Pokaż pełną wersje : 6 lvl ma co pokazać :P
Dziś wracam sobie z Fibuli ide do depo w Thais patrze jakas duza kupka ludzi ide zobaczyć co sie dzieje patrze 2 ludzi gra w Fast Hand's 6 lvl i 11. Patrze 6 lvl wyciaga Mastermind Shield ja se mówie kurde co to jaki Bug czy co a tu 11 lvl wyciaga Golden Legsy O.o , graja sa dalej 11 lvl pokazuje Royal Helmet a ten 6 lvl MAGIC PLATE ARMOR!!!!!!!!! Cale depo sie zbiegło i podniecilo :P jeden typ nawet filmik kręcił więc niezdziwcie sie jak na tym filmi zobaczycie chara o imieniu Exami :D ten 6 lvl oddał potem wszystko dla 11 bo powiedział że jusz niegra tą postacia i może se wziąść żeczy :P farciaż jak cholera :D
@Edit: Ten typek miał 63 lvl ale mu zjechali do 6 :P ale i tak na 63 lvl'u miec mpa to tesz jest osiągniecie gdyż było to na solerze i tam jest malo tych armorów.
Człowieku widac ze jestes nowy w tibii. Ci ludzie napewno mieli high levelowe postacie i tak o sie bawili zeby tacy jak ty uwierzyli ze 6 level zdobyl MPA...
Defragment
31-08-2004, 17:40
Też masz się czym podniecać.
No ma sie czym podniecac bo grac w fast hands o mpa:P
Ja na oczy w tibii mpa nie widzialem tylko na obrazkach.
A co wy takie kozaki macie chociaz dsm?:P
a moze to byl second i sobie przekazywali graty dla sciemy? nie sadzisz? dalbys komus graty za 200k+ gp? za to tylko ze jest? bo ja nie...
Jest kilka możliwości ...
1. Byli to dwaj koledzy z realu ...
2. Mogło to być dwóch modków , którzy się wygłupiali dla checy ...
3. Kolesiowi się znudziła tibia , poznał kogoś sympatycznego
i dał mu fajne rzeczy ...
Jest to możliwe ... słyszałem kiedyś o milionerze , który dał bardzo miłej kelnerce astronomiczny napiwek ... kilkaset tysięcy dolarów chyba ...
No ma sie czym podniecac bo grac w fast hands o mpa:P
Ja na oczy w tibii mpa nie widzialem tylko na obrazkach.
A co wy takie kozaki macie chociaz dsm?:P
a no miałem niejedno jak jeszcze dawnym charem grałem.
1 na sobie i jakies 4 mi przeszły przez ręce (zamieniłem na gp)
]v[ichal
06-09-2004, 20:10
Mi raz dimitri von carstein pokazal mpa,golden legsy demon helmet pokazal na trade zdarzylem wydusic "OMFG!" i juz go nie bylo ^.-
bObO_gUmI
16-09-2004, 19:39
v[ichal']zdarzylem wydusic "OMFG!"
Prosze nie mowcie tak jak tam kolega w cudzyslowie. Pewnie nawet sobie nie zdajecie sprawy co to tak na prawde znaczy...
re up: OMG : Po Polsku O mój Boze. Wic nie wiem czemu ludzie pisza to w cudzyslowie...
$corcerer
19-09-2004, 16:15
OhMyFuckingGod
Więc bluźnisz....
i koniec offtopika, bo zamkniemy.
Ja nie jestem pewien ale kiedys widzialem jak 100+ lev przechwalał się mpa w depo... ale moglem sie mylic.
Quake-v-Lightning
07-11-2007, 16:57
no i? stanął ci? mieli na pewno inne postacie, nie ma się czym podniecać :x: :baby:
Riten_lum
07-11-2007, 17:35
no i? stanął ci? mieli na pewno inne postacie, nie ma się czym podniecać :x: :baby:
A Ty do ku*** nędzy popatrz na date założenia i ostatniego posta.
Archeolog zasrany sie znalazł.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.