Pokaż pełną wersje : Liga Mistrzów 06/07
Tak jak w temacie, wszelakie rozmowy na temat piłki nożnej, a konkretnie o tego rocznej Lidze Mistrzów. Co myślicie ? Kto wygra cała lige ? Kto przejdzie do następnej fazy ? Wszstko w tym temacie. Załozylem ten temat, aby wszystkie osoby interesujace się piłka nożna mogły sie wypowiedzieć.
Alessandro Del Piero
15-12-2006, 18:37
Największe szanse ma według mnie Lyon. Gra szybką i efektowną piłke i jest zabójczy przy rzutach wolnych. Oczywiście nie można lekceażyc innych drużyn. Manchaster radzi sobie w tym sezonie bardzo dobrze i jest kolejnym faworytem. Real jest niewiadomą. Mimo iż gra nieźle to kiepska atmosfera w zespole może w każdej chwili wszystko zepsuć. Milan od momentu sprzedania Szewy gra fatalnie i bedzie im bardzo ciężko awansować do kolejnej fazy. Jak zawsze do faworytów należy Chelsea i Barcelona, choć gdy w tej drugiej nie ma Eto'o to grają w kratke, a Ronaldinho nie jest w najwyższej formie. W tym sezonie może wreszcie cos pokarze Inter, ale tylko jeśli Mancini będzie stawiał na forme, a nie nazwiska. Bayern to już drużyna dziadków, wątpie czy bedą sie liczyć w dalszej walce. Oczywiście nie można zapomnieć o tym, że może sie niespodziewanie pojawic czarny koń, którym może być Celtic. W inne kluby jakos nie wieże ;). Życze wszystkim kibicom emocjonujących meczy, a ja poczekam jeszcze 2 lata, aż Juve będzie grać w LM :P
Straznik Monopolowego
15-12-2006, 18:59
Arsenal wygra
FE
Real jest niewiadomą. Mimo iż gra nieźle to kiepska atmosfera w zespole może w każdej chwili wszystko zepsuć.
Doprawdy nie wiem na czym opierasz swoje przemyślenia.
^^:
to,że ktoś w Realu się kłóci, itp to jest wydwane na światło dzienne, a przeprosiny czy coś takiego już nie no bo o czym pisac;)
@topic:niektóre pare zapowiadają się całkiem interesująco,mam nadzieję ,że tvp pokaże Bayern vs Real,a nie Celtic
Alessandro Del Piero
16-12-2006, 00:28
@Raul
No doszły mnie słuchy o bójkach między piłkarzami w Realu, ale może to juz przeszłość :P Nie śledze wszystkich newsów z obocu Królewskich ;)
@PiXik
Wątpie żeby TVP zaprzepaściła taki "świetny" mecz jak Celtic - Milan ;/. Jedyna nasza nadzieja to to, że może Celtic gra we wtorek :P
Hellraiser
16-12-2006, 00:34
Po cichu licze na Chelsea lub Bayern,.. by sięgneli po Puchar Ligi Mistrzów.
Darth Ryba
16-12-2006, 01:03
Chelsea, Manchester... jakis angielski klub imho wygra.
Niech wygra ktokolwiek, byle nie farsa.
Calen Futh
16-12-2006, 11:50
Uważam, że jeśli w Man Utd nie będzie waznych kontuzji a zespół dalej będzie grał swoje to jest szansa aby zaszli daleko. Obok Man U, klubowi któremu kibicuje jest Lyon, podoba mi się w nich to, iż nie mają jakiś SUPEREVULMEGAHIPER gwiazd tylko są dobrym klubem który gra zespołowo
Lyon. Nie jestem ich zagorzałym fanem, ale lubie patrzec jak graja, pozatym, zasłużyli a na to.
Chciałbym żeby Manchester Utd wygral bo jest to solidny klub i głodny sukceców. Maja dużo talentów i też dużo doswiadczonych graczy wiec w sume rzeczy powinno byc dobrze.
OnlyM(PL)
16-12-2006, 17:25
oczywiscie Manchester ; )
Ja calym sercem jestem za Interem :D
chcialbym zeby wygrali, niech cos pokaza w tej edycji. Zalezy od Manciniego, dziwny trener :|
Teraz chyba wszsytkie mecze beda w telewizji tzn. wtorek, sroda chodzi mi o tvp bo w jesiennej edycji mialobyc we wtorki w tvn turbo.
Moze Lyon'owi sie wreszcie uda gdzies dalej zajsc ;p
Alessandro Del Piero
16-12-2006, 22:13
Z tego co wiem TVP ma wykupioną licencje tylko na środy.
Kazdy zespół oprócz Barcelony.
Mam nadzieje, że wygra ManU, bo lubie większość zawodników i grają teraz z OSC Lille (czy jakoś tak). Największą szanse ma raczej Lyon.
Ja gorąco licze na triumf Lyonu w Lidze Mistrzow. Duze szanse ma tez Arsenal i Barca (jesli Ronaldinho bedzie w formie) B). Lyon juz od kilku lat jest jedna z lepszych druzyn w europie, ale rzadnego triumfu oprocz mistrzostwa kraju i pucharu Francji. Lyon musi dostac :cup:
Chelsea Londyn to chyba jasne!
Dark Sven
17-12-2006, 10:34
Chelsea, Man Utd, Inter.
Byle nie Barca... ani Real ;>
teletoobis
17-12-2006, 17:16
Od dziecka kibicuje Barcelonie oczywiscie ale wg mnie wygra Lyon ;]
Capality
24-12-2006, 11:42
Ja licze na Celtic albo MU(nie Muonline tylko Manchester United)a dltaego że tam grają Polacy, i chiałbym żeby np. w finale grał Mu i ktośtam i żeby kuszczak zrobił jak Dudek: Kuszczak Dance :)
@UP
Raczej puszczak dance :P
@Topic
Ja jestem za Realem i Celticem :) Ale podejrzewam ze wygra Lyon wystarczy popatrzec na ich mecze i przewage w Francuskiej Lidze:) Albo popatrzec na mecze LM.
Ciekawe jak będzie grał Real po wzmocnieniach - tak czy siak 3mam za nich kciuki.
Lyon wydaje mi się że też dojdzie daleko...
A obrońca tytułu - Barca - raczej nic nie zawojuje.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.