Pokaż pełną wersje : Quaras city
qwert_stary
16-12-2006, 11:04
67 master i 110 + elite expia na miescie quar.Ale najbardziej godny uwagi jest sam koniec.Nie wiem jak na takim lvlu mozna byc takim nobem...Ci goscie chyba kupili chary...Prosze o nie spoilowanie tresci/loota ;)
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/15500
Tak to jest jak się kupuje postacie..
Co do huntu to niezłe miejsce zwazywszy ze fish finy po 7-10k kosztują.
A co do ludzi.. ten ek zabardzo wieżył ze ms będzie go uhał, cuż szkoda było mu jednego uh'a na redzie a wypadła mu mms'ka..
W takim eq chodzić na nie e-pvp to śmieszne, bez aol.. o blessach też niesłyszał..
You are dead.
You were downgraded from Level 111 to Level 109.
Always hunted
16-12-2006, 11:41
up@
Oczywiście musiałeś zespoilować? -.- A na e-pvp nie ma AoLi
topic@
LoL hehe
10/10 12345678910
MagField
16-12-2006, 11:55
Sorry hahaha ale ten knight nie umiał sie uhać że musiał dawać te uhy tymu ms?Rasowe nooby odrazu widać że chary zostały kupione a ownerzy mają po 11 lat...
Tak to jest jak się kupuje postacie..
Co do huntu to niezłe miejsce zwazywszy ze fish finy po 7-10k kosztują.
[ A co do ludzi.. ten ek zabardzo wieżył ze ms będzie go uhał, cuż szkoda było mu jednego uh'a na redzie a wypadła mu mms'ka..
W takim eq chodzić na nie e-pvp to śmieszne, bez aol.. o blessach też niesłyszał..
You are dead.
You were downgraded from Level 111 to Level 109. ]
Co za porycie... Jak mozna byc takim debilem?
A co do filmu to troche nudny :p
Dzięki Szuszu, już nie ma po co oglądać.
Always hunted
16-12-2006, 13:07
Przeciez o tym mówie ze tylko na e-pvp miało by sens chodzić z p-ammy..
Jak można nie spoilować i komentować?
To każdy kometarz ma być haha ?
@Mozo
To najpierw oglądaj a potem czytaj komętarze a nie najpierw czytasz a potem masz pretensje..
Po pierwsze, sam się z niego śmiałeś że bez aola chodził...
Po drugie, można komentować bez spoilowania... To co ty zrobiłeś nie było komentarzem, tylko streszczeniem filmu...
@ do wszystkich nie-spoilerów
To co robicie wygląda mniej więcej tak
SPOIL SPOILPo co zaspoilowałeś, że SPOIL SPOIL
Więc sami SPOIL'ujecie.
Jak nie chcecie wiedzieć co się dzieje, to nie czytajcie tylko oglądajcie.
A forum jest od tego, żeby wymieniać opinie. Dla mnie odpowiedzi typu "fajny film, polecam" są gówno warte. Tylko kupa niepotrzebnego spamu. Najczęściej zresztą taki spam widać przy filmach typu "taifunzabijanatestserverzeferumbrassasolo*****"
@ down
Wątpie czy ktoś .rec sprawdza, a jak koleś daje film.rec i po kliknięciu wyskakuje Ci okno "czy jesteś pewien, że chcesz ściągnąć film*****", to nie trzeba mieć zbyt dużego IQ, żeby się domyślić, że coś nie tak. I wtedy najlepiej zareportować topic, a nie przez 10 stron spamować KEYLOGGER PLX, ALE NOOB, mysłałeś że ktoś się nabierze?, głupie dziecko NEO
Bo przez to newb klika "nowe posty" wyskakuje mu "super anhilator solo by 100 lvl rookstayer" i widzi, że po minucie jest 50 odpowiedzi, to wchodzi i ściąga. Patrzy, a tu ***** (WOW, nie muszę odpalać Tibicam), a potem kolejny topic "nic nie zrobiłem i mam hacka (PS. dziwne że zawsze mam hacka, jak jakiś film nie działał tego samego dnia)".
@ down
Wiem, że tak nie pisałeś, ale chodzi mi o to, że każdy zrobi we własnym zakresie. Albo 1 post i report, a nie spam.
+
Co do spoilowania, to nie dojdziemy do porozumienia.
Ty nie lubisz spoila, a ja czasem wole przeczytać, czego mam się spodziewać na filmiku.
Jak masz np. "super lukasz dragon hunt", i ściągam 20 MB, żeby zobaczyć jak paladyn żebra na speara, potem idzie na trolle po kolejne speary, kupuje za kase mfa i w 59 minucie idzie na draga, któremu na 2 hity wchodzi....
A tak czytam "ale syf, koleś żebra przed dp na spear, a potem pada jak noob" i mam 20MB mniej do ściągania.
Always hunted
16-12-2006, 14:02
Ale czasami warto przeczytać commenty, żeby zobaczyć, czy film jest czysty.. wirusy nawet w *.rec się zdarzają!
I, to ma być komentarz, a nie streszczenie... albo spoilowanie loota/nispodziewanej sytuacji
Up@
czy ja spamowałem "omg omg keylogger plx?!" po prostu napisałem że wartio zerknąć na commenty, bo wirus może się zdażyć... nawet *.rec nie są bezpieczne, wierz mi... poza tym, to antywirus może Ci powiedzieć że jest wirus, nie trzeba samemu sprawdzać.
Co za nooby shauahsuahsuashasuh...
Ten knight wymiata nie ma co.
Dark Lord Markus
16-12-2006, 14:50
Co za porycie... Jak mozna byc takim debilem?
A co do filmu to troche nudny :p
LOL qrwa sam jestes debil jakbyś niewidzial szu zedytował posta a twój comment nadal zostal...i kto tu jest debil? Weź sie człowieku zastonów co mówisz...
N/C qrwa
hahah nom noob jakich malo :D:D:D
Więc sami SPOIL'ujecie.
A forum jest od tego, żeby wymieniać opinie. Dla mnie odpowiedzi typu "fajny film, polecam" są gówno warte. Tylko kupa niepotrzebnego spamu. Najczęściej zresztą taki spam widać przy filmach typu "taifunzabijanatestserverzeferumbrassasolo*****"
@ down
Wątpie czy ktoś .rec sprawdza, a jak koleś daje film.rec i po kliknięciu wyskakuje Ci okno "czy jesteś pewien, że chcesz ściągnąć film*****", to nie trzeba mieć zbyt dużego IQ, żeby się domyślić, że coś nie tak. I wtedy najlepiej zareportować topic, a nie przez 10 stron spamować
Bo przez to newb klika "nowe posty" wyskakuje mu "super anhilator solo by 100 lvl rookstayer" i widzi, że po minucie jest 50 odpowiedzi, to wchodzi i ściąga. Patrzy, a tu ***** (WOW, nie muszę odpalać Tibicam), a potem kolejny topic "nic nie zrobiłem i mam hacka (PS. dziwne że zawsze mam hacka, jak jakiś film nie działał tego samego dnia)".
A co ma piernik do wiatraka? Zes wyskoczyl z tymi keyloggerami -.-
Oglądałem juz ;p
Ciekawa jest też lista dedów sorca.
Jak w 2 dni stracic 5 lvli ? :) łatwo ^^
Dec 16 2006, 20:31:29 CET Died at Level 63 by an ancient scarab
Dec 16 2006, 20:24:42 CET Died at Level 64 by an ancient scarab
Dec 15 2006, 23:48:44 CET Died at Level 65 by a giant spider
Dec 15 2006, 23:34:22 CET Died at Level 67 by a quara hydromancer scout
Po każdym dedzie nasz bohater xD próbuje wracać po loota chyba bez run i bez mf bo coś chyba nie udaje mu sie :P A filmik bardzo smieszny xD Końcówka rulezzz :p
Knight Petter
16-12-2006, 21:44
....Nie widziałem większych noobów....
...Ten ktoś na 100% kupił chara, albo tylko tak udaje xP...
Nieugiety
16-12-2006, 22:46
Ehh... no cóż tu pisać? Poprostu Żal.pl
Żal mu dupe ściska nad 1 uhem...
Will Samin
16-12-2006, 22:52
buehuaheauhahahhaa miec 600hp i sie nie uhac muieahahaha <hunt noob style>
nie ma to jak pierwszy raz grac w tibie kupina postacia <rox>
Nieugiety
16-12-2006, 22:53
buehuaheauhahahhaa miec 600hp i sie nie uhac muieahahaha <hunt noob style>
nie ma to jak pierwszy raz grac w tibie kupina postacia <rox>
Wiecie...to jest bardziej żałosne niz smieszne....
Will Samin
16-12-2006, 22:59
@up
co jest bardziej zalosne niz smieszne ?
sam jestes zalosny :]
-TatoooOOooOoo
-Wut?
-Mam takie dobre oceny. KuuuUUuuUUpiłbyś mi postać w TibiiiiIIiiIii???
-Nie ma mowy.
-Tato proooOOoooooszęęęęęęęę...
-No dobra już dobra, kupie ci.
Można to tak jakoś określić :P
Nieugiety
16-12-2006, 23:11
@up
co jest bardziej zalosne niz smieszne ?
sam jestes zalosny :]
Powinszować rozumowania.
Ten film jest cieciu bardziej załosny niz smieszny....
Knight Patryk
16-12-2006, 23:22
po co ma sie uhac?uhnie sie za 500?moze 600?a ten MS go za moze 1k+ wiec to dla niego wieksza strata
EDIT:
EJ lol oni nawet mace zbierali xD
Więc sami SPOIL'ujecie.
@ down
Wątpie czy ktoś .rec sprawdza, a jak koleś daje film.rec i po kliknięciu wyskakuje Ci okno "czy jesteś pewien, że chcesz ściągnąć film*****", to nie trzeba mieć zbyt dużego IQ, żeby się domyślić, że coś nie tak. I wtedy najlepiej zareportować topic, a nie przez 10 stron spamować
agree xddd
EDIT:
EJ lol oni nawet mace zbierali xD
Oni zbierali brass helmety :faceoff:
Dzięki Szuszu, już nie ma po co oglądać.
to byl ostatni post jaki przecyztalem w tym temacie. nie wiem co wy ludziw chcecie. wiadomo przecie ze z quar leca fishfiny. to tak jakby nie mowic ze z dwarfow iron ore leca. pozatym szuszu mowil ze dobre miejsce i mozna fishfiny lootowac, co nie znaczy ze wylecialy.
co do filmu ten ek to noob totalny, deep yellow a on sie nie uha tylko przewaznie uha koledze dawal zeby on go uhnal. sie zaloze ze ten sorc sam stamtad nie wyszedl. poprosil quary zeby mu free tp do temple daly :D:D:D
@up Gdybys czytal od poczatku temat albo byl troche spotrzegawczy to zdalbys sobie sprawe z tego ze szuszu zedytowal calego posta. Jego poj.... post zostal zacytowany w moim, jednak ocenzurowany po to zeby nie spoilowac. Nie wykasowwywalem go zeby pokazac jakim debilem jest szuszu.
LOL qrwa sam jestes debil jakbyś niewidzial szu zedytował posta a twój comment nadal zostal...i kto tu jest debil? Weź sie człowieku zastonów co mówisz...
N/C qrwa
Moj post zostal ocenzurowany. Wiec zamknij ta zapyziala morde bo jesli wlazles tutaj po tym jak szuszu zedytowal posta to nie w*****ales sie jak poprzedni userzy. Ciesz sie ze nie zepsul ci "radosci" z ogladania filmu, bo kilku osobom zepsul.
Dark Lord Markus
19-12-2006, 09:09
@up Gdybys czytal od poczatku temat albo byl troche spotrzegawczy to zdalbys sobie sprawe z tego ze szuszu zedytowal calego posta. Jego poj.... post zostal zacytowany w moim, jednak ocenzurowany po to zeby nie spoilowac. Nie wykasowwywalem go zeby pokazac jakim debilem jest szuszu.
Moj post zostal ocenzurowany. Wiec zamknij ta zapyziala morde bo jesli wlazles tutaj po tym jak szuszu zedytowal posta to nie w*****ales sie jak poprzedni userzy. Ciesz sie ze nie zepsul ci "radosci" z ogladania filmu, bo kilku osobom zepsul.
Znowu mnie rozbawiłeś :D
Jak weszłem to niewidizałem posta szuszu tylko twojego idiotycznego cytata, ty też zepsułeś zabawe innym rozpowszechniając to co on napisał a wiec lepiej juz sie nieodzywaj...
P.S. chociaż byś zedytował posta bo wystarczy zanaczyć tekst i wszystko widać...
Haha , jak ktoś chce sie posmiac niech oglada !! <lol2>
P.S. chociaż byś zedytował posta bo wystarczy zanaczyć tekst i wszystko widać...
Co za debil xD Ty chyba nie wiesz co znaczy haslo "cenzurujcie loota". Idiota.
Sorry hahaha ale ten knight nie umiał sie uhać że musiał dawać te uhy tymu ms?Rasowe nooby odrazu widać że chary zostały kupione a ownerzy mają po 11 lat...
Poniewaz mag mocniej healinie knighta niz on sam -.-
Film chujowy.
Diablosss
20-12-2006, 14:40
Cwaniaki sie znalazły "knight noob" itd.. a tak naprawdę większość z was sama nic lepszego by nie zrobiła i nie zrobi ;], ale latwo jest obrzucać gównem ludzi, gdyby nie tacy ludzie nawet byście nie wiedzieli co to sa quary (i inne silne i trudno dostępne potwory). A nikt nie jest doskonały i każdy popełnia błędy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.