Pokaż pełną wersje : ZYCIE Z ASTERY augustow of urban
Pan Goner
28-12-2006, 23:44
omg mam 15 lat nobiki
no dobra spoko,wybacz ;)) i odpowiedz na pytanie
august_of_astera
28-12-2006, 23:45
Jego Loot Bo Dal Mi Mfy Dostalem 3 Orby
Pan Goner
28-12-2006, 23:46
Jego Loot Bo Dal Mi Mfy Dostalem 3 Orby
okej,nastepnym razem postaraj sie zeby dali Ci cos wiecej ;) masz jeszcze jakies fotki z demonow?
omg mam 15 lat nobiki
BAuAhahahahAHahahaHhahahahEIheaheHEIEheaheAHHEHehe ahaaoaeajeaiahaehaehoeaheahe PWND!!!!!!!!!!!!!! IAABAUAHAHAHAAHAHA ALE DZOLKAS!!!!!
Prosze o kopie legitki albo czegos.
Pan Goner
28-12-2006, 23:48
BAuAhahahahAHahahaHhahahahEIheaheHEIEheaheAHHEHehe ahaaoaeajeaiahaehaehoeaheahe PWND!!!!!!!!!!!!!! IAABAUAHAHAHAAHAHA ALE DZOLKAS!!!!!
Prosze o kopie legitki albo czegos.
nie no prosze Cie...
edit:
ide spac a jutro ma byc wiecej ss'ow ;) pozdro i DAJCE MU DO CHOLERY SPOKÓJ !
august_of_astera
28-12-2006, 23:53
A TU MOJA POMYLKA DOSTALEM TEZ FRRE ITEM PLAX
http://img164.imageshack.us/img164/7965/dostalemffreitemls8.jpg (http://imageshack.us)
PsEłdO KiBic
29-12-2006, 00:05
Kutwa zejdźcie juz z niego ... SS Spoko nie wiem czego sie te nooby czepiaja -.-
Też chciał bym tak wymiatać z paccem :P... <ale ta Akcjia z Hacknieciem Konta Była RellY Noobska:D >
mam pytanie dlaczego nie zrobiliscie koncowego screena z ladnie ulozonym lootem? Erver sie bal ze ukradniesz? wiesz co mam juz to gdzies, juz mi sie znudzilo to ciagle tyranie Ciebie. powiem ci tak u mnie masz juz luz. jesli te ssy maja wygladac tak jak te ostatnie z demcow to jak dla mnie moga byc. tylko zmien jeszcze troche zachowanie. bardzo mozliwe ze ty jestes taki poniewaz cie wszyscy tyraja, moze jak dadza luzu troche to sie zmienisz ale chyba tylko pod wzgledem tej agresji, bo z chciwosci to nie wiem. to ejst jak nalog
@Augustow of Urban
Przeglądając posty widzę, że masz problemy ... Mówimy poszedłem, a nie tak jak Ty "poszlem". Zapamiętaj! Może kiedyś Ci się to przyda ... :]
Same klotnie, fakt. Zamykam, nie chce mi sie kasowal 3/4 tematu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.