Pokaż pełną wersje : xp
jestem magiem w carlin i nie wiem gdzie mam xpic bo nie chce mi sie walczyc z bugami w kanalach mam 8lvl skille 18/19
ps.prosze o szybka odpowiedz :p
Dragon bone
30-08-2004, 11:44
Idź na Folde (taka wyspa na północ od Carlin :) ) tam możesz levelować przynajmniej do 15-16lev mozesz tez na jakimś 10lev pujść do kopalni dwarfów, ale folda jest lepsza bo jest wienksze urozmaicenie potworów.
wlasnie bylem przed chwila na foldzie i wszedlem w skale ... bylo kilka frost trolli zabilem je bez problemu szedlem coraz nizej i nizej... patrze a tu fire elemental mnie trzasnal i napis You are dead :( :(
Bo na foldzie trzeba uwazac. Ja ci radze, jesli nie masz duzo czasu, zalozyc tez knighta. Knightem szybko expujesz, jak ci sie znudza rotwormy (na wyzszych skillach, a przynajmniej z dobra bronia), to idziesz knightem expowac. Taka minigierka:)
Idz do AB, na trolle, potem roty... itd.
A ja proponuję przeprowadzić się do miasta elfów, Ab'Dendriel. Są tam dziesiątki Trolli, wiele dobrych łowisk, Wasp Cave (1-2k xp po przejściu całej), Ghoule i Slimy oraz zamek Elvenbane. Na lvlu 15-20 można wybrać się także do kopalni na zachód od Kaz.
hmm... do ab cos mam zaufanie ze nie zgine bo podzszedlem do polaka 22level i pytam sie czy mi da free stuff to jak mi wcisnal plate armor itp to nie wiedzialem co robic :tongue:
na darashii pod depo napisalem sell p-legs. gosciu na 9 levie sie zapytal ile za nie. powiedzialem 1,5k i powiedzial ze tyle nie ma... zapytalem ile ma on powiedzial ze ma 400 ilestam gp, 100 strzal jakies tam miesko... powiedzial ze jest nowy na mainie... powiedzialem mu follow me. weszlismy do depo... dostal p-seta, dwarven shielda, 2 long swordy i spike sworda i 1k na drobne wydatki... no pierona juz myslalem ze sie pieron zfajda w gacie chyba...
innym razem gosciu prosil wszystkich o jakies zarcie bo nie mial... zaprosilem go do depotowa... dalem mu pelnego bp... fishow... 2k fishow pieron sie dziwil ze na 10 levie nie potrafi podniesc :D
Zrob stary ze 2 bp of hmm !! I wes kolegow zżuccie sie na key do Hell Gate znajduje sie w Ab ja mialem Druida i tylko tam expilem !! Jest tam duzo DS, Guhuli, szkieletow, i innych slabakow !! Tam sie bardzo szybko expi !! Polacam na przyszlos wszytkim Magom i Druidom Hell Gate !!
na 8 lvl możesz isc do podziemi na północny zachód od carlin (wyzej od goblinów) na 1 poziomie :snkei, wolfy, i takie tam *******y :tongue:
na 2 trole, roty, wolfy na początku niezłe expowisko. Nizej nie mówie bo i tak nie zejdziesz ( bramka od 30 lvl ) :)
Zrob stary ze 2 bp of hmm !! I wes kolegow zżuccie sie na key do Hell Gate znajduje sie w Ab ja mialem Druida i tylko tam expilem !! Jest tam duzo DS, Guhuli, szkieletow, i innych slabakow !! Tam sie bardzo szybko expi !! Polacam na przyszlos wszytkim Magom i Druidom Hell Gate !!
hmmm ale jak mam tam xpic jak mam 2 lvl magic ? 3 w przygotowaniu jest :P
przeciez 3 magiczny sie moment robi... pamietaj zebys caly czas spalal mane i zebys nie mial mana lossow
Muszufasa
01-09-2004, 11:11
W tym momecie gram druidem mam tera 13lv a expic moim zdaniem dobrze jest na waspach kolo aAb'dendriel :miecz:
[QUOTE=Nezekax]jestem magiem w carlin i nie wiem gdzie mam xpic bo nie chce mi sie walczyc z bugami w kanalach mam 8lvl skille 18/19
po pierwsze nie xpic tylo expic
Cytat: Zrob stary ze 2 bp of hmm !! I wes kolegow zżuccie sie na key do Hell Gate znajduje sie w Ab ja mialem Druida i tylko tam expilem !! Jest tam duzo DS, Guhuli, szkieletow, i innych slabakow !! Tam sie bardzo szybko expi !! Polacam na przyszlos wszytkim Magom i Druidom Hell Gate !!
NIE CHODZ TAM!! bo na 8 lvl to dostaniesz 2 starzaly i bedzie ci pisalo "You are death" a ta osoba to co napisala to jest jakis debil !! tam to sie chodzi przynajmniej w dwie osoby i to na ok. 25-30 lvl a on ci mowi zebys sam szedl!!
a tak pozatym expij do 10lvl na trolach a potem na rotach
... mialem 20hmmow poszedlem an ds i napisik You Are Death :( stracilem bron tarcze helm spodnie i buty zostal mi tylko armor (plate armor :DDDD CUD :D) mogl by mi ktos dac free ekwipunek ? moj swiat calmera nick Nezekax
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.