zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hiberna - Anihilator by 4 mages

qwert_stary
16-12-2006, 10:59
Anihilator na hibernie,wykonywany przez 4 magow.Ale jak dla mnie najciekawsza jest koncowka :) Pokazuje jakimi nobami sa niektorzy hlvle.

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/15493

*Imprezka*
16-12-2006, 11:28
Pokazuje jakimi nobami sa niektorzy hlvle.
Hot eh? Ja ciebie nie rozumiem...Jeżeli chodzi ci o ten trap po wyjściu z anihi to wiedz ze oni to zrobili for fun -.^ Dla twojej swiadomosci oni nie chcieli ich zabic :baby:
wykonywany przez 4 magow.
Hmm... Mag=Sorcerer wiec cos jest nie tak bo Takhissis jest Druidem -.^

Esther
16-12-2006, 14:02
Hmm... Mag=Sorcerer wiec cos jest nie tak bo Takhissis jest Druidem -.^

Mag=postac magiczna?:P
Fajny filmik ;)

Always hunted
16-12-2006, 14:04
Ty kurde ciągle dajesz filmy z ciekawymi końcówkami xDD

Mag-> osoba używająca czarów, czerpiąca siłę z magii
Druid-> osoba używająca czarów, czerpiąca siłę z Natury
Czyli druid nie jest magiem :P

Stiffy
16-12-2006, 14:24
Ty kurde ciągle dajesz filmy z ciekawymi końcówkami xDD

Mag-> osoba używająca czarów, czerpiąca siłę z magii
Druid-> osoba używająca czarów, czerpiąca siłę z Natury
Czyli druid nie jest magiem :P

A co magia to jakiś żywioł czy coś? Druid czaruje Sorc czaruje, obaj są magikami Oo

Tirius Wife
16-12-2006, 14:25
w tibi mages oznacza postac magiczna druid i sorc to to mages -.- wiec w tym przypadku 4 mages :)

btw. dobry film :) sam chcialem go wrzucic ^^

Pitosh
16-12-2006, 15:06
Zal... Wy to juz nie macie sie czego czepiac poprostu chodzilo o postac magiczna X(
a druid to tez w pewnym sensie mag ale on ma czary leczace ale mlvl hp i mp leci tak samo ruznia sie tylko spellami wiec po co jakis problem

Always hunted
16-12-2006, 17:04
A co magia to jakiś żywioł czy coś? Druid czaruje Sorc czaruje, obaj są magikami Oo

Jak się uprzemy że magia istnieje, to tak :P Temat zawiera błąd i równocześnie nie zawiera... ale skończmy o tym...

Brisingr
17-12-2006, 01:53
Potrzebuje pomocy... Czy ktoś może mi powiedzieć jak się ogląda filmy z końcówką .rec? Bo szukałem w necie ale nie moge znaleźć ;( . pisać na GG: 8321973 Z góry dzięks

Jwitos
17-12-2006, 09:36
Pall i knight też czarują, to co, też mages?

Godfather
18-12-2006, 19:56
Przecież i Sorcerer i Druid czerpią swoją siłe z magi, wiadomo że palladyn i knight tez cos tam maja ale druid i sorc sa magami i nie ma rozrurznienia na to czy druid to mag czy nie.... obydwie profesje sa magaiczne a wiec sa takze magami, niezliy filmik :D

Szejd
19-12-2006, 15:26
Potrzebuje pomocy... Czy ktoś może mi powiedzieć jak się ogląda filmy z końcówką .rec? Bo szukałem w necie ale nie moge znaleźć ;( . pisać na GG: 8321973 Z góry dzięks

nie da sie ;(;( ja nie umjem