
Zasolować jednego to nic przyznaje, ale np. tam gdzie zaczyna się pierwszy film jak jest full resp to spróbujcie sobie to wyczyścić ... Powodzenia :D

A co do filmu to fajny, w prawdzie o tych miejscówkach wiedziałem ale może komuś się przyda.

Vacek
14-12-2006, 21:59
@Grelondas
Sorkiem kilka ewave, knightem kilka exori i full resp padnie ;-)

Luiqss
14-12-2006, 22:08
Hehe te wyverny sa zaje.... mocne.
Zasolować jednego to nic przyznaje, ale np. tam gdzie zaczyna się pierwszy film jak jest full resp to spróbujcie sobie to wyczyścić ... Powodzenia :D

A co do filmu to fajny, w prawdzie o tych miejscówkach wiedziałem ale może komuś się przyda.

Nie miałem okazji wpaść tam na 5 bo były zajęte...Zapewniam Cię żebym to wyczyścil gdyby było wolne ;)