Pokaż pełną wersje : Steel boots, czy medusa shield
Ello
Co mam kupić sobie steel bootsy czy medusa shield? obecnie mam eq na knighcie: crusader helmet, leather boots, dragon shield, bs, p amulet, k legsy, golden armor.
Diego'Odin
16-12-2006, 13:58
zdecydowanie shield steel botsy nie sa ci jeszcze potzebne
Sozemego
16-12-2006, 13:58
Demon shielda ;]
--Pallek--
16-12-2006, 14:15
Po co ci steel bootsy? Lepiej se poźniej na boszki nazbierać a teraz meduske se kupic :D:crusader:
Ok. dzięki za radę kupię meduskę =)
-Mixawik-
18-12-2006, 23:23
Kup Medusa Shield'a, a jeszcze lepiej było by gdybyś dozbierał troche kasy i kupił "Demonke"(Demon Shield)
-Mixawik-
19-12-2006, 14:12
Na 23lv kupowac demon shield? Chyba tu kogos pojebalo. Steel bootsy i demon shield kup sobie za 30-40 poziomow. Meduse mozesz teraz kupic chociaz warto poczekac do 30lv.
Najprędzej Ciebie -.-
Chodzi mi o to że, jak ma kupować Meduse niech uzbiera na Demon
Dlaczego? Meduza to bardzo tania tarcza. Na arcani kupisz za 7k. Polecam!
edit: A demon shield ile kosztuje? Zastanowiles sie czlowieku?
Proponuję narazie chodzić w Dragonce, a później kupić Vampirkę (albo od razu Demonkę) i ofc BoH :P
Radze ci kupić Medusa Shield...
Mowie ci Steel boots to dla mnie dziadostwo wole, bohy....
Poborca_Podatkowy
19-12-2006, 21:06
@ autor topicu
Powinieneś jeszcze powiedzieć jaki masz skille... Bo jakby się okazało, że jakiś śmieszne, to radziłbym wooden shielda. A steel to tylko do blokowania mocnych monsterów.
@up
Nie ma to jak błysnąc błyskotliwym dowcipem...
Na każdych skillach przyda sie lepsza tarcza...
medusa
hmm jak jestes knightem to bohy powienienes odstawiac na 3 plan :P a pozatym jak Cie stac na steel boots to qp demonke ;)
Skille mam 53/50. dzięki za rady na pewno sie przydadzą w przyszłoścki pupiłem już meduskę teraz zbieram na gs'a.
Bugatti183
19-12-2006, 22:59
Zdecydowanie mudusa shield !
Jerkov Thundersword
20-12-2006, 20:38
Ello
Co mam kupić sobie steel bootsy czy medusa shield? obecnie mam eq na knighcie: crusader helmet, leather boots, dragon shield, bs, p amulet, k legsy, golden armor.
Po pierwsze to wyrazów języków germańskich nie odmienia się w języku polskim.
Po drugie, steel boots a medusa shield? Steel boots 80k, medusa shield 15k(?). Też tu się dużo zastanawiać, po co ci steelboots? Lepiej już sobie kup boots of haste albo MMS, które jest warte tyle samo... Bynajmniej na moim sewerze.
Na Antice steel boots po 15k, a Medusa shield po 7k. :]
Po co ci steel bootsy? Lepiej se poźniej na boszki nazbierać a teraz meduske se kupic :D:crusader:
za 1 pare steel bootsów kupisz 2 pary boszków
a propo kup shielda;] buty po za bohami eni sa potrzbene!ludzie zrozumcie xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.