Pokaż pełną wersje : Ape city bug
kirocron
15-12-2006, 23:53
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15490
Doda, że gamemasterzy olali tego buga całkowicie. Dopiero jeden z tutorów sie zdecydował przyjść i zobaczyć co i jak ...
Pin'gwin
16-12-2006, 00:06
Bug taki bekowy.
Co do rekacji Gmów to sie nei będe wypowiadał.
Fejkowiec
16-12-2006, 00:10
No nice bug, na poczatku nie wiedzialem o co chodzi, ale pozniej juz tak ; }
morthifer
16-12-2006, 00:20
a co gmowie mieli zrobic jezeli zaden powazny bug to niebyl?
->zwykly klon potworka ktorey nic nierobi, bardziej przypada to pod buga graficznego, cos takiego to normalka na ot
Anvortis
16-12-2006, 00:31
Kopiujesz Potworka zabijasz i znowu, i tak ciagle ;) prawie jak Slime !
Ciekawy bug B) tylko szkoda, że tylko graficzny.
kirocron
16-12-2006, 10:08
a co gmowie mieli zrobic jezeli zaden powazny bug to niebyl?
->zwykly klon potworka ktorey nic nierobi, bardziej przypada to pod buga graficznego, cos takiego to normalka na ot
To idz grać na OTS
A to nie do końca bug graficzny bo się wejś na to miejsce też nie dało. Nawet po ubiciu matki. A GMowie mogliby się chociaż zainteresować skoro 4 osoby im zgłaszają tego samego buga...
Always hunted
16-12-2006, 11:32
Hehehe, spoko bug :D to tylko tak z Sibangami? I czy za drugiego potwora też exp jest? Czy to tylko bug graficzny ale nie można wejść na pole z potworkiem?
kirocron
16-12-2006, 14:42
Inne potworki sie nie klonowaly ;). I nie ma expa za klona - niestety - bo wtedy to nie wiem czy bym zgłosił ^^
up@ za używanie bugów sa kary - tak jest z tp, i z kazdym innym bugiem.
Kasztaniaczek
17-12-2006, 02:17
pier ktos by musial powiedziec ze on z niego korzysta ;]
Ha!! To mnie teraz powaliles.. Jak bym zobaczyl takiego potworka ktory po zabiciu sie ciagle respi i dawal exp:D to siedzialbym cicho i expil :P
A TP i tak kazdy uzywa ;p
Jackass :D
04-01-2007, 20:41
Qrcze, powie mi ktoś o co tu chodzi?? bo patrzę na filmik i nic nadzwyczajnego nie widzę... Proszę się nie naśmiewać ze mnie ale obejrzyłem to chyba z 10 razy i nic nie widzę !!
Obejrzyj jeszcze raz archeologuX(
Pawcio Druid
04-01-2007, 21:32
o co biega?
Bodzio88
04-01-2007, 22:06
LOl to jakśs zmowa niema zadnego bugu lol...
Haha?! Albo ja slepy albo tam nic nie ma....
szymon287
04-01-2007, 22:42
Jesli dobrze mysle to to byl bug graficzny od razu po upku i juz go zlikwidowali (jesli chodzi o buga ktory np. ,,kopiuje itemy'' bo filmu nie chce mi sie ogladac ;))
R0y@l...
04-01-2007, 22:57
Ale niektórzy naprawde są ślepi... bug graficzny, że Sibang się sam kopiuje jak staniesz w odpowiednim miejscu, ale chyba tylko jeden cię nawala xP
ja nie widze tu żadnego kopiowania... :baby: stoi małpa na rogu i rzuca w gości kamieniami a oni sie cieszą "Yea"
a może jakiś szanowny pan napisałby na jaką to wersje ten film?
edit: znalazłem w zakamarkach mojego dysku i widać kopiowanie stwora... To na Tibia 7.8 !!! na 7.9 widać to samo tylko, że bez klonów (pewnie jakby ktoś zaatakował klona to debug by wyskoczył no albo krew z niczego :P)
Duch Niespokojny
05-01-2007, 16:33
Jesli dobrze mysle to to byl bug graficzny od razu po upku i juz go zlikwidowali (jesli chodzi o buga ktory np. ,,kopiuje itemy'' bo filmu nie chce mi sie ogladac ;))
No fakt, temat jest dość stary, więc bug od tamtego czasu został już pewnie naprawiony i dlatego teraz już nic niezwykłego na filmiku nie widać...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.