zaloguj się

Pokaż pełną wersje : oplacalnosc smokow master sorc

j3endr3k
14-12-2006, 22:22
Witam wszystkich Tibijczyków.
Mam takie pytanko, czy przy obecnych cenach hmm huntowanie smokow przy pomocy ds jest oplacalne? Czy dsy bardziej sie oplaca leczyc czy przywolywac nowe? Chcialbym sie wybrac np na erdon i nie chcial bym zeby byl waste. Prosze o komentarze osob majacych jakies doswiadczenie w takich polowaniach

btw, moj level 30 mlvl 43, pozdrawiam

Ikil Sone
15-12-2006, 13:34
:confused: Odpowiem po kolei ;p

"Mam takie pytanko, czy przy obecnych cenach hmm huntowanie smokow przy pomocy ds jest oplacalne?"
HMM są tanie więc na nich dużo nie stracisz,a jeśli chodzi o summona no to...chyba DS,a jeśli nie dasz rady z jednym to daj dwa.

"Czy dsy bardziej sie oplaca leczyc czy przywolywac nowe?"
Moim zdaniem DS nie zginie szybko ;p,ale pomyśl ile many stracisz na przywoływanie,a ile stracisz run leczniczych...Najlepszym rozwiązaniem przynajmiej moim zdaniem wziąć jakiegoś elder druida,aby leczył "exura gran mas res".

To wszystko zależy jescze od tego czy umiesz dobrze grać,czy wiesz jak zachować się na Dragonie i czy nie panikujesz zbyt szybko (niektórzy tak mają ;D).Podsumowując:Ja bym z tymi Dragami poczekał,ale jeśli chcesz to możesz spróbować.MYśLE JEDNAK,żE NAJLEPSZE ROZWIąZANIE TO JEST DS I ELDER DRUID NA "exura gran mas res".Wtedy wszystko powinno się udać.Mam nadzieję,że pomogłem.Powodzenia ;)

Metoxis
15-12-2006, 13:54
Zgadzam się z tym co napisał Ikil Sone.
Druid bardzo przydatny by był. Może masz kolegę ED ?? :)

@UP nie karmić trola

Patysiak
15-12-2006, 13:57
opcje "szukaj" złapała grypa, a tematów o dragach jest tak mało, że lepiej napisać nowy... n/c

up. pisze sie posty, a zakłada się tematy